Fujifilm X-T4 digitális fényképezőgép + XF 16-80mm F4 R OIS WR objektívvel - Tennofoto.hu

Fujifilm X-T4 digitális fényképezőgép + XF 16-80mm F4 R OIS WR objektív + Fujifilm VG-XT4 markolat

Fujifilm

Új X-Trans™* CMOS 4 és X-Processor 4
Új fázis-érzékelés és teljes képkockás AF
Új, akár 30 képkocka/másodperc** szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés
Új Sport üzemmód
Új monokróm szabályzás
Új 4K/60P 10 bit felvétel
Időjárás álló kialakítás

Jelenleg nem kapható!
  • Fotográfia mozgásban

    A fényképezéshez és a videofelvételhez egyaránt alkalmas fényképezőgép megalkotása nem egyszerű feladat. Az X-T4 ezidáig a legerőteljesebb, kompromisszumok nélküli X Szériás fényképezőgép állóképek vagy videó felvételek készítéséhez. A 4. generációs X-Trans CMOS 4 érzékelő, az X-Processor 4, az újonnan kifejlesztett kompakt vázon belüli képstabilizáló (IBIS) rendszer, az új filmszimulációs mód, az “ETERNA Bleach Bypass” és számos egyéb, a felhasználói visszajelzés alapján kifejlesztett funkció, mind olyan képminőséget biztosít, amely egyaránt kielégíti a professzionális fotósok és videográfusok igényeit.

     

    Szín

    A FUJIFILM több mint 85 éve folyamatosan fejlődik és együtt mozog az analógról a digitálisra történő technológiai változásokkal. Lényegében folyamatosan vizsgáljuk, hogyan kell reprodukálni a színeket, és új módszereket fejlesztettünk a kreativitás megmutatására. Az X-T4 új filmszimulációs módja az “ETERNA Bleach Bypass” funkciót kínálja, hogy mind a videók, mind az állóképek művészibb megjelenést nyújtsanak, a képek kevesebb telítettséggel és fokozott kontraszttal rendelkeznek.

     

    Teljesítmény

    Egy professzionális fényképezőgépnek képesnek kell lennie elkapni minden pillanatot és azonnali rögzíteni azt. Az X-T4 autofókusza akár 0,02 másodperc gyors, míg burst módban másodpercenként akár 15 képkocka* sorozatfelvételre képes a mechanikus zár használatával, így a kamera rendkívül gyors teljesítményt és funkcionalitást kínál, hogy minden másodpercet a lehető legjobb minőségben rögzítsen.

    *A leggyorsabb sorozatfelvétel mechanikus zárral, APS-C méretű érzékelővel rendelkező tükör nélküli kamerák közül (2020 február)

     

    Tartósság

    Az X-T4 egy teljesen új, rögzített tengelyű, 6,5-stop * vázon belüli képstabilizáló (IBIS) mechanizmussal és egy új, nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely hosszabb felvételi órákat kínál. Ezek az új komponensek egy kompakt, időjárásálló vázban helyezkednek el, amely por- és nedvességálló, és akár -10 Celsius fokos hőmérsékleten is üzemképes. Az ergonómikus markolat lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet stabilan tartsa, még nagyobb teleobjektív használatánál is.

    *18 XF FUJINON objektívvel érhető el.

     

    Videó

    Az X-T4 fejlődése nem csak a fényképezésre korlátozódik. A Full HD 240P nagysebességű rögzítés mellett, amely legfeljebb tízszeres lassítású mozgást eredményez, az X-T4 digitális képstabilizátorral (DIS) és IS (képstabilizátor) Boost móddal is rendelkezik. A két képstabilizációs mód és a nagy teljesítményű képstabilizátor kombinációjával az X-T4 kamerával egy magas szintű, stabilizált videofelvételt készíthet, anélkül, hogy szükség lenne gimbálra vagy más gyártó kiegészítőire.

     

    Termékjellemzők:

    -Képérzékelő: 26,1 Mpixel, APS-C méretű X-Trans 4 BSI-CMOS (hátsó megvilágítású)

    -Akár 6,5 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás

    -Érzékenység: ISO160-12800 1/3 Fé lépésekben, kiterjeszthető ISO80-ig 1/3 Fé-enként, valamint ISO25600 és ISO51200 értékekre

    -300.000 expozícióra tervezett redőnyzár

    -Rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi üzemmód

    -1/8000 mp zársebesség mechanikus zárral, 1/32000 mp zársebesség elektronikus zárral

    -Max. 15 kép/mp sorozat sebesség teljes felbontásban, 1,25×-es kivágással és elektronikus zárral akár 30 kép/mp

    -Tömörítetlen és veszteségmentesen tömörített RAW formátum támogatása

    -3,69 millió képpontos OLED elektronikus kereső, 0,75×-es nagyítás, 100 Hz képfrissítés

    -LCD: 3″, 1,62 millió képpont, kihajtható és elforgatható, érintésérzékeny (nagyobb felbontás, kihajthatóság)

    -DCI 4k (4096×2160) és Ultra HD (3840×2160) videórögzítés (max. 23,98; 24; 25; 29,97; 50; 59,94 kép/mp), ALL-I és Long GOP tömörítéssel, max. 400 Mbps sávszélességgel (mint X-T3)

    -Full HD felbontásban 100, 120, 200 és 240 kép/mp képfrissítés, 200 Mbps sávszélesség (továbbfejlesztett)

    -10 bites F-log mentési lehetőség

    -Időkód támogatás

    -425 pontos hibrid automatikus élességállítás, arcfelismerés, -6 Fé érzékenység (továbbfejlesztett)

    -Időzített sorozat, fókusz sorozat és további automatikus sorozatok

    -Dupla SD/SDHC/SDXC kártyahely, UHS-II támogatás

    -HDMI kimenet, akár 4:2:2 10 bites jelfolyammal

    -Új NP-W235 Li-ion akkumulátor (500 kép kapacitás CIPA mérés szerint)

    -USB 3.2 Type-C csatlakozó, micro HDMI, mikrofon és fejhallgató aljzatok

    -Beépített Wi-Fi és Bluetooth adapterek

     

    FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

    Kompakt zoom, állandó F4-es rekesszel és 6,0-os OIS-el

     

    FUJINON XF16-80mm F4 R Az OIS WR maximális rekeszértéke F4 egy 16-80 mm-es fókusztávolságon belül (ami 24-122 mm egyenértékű a 35 mm-es filmformátumban). Az objektív minimális felvételi távolsága a teljes zoomtartományban 35 cm, maximális felvételi nagyítása 0,25x. A kompakt és könnyű lencse mindössze 440 g súlyú, ami körülbelül 40% -kal könnyebb, a 35 mm-es formátumú rendszerek lencséinél. Az X-T3-hoz csatlakoztatva a kit mindössze 979 g, az X-T30-val kombinálva 823 g súlyú, ezért tökéletes utazási felszerelés. Ez az új, standard zoom objektív 6.0-os OIS funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy éjszakai jelenetet vagy beltéri helyiségekben is kényelmesen fényképezhet, és nem kell aggódnia a fényképezőgép bemozdulása miatt.

     

    Továbbfejlesztett képminőség

    A lencse 16 csoportból áll, 12 csoportban, köztük három aszférikus lencsetagból és egy ED aszférikus lencséből. Az aszférikus lencsetagokat nagy pontossággal szabályozzák, hogy csökkentsék a tér görbülését és a gömb alakú aberrációt. Az ED aszférikus lencse használata OIS objektívként elnyomja a képstabilizáció miatti aberrációs ingadozást, Ennek az objektívnek élességállításkor alacsony a látószög változtatása ezért filmfelvételhez kiváló.

     

    Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás a kiváló működéshez

    A kompakt, 5x-es zoom objektív mindössze 440 g-os súlyú ezért könnyen hordozható, a teljes hossza a 88,9 mm-es kompakt méret, körülbelül 40% -kal könnyebb, mint egy teljes méretű, 5x-es zoom objektív. A külső fém borítás olyan stílusos megjelenést kínál, amely további minőséget és tartósságot biztosít. A zoom, az apertúra és a fókuszgyűrűk megfelelő nyomatékkal rendelkeznek a könnyed kezeléshez.

     

    Erőteljes OIS

    A legmagasabb OIS teljesítménye 6,0 CIPA-útmutatónak megfelelteteve. A fényképezőgép automatikusan észleli, ha állványra van rögzítve, vagy pásztázáskor, és ennek megfelelően állítja be.

     

    Gyors és csendes autófókusz

    Az objektív egy belső fókusz AF rendszert használ, amely kisebb és könnyebb fókuszáló elemeket hajt. A gyors és csendes autofókusz eléréséhez léptetőmotort használ, amely csendes működéséről és pontosságáról ismert.

     

    Továbbfejlesztett konstrukció

    Az objektívhordó 10 helyen zárt, ezért az objektív por és időjárásálló, és akár -10 ° C hőmérsékleten is működőképes. Időjárásálló tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez,mint például az X-Pro2, X-T1, X- A T2, az X-T3 és az X-H1 könnyed fényképezést kínálva esős vagy poros környezetben is.

     

    Fujifilm VG-XT4 markolat

    A VG-TX4-es portré markolat por-nedvesség álló és mínusz 10 C°-ig használható akkár szabadtéri fotózás céljából is. Két elemmel működik, amellyel akár 1700 db felvétel készíthető energiatakarékos üzemódban és 1450 db normál felvétel módban. Ha az egyik akkumulátor lemerül zökkenőmentes folytathatja a munkát a markolatban lévő két telep segítségével . 

    A markolaton megtalálható a Parancsválasztó tárcsák, Fókusz állító Joystik exponáló gomb,  AEL gomb, AFON Gomb,  Q menü gomb és Fn gomb a kényelmes használat érdekében. 

    Szélesség: 138.5 mm
    Magasság: 105.7 mm
    Mélység: 60.9 mm
    Tömeg: 0.306 kg
    Szín: Fekete
    Gyártói garancia: 12 hónap 

  • Garancia:2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:8, 10 vagy 15 kép/mp sebesség redőnyzárral, max. 30 kép/mp elektronikus zárral 1,25×-es képkivágással; automata élességállítás; Bluetooth; dupla kártyafoglalat, UHS-I támogatás, UHS-II támogatás; elektronikus szintező; film szimuláció; HDMI kimenet; hisztogram; kihajtható kijelző; külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség; lehajtható képernyő; magyar menü; panoráma kép készítés; RAW konvertálás gépen belül; time-lapse; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; video: ALL-I vagy Long GOP tömörítés, 10 bites mentés SD kártyára 4:2:2 kvantálással, max. 400 Mbps sávszélesség; vörösszem korrekció; WiFi; X-bajonett
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800; kiterjeszthető ISO80, ISO100, ISO125, ISO25600, ISO51200-ra
    Képstabilizátor:objektívtől függ
    Külső vakupapucs:van
    Autófókusz:425 pontos; fázis-különbség elvű; TTL hibrid kontraszt érzékelős
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:100% lefedettség, 0,75× nagyítás; betekintés érzékelés; dioptria korrekció; EVF; OLED
    Fehéregyensúly:3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
    Szenzor típusa:X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc ; B záridő
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 zónás; középre súlyozott; mátrix; szpot
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:dupla kártyafoglalat; SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
  • Fujifilm X-T4 digitális fényképezőgép

    Fujinon XF16-80 mm F4 R OIS WR objektív

    Fujifilm VG-XT4 markolat

    NP-W235 akkumulátor
    Használati útmutató
    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS