Olympus OM-D E-M1 Mark II digitális fényképezőgép 1240KIT kit, ED 12‑40mm PRO objektívvel - Tennofoto.hu

Olympus OM-D E-M1 Mark II digitális fényképezőgép 1240KIT kit, ED 12‑40mm PRO objektívvel

Olympus
OLYNHM068

A kit tartalma:
E-M1 Mark II váz
M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus OM-D E-M1 Mark II digitális fényképezőgép 


    Nagy sebesség és teljesítmény
    Gyors sorozatfelvétel: tapasztalja meg az SLR gépeknél megszokottól jóval magasabb szintű sorozatfelvétel funkció előnyeit. Az E-M1 Mark II S-AF és C-AF funkciót kínál lenyűgöző, nagyfelbontású és részletgazdag 20,4 megapixel képekkel. A párhuzamos képfeldolgozás rendszerének köszönhetően még a gyorsan mozgó témák is akár 60fps felvételi sebességgel, kristálytiszta és tűéles képeken kerülnek megörökítésre.


    Single AF (S-AF)
    Mindig azonos területre történő élességállítás érhető el, ha a sorozatfelvételhez Single AF (S-AF) beállítást választunk. Amíg az AF/AE funkció zár, az E-M1 Mark II akár 60fps sebességgel készít felvételeket a gyorsan mozgó témáról, amit az elektronikus keresővel követünk. Minden rögzített kép teljes felbontású RAW formátumban kerül mentésre.
      Folyamatos élességállítás (C-AF)
    Tegye a fotózást gondtalanná a folyamatos AF (C-AF) beállítás használatával! Az AF/AE Tracking funkcióval mindig a témán tarthatjuk a szemünket, illetve a megfelelő időben akár 18fps sebességgel rögzíthetünk képeket. Minden felvétel teljes felbontású RAW formátumban kerül mentésre.


    Pro Capture
    A Pro Capture funkció attól a pillanattól kezd felvételeket rögzíteni, amint félig lenyomjuk az exponáló gombot. Az így rögzített képek egy köztes memóriába kerülnek - mely legfeljebb 14, teljes felbontású felvétel tárolását végzi. Amikor az exponáló gombot félig lenyomjuk, gyakorlatilag folyamatos képrögzítés kezdődik. Innentől vissza tudunk menni az időben - legfeljebb 14 kép erejéig - így a megfelelő pillanatot biztosan rögzítjük, akkor is, ha esetleg késve exponálnánk.

    Precizitás és használhatóság
    Az E-M1 Mark II fényképezőgépbe épített nagysebességű élességállító (AF) rendszer a másodperc törtrésze alatt is precíz eredményt hoz. Így akár a kifinomult funkciók széles választékát alkalmazva is mindig tökéletesen tiszta képet kapunk a témáról.

     

    121 keresztérzékelős AF terület
    Minél több, annál jobb - főleg, ha precíz témakövető információkról van szó. Ezért alkalmaz az E-M1 Mark II érzékelőbe integrált, fáziseltolásos AF-rendszert, amely elképesztő, 121 pontos mérési területtel rendelkezik és ezek mindegyike keresztérzékelős AF pont.
    Keresztérzékelős szenzor (függőleges és vízszintes vonalak érzékelésével)
      Témakövető klaszter kijelző
    A kijelzőn megjelenő témakövető mezők ábrázolásával az új kijelzés-rendszer megkönnyíti a mozgó téma követését AF Tracking használatakor.


     


    AF Target üzemmód
    Az AF Target mód vezérlési lehetőségei a lehető legoptimálisabbak – csak négy opció és egy egyműveletes gomb alkalmazható – így a profi szinten elvárt precíz eredmény még egyszerűbben és gyorsabban elérhető.

    Mobilitás és megbízhatóság
    A következő projekt dokumentálása közben, vagy lélegzetelállító tájakon keresztül utazva, az E-M1 Mark II géppel nagyszerű felvételek készíthetők, nagyfokú kényelem mellett. Könnyű, ugyanakkor időjárásálló kivitele, valamint kifinomult akkumulátor-rendszere mindenféle fotós feladatra alkalmassá teszi.

    Kompakt méret


    Még az M.ZUIKO Pro szuper-telefotó objektívvel szerelve is az E-M1 Mark II jóval kompaktabb és könnyebb, mint a DSLR fényképezőgépek - ezzel pedig könnyed, kézből kitartható fotósorozatok készíthetők, szabad mozgás mellett.
    Akkumulátor üzemidő:
    440 kép

    Töltési idő:
    2 óra

    Hosszú üzemidejű akkumulátor
    Ne hagyja ki egy különleges pillanat megörökítését sem. Az új lítium-ion akkumulátornak köszönhetően még több felvételt készíthetünk az E-M1 Mark II géppel, jelentősen rövidebb töltési idő mellett. A százalékos töltöttségjelző segítségével pontosabban becsülhető meg a hátralévő használati idő.

    Masszív felépítés
    A tömítések gondosan tervezett rendszerének köszönhetően az E-M1 Mark II cseppálló, porálló és –10°C hőmérsékletig fagyálló, így szinte bármilyen környezetben és bármilyen időjárási körülmények között felvételkészítésre kész.

    Tökéletes képminőség

    Az E-M1 Mark II a technológia igazi erőműve. A kompakt méretű fényképezőgépbe csomagolva találjuk a legújabb 20M Live MOS érzékelőt és a TruePic VIII képprocesszort, melyek a méltán híres OLYMPUS mérnöki munka alkotásai. Az ezekre a fejlett technológiára épülő jellemzők és funkciók által mozifilmhez hasonlóan tiszta fotók és videók megörökítése lehetséges.

    20,4M Live MOS szenzor, 50M High Res Shot funkció
    Új, nagysebességű, alacsony energiaigényű érzékelő a képpontok feldolgozási folyamatainak még magasabb szintjével biztosítja a gazdag árnyalatok és a lenyűgöző képminőség megjelenését minden felvételen - nagy érzékenységű fotózás során is. Ezt egészíti ki a tükröződésmentesítő bevonat, mely minimálisra csökkenti a becsillanás és szellemkép hatásait - közvetlenül az érzékelőnél. Még nagyobb felbontás eléréséhez rendelkezésünkre áll az 50M High Res Shot funkció, mely 8 nagy felbontású felvétel kombinálásával állít elő egy, 50M felbontásnak megfelelő képet.

    TruePic VIII képprocesszor
    Az E-M1 Mark II újdonságai között találjuk a legújabb fejlesztésű képprocesszort, mely "double quad-core" rendszerrel és speciális, közvetlen AF feldogozással büszkélkedhet. A 20M Live MOS érzékelővel együttműködve biztosítják a teljesítményt az elképesztő sebességű autofókusz és a lenyűgöző képminőség megvalósulásához.

    OM-D Movie 4K videofelvétel
    A 4K (3840 x 2160) és C4K (4096 x 2160) kompatibilis
    E-M1 Mark II ugyancsak ideális eszköz autentikus filmkészítéshez. A választható 30P vagy 24P felvételi sebességnek, illetve az akár 237Mbps bitaránynak köszönhetően a 4K digitális filmkészítés-szabvány igényeinek megfelelő minőségben készíthetünk videofelvételeket.

    5-tengelyes képstabilizátor
    Újratervezve, kifejezetten az E-M1 Mark II fényképezőgépre szabva: a képstabilizátor mechanizmus akár 6,5 zársebesség-lépés korrekció* teljesítményre képes a mindig megbízható mértékű bemozdulás elleni kompenzáció eléréséhez. Ez a forradalmi képstabilizátor rendszer tökéletesen illeszkedik az E-M1 Mark II videofelvételi képességeihez és az E-M1 Mark II gépet tökéletesen alkalmazhatóvá teszi bármilyen megvilágítás esetén, valamint kézből történő videofelvétel-készítéshez.

    *Az új M.ZUIKO Digital ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO objektívvel együtt alkalmazva
     

     

    További jellemzők


    • Csendes felvételkészítés
      A kioldó zaja, illetve minden elektronikus zaj kiiktatásra kerül a teljesen halk felvételkészítés érdekében - mely például madarak fotózásához elengedhetetlen.

    • Focus Bracketing és Focus Stacking funkciók
      A makró felvételeknél különösen hasznos funkció egyszerre több képet készít a témáról, majd összedolgozza azokat egyetlen, széltől szélig tökéletesen tiszta képpé.*
       
    • Live Composite és Live Bulb üzemmód
      Készítsen gyönyörű felvételeket remek kompozíciókkal éjszaka és gyenge fényviszonyok között is a Live Composite és Live Bulb üzemmód segítségével. Komponálás közben a várható végeredmény úgy jelenik meg a kijelzőn, ahogy később a kész felvételen - ezzel nagyfokú szabadságot kínálva a gyenge fényviszonyok esetén szükséges beállítások pontos megadásához.
       
    • OLYMPUS Capture
      Az OLYMPUS Capture a profi felhasználók számára tervezett, gondtalan alkalmazhatóságot kínáló Tethered shooting funkció-rendszer elnevezése. A felvételek PC, illetve Mac irányú, egyszerű átvitelében a teljesen új USB 3.0 Type C port segíti az E-M1 Mark II használóját.


    * Kompatibilis modellek: M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm F1.8 Fisheye PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm F3.5 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm F2.8 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm F4.0 IS PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm F2.8 PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm F2.8 PRO, M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm F2.8 PRO


    M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO objektív


    Az új M.ZUIKO objektívek előhírnökeként megjelent első modell, az új M.ZUIKO PRO kategóriás M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO objektív minden tekintetben a profi fotósok által támasztott követelményeknek való megfelelés szem előtt tartásával készült. A nagy fényerejű objektívet OLYMPUS OM-D vázzal együtt használva egy hihetetlenül gyors AF és nagy teljesítmény jellemzőkkel rendelkező standard zoom előnyeit használhatjuk ki. A f2.8 rekeszérték folyamatosan nagy fényerőt biztosít minden gyújtótávolságnál (35mm megfelelője 24-80mm), ami olyan kifinomult technológiákkal párosul, mint az MSC vagy a manuális fókuszgyűrű átkapcsoló mechanika (Manual Focus Clutch mechanism), melyek hozzájárulnak a fényviszonyoktól és a távolságtól függetlenül is kiváló minőségű képalkotáshoz. A kompakt és könnyű kivitel porálló és cseppálló jellemzői akár a legnagyobb kihívást jelentő környezetben történő, professzionális szintű felhasználásra is alkalmassá teszik.


    Tulajdonságok


    • Gyújtótávolság: 12-40mm
    • Fényerő: F/2,8
    • Közelpont: 0,2m
    • Látószög: 30-84°
    • Szűrő méret: 62mm
    • Tömeg: 382g
  • Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia; 2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:5 tengelyes szenzor eltolásos stabilizátor; Dioptria korrekció; Elektronikus képkereső; por- és cseppálló váz; TruePic VIII processzor
    LCD:3,0"
    Pixelszám:20 megapixel
    Iso értékek:100-25600; ISO
    Képstabilizátor:ötdimenziós; Szenzor eltolás
    Beépített vaku:nincs, külső vaku mellékelve
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:TTL kontraszt érzékelős
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:elektronikus
    Fehéregyensúly:4 előre beállított; auto; finomhangolható; kézi színhőmérséklet állítás; Live MOS szenzor; manuális
    Szenzor típusa:LiveMOS
    Zársebesség-tartomány:1/8000 - 60 másodperc B záridő
    Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3, 1/2, vagy 1 lépésközzel
    Fénymérés:digitális ESP; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:magnézium öntvény
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:BLH‑1 Lítium-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
  •  

    • E-M1 Mark II váz
    • M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO objektív
    • FL‑LM3 Vaku
    • Vállpánt
    • BLH‑1 Lítium-ion akkumulátor
    • BCH‑1 Akkumulátortöltő
    • Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
    • CC‑1 Kábelrögzítő
    • CB‑USB11 USB kábel
    • Olympus Viewer szoftver
    • Kezelési útmutató
    • Jótállási jegy
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS