Fujifilm X-T3 váz + Fujinon XF16-80 mm F4 R OIS WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm X-T3 váz + Fujinon XF16-80 mm F4 R OIS WR objektív

Fujifilm

Új X-Trans™* CMOS 4 és X-Processor 4
Új fázis-érzékelés és teljes képkockás AF
Új, akár 30 képkocka/másodperc** szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés
Új Sport üzemmód
Új monokróm szabályzás
Új 4K/60P 10 bit felvétel
Időjárás álló kialakítás

Jelenleg nem kapható!
  • Fujifilm X-T3 digitális fényképezőgép - A X széria új modellje, új háttérvilágításos érzékelővel


    A FUJIFILM X-T3 az X széria negyedik generációs modellje új fejlesztésű, háttérvilágításos "X-Trans* CMOS 4" érzékelővel rendelkezik. A 26,1MP felbontású érzékelő egy egyedi színszűrőt tartalmaz, mely az X-Trans CMOS szűrőkhöz hasonlóan aluláteresztő optikai szűrő nélkül szabályozza a moiré hatást és a hamis színeket. A háttérvilágításos kialakítás a magas S/N arány megtartása mellett is növeli a képminőséget. Emellett az ISO 160, mely korábban csak a kiterjesztett ISO kínálat részeként volt elérhető, mostantól az alap ISO tartomány része, minden eddiginél tisztább, zajmentesebb képeket téve lehetővé.

    Tulajdonságok


    • X-Processor 4 - A processzor, amely teljesen kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelő teljesítményét
      A FUJIFILM X-T3 X-Processor 4 processzorral van felszerelve, amely az X széria korábbi képfeldolgozó motorjának továbbfejlesztett változata, magas szintű feldolgozási teljesítménnyel. Az új processzor és algoritmus kombinációja hatékonyabb filmszimulációt tesz lehetővé, jelentősen javítja a mozgáskövetési teljesítményt, növeli az AF sebességét és pontosságát, és több videófunkciót kínál. Teljes mértékben kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelőben rejlő lehetőségeket, az X széria eddigi legnagyobb teljesítményű modelljét kínálva
       
    • Képkereső - A nagyobb EVF-nek köszönhetően soha nem fogja szem elől téveszteni a témát
      A FUJIFILM X-T3 3,69 millió képpontos nagy felbontású EVF-et kínál, 0,75x nagyítással. A mindössze 0,005 másodperces megjelenítési késés és a kb. 100 képkocka/másodperc* frissítési ráta biztosítja a mozgások sima, gördülékeny megjelenítését, így pontosan azonosíthatja a fotóalany mozgását és a fókuszálási pozíciókat.Szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés akár 30 képkocka/másodperc értéken AF/AE követéssel

      Az érzékelő nagyobb feldolgozási sebessége és a nagy teljesítményű processzor lehetővé teszti az AF/AE követést, szünetmentes sorozatkép-készítést 30 fps** értékkel kb. 16,6M (1,25x kivágás) módban az elektronikus zárral, fenntartva a 60 képkocka/másodperces élő megjelenítést. A zártorzítás, amely az elektronikus zárak egyik leggyakoribb problémája, a korábbi generációs készülékekhez képest a felére csökkent.

      * Az X-Trans a FUJIFILM Vállalat védjegye vagy regisztrált védjegye.
      ** A BOOST mód használatakor
      *** Ha az elektronikus rekesz funkciót használja; Mechanikus rekesszel 11 fps értékig


       
    • Sport üzemmód a tisztább felvételek érdekében - 1,25x kivágott képkocka
      A "Sport" üzemmóddal minden eddiginél egyszerűbbé vált a mozgó témák lefényképezése. Az új üzemmód kijelöl egy kivágott területet a képkeresőben, és kb. 16,6M (1,25x kivágás) méretben fényképez. Ez különösen hasznos sportesemények és állatok fotózásakor, mivel a felvétel területén kívül is nyomon követheti a téma mozgását, és a mechanikus zárhoz képest rövidebb sötétítési idővel dolgozhat.

      * A BOOST mód használatakor
      ** Ha az elektronikus rekesz funkciót használja; Mechanikus rekesszel 11 képkocka/másodperc értékig


       
    • Filmszimulációs üzemmódok számos színtónushoz és árnyalathoz
      A FUJIFILM X-T3 modell 16 filmszimulációs üzemmódot kínál, hogy a régi idők különleges filmjeihez hasonló hatást érhessen el fényképeivel. Ezek a különleges üzemmódok jól tükrözik a Fujifilm örökségét és szakértelmét, mely több mint 80 éves filmgyártási tapasztalaton alapul.
       

    • A legkorszerűbb monokróm technológia a digitális kor igényeire szabva
      A FUJIFILM X-T3 új "monokróm szabályzás" funkcióval is rendelkezik, amely pontosan visszaadja a meleg és hideg tónusokat, melyeket régen speciális fotópapírokkal és előhívó vegyszerekkel értek el. Ez a funkció, mely standard "Monokróm", illetve "ACROS" módban is elérhető, sima átmeneteket, mély fekete színt, és gyönyörű textúrát kölcsönöz a monokróm képeknek.
       

    • Színes króm hatás magas színtelítettségű témákhoz
      Ez a funkció teltebb színeket és árnyalatokat ad a magas színtelítettségű témáknál, például élénk színű, több árnyalatú virágoknál, melyeket különösen nehéz lefényképezni.
       

    • Gyors és pontos fázis-érzékelő AF a teljes képkockán
      A FUJIFILM X-T3 érzékelője a teljes képkockára kiterjesztette a fázisérzékelő AF területet (kb. 100%-kal), 2,16M fázisérzékelő pixellel. Az alacsony fényerejű AF érzékelés -1EV-ről -3EV értékre bővült, amely még rossz fényviszonyok, például gyertyafény mellett is nagy sebességű AF funkciót tesz lehetővé.
       

    • Jobb AF feldolgozás mozgó témáknál is
      Az X-Processor 4 kiemelkedő feldolgozási sebességének és jobb fázisérzékelő algoritmusainak köszönhetően a fényképezőgép a jelenlegi modellekhez képest kb. 1,5-ször gyorsabban fókuszál (AF) és mér (AE), javítva az autófókuszálási teljesítményt még gyors és szaggatott mozgás, például sportesemények fényképezése esetén is.
       

    • Jelentősen megnövelt teljesítmény arc- és szemfelismerő AF funkcióval
      A mozgó személyek arcfelismerési funkciójának teljesítménye megduplázódott. A szemérzékelő AF funkció AF-C módban is működik, pontos fókusz-követést biztosítva portréfotókhoz. Ez a funkció elölről vagy oldalról való fényképezésnél biztosít precíz fókuszt.
       

    • 11 képkocka/másodperc sorozatkép-készítés markolat nélkül
      A mechanikus zárral való 11 képkocka/másodperces sorozatkép-készítés ennél a készüléknél nem igényel opcionális függőleges markolatot.
       

    • 4K/60P 10bit HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel
      A FUJIFILM X-T3 az első modellünk, amely 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és 4K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételi funkciót kínál. A készülék támogatja a széles körben használt H.264/MPEG-4 AVC, illetve a nagyobb adattömörítést biztosító .265/HEVC formátumokat is. Ez 200Mbps bitrátát tesz lehetővé 4K/60P 4:2:0 10bit felvételek készítése mellett. A videófelvételek ALL-Intra* és hosszú GOP formátumban tömöríthetők. Az ALL-Intra* mód használata esetén a videórögzítési ráta 400Mbps**
       

    • Jobb ISO teljesítmény változatosabb videófelvételek készítéséhez
      Az új zajcsökkentési eljárás és az új "4K képkockák közötti NR" funkció az ISO12800 mellett kb. 2 leállításnak megfelelő mértékben csökkentette a képzajt. Az NR eljárás pontosabban képes azonosítani a képzajt a hatékonyabb zajcsökkentési teljesítmény érdekében. A 4K képkockák közötti NR funkció az egymást követő képkockák különbözetei segítségével még tovább csökkenti a zajt. Emellett az F-log felvételkészítés és a DR400% felvételkészítés minimális érzékenysége ISO800-ról ISO640-re bővült.
       

    • Tovább bővített videófunkciók firmware frissítéssel
      A 2018 végi firmware frissítéssel a FUJIFILM X-T3 támogatni fogja a Hibrid Log Gamma (HLG) videórögzítést is, amely az ITU-R BT.2100 nemzetközi szabványokban meghatározott egyik formátum. Felhasználóink visszajelzései alapján a firmware frissítés után a FUJIFILM X-T3 modell egyszerre lesz képes biztosítani filmszimulációs és F-Log kimenetet, tovább bővítve a videófunkciókat.
       

    • Gazdagabb színátmenetek 10 bites színmélységgel
      A FUJIFILM X-T3 10 bites színmélysége 64-szer több színinformációt tartalmaz, mint egy 8 bites rendszer. A dinamikus 400%-os (kb. 12 leállításnak megfelelő) tartománnyal gazdag színátmenetű videófelvételeket készít a visszafogottabb színeket és dúsabb árnyékokat biztosító "ETERNA", vagy a még szélesebb dinamikus tartományt biztosító "F-Log" gamma görbe segítségével.
       

    • Egyidejű 4K HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel
      A FUJIFILM X-T3 támogatja az egyidejű 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és a K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételt. Így biztonsági másolatot készíthet a videófelvételről, vagy 4K/60P belső SD kártyás felvételt rögzíthet a 4K/60P felvétel ellenőrzése közben. Ezen felül az érzékelő olvasási ideje 1,5x a jelenlegi modellekének, 4K/60P videó esetén is gyors, 17 msec-es olvasást tesz lehetővé. A zártorzítást még tovább csökkentettük a gyorsan mozgó témák simább rögzítéséhez.
       

    • MKX mozifilmes objektívek a jobb minőségű videófelvételekhez (MKX18-55mmT2.9 és MKX50-135mmT2.9) 
      A díjnyertes FUJINON mozifilmes objektívek mostantól X bajonettel is kaphatók, kiemelkedő képélességet és hordozhatóságot biztosítva. A mozifilmes objektívek megakadályozzák a fókusz eltolódását nagyítás közben, és csökkentik az objektív lélegzését fókuszálás közben, amelyre a hagyományos fotóobjektívek nem képesek. Ezen felül az MKX objektívek három kézi tárcsával rendelkeznek a precíz fókuszálás, nagyítás, és rekeszméret-beállítás érdekében, kényelmes és praktikus használatot biztosítva.
       

      * 4K/29,97P, 25P, 24P, 23,98P, és FHD/59,94P, 50P, 29,97P, 25P, 24P, 23,98P beállításokkal, H.265/HEVC beállítás mellett. A H.264 beállítással nem kompatibilis.
      ** 4K/29,97P, 25P, 24P vagy 23,98P beállítások mellett érhető el
      400Mbps bitrátás filmrögzítéshez használjon V60 vagy magasabb sebességosztályba tartozó SD kártyát.
      *** Nem kompatibilis a DCI4K beállítással.
      *4 A kodek és bitráta a felvevő programtól függően változik.

       

    • A FUJIFILM X-T2, mint az új dizájn alapköve
      A FUJIFILM X-T3 számos népszerű dizájnelemet örököl meg a FUJIFILM X-T2 modelltől, többek között a felső panelen elhelyezett beállító tárcsákat, a nagyobb stabilitást adó, középen elhelyezett képkeresőt, és a kiváló, kényelmes markolatot.
       

    • Standard ezüst színben
      Az új modell standardja az ezüst szín egy klasszikusabb árnyalat, mint a korábbi modellek limitált kiadású grafitszürke színe. Stílusában a hagyományos fényképezőgépeket idézi, kiemelkedő praktikussággal ötvözve, mely hosszú éveken át örömmel használhat.
       

    • Rögzíthető EVF dioptriaszabályozó tárcsa
      Az EVF dioptriaszabályzása a tárcsa kihúzásával és elforgatásával rögzíthető, így a beállítás a fényképezőgép mozgatása közben sem állítódik el.
       

    • 3 irányban dönthető érintőképernyő
      A FUJIFILM X-T3 nagyobb kontraszttal rendelkező érintőképernyővel van felszerelve, mely nagyobb látószöget és kényelmesebb használatot biztosít a korábbi modelleknél.
       

    • Továbbfejlesztett tárcsák és gombok
      A FUJIFILM X-T3 továbbviszi a FUJIFILM X-H1 számos dizájnelemét, például a nagy méretű felső tárcsákat / hátsó gombokat és a kényelmes, kattintható első és hátsó tárcsákat.
       

    • Kiváló bővíthetőséget biztosító terminál
      A fényképezőgépen található fejhallgató-csatlakozó segítségével a videófelvételekhez szükséges összes tartozék, például mikrofonok és HDMI eszközök, közvetlenül csatlakoztathatók a készülékhez, kiváló mobilitást biztosítva.
      A terminálfedél eltávolítható, az USB aljzat pedig támogatja a C-típusú USB (USB3.1 Gen1) csatlakozókat is.
       

    • Munkafolyamati szoftver
      A megfelelő szoftverek telepítésével összefüggő munkafolyamat hozható létre például "csatlakoztatott felvétel - képellenőrzés - RAW előhívás előnézet - RAW előhívás" és hasonló feladatokhoz. A FUJIFILM saját szoftvere mellett a készülék más szoftverekkel is kompatibilis. A csatlakoztatott felvételek készítéséhez csatlakoztassa a FUJIFILM X-T3 készüléket számítógépéhez USB kábellel vagy Wi-Fi hálózaton keresztül, vezeték nélküli LAN elérési ponttal. A RAW fájlok a filmszimulációs beállítások alapján is előhívhatók
      FUJIFILM X Acquire + RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX

      A FUJIFILM X Acquire letöltése
      A RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX letöltése

       

    • FUJIFILM Tether Shooting Plug-in PRO* + Adobe® Photoshop® Lightroom® Classic CC*
      FUJIFILM X RAW STUDIO
      Ez az egyedi RAW előhívó szoftver a FUJIFILM saját fejlesztése. Ha egy USB kábel segítségével csatlakoztatja a készüléket egy X RAW STUDIO szoftverrel rendelkező számítógéphez, a fényképezőgép processzora RAW fájlok feldolgozására is használható. A számítógép teljesítménye nem befolyásolja a feldolgozási időt, és sok fájl egyidejű feldolgozása sem okoz problémát. Mivel a szoftver az X széria készülékeihez optimalizált, teljes egészében visszaadja a képminőséget, beleértve a tónust, színeket, és filmszimulációkat.

      A FUJIFILM X RAW STUDIO letöltése
       

    • Vezeték nélküli kommunikáció
      A FIJUFILM X-T3 egy okostelefonnal vagy táblagéppel is párosítható Bluetooth kapcsolaton keresztül** a felvételek automatikus átmásolásához.
       

    • Anker PowerCore+ 26800 PD*** (mellékelt 30W fali töltővel) és Anker PowerCore Speed 20000 PD (mellékelt 30W fali töltőkészlettel)*4
      Az "Anker PowerCore+ 26800 PD" és "Anker PowerCore Speed 20000 PD", illetve a mellékelt 30W fali töltők használatával feltöltésenként sokkal több képet készíthet, és hosszabb videókat rögzíthet.
       

      * Külön kapható
      ** Ingyenes "FUJIFILM Camera Remote" alkalmazást igényel
      *** Az Anker és a PowerCore az Anker Innovations Limited vagy partnerei védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.
      *4 A termék nem minden országban kapható.

     

    Terméktájékoztatók és hivatalos linkek


    A Pixinfo terméktájékoztatója

     

    FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

    Kompakt zoom, állandó F4-es rekesszel és 6,0-os OIS-el

     

    FUJINON XF16-80mmF4 R Az OIS WR maximális rekeszértéke F4 egy 16-80 mm-es fókusztávolságon belül (ami 24-122 mm egyenértékű a 35 mm-es filmformátumban). Az objektív minimális felvételi távolsága a teljes zoomtartományban 35 cm, maximális felvételi nagyítása 0,25x. A kompakt és könnyű lencse mindössze 440 g súlyú, ami körülbelül 40% -kal könnyebb, a 35 mm-es formátumú rendszerek lencséinél. Az X-T3-hoz csatlakoztatva a kit mindössze 979 g, az X-T30-val kombinálva 823 g súlyú, ezért tökéletes utazási felszerelés. Ez az új, standard zoom objektív 6.0-os OIS funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy éjszakai jelenetet vagy beltéri helyiségekben is kényelmesen fényképezhet, és nem kell aggódnia a fényképezőgép bemozdulása miatt.

     

    Továbbfejlesztett képminőség

    A lencse 16 csoportból áll, 12 csoportban, köztük három aszférikus lencsetagból és egy ED aszférikus lencséből. Az aszférikus lencsetagokat nagy pontossággal szabályozzák, hogy csökkentsék a tér görbülését és a gömb alakú aberrációt. Az ED aszférikus lencse használata OIS objektívként elnyomja a képstabilizáció miatti aberrációs ingadozást, Ennek az objektívnek élességállításkor alacsony a látószög változtatása ezért filmfelvételhez kiváló.

     

    Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás a kiváló működéshez

    A kompakt, 5x-es zoom objektív mindössze 440 g-os súlyú ezért könnyen hordozható, a teljes hossza a 88,9 mm-es kompakt méret, körülbelül 40% -kal könnyebb, mint egy teljes méretű, 5x-es zoom objektív.
    A külső fém borítás olyan stílusos megjelenést kínál, amely további minőséget és tartósságot biztosít.
    A zoom, az apertúra és a fókuszgyűrűk megfelelő nyomatékkal rendelkeznek a könnyed kezeléshez.

     

    Erőteljes OIS

    A legmagasabb OIS teljesítménye 6,0 CIPA-útmutatónak megfelelteteve. A fényképezőgép automatikusan észleli, ha állványra van rögzítve, vagy pásztázáskor, és ennek megfelelően állítja be.

     

    Gyors és csendes autófókusz

    Az objektív egy belső fókusz AF rendszert használ, amely kisebb és könnyebb fókuszáló elemeket hajt. A gyors és csendes autofókusz eléréséhez léptetőmotort használ, amely csendes működéséről és pontosságáról ismert.

     

    Továbbfejlesztett konstrukció

    Az objektívhordó 10 helyen zárt, ezért az objektív por és időjárásálló, és akár -10 ° C hőmérsékleten is működőképes. Időjárásálló tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez,mint például az X-Pro2, X-T1, X- A T2, az X-T3 és az X-H1 könnyed fényképezést kínálva esős vagy poros környezetben is.

  • Garancia:2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:3 irányban kihajtható LCD; Dioptria korrekció; elektronikus szintező; film szimuláció; hisztogram; motion panorama; RAW konvertálás gépen belül; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; vörösszem korrekció
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800; auto; kiterjeszthető ISO80, ISO100, ISO125, ISO25600, ISO51200-ra
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:nincs
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; vaku ki; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:425 pontos; fázis-különbség elvű; TTL hibrid kontraszt érzékelős
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Fehéregyensúly:3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
    Szenzor típusa:X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány:1/32000–30 másodperc + B záridő
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 szegmensű mátrix; átlag; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:WiFi
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Fujifilm X-T3 digitális fényképezőgép
    • Fujinon XF16-80 mm F4 R OIS WR objektív
    • NP-W126S akkumulátor
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS