Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép + Fujinon XC 15-45MM F/3.5-5.6 OIS PZ objektív + Fujifilm FUJINON XF 55-200 mm f/3.5-4.8 R LM OIS objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép + Fujinon XC 15-45MM F/3.5-5.6 OIS PZ objektív + Fujinon XF 55-200 mm f/3.5-4.8 R LM OIS objektív

Fujifilm

-negyedik generációs X-Trans CMOS szenzor
-képérzékelő: 26,1 Mpixel
-beépített, felpattanó vaku
-akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás

Jelenleg nem kapható!
  • FUJIFILM vállalat (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be a FUJIFILM X-S10 bevezetését, amely a legújabb kompakt és könnyű tagja a FUJIFILM X Széria tükörnélküli cserélhető objektíves fényképezőgépeinek. Az egyedülálló képminőséget biztosító fényképezőgép November közepétől lesz kapható külünféle objektívekkel, szettesítve is.

    Olyan főbb funkciókkal rendelkezik, mint a 26,1MP X-TransTM CMOS 4 szenzor, a nagy sebességű X-Procceszor 4 képfeldolgozó motor és a vázon belüli képstabilizátor (IBIS), az X-S10 maximális teljesményt kínál egy kompakt testben.

    Az X-S10 tökéletesen megfelel mindazoknak, akiknek könnyű képalkotási megoldásra van szükségük, professzionális funkciókkal a fotózáshoz és a videózáshoz egyaránt. Az AUTO/SP mód autómatikusan módosítja a kamera beállításait, szükséges finomhangolás nélkül, hogy a lehető legtökéletesebb képeket készítse el. A fejlett videó képességek képesek éles 4K / 30P 4: 2: 2 10 bites vagy nagy sebességű full-HD videó készítésére 240 kép / mp sebességgel. A változtatható szögű LCD akár 180 fokban előre is dönthető. A kamera mindenki számára biztosít szerethető funkciókat a fotósoktól és vloggeregtől kezdve egészen a hobbistákig!

     

    A termék főbb jellemzői


    Az újonnan kifejlesztett kisebb IBIS a kompakt vázhoz

    A vázon belüli képstablizátor (IBIS) szerkezete körübelül 30%-al lett kisebb térfogatban és tömegben, mint az előző modell.* A mindössze 450 grammos súlya és kis mérete ellenére az X-S10 akár 6,0 fényértékes*, öttengelyes képstabilizációt biztosít. Ez egyben az első középkategóriás X Szériás kamera, amely mozgásérzékelő visszatartó mechanizmust használ, ami egy mechanikus lengéscsillapító, amely megvédi a redőnyből érkező esetlegesen fellépő enyhe rezgésektől, ezzel is további stabilitásszintet biztosítva a kép tisztasága és felbontása érdekében.
    A kézi stabilitás további elősegítése érdekében az X-S10 nagy, ergonomikus magnéziumötvözetből készült markolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a kamera stabilan tartását, ha nagyobb objektívekkel használja. A kialakítás magnéziumötvözetből készült elülső és felső lemezt használ, hogy a test merev és robusztus maradjon.

    * A “FUJIFILM X-T4” tükör nélküli digitalis fényképezőgépben használt IBIS funkciójával összehasonlítva
    *6,0 fényértékes képstabilizálás a 30 cserélhető objektívből 20 esetében (XF / XC objektívek) jelenleg elérhető

     

    Legendás filmszimulációk és frissített AUTO funkciók a kiemelkedő képminőség érdekében

    A FUJIFILM filmszimulációs módok arért kelrültek kifejlesztésre, hogy megünnepeljük az analóg filmek történelmét digitalizálva az iparág legismertebb analóg filmjeit. Az X-S10 18 exkluzív filmszimulációs móddal rendelkezik, köztük az ETERNA Bleach Bypass funkcióval, amely gyönyörű, telítetlen, nagy kontrasztú képi világot hoz létre.

    Az X-S10 egy frissített [AUTO SP (Jelenethelyzet)] módot kínál, amely automatikusan állítja a fényképezőgép beállításait a tökéletes kép elérése érdekében anélkül, hogy további finomhangolásokat kellene végeznünk a beállításokban. A tájak letisztult és élénk színekkel történő fényképezése, a gyönyörű bőrtónusú portrék, vagy minden tekintetben jól exponált képek készítése már a fotográfiai tudás szintjétől függetlenül is lehetséges.

     

    Megbízható AF és nagy sebességű sorozatfelvételi mód a fontos pillanatokban

    Az X-S10 nagysebességű AF és AF-követési teljesítményének, az X-TransTM CMOS 4 érzékelő 2,16 millió fázisérzékelő képpontjának és az X-Processor 4 számítási teljesítményének kombinációja gyors és pontos autofókusz eredményt kínál, és akár 0,02 másodperc alatt éri el a fókuszt bizonyos esetekben akár -7,0 EV* mellett is.
    Az X-S10 nagy pontosságú követő AF-el van felszerelve a mozgó témák követésére, valamint Arc / Szemfelismerő AF funkcióval a személy arcának és szemének követésére.
    Sötétedés nélküli nagysebességű sorozatfelvétel * 8 kép / mp a mechanikus zár esetén és 30 kép / mp az elektronikus zár esetén

    *Ha az XF50mm F/1.0 van felszerelve a vázra.
    *Nagy sebességű sorozatfelvétel sötétedés nélkül, amelyben a kereső sötétedik felvételkészítés közben, ezért a felhasználó elvesztette a témát; Ez csak az elektronikus zár használatakor érhető el.

     

    Változtatható szögű LCD kijelző és kereső amely 3 boost módot támogat

    Az X-S10 rendelkezik egy változtatható szögű LCD-monitorral, amely akár 180 fokban is elfordítható, így nemcsak szelfik, hanem állóképek és videók készítésére is alkalmas különféle kameraállásokból.
    A kijelző élő nézet funkciójának három elérhető Boost módja van*, úgy, mint a gyenge megvilágítás prioritás, a felbontás prioritás és a képfrissítési prioritás.

     

    Kiterjedt videófelvételi funkciók

    Az X-S10 4K videót állít elő a 6K-nak megfelelő adatmennyiségből, hogy a felvételek nagy felbontásúak legyenek, alacsony zajszint mellett. Támogatja a 4K / 30p 4: 2: 0: 8 bites videók rögzítését a kamerába helyezett SD kamerára, valamint a 4K / 30p 4: 2: 2: 10 bites videó kimenetet a HDMI porton keresztül.
    A kamera nagy sebességű full-HD felvételre is képes 240p-vel, és akár 10-szeres lassítású felvételt készíthet egy gyorsan mozgó témáról.
    Az X-S10 IBIS-én kívül egy digitalis képstabilizáció is dolgozik a vázban, amely erősen korrigálja fényképezőgép esetleges remegéseit, ha például kamerával a kézben sétálva készít felvételeket. Az IS Mode Boost funkció megléte gyakorlatilag teljesen kiküszöböli a kézben tartátsból adódó remegést.
    Az X-S10 tetején elérhető dedikált filmrögzítő gomb lehetővé teszi a videófelvétel automatikus elindítását állókép készítése közben is. Az expozíció és fókusz beállítások automatikusan rögzítődnek AUTÓ módban.*

    * Az AF mód folyamatos AF-re vált.

     

    A Fujifilm X-S10 főbb műszaki adatai:

    -Képérzékelő: 26,1 Mpixel, APS-C méretű X-Trans 4 BSI-CMOS

    -akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás

    -Érzékenység: ISO160-12800 1/3 Fé lépésekben, kiterjeszthető ISO80-ig 1/3 Fé-enként, valamint ISO25600 és ISO51200 értékekre is

    -425 pontos hibrid automatikus élességállítás, arcfelismerés, -7 Fé érzékenység

    -beépített, felpattanó vaku

    -rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi üzemmód

    -2,63 millió képpontos OLED elektronikus kereső, 0,62×-es nagyítás 

    -1/4000 mp zársebesség mechanikus zárral, 1/32000 mp zársebesség elektronikus zárral

    -max. 15 kép/mp sorozat sebesség teljes felbontásban 1,25×-es kivágással és elektronikus zárral akár 30 kép/mp

    -tömörítetlen és veszteségmentesen tömörített RAW formátum támogatása

    -LCD: 3″, kihajtható és elforgatható 1,04 millió képpont

    -DCI 4k (4096×2160) és Ultra HD (3840×2160) videórögzítés (23,98; 24; 25; 30 kép/mp), 200 Mbps sávszélesség

    -Full HD felbontásban 100, 120, 200 és 240 kép/mp képfrissítés

    -F-log

    -szimpla SD/SDHC/SDXC kártyahely, UHS-I támogatás

    -HDMI kimenet

    -USB 3.1 Type-C csatlakozó, micro HDMI és mikrofon aljzatok

    -beépített Wi-Fi és Bluetooth adapterek

    -új NP-W235 Li-ion akkumulátor

    -súly: Kb. 465g (akkumulátorral és SD memóriakártyával együtt); kb. 415 g (az akkumulátor és az SD memóriakártya nélkül)

    -Mérete: 126,0 mm × 85,1 mm × 65,4 mm (minimális mélység 32,9 mm)

     

    Műszaki adatlap (gyártói oldal, angol nyelvű)

     

    Fujifilm Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív 

     

    A "FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ objektív"a gyakran használt 23 mm - 69 mm közötti fókusztávolságot fedi át, amely 35 mm-es formátummal ekvivalens, ráadásul ez a legkisebb és a legkönnyebb cserélhető zoom objektív, amely kompatibilis az "X szériával. Kombinálja az objektívet egy kompakt Fujifilm tükörnélküli digitalis fényképezőgéppel és máris élvezheti a kiváló hordozhatóságot és a kényelmes képkészítést.

    Időzített képkészítés esetén az objektív minden egyes kép elkészítése után összecsukódik és visszatér az eredeti széles látószögű pozícióba. Ez azt jelenti, hogy az időzített képkészítés kizárólag a 15 mm nagylátószögben használható (ez nem vonatkozik a FUJIFILM X-A5 termékre).
     


    Tulajdonságok - A legkisebb és a legkönnyebb (135g) zoom objektívek

    A legkisebb és a legkönyebb cserélhető zoom objektív az "X széria" tükör nélküli digitális fényképezőgép sorozathoz
    A 9 csoportba rendezett 10 lencse, ideértve a három aszférikus lencsét és a két ED lencsét, tökéletes felbontást biztosít valamennyi zoom pozíció esetén, és mindössze 44,2 mm* hosszú és 135g súlyú.


     
    Biztosítja a gyakran használt fókusztávolságokat

    Az új lencse lefedi a 23 mm és 69 mm közötti gyakran használt fókusztávolságot (35 mm-es formátummal ekvivalens), melynek köszönhetően tökéletes tájképek és portrék készítéséhez. Mivel a nagylátószügő tartomány vége 23mm-es egyenértéknek felel meg a lencse tökéletes embereket vagy hátteret tartalmazó önarképek készítéséhez a 180°-ban dönthető LCD képernyővel, rendelkező fényképezőgép alkalmazása esetén, mint pl. a FUJIFILM X-A5.


     
    Elektromos zoom és kényelmes üzemeltetés

    A kicsi összecsukható objektív az elektromos zoom megjelenésének köszönhetően jött létre. Bekapcsolt állapotban az objektív automatikusan kinyílik, fényképezésre készen. 
    A zoom gyűrű elforgatásával két különböző zoom sebesség választható. Az objektív azonos sebességgel vált pozíciót, így sima zoomolási mozgást kínál videofelvétel készítésénél.


    Optikai Képstabilizátor

    Az elektromos zoom 3,0-lépéses optikai képstabilizátor technológia kompatibilis a CIPA iránymutatásokkal, segítve a fényképészeket gyenge fényviszonyok mellett is.


     
    Gyors és halk autofókusz

    A belső fókuszáló AF rendszer léptetőmotor segítségével hajtja meg a könnyű fókuszáló elemeket, gyors és halk fókuszálási teljesítmény biztosítva.

     

    FUJINON XF 55-200 mm f/3.5-4.8 R LM OIS objektív 

     

    A Fujinon XF 55-200mm F3,5-F4,8 R LM OIS a 18-55mm-es optikájukat egészíti ki, és a rendszer mind a hat objektívjéhez hasonlóan az átlagnál jobb fényerővel, valamint építési minőséggel bír. A Fujifilm MILC gépein, kisfilmes értéken számolva ~83-300mm-nek megfelelő látószöget biztosít.

    Az XF 55-200mm-es objektívet optikai stabilizátorral is ellátták, mely ideális esetben akár 4,5 fényértéknyi előnyhöz is juttatja használóját. A lineáris fókuszmotornak (LM) köszönhetően gyors élességállításra számíthatunk. A képminőséget két ED és egy Super ED lencse javítja, a megfelelő háttérelmosásról pedig 7 lekerekített rekeszlamella gondoskodik.

    XF 55-200mm F3,5-F4,8 R LM OIS tervezésénél egész biztosan nem volt szempont a minél kisebb méret és tömeg, hiszen 580 gramm és közel 12 cm hosszú. Frontlencséje elé 62 mm-es szűrők csavarhatók.


    Tulajdonságok

    -Kiváló teljesítmény
    -Alacsony torzítás 
    -Jó gyártási minőség 
    -Nagyon hatékony optikai stabilizáció 
    -Gyorsan fókuszáló motor

  • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:arcfelismerés; Full HD; HDMI kimenet; kihajtható kijelző; Wi-Fi; X-bajonett
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800; kiterjeszthető ISO80-ra és 51600-ra
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:felpattintható vaku
    Autófókusz:425 pontos
    Fehéregyensúly:7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
    Szenzor típusa:BSI-CMOS; X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány:1/32000 másodperc elektronikus zárral
    Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
    Zársebesség-előválasztás:van
    Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
  • Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz

    Fujifilm Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív

    Fujifilm Fujinon XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS objektív

    P-W235 Li-ion akkumulátor

    Használati útmutató
    Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS