Olympus Tough TG-5 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Olympus Tough TG-5 digitális fényképezőgép

Olympus
OLYGKD060

Rendkívüli partner a legnagyobb kihívást jelentő kalandokban.
Kategóriájában a legjobb képminőség akár gyenge fényviszonyok mellett és 1cm távolságból is.
4K felbontás.

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus Tough TG-5 digitális fényképezőgép


    A legextrémebb kalandok sokszor a legnagyobb kihívást jelentő fényviszonyokat jelentik. A sarki fénytől a tengeri élővilág megörökítéséig - a kevés fény megfelelő kezelésének képessége a nagyszerű képek kulcsa. A nagyszerű, nagy sebességű és nagy érzékenységű képalkotó jellemzőkkel büszkélkedő új képszenzor és a rendszerfényképezőink csúcsmodelljében is megtalálható, legújabb fejlesztésű TruePic VIII képprocesszor minden eddiginél jobb képminőséget biztosít - még szélesebb dinamikatartomány és még kisebb reakcióidő mellett.

    Az ingyenesen letölthető OI. Track alkalmazással kiegészülve az új TG-5 a GPS, iránytű, légnyomásmérő és hőmérsékletmérő érzékelő adatait menti a fotókhoz és videókhoz, illetve mobileszközeinkre továbbítja azokat Wi-Fi-n keresztül.

    A kétrétegű védőüveg csak egy újdonság a Tough rendszer ellenálló képességet biztosító jellemzői között - segítségével a képkészítés a természet bármiféle kihívásai esetén is biztosított. Normál esetben a szélsőséges hőmérsékletkülönbség páralecsapódást okoz az objektíven. A TG-5 megakadályozza ezt a kétrétegű védőüveg által, így garantálva a felvételkészítés folyamatos gondtalanságát.
     

    Tulajdonságok


    • Örökíts meg még többet az akcióból!
      Ha a legjobb pillanatot szeretnénk megörökíteni, az adott mozdulatsor minden részletét meg kell örökítenünk. A TG-5 élvonalbeli képalkotó technológiái ezt minden eddiginél egyszerűbbé teszik. Nagysebességű TruePic VIII processzorának köszönhetően lélegzetelállító 4K felbontást, valamint a látványos lassított felvételekhez Full HD méretű, 120fps gyorsaságú videorögzítés funkciót alkalmazhatunk. Élvezd a dinamizmust minden egyes pillanatban, vagy örökítsd meg a csodaszép tájat elképesztően nagy felbontásban!
    • A lehető legközelebb
      Mindig is szerettél volna olyan kis témákat fotózni, amiket szabad szemmel nem is látni - ráadásul lenyűgöző részletekkel? A 7x (35mm ekvivalens) legnagyobb nagyítással büszkélkedő TG-5 kifinomult makrórendszere (Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing és Focus Stacking felvételi módokkal) lehetővé teszi ezt. Microscope módban a gép képes akár 1cm tárgytávolságból is fotózni. A Microscope Control módban a megjelenítés nagyítási együtthatója a zoom-vezérlőegységgel akár 44.4x-re is állítható.Mindezeken felül a makrórendszer maximális teljesítménye tovább fokozható két opcionális kiegészítővel, az LD-1 LED előtétvakuval és az FD-1 vakudiffúzorral. Készíts lenyűgöző közelképeket úgy, mintha mikroszkópot használnál!
    • Éld újra a pillanatot
      Örökítsd meg a legszebb élményeidet 4K videorögzítéssel, illetve lassított lejátszású filmekkel, valamint a felvétel során rögzített további adatok megjelenítésével - és oszd meg barátaiddal is, egyszerűen. Továbbítsd okostelefonra a Field Sensor által rögzített irány, légnyomás, hőmérséklet adatokat a felvétellel együtt a TG-5 Wi-Fi csatlakoztathatósága és az OI.Share alkalmazással való kompatibilitása révén - majd készíts videókat az adatok megjelenítésével az ingyenes Olympus Image Track (OI.Track) alkalmazás segítségével. Oszd meg élményeidet barátaiddal pontosan úgy, ahogy te magad is felidéznéd.
    • Kiegészítők Tough fényképezőgépedhez
      A TG-5 kiegészítőinek széles választéka segít a kreativitás szárnyalásában. A különféle tokoktól a LED előtétig és vakukig, a halszem- és telekonverterektől a búvártokokig. Engedd szabadjára kreativitásod és hozd ki a maximumot az élmények megörökítése közben!
    • 12 Megapixel
      A TG-5 új fejlesztésű érzékelője nagy sebességet, kiváló teljesítményt és rendkívül magas ISO érzékenységet biztosít. Az eredmény: minden eddiginél jobb képminőség, kisebb képzaj, még több képrészlet - valamint még természetesebb, nagyfelbontású videofelvételek.
    • TruePic VIII
      A TG-5 a legmodernebb TruePicVIII képprocesszort használja - mely az Olympus Pro rendszerfényképezőgépek csúcsmodelljéből, az OM-D E-M1 Mark II gépből származik. A processzor rendkívül fejlett képalkotó algoritmusai különösen nagy teljesítmény elérését garantálják - még magasabb képfelbontással gyenge kontraszt, illetve alacsony ISO érzékenység esetén is.
    • Maximum ISO: 12800
      Még jobb minőség magas ISO érzékenység mellett! Az új fejlesztésű érzékelő és a nagysebességű processzor magas ISO érzékenység beállítás esetén is hatékonyan csökkenti a képzajt. Legnagyobb érzékenység: ISO12800 Szeretnéd megörökíteni lesiklásodat a hegyről alkonyatkor? Ez nem jelenthet problémát a maximális ISO12800 beállítás mellett!
    • 4x zoom
      A teljesen átfogó nagylátószögtől (35mm ekvivalens: 25mm) a távoli témák közelhozásáig (35mm ekvivalens: 100mm) a 4x zoommal ellátott objektív mindig kész az általunk elképzelt felvétel megörökítésére.
    • Pro Capture üzemmód
      Ha kint a vadonban szeretnéd elkapni a legjobb pillanatokat, néha bizony elkelhet egy kis segítség. A TG-5 kategóriájában egyedülálló módon rendelkezik a Pro Capture móddal, mely a kioldógomb megnyomása előtt és után is folyamatosan rögzít felvételeket - így már csak a legjobban sikerült képet kell kiválasztanunk.
    • Művészi szűrők
      A Művészi szűrők a fotókhoz klasszikus effektek használatának lehetőségét kínálják. Fedezd fel saját kreativitásod 14 népszerű effekt segítségével. A Művészi szűrők a fotók kifejezésmódjának további bővítését teszik lehetővé.
    • Live Composite
      Ha a csillagok járását, tüzijátékot, vagy szentjánosbogarakat fotóznál álló témákkal azonos képen: a Live Composite funkció a fotóknak csak az új fényeket tartalmazó területeit kombinálja, így - ellentétben a hagyományos "Bulb" fotózással - megakadályozza az egy helyben álló témák túlexponálását. A képalkotás folyamata ráadásul az LCD kijelzőn követhető.
    • RAW fájlformátum
      A TG-5 fényképezőgép által kínált utómunka lehetőségek révén megalkothatod a tökéletes képet - még mielőtt bárhová elküldenéd azt. Mentsd a felvételeket RAW formátumban és használd a mellékelt Olympus Viewer 3 szoftvert például az expozíció, kontraszt, fehéregyensúly és színegyensúly finomhangolásához.
    • Optimális kézbentarthatóság
      A TG-5 előlapján kialakított új fogású markolat-kiképzés optimális kézbentarthatóságot biztosít - még hegymászás közben is.
    • Kiegészítő zár
      A kiegészítő zár védi a felhelyezett kiegészítőt - például a halszem-, illetve telekonvertert, LED fényt, vagy a vakudiffúzort - a leeséstől, így a fényképezőgépet ugyanolyan biztonsággal viheted magaddal, mint kiegészítők nélkül.
    • Vezérlőtárcsa / Zoomállító kar
      A TG-5 zoomkar-kialakítása a kesztyűben, lesiklás közben is optimális kezelhetőségnek megfelelő. Emellett új vezérlőtárcsa került a fényképezőgépre, mely a felvétel beállításainak - például az expozíció korrekciónak - egyszerű beállítását biztosítják.
    • Különféle expozíció módok és egyedi beállíthatóság
      A klasszikus rekeszprioritás és program üzemmódok mellett a módválasztó tárcsán feltűnő Movie Mode beállítást is választhatjuk a különféle videofelvételi módok egyszerű elérhetősége érdekében.
    • Rács megjelenítése a biztos komponáláshoz
      A TG-5 segédrács megjelenítésével segít az optimális arányok, aranymetszés, illetve a vízszint megfelelő tartásában a kép komponálása közben - ennek megfelelően a standard rács és aranymetszés megjelenítése választható.

     

    Tough teljesítmény


    • Vízállóság 15 méter mélységig
      A TG-5 kiváló, 15 méternyi vízoszlop nyomásának ellenálló kivitele nem csak zuhogó esőben, vagy hullámok között biztosítja a felvételkészítés lehetőségét, hanem szabadtüdős merülésnél is.
    • Ütésálló 2,1 m magasból történő leejtés esetén is
      A szuper-fényerős, 1:2.0 nagysebességű optika védelmére a TG-5 az Olympus egyedülálló és lenyűgöző ütésvédelmi technológiáit alkalmazza - így elég masszív ahhoz, hogy ellenálljon akár 2,1 méter magasból történő leejtésnek is.
    • Fagyálló -10°C hőmérsékletig
      A fényképezőgép minden része - ide értve az elektronikát is - úgy került fejlesztésre, hogy ellenálljon a téli sportok igen kemény környezeti jellemzőinek, -10°C hőmérsékletig garantált működéssel.
    • Törésálló 100kg terhelésig
      A fényképezőgépet masszív védőburkolata akár 100 kg terhelés nyomóerejétől is megvédi, így nem kell aggódni akkor sem, ha véletlenül ráülünk.

     

    Hivatalos Olympus terméktájékoztatók és termékteszt


    Olympus TG-5 sajtóközlemény

  • Garancia:2 év
    Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép
    Jellemzők:15 m-ig vízálló; 2,1 m magasságig ütésálló; 4x optikai zoom (Nagylátószög); AF segédfény; arcfelismerés; elektromos iránytű; fagyálló -10 °C fokig; GPS; hangmegjegyzés; HDMI kimenet; hisztogram; hőmérő; kétrétegű üveg; követő AF; magyar menü; művészi szűrők; panoráma kép készítés; porálló; szintjelző; Szuper makró mód; törésálló; TruePic VIII processzor; ütésálló; Wi-Fi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:12 megapixel
    Iso értékek:100-12800; auto
    Képstabilizátor:digitális stabilizátor; Szenzor eltolás
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:TTL iESP autofókusz kontrasztérzékeléssel
    Makró:1 cm
    Szűrőméret:40,5 mm
    Kereső:nincs
    Fehéregyensúly:4 egyedi; 7 előre beállított; auto; Kelvin értéken hangolható
    Szenzor típusa:1/2.33" CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/2000 - 4 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:digitális ESP; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Távkioldó:nincs
    Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:Eye-Fi kompatibilis; SD; SDHC; SDXC; UHS-I támogatás
    Burkolat anyaga:időjárásálló szigetelés; vízálló
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:LI-92B Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Olympus Tough TG-5 digitális fényképezőgép 
    • LI‑92B Lítium-ion akkumulátor
    • F-5AC Hálózati adapter
    • CB‑USB12 USB kábel
    • Csuklópánt
    • Jótállási jegy
    • Használati útmutató
    • Olympus Viewer 3 Szoftver CD-ROM
  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS