Leica D-Lux 7 fényképezőgép - Tennofoto.hu

Leica D-Lux 7 fényképezőgép

Leica
19115

17 MP effektív felbontás
4K videó
4/3" méretű MOS érzékelő
WI-FI, Bluetooth
tartozék külső CF-D vaku
2.8 MP-es elektronikus kereső
3"-os hátoldali érintőképernyő
akár 11 kép / mp, ISO 100 - 25600
utófókusz funkció

Jelenleg nem kapható!
  • Az új D-Lux 7

    Egy kép elkészítésekor azok a dolgok, amiket nem látunk, gyakran éppen olyan fontosak, mint azok, amik szinte szemet szúrnak. Az új D-Lux 7 mindezt jobban alátámasztja, mint bármely más kamera. A rendkívül hivalkodás mentes, könnyű felépítést és az első osztályú optikát, a csúcsminőségű megmunkálást a Leica új kompakt kamerája összegzi egy készülékben.
    Intuitív kezelésével és kiváló használhatóságával a D-Lux 7 egyaránt lehet tökéletes választás egy elszánt amatőrnek, vagy egy jó stílusérzékű professzionális fotósnak is. A D-Lux 7 kiválósága abban rejlik, hogy a kamera mindig a megfelelő pillanatban van a felhasználó keze ügyében, éppen akkor, amikor a téma egy pillanatig tart csupán.

    Nagy méretű, 4/3"-os szenzora, nagy fényerejű objektívje (Leica DC Vario-Summilux 10.9-34 F1.7-2.8 ASPH. 35 mm ekvivalens: 24-75 mm) és ideális zoom tartománya teszi a készüléket számtalan fotós szituáció megörökítésére alkalmassá.
    Diszkrét és energiától duzzadó. Az új D-Luxban az ambiciózus újoncok megtalálnak mindent, ami által hatékonyan javíthatják képességeiket, de a profik számára sem lebecsülendő a teljesítménye. 

    Egy igazi talentum

    Kiváló használhatósága, intuitív kezelhetősége sosem félemlíti meg az ambiciózus kezdőket, mi által ideális kiindulópontot nyújt a fotózás csodálatos világába. Mivel a D-Lux 7 szabad választást kínál komplexitása révén, aktívan tanítja a felhasználókat a fotózás alapjaira, hasznos gyakorlati megtapasztalások által segíti fejlődésüket.   

    Kapcsolat a világgal

    A D-Lux 7 és a Leica Fotos App közös szívdobbanásra működik, lehetővé téve fotóink, vagy videóink megosztását az interneten egy okostelefon segítségével. Ez a mindenféle digitális platformhoz való könnyű csatlakoztathatóság lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy életük legnagyobb élményeit fantasztikus képi minőségben és páratlan sebességgel tegyék meg.  

    Meggyőzően sokoldalú

    A D-Lux 7 kitűnő optikai minőségéhez a beépített objektív nagy fényrekesze (F1.7-2.8) és a nagy gyújtótávolság (10.9 - 34 mm, 24 - 75 mm ekvivalens) is hozzájárul. Meggyőzően teljesít a legváltozatosabb fotográfiai műfajok terén, mint portré-, tájkép-, vagy épület fotózás, makró fotózás, illetve fotós újságírók is előszeretettel használják.    

    A D-Lux 7 hatásos vizuális teljesítménye valójában kedvezőtlen fényviszonyok esetén válik nyilvánvalóvá, különösen vaku használata nélkül. 

    Lépjen a következő szintre! 

    Az újonnan fejlesztett 17 MP-es szenzor teljes felbontást kínál a választott képaránytól (3:21 4:3, 16:9) függetlenül. A szenzor minden képen több részletet biztosít. A 4/3"-os érzékelő következésképpen nagyobb pixelmérethez vezet, ami viszont a több fény hasznosítása által redukálja a képzajt, így a D-Lux 7 tökéletesen alkalmas fotózásra mindenféle fényviszonyok között.

    Soha ne szalassza el a pillanatot!

    A beépített szupergyors autofókusz segítségével a kamera másodpercenként akár 11 felvételt is tud készíteni, ami garantálja, hogy a leggyorsabb mozgást is sikeresen örökíthetjük meg. Mindemellett a készülék rendelkezik egy utófókusz funkcióval is, aminek segítségével a fotós utólag is meghatározhatja a kép fókuszált pontját.

    Keretezze be a világot!

    A készülék nagy felbontású elektronikus keresője 2.760.000 pixelével tökéletes komponálást garantál. A 3"-os hátlapi érintőképernyő 1.240.000 pixel felbontású. Az érintőképernyő használata kényelmessé teszi a felhasználó számára a kamera kezelését, emellett tökéletesen alkalmas arra, hogy fotózás közben pillanatok alatt megítéljük az elkészült fotó élességét. 

    Élvezze az élethű videókat! 

    Amikor az élet túl gyorsan pörög ahhoz, hogy egy képen örökítsük meg, a D-Lux 7 videó funkciói akkor kezdenek igazán csillogni. 4K felbontásával 4-szer jobb képet kínál a Full-HD felbontásnál, 30 kép/másodperces rögzítési sebessége MP4 és AVCHD-formátumban is tökéletes folyamatosságot garantál, mindezt ragyogó felbontás mellett. A 4K technológia velejárójaként a 4K fotó funkció lehetővé teszi akár 8 MP-es képek kimentését is - közvetlenül a videóból.

     

    Kapcsolat a világgal

    WiFi hálózat és egy okostelefon segítségével a lehetőségek száma szinte korlátlan. A Leica Fotos App letöltésével a készülék képes lesz távirányított kép készítésre, azonnal átmozgathatja, megoszthatja, szerkesztheti képeit mobiltelefon segítségével, akár útközben is.

     

  • Típus:Kompakt
    Jellemzők:3.0" érintőképernyő; 4K; Bluetooth; Elektronikus képkereső; WiFi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:17 megapixel
    Iso értékek:100-25600
    Képstabilizátor:van
    Beépített vaku:nincs, külső vaku mellékelve
    Külső vakupapucs:van
    Autófókusz:49 ponton; arcfelismeréssel és témakövetéssel
    Makró:3 cm
    Fehéregyensúly:4 egyedi; auto; kézi színhőmérséklet állítás
    Szenzor típusa: 4/3"-es nagy érzékenységű MOS szenzor
    Zársebesség-tartomány: 1/16000 - 1 másodperc; 1/4000 - 60 másodperc
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:Li-Ion akku pack, 7.2V 1025mAh, 7.4Wh; újratölthető lítium akkumulátor
    USB:van
  • Leica D-lux fényképezőgép

    Akkumulátor

    Akkumulátor töltő

    USB kábel

    Nyakpánt

    Objektívvédő kupak

    Hot shoe fedő

    Használati útmutató

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS