Fujifilm FinePix X-T20 digitális fényképezőgép kit, XC 16-50mm OIS II és XC 50-230mm OIS II objektívekkel - Tennofoto.hu

Fujifilm FinePix X-T20 digitális fényképezőgép kit, XC 16-50mm OIS II és XC 50-230mm OIS II objektívekkel

Fujifilm

Kiemelkedő képminőség az X széria legnagyobb képfelbontásával, a nagy sebességű X-Processor Pro képfeldolgozó motor és a Fujifilm 80 éves tapasztalatán alapuló színvisszaadási technológiájának köszönhetően.

Jelenleg nem kapható!
  • Fujifilm FinePix X-T20 digitális fényképezőgép


    Minőség minden képen
    Forgassa el a tárcsát. Nézzen bele a keresőbe. Exponáljon lenyűgöző színekben. Ragadja meg a pillanatot ... A FUJIFILM X-T20 a legújabb technológiát kínálja egy gyönyörűen megtervezett kompakt és könnyű kameratestben, így a lehető legjobbat kapja, bármit is fényképez.

    Vezérlő és Auto mód
    Készítsen felvételeket pont úgy, ahogy látja őket tárcsa-alapú vezérléssel és a különböző expozíciós módokkal, vagy válassza a Speciális SR AUTO módot az intelligens, teljesen automatikus felvételekhez.

    Elektronikus képkereső és dönthető érintőképernyő

    0.62x nagyítással***és mindössze 0.005mp késleltetési idővel, a FUJIFILM X-T20 egy nagy és gyors keresővel rendelkezik. 3.0 hüvelykes 1.04M képpontos dönthető TFT színes LCD kijelzője egyaránt alkalmas a fej feletti és a talajhoz közeli képek készítéséhez. A Touch Shot funkció és a dönthető kijelző kombinálásával még kreatívabb képeket készíthet.

    Szenzor és processzor
    Kiemelkedő képminőség az X széria legnagyobb képfelbontásával, a nagy sebességű X-Processor Pro képfeldolgozó motor és a Fujifilm 80 éves tapasztalatán alapuló színvisszaadási technológiájának köszönhetően.

    Autofókusz
    A fókuszpontok száma drámaian bővült 49-ről 91-re (egészen 325 pontig). A képterületnek körülbelül 40%-a (a középső terület 49 fókuszpontot tartalmaz) fázisérzékelő AF pixelekkel fedett, hogy gyors és pontos fázis alapú AF területet alkossanak, ami különféle képjeleneteknél használható.

    Különböző funkciók
    Az X-T20 Full HD és 4K videó felvételre képes, és támogatja az X széria kedvelt Film Szimulációs módjait. A HDMI bemenetnek köszönhetően a felvett videót kitehetjük egy külső monitorra, a hangot pedig egy külső mikrofon segítségével importálhatjuk.

    X bajonettes objektívek
    Az X bajonettes objektívek kifejlesztésénél a legújabb digitális technikákat használták magas precizitású optikai tervezéssel, és a lehető legjobb képminőséget biztosítják. A jelenlegi kínálat az ultra nagy látószögű és a szuper telefotó objektívek között mozog, és magában foglal öt nagy fényerejű fix objektívet. Ezek az objektívek a legjobb képminőséget hozzák ki az X-T20 kamerából.

    Tulajdonságok


    Kontrol mód
    Fedezze fel kreativitását. Készítsen pont olyan felvételeket, ahogy látta őket a tárcsa-alapú vezérléssel és különböző expozíciós módokkal. A kompakt és könnyű váz használata, amely kényelmesen ül kezében, egyszerre szórakoztató és egyszerű. A FUJIFILM X-T20 teljes manuális működést kínál, a zársebesség, expozíció kompenzáció és az egyéb tárcsáknak köszönhetően melyek eggyé váltak az X szériával. A zársebesség tárcsán és az objektív blende gyűrűn beállíthatjuk az expozíciós módokat, beleértve a program, zársebesség előválasztás, blende előválasztás és a manuális módot, akkor is ha a fényképezőgép ki van kapcsolva.Az expozíció kompenzáló tárcsa egy új C pozícióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az expozíció kompenzációt ±5 állásokig 1/3 lépésben. Az általános expozíció kompenzáció ±3 állásig 1/3 lépésben a felső lemez tárcsán érhető el. Az expozíció pontosan beállítható, miközben az effektet ellenőrizheti az EVF-n.

    Auto Mode
    Mutassa meg érzéseit. Továbbfejlesztett SR AUTO intelligens, teljesen automatikus felvételekhez. Állítsa be a felső lemezen lévő automatikus üzemmód kapcsolót az "AUTO" beállításra a továbfejlesztett SR AUTO mód kiválasztásához. Így a kamera automatikusan kiválasztja az 58 előre beállításból az optimális autófókusz és expozíció beállításokat, beleértve a "tájkép", "éjszakai tájkép", "vízpart", "napnyugta", "kék ég", "portré" és a "mozgó tárgy". Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja az exponáló gombot. Ez a mód tökéletes, ha nehéz kiválasztani a megfelelő expozíciós beállításokat, vagy ha egyszerűen csak gyorsan szeretne egy képet készíteni. Saját speciális beállítást is kiválaszthat.

    Elektronikus képkereső
    Nagy pontosságú, nagy nagyítású EVF. A FUJIFILM X-T20 egy2.36M képpontos organikus EL elektronikus keresővel rendelkezik. Négy dedikált lencsetagja a képterület 100%-ban tiszta, nagy felbontású képet kínál még erős kültéri fényeknél is. Az EVF lágy megjelenítése 54.54fps sebességének és 0.005mp késleltetési idejének köszönhető. Valós időben mutatja a Film szimulációs effekteket és az expozíciós beállításokat, így pontosan tudni fogja milyen lesz az elkészült kép. Az effektek megjelenítése ki-be kapcsolható; ha ki van kapcsolva láthatók a természetes tónusok, pont úgy mintha szabad szemmel néznénk.

    Az EVF fényereje a felvétel feltételeinek megfelelően automatikusan szabályozható, maximális kényelmet biztosítva. A keresőben megjelenő minden elem ki-és bekapcsolható, személyre szabott nézetet kínálva.

    Dönthető LCD és érintőképernyő
    1.04M képpontos dönthető LCD kijelző. FUJIFILM X-T20 kamera 3,0 hüvelykes 1.04M képpontos dönthető TFT színes LCD kijelzővel, 3: 2 képaránnyal. Az LCD-monitor képpontjainak száma megegyezik a kiemelt modellekével. Jó láthatóságot kínál még erős kültéri fényeknél is, így mind állóképek mind videók könnyedén készíthetők. A kijelző fel és lebillenthető, így akár fej felett, akár derékmagasságban, vagy magas / alacsony szögekből is fényképezhet. Minden felvételi információ megjelenik meg az LCD monitoron, ami kikapcsolható, ha a témára szeretne koncentrálni, ráadásul ha nem használja az LCD monitort lecsukható, így nem veszélyezteti a FUJIFILM X-T20 letisztult vonalait.

    Intuitív kezelés érintőképernyővel
    Felvételkészítésnél a FUJIFILM X-T20 érintőképernyője "Touch Focus", "Fókuszterület kiválasztás" és a "Touch Shot" módban használható. Lejátszáshoz az intuitív csúsztató mozgással a képernyőn, a felvétel gyors előre tekeréséhez, vagy dupla koppintással nagyítás és kicsinyítés.

    X-Trans™* CMOS III Szenzor kiemelkedő minőségű képekhez.
    FUJIFILM X-T20 kamera Fujifilm X-Trans CMOS III 24,3 megapixeles APS-C méretű érzékelővel, az XF objektívek nagy teljesítményével kombinálva, elismerten kiemelkedő képminőséget biztosít. Véletlenszerű pixel elrendezésének köszönhetően, az érzékelő optikai aluláteresztő szűrő használata nélkül csökkenti a moarét és a hamis színek megjelenését, lenyűgöző zajcsökkentéssel akár ISO 12800 értékig. A szenzor kiváló olvasási sebességet kínál, segítve a fényképezőgép reakcióját burst módban, nagy pontosságú AF követéssel, a nagy sebességű élőképpel és magas minőségű video teljesítménnyel.
    * X-Trans a FUJIFILM vállalat védjegye vagy regisztrált védjegye.

    X-Processor Pro továbbfejlesztett képfeldolgozással
    A FUJIFILM X-T20 X-Processor Pro képfeldolgozó motorjának feldolgozási sebesség nagyjából 4x gyorsabb, mint a korábbi modelleké. A megnövelt puffer memória növeli a teljesítményt, kihasználva az X-Trans CMOS érzékelő III legjavát. Az ACROS bekerült a népszerű Film Szimulációs módok közé, amelyek támogatják mind az állóképek, mind a 4K videofelvételek készítését. Az X-Pro processzor teljesítménye megnövekedett a rövidebb felvételi időközök, kioldási késleltetés és blackout idő tekintetében is, javítja az AF pontosságát és a sorozat felvétel képkockáinak számát a burst módban.

    Sokoldalú AF módok
    Válasszon a 91 vagy 325 fókuszpontból. A gyorsabb és pontosabb fázisérzékelő pixelek a keret 50% (oldaltól-oldalig) és 75% (fentről lefelé) lefedik. A fényképezőgép egypontos AF kínál egy kiválasztott fókuszponthoz, Zóna AF egy mozgó tárgy fényképezéséhez és Wide / AF módot. Ezek a módok Arc/ Szem felismerő AF-al és manuális fókusz móddal kombinálhatók, így számos lehetőség közül választhat.
     

    • AF-S + Single Point
    • AF-S + Zone
    • AF-S + Wide/Tracking
    • AF-C + Single Point
    • AF-C + Zone
    • AF-C + Wide/Tracking


    ​AF-C egyéni beállítások különböző típusú mozgásokhoz optimalizálva
    A FUJIFILM X-T20 AF-C elő beállításokkal rendelkezik különféle tárgyak könnyebb és a mozgó tárgyak pontosabb nyomon követéséhez. A fényképezőgép öt elő beállítást kínál optimalizált paraméterekkel, beleértve az akadályok figyelmen kívül hagyását és a gyorsuló / lassuló tárgyak követését.

    8.0fps sorozatfelvétel készítés és csökkentett blackout idő
    A FUJIFILM X-T20 a mechanikus zár használatánál 8.0fps sorozatfelvételi sebességgel büszkélkedhet és 5.0fps élő kép módban. Black out ideje jelentősen csökkent a korábbi modellekéhez képest, kibővített sorozatfelvételt kínálva, ha a keresőben követi a témát. CH üzemmódban akár 62 JPEG kép írható folyamatosan.

    Film Szimuláció
    Fujifilm Film Szimulációs módok a fényképészeti film 80 éves gyártási tapasztalatát kihasználva kerültek kifejlesztésre. A gazdag színek és tónusok tökéletesen illeszkednek a téma, a felvételi feltételek és a kreativitását megjelenítésére, csak úgy, mint a régi fényképészeti filmek. A képek prémium minőségű JPEG fotók. Összesen 15 film szimulációs mód áll rendelkezésre, mint a Provia, amely hűen visszaadja a színeket pont úgy, ahogy emlékszik a jelenetetre, Velvia ASTIA és CLASSIC króm, melyek középpontjában a művészi hatások állnak, PRO neg. Hi / PRO neg. Std kiemelkedő természetes bőrszín visszaadással és az új ACROS a hagyományos fekete-fehér megjelenéssel.

    Vezeték nélküli működtetés
    Telepítse az ingyenes FUJIFILM Camera Remote alkalmazást okostelefononjára vagy tabletjére kamerája távvezérléséhez, így megtekintheti és átküldheti kamerájának képeit.




     

     

    Fujinon XC16-50 mm OIS II objektív


     



    A  24 mm* nagylátószögtől a szabványos középkategóriás  akár 76mm * telefotóig, ez a kompakt zoom objektív a gyújtótávolság széles spektrumát felöleli. Ideális utazáshoz és tájképek készítéséhez, de sokoldalú teljesítménye miatt különleges alkalmakra és beltéri fotózáshoz is tökéletes. Kiváló optikai teljesítményét tiszta üveg lencse konfiguráció biztosítja10 csoportban / 12 elemmel mely 3 aszférikus és 1 ED lencsét tartalmaz.

    Csökkentett súlyú fókuszáló lencséje nagy pontosságú léptető motorok kombinációjával biztosítja a nagy sebességű autofókuszálást. Igy sohasem marad le azokról az "egyszer az életben" felvételekről. Optikai képstabilizátora hatékonyan minimalizálja az elmosódást, sötét jelenetek fényképezésénél vagy zoomolásnál. Mozgókép felvételekor, az objektív éles és tiszta fókuszt kínál, képstabilizálálója pedig minimalizálja az elmosódást, még akkor is ha séta közben készít felvételt.





    Tulajdonságok


    • Könnyű objektív elemek
    • Jó élesség a zoomtartományban
    • Nagy sebességű autofókusz 
    • Hatékony optikai képstabilizátor
    • Alacsony torzítás
    • Klasszikus design 


       

    FUJINON XC 50-230mm F4.5-6.7 OIS objektív 



    A nagy teljesítményű 50-230mm objektív segítségével tisztán rögzíti a nagy távolságban lévő témát. A tiszta üveg, 10 csoportban /13 elem lencse konfiguráció 1 aszférikus lencsét és 1 ED lencsét tartalmaz. Kiváló optikai teljesítményt nyújt optikai képstabilizátorának segítségével, hatékonyan minimalizálja az elmosódást, ha hosszabb gyújtótávolsággal vagy gyenge fényviszonyok mellett fényképezünk.

    A lencse kisebb súlya kombinálva egy nagy pontosságú léptető motorral, garantálja a nagy sebességű automatikus élességállítást és elnyomja a zoom mechanizmus által okozott képzajt.
    *35mm formátummal egyenértékű

    Tulajdonságok


    • Rendkívüli élesség
    • Könnyű 
    • Hasznos hiperfokális skála 
    • Kitűnő kialakítás 
    • Gyakorlatilag nincs torzítás 
    • Alacsony CA szint
    •  

     

  • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:350 kép egy feltöltéssel; AF segédfény; beépített Wi-Fi vezérlő; elektronikus szintező; film szimuláció; fotókönyv segéd; hisztogram; max. 60 perces B-mód; motion panorama; RAW konvertálás gépen belül; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; vörösszem korrekció; X-bajonett
    LCD:3,0"
    Pixelszám:24 megapixel
    Iso értékek:100-51200 1/3 Fé lépésekben
    Képstabilizátor:objektívtől függ
    Beépített vaku:nincs
    Vaku opciók:nincs vaku
    Külső vakupapucs:van
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:Hibrid AF rendszer; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer; TTL kontraszt érzékelős
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:EVF
    Fehéregyensúly:7 előre beállított; auto; manuális
    Szenzor típusa:X-Trans CMOS III
    Zársebesség-tartomány:1/32000–30 másodperc + B záridő
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; mátrix; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:WiFi
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Fujifilm FinePix X-T20 digitális fényképezőgép
    • XC 16-50mm OIS II objektív
    • XC 50-230mm OIS II objektív
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS