Panasonic LUMIX DC-GH5 digitális fényképezőgép kit, LUMIX G 12-60mm POWER O.I.S. objektívvel - Tennofoto.hu

Panasonic LUMIX DC-GH5 digitális fényképezőgép kit, LUMIX G 12-60mm POWER O.I.S. objektívvel

Panasonic
DC-GH5MEG-K

Panasonic LUMIX G 12-60mm POWER O.I.S. objektívvel
4K/60p videó felbontás
Újratervezett 20,3 MP Live MOS képérzékelő (4/3")
5 tengelyes képstabilizátor

Jelenleg nem kapható!
  • Panasonic LUMIX DC-GH5 digitális fényképezőgép váz


    FOTÓ. VIDEÓ. Fedezze fel az új lehetőségeket.
    A Digital Live MOS képérzékelő felülmúlhatatlan LUMIX-képminőséget biztosít. A világ elsőként*4K/60P videofelvétel támogatása profi munkákhoz. A 6K PHOTO módban biztosra mehet az egyébként bizonytalan sikerű fényképezési helyzetekben is. A Panasonic DMC-GH5E fényképezőgép az álló- és mozgóképfelvétel új dimenziójának felfedezését kínálja.

    * Egyobjektíves tükör nélküli digitális gépek között 2017. január 4-én.

    20,3 MP-es, képpontra pontos rögzítés
    A LUMIX GH5 ellenállhatatlanul nagy telje
    sítményű Digital Live MOS érzékelőt tartalmaz, amely 20,3 megapixeles felbontásával a LUMIX G kamerák történetének legjobb képminőségét garantálja. Az alul áteresztő szűrőnek az érzékelőről való eltávolításával a minden korábbinál élesebb, nagy dinamikatartományú, műterméktől mentes képek magabiztosan rögzíthetők.

    A Venus Engine szépsége
    A modern Digital Live MOS érzéskelő és a gyönyörű új Venus Engine 10 házassága a színeket és a természetes texturáltságot rendkívül élethűen adja vissza. A többpixeles luminenciagenerálás és azintelligens részletfeldolgozás intenzíven rögzíti a fény- és kontrasztviszonyokat. A sötéttől a világosig gazdag színeket létrehozó háromdimenziós színvezérlő és a nagy pontosságú, többszintű zajszűrő a képeket ragyogóvá teszi. Nagy ISO érzékenység beállításával készített videofelvételkor a felhasználót meglepi majd a megnövekedett dinamikatartomány.

    Néha remeg a keze? Az elmosódás mindig kizárható
    A gépet nehéz mindig tökéletesen kézben tartani. Az 5 tengelyes Dual I.S. képstabilizáló 2* szerencsére intelligensen kompenzálja a bemozdulást. Ez 5-ször megduplázott expozíciós időnek felel meg, vagyis 5 fokozattal lassabb záridő állítható be egészen a teleobjektívig.
    A LUMIX GH5 a váz és az objektív remegését széles látószögtől teleobjektívig** kiszűri. Fotózásnál és videózásnál egyaránt működik, még 4K felbontásnál is. Az 5 tengelyes váz I.S. bámulatosan korrigálja a kézremegést az összes típusú, tehát az O.I.S. nélküli objektívek esetén is.

    A világ első* 4K 60p/50p folyamatos minőségű videója
    A LUMIX GH5 a profi képrögzítés új minőségi szintjét képviseli, és precíziós, tökéletesen folyamatos minőségű 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840×2160 / MOV vagy MP4) videót képes készíteni. A gyorsabb képkockasebesség kiváló mozgáskompenzációt biztosít, a videoszerkesztőben pedig a részletgazdagság megőrzésével lassítható a felvétel. Tökéletesen kézben tartható a pásztázás, és az alacsonyabb képkockasebességnél látható redőnyhatás is enyhül.
    Emellett nagy felbontású és tökéletes fókusztávolságú felvételek készíthetők, mivel a LUMIX GH5 pixel/pixel, érzékelőlevágás nélküli felvételre képes. A felvételi hossz korlátlan, így bármely beállításnál készíthetők30 percnél hosszabb felvételek.

    A világ első* 4:2:2 10 bites belső képrögzítése
    A LUMIX GH5 forradalmi belső 4:2:2 10 bites 4K videorögzítést vezetett be. A 10 bites rendszer az ég vagy a naplemente finom színátmenetét a 8 bitesnél oly gyakori sávosodás nélkül képezi le. A kamerán belüli filmlétrehozás lehetősége új irányt mutat a gerilla-filmkészítésben, hiszen a 4:2:2 10 bites kép SD-kártyára rögzítésével egy időben az élő jel egy teljes méretű HDMI porton** keresztül csatlakoztatott külső monitorra vagy felvevőgépre is sugározható. A 4:2:2 10 bites képrögzítés több mint egymilliárd színével a profik számára pontos színvisszaadást és színátmenetet tesz lehetővé a 8 bitesnél négyszer több színezet mellett.

    A szédületes, 400 Mbit/s-os (ALL-Intra) bitsebességű képrögzítés firmware-frissítés után érhető el***.

    Ultragyors mozgásérzékelő és fókusz
    A Panasonic folyamatosan fejlődő, innovatív DFD (Depth From Defocus) technológiája még a korábbinál is jobb lett. A DFD segítségével a LUMIX GH5 két kép mélységélességi értékeinek rendkívül gyors összehasonlításával kiszámítja a fókuszmozgást. Az autofókusz és a 480 kép/s maximális olvasási sebesség együttesével a LUMIX GH5 ultragyors, akár 0,05 s-os* autofókuszra és 9 kép/s sorozatfelvételre képes AFC esetén (* 12 kép/s sorozatfelvételre AFS esetén). A most először alkalmazott mozgásérzékelő pontosan követi a gyorsan mozgó tárgyakat, és folyamatos minőségű 4K PHOTO/VIDEO és 6K PHOTO rögzítését teszi lehetővé.

    A 6K/4K sorozattal mindig megvan a pillanat
    A korlátlan hosszúságú sorozatfelvételből utólag kiválaszthatók éppen a kívánt kockák. Az új 6K PHOTO* módban 30 kép/s mellett rögzíthetők a tökéletes pillanatok káprázatos, mintegy 18 megapixeles felbontásban. Az ultragyors 4K PHOTO mód 60 kép/s mellett olyan gyors mozgást is kimerevít, amelyet hagyományos kamerával lehetetlen volna. A LUMIX GH5 tényleg garantáltan megragadja a pillanatot.

    Csepp-por-fagy álló, masszív kivitel
    A LUMIX GH5 a terepen előforduló kemény igénybevételnek is ellenáll. Amellett, hogy −10 °C-ig fagyálló,az összes összeeresztés, tárcsa és gomb időjárásálló tömítésének köszönhetően csepp- és porálló is.Magnéziumötvözetből készült présöntött védőburkolatával a váz könnyű, mégis ellenálló – kompakt kivitele ellenére is igen masszív. Ezt a kamerát bárhová magával viheti.

    3,68M képpontos, nagy OLED élőképes kereső
    A különösen nagy felbontású, 3,68M képpontos OLED élőképes keresőn (LVF) minden jól látszik, így a képkivágás még közvetlen napsütésben is beállítható. Az erős, 0,76× nagyítás (35 mm-es egyenérték) jól láthatóvá teszi a részleteket, beállításokat és ikonokat, a 21 mm-es, hosszú szempozíciós távolság pedig a szemüveget viselők számára is ideális. A legfontosabb pedig, hogy az OLED LVF garantálja a szándéknak pontosan megfelelő képeket.

    Tulajdonságok



    20,3 megapixel
    Digital Live MOS érzékelő
    4K/60p
    Videorögzítés
    6K PHOTO
    6K 30 kép/s, 4K 60 kép/s

    LUMIX G VARIO 12-60mm / F3,5-5,6 ASPH. / POWER O.I.S.


    FOTÓ. VIDEÓ. Fedezze fel az új lehetőségeket.
    A Digital Live MOS képérzékelő felülmúlhatatlan LUMIX-képminőséget biztosít. A világ elsőként 4K/60P videofelvétel támogatása profi munkákhoz. A 6K PHOTO módban biztosra mehet az egyébként bizonytalan sikerű fényképezési helyzetekben is. A LUMIX GH5 az álló- és mozgóképfelvétel új dimenziójának felfedezését kínálja. * Egyobjektíves tükör nélküli digitális gépek között 2017. január 4-én.

    Csepp-por-fagy álló, masszív kivitel
    A LUMIX GH5 a terepen előforduló kemény igénybevételnek is ellenáll. Amellett, hogy −10 °C-ig fagyálló, az összes összeeresztés, tárcsa és gomb időjárásálló tömítésének köszönhetően csepp- és porálló is. Magnéziumötvözetből készült présöntött védőburkolatával a váz könnyű, mégis ellenálló – kompakt kivitele ellenére is igen masszív. Ezt a kamerát bárhová magával viheti.

    3,68M képpontos, nagy OLED élőképes kereső
    A különösen nagy felbontású, 3,68M képpontos OLED élőképes keresőn (LVF) minden jól látszik, így a képkivágás még közvetlen napsütésben is beállítható. Az erős, 0,76× nagyítás (35 mm-es egyenérték) jól láthatóvá teszi a részleteket, beállításokat és ikonokat, a 21 mm-es, hosszú szempozíciós távolság pedig a szemüveget viselők számára is ideális. A legfontosabb pedig, hogy az OLED LVF garantálja a szándéknak pontosan megfelelő képeket.

    20,3 MP-es, képpontra pontos rögzítés
    A LUMIX GH5 ellenállhatatlanul nagy teljesítményű Digital Live MOS érzékelőt tartalmaz, amely 20,3 megapixeles felbontásával a LUMIX G kamerák történetének legjobb képminőségét garantálja. Az alul áteresztő szűrőnek az érzékelőről való eltávolításával a minden korábbinál élesebb, nagy dinamikatartományú, műterméktől mentes képek magabiztosan rögzíthetők. A LUMIX GH5 olyan szépséget jelent, amelyet Ön hoz létre, valamint a Panasonic mérnökei.

    A Venus Engine szépsége
    A modern Digital Live MOS érzéskelő és a gyönyörű új Venus Engine 10 házassága a színeket és a természetes texturáltságot rendkívül élethűen adja vissza. A többpixeles luminenciagenerálás és az intelligens részletfeldolgozás intenzíven rögzíti a fény- és kontrasztviszonyokat. A sötéttől a világosig gazdag színeket létrehozó háromdimenziós színvezérlő és a nagy pontosságú, többszintű zajszűrő a képeket ragyogóvá teszi. Nagy ISO érzékenység beállításával készített videofelvételkor a felhasználót meglepi majd a megnövekedett dinamikatartomány.

    Néha remeg a keze? Az elmosódás mindig kizárható
    A gépet nehéz mindig tökéletesen kézben tartani. Az 5 tengelyes Dual I.S. képstabilizáló 2* szerencsére intelligensen kompenzálja a bemozdulást. Ez 5-ször megduplázott expozíciós időnek felel meg, vagyis 5 fokozattal lassabb záridő állítható be egészen a teleobjektívig. A LUMIX GH5 a váz és az objektív remegését széles látószögtől teleobjektívig** kiszűri. Fotózásnál és videózásnál egyaránt működik, még 4K felbontásnál is. Az 5 tengelyes váz I.S. bámulatosan korrigálja a kézremegést az összes típusú, tehát az O.I.S. nélküli objektívek esetén is.* Az 5 tengelyes Dual I.S. 2 csak kompatibilis objektív felhelyezésekor működik. Frissíteni kell továbbá az objektív firmware-jét is.

    **A CIPA szabvány alapján [vízszintes/függőleges billentés: fókuszálási távolság f = 50–140 mm (35 mm-es egyenérték f = 100–280 mm) H-FS14140 használatakor.]

    A világ első* 4K 60p/50p folyamatos minőségű videója
    A LUMIX GH5 a profi képrögzítés új minőségi szintjét képviseli, és precíziós, tökéletesen folyamatos minőségű 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840×2160 / MOV vagy MP4) videót képes készíteni. A gyorsabb képkockasebesség kiváló mozgáskompenzációt biztosít, a videoszerkesztőben pedig a részletgazdagság megőrzésével lassítható a felvétel. Tökéletesen kézben tartható a pásztázás, és az alacsonyabb képkockasebességnél látható redőnyhatás is enyhül.
    Emellett nagy felbontású és tökéletes fókusztávolságú felvételek készíthetők, mivel a LUMIX GH5 pixel/pixel, érzékelőlevágás nélküli felvételre képes. A felvételi hossz korlátlan, így bármely beállításnál készíthetők 30 percnél hosszabb felvételek.

    * Egyobjektíves tükör nélküli digitális gépek között 2017. január 4-én.

    A világ első* 4:2:2 10 bites belső képrögzítése
    A LUMIX GH5 forradalmi belső 4:2:2 10 bites 4K videorögzítést vezetett be. A 10 bites rendszer az ég vagy a naplemente finom színátmenetét a 8 bitesnél oly gyakori sávosodás nélkül képezi le. A kamerán belüli filmlétrehozás lehetősége új irányt mutat a gerilla-filmkészítésben, hiszen a 4:2:2 10 bites kép SD-kártyára rögzítésével egy időben az élő jel egy teljes méretű HDMI porton** keresztül csatlakoztatott külső monitorra vagy felvevőgépre is sugározható. A 4:2:2 10 bites képrögzítés több mint egymilliárd színével a profik számára pontos színvisszaadást és színátmenetet tesz lehetővé a 8 bitesnél négyszer több színezet mellett.
    A szédületes, 400 Mbit/s-os (ALL-Intra) bitsebességű képrögzítés firmware-frissítés után érhető el***.* Csereszabatos objektívrendszerű kameráknál 2017. január 4-én.

    ** 4K 4:2:2 10 bites 60p/50p videó csak kimeneten.
    *** 2017 nyarától kapható.


    Tulajdonságok


     

    • Objektívfelépítés: 11 elem 9 csoportban (3 aszférikus lencse, 1 extra kis szórású lencse)
    • Rögzítés: Micro Four Thirds csatlakozó
    • Optikai képstabilizátor: Igen (POWER O.I.S.)
    • Gyújtótávolság: f=12–60 mm (35 mm-es egyenérték: 24–120 mm)
    • Blende típusa: 7 rekeszlamella / környílású blende
    • Maximális blendenyílás: F3,5 (nagy látószög) – F5,6 (teleobjektív)
    • Minimális blendenyílás: F22
    • Legkisebb fókuszálási távolság: 0,20 m (nagy látószög), 0,25 m (teleobjektív)
    • Maximális nagyítás: Mintegy 0,27× / 0,54× (35 mm-es egyenérték)
    • Általános adatok: Diagonális látószög 84,05° (nagy látószög) – 20,44° (teleobjektív)
    • Szűrő mérete: 5,8 cm
    • Max. átmérő: 6,60 cm
    • Teljes hossz: Mintegy 71 mm 
    • Súly: Mintegy 210 g

     

  • Garancia:1 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    LCD:3,2"
    Pixelszám:20 megapixel
    Iso értékek:100-12800; 100-25600; auto
    Képstabilizátor:képérzékelő-eltolásos
    Beépített vaku:nincs
    Vaku opciók:automata; lassú szinkron; vaku be; vaku ki; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:Panasonic saru
    Digitális zoom:2x; 4x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:Arcfelismerő AF; Folyamatos AF; Kontrasztérzékelő AF rendszer; Követő AF
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső: OLED paneles élő képkereső, 3,68 millió képpontos
    Fehéregyensúly:4 egyedi; 7 előre beállított; kézi színhőmérséklet állítás
    Szenzor típusa:LiveMOS
    Zársebesség-tartomány: 1/16000 - 1 másodperc; 1/2000 - 60 másodperc; 1/8000 - 60 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:1728 zónás; középre súlyozott; szpot; több zónás; többmintás
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:opcionális
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:magnézium öntvény
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:DMW-BLF19 Lítium-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Panasonic LUMIX DC-GH5 digitális fényképezőgép váz
    • Panasonic  LUMIX G 12-60mm POWER O.I.S. objektív
    • Akkumulátortöltő (táphálózati kábellel)
    • Akkumulátor
    • Vázburkolat
    • Vakupapucsfedél
    • Ellenző
    • Vakuszinkronizáló aljzat fedele
    • Pótakkumulátor-csatlakozó fedele
    • USB-csatlakozókábel
    • Vállszíj
    • Kábeltartó
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS