Olympus RecMic DR-2100 - System Edition diktafon - Tennofoto.hu

Olympus RecMic DR-2100 - System Edition diktafon

Olympus
OLYJRP031

RecMic: Professzionális asztali diktálásrögzítés verhetetlen megbízhatósággal.

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus RecMic DR-2100 - System Edition diktafon


    A RecMic sorozat
    Intuitív kezelést biztosító kapcsoló
    Az Olympus csúszókapcsolója páratlan megbízhatóságot kínál. A masszív gumihengeres mechanizmus által kifinomult, pontos, egykezes használat valósítható meg, rendkívül hosszú távon.

    Beszédfelismerés – maximális hatékonyság
    Szeretné tovább fokozni cége termelékenységét? Az Olympus megoldásaival 3-szorosára gyorsíthatja a dokumentumkészítésre fordított időt.
    Egy további beszédfelismerő szoftver* telepítésével nem csak a dokumentálási folyamatot teheti hatékonyabbá azáltal, hogy saját hangjának felhasználásával készíthet szöveges dokumentumokat, de arra sem lesz már szüksége, hogy valakivel átírassa a diktált fájlokat.
    A valósidejű beszédfelismerés lehetővé teszi a diktálásrögzítést többféle alkalmazással, a beszélt szöveg pedig azonnal szöveges dokumentummá alakul.
    *a kompatibilis beszédfelismerő szoftver külön vásárolható meg

    Csúcsminőségű mikrofonrendszer
    Mindegyik RecMic eszköz alacsony zajszintű irányított mikrofonnal rendelkezik, melynek gondos tervezése a lehető legjobb hangminőséget biztosítja a diktálás és a hangfelismerési folyamatok részére. Kiváló jel-zaj viszonyával kiküszöböli a nemkívánatos háttérzajokat, valamint egy virtuális szélfogót alkalmaz a lélegzetvétel zajainak kiszűrésére - mindemellett a beépített rezgéscsillapító héj a használat közben keletkező súrlódás hangjait is minimálisra csökkenti. A kiváló átírási eredmény garantált!

    Intuitív kezelést biztosító kapcsoló
    A RecMic eszközök átfogó ergonomikus kialakításának része a kényelmes, egy kézzel történő kezelést biztosító, tartós használatra tervezett, speciális csúszókapcsoló*. A kapcsoló masszív gumihengeres mechanizmusa révén egyrészt megbízhatóan és intuitív kezelést lehetővé téve használható, másrészt minimálisra csökkenti a kezelőszervek használatának általában igen zavaró működtetési zaját – ezzel még tovább növeli a rögzített hangfelvételek minőségét.
    * A DR-2100, DR-2200 és DR-2300 típusok esetén

    Kiváló minőségű USB kábel
    Mivel az Olympus termékeket szinte az örökkévalóságnak tervezzük, nem lehet ez másként az alkalmazott USB kábelekkel sem: a RecMic eszközöknél használt, ipari felhasználásra is alkalmas minőségi szintet képviselő USB kábelek tízszer tovább tartanak, mint a hagyományos USB kábelek. Az eszközbe épített csatlakozó emellett a lehető legnagyobb mértékben áll ellen a mechanikus behatásoknak – így a sokszori csatlakoztatás miatt hibás USB kábel a múlté. A fix USB kábel csatlakozó véd az eszköz nem kívánt eltávolítása ellen is.

    Programozható gombok az egyéni igényekre szabott munkavégzéshez
    A RecMic sorozatra jellemző öt gomb – F1 - F4 elöl, illetve egy hátul – szabadon felruházható különböző funkciókkal, egyéni igényeink, illetve a felvételi környezet kívánalmainak megfelelően. Az érintéssel pontosan beazonosítható kezelőszervek lehetővé teszik, hogy akár rápillantás nélkül, egy kézzel használjuk – így jóval kényelmesebb és profibb kezelést érünk el, mint bármilyen érintőkijelzős beviteli eszköz esetén.
    A Click Lock funkció segítségével a fogd és vidd módszert gond nélkül alkalmazhatjuk, illetve szöveget jelölhetünk ki egyetlen kézmozdulattal.

    Device Configuration Manager (DCM - Eszközkonfiguráció menedzser) beállítás-varázslóval
    A RecMic sorozat kifejezetten a Dragon NaturallySpeaking™ beszédfelismerő szoftverrel történő használatra optimalizált – a tökéletes, minden eddiginél pontosabb eredmény elérése érdekében. A Device Configuration Manger (DCM) alkalmazás a más fejlesztők által alkotott szoftverek - mint például a Dragon NaturallySpeaking™ - egyszerű kezelését teszi lehetővé. A gombokhoz és a csúszókapcsolóhoz különféle alkalmazási környezethez igazodó beállításokat rendelhetünk. A beállítás-varázsló felbecsülhetetlen segítséget nyújt a napi munkához igazodó alkalmazás beállítások elvégzéséhez.

    RecMic Administration Center
    Az Olympus a RecMic Administration Centeralkalmazást középvállalkozások és nagyvállalatok számára fejlesztette ki, kifejezetten a telepített RecMic eszközök központosított vezérlése érdekében. A RecMic Administration Panel* a RecMic felhasználók, illetve felhasználói csoportok beállításainak rendszergazdai jogosultsággal történő kezelését, valamint a firmware frissítések egyszerre történő telepítését teszi lehetővé a kliens számítógépeken.
    * A DCM és a Repository Service legfrissebb verziójának telepítése szükséges.

    Teljes integráció más fejlesztők által alkotott szoftverekkel
    Az Olympus RecMic sorozat tervezésének elsődleges szempontja a teljes integráció mindenféle munkakörnyezetbe – például egészségügyi intézményben, ügyvédi irodában, vagy egy kereskedelmi vállalatnál. Több szoftverfejlesztő (például az egészségügyi információs rendszerek, jogi szoftverek, illetve beszédfelismerő alkalmazások fejlesztői) már eleve integrált RecMic rendszert, vagy más Olympus hangrögzítő eszközöket alkalmaznak. Egyszerűen csak kérdezze meg az alkalmazás fejlesztőit arról, hogy a rendszer támogatja-e a RecMic eszközöket. Az Olympus által kiadott Software Development Kit (SDK) kifejezetten a hangrögzítő eszköz és más fejlesztők által alkotott szoftverek egyszerű és abszolút problémamentes integrációjának elősegítésére szolgál.

  • Jellemzők:Beépített, alacsony zajszintű irányított mikrofon; Device Configuration Manager ; Intuitív kezelést biztosító kapcsoló
    Garancia:2 év
    • Olympus RecMic DR-2100 - System Edition diktafon
    • ODMS ‑ Dictation Module
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS