A gimbal, a stabilizátor, a jövő elengedhetetlen kelléke - Tennofoto.hu
A gimbal, a stabilizátor, a jövő elengedhetetlen kelléke

A gimbal, a stabilizátor, a jövő elengedhetetlen kelléke

Gondoltál már arra, mennyivel jobb lenne úgy elkészíteni az utókornak a videókat az állandóan ugrabugráló kisbabádról, hogy azt visszanézve nem az jár folyamatosan a fejedben, hogy milyen gáz ez a remegő kép?
Tudtad, hogy létezik olyan megfizethető eszköz, amivel a szobában sétálgatva, a kisdeddel az öledben videót készítve a felvétel nem fog remegni?


Ma már nem kérdés, hogy a digitális világ mindannyiónkat beszippantott. Mindenki mindenhol veszi elő az okostelefonját, videózik, streamel, vlogol. Az is kétségtelen, hogy az ember meg van áldva azzal a tulajdonsággal, hogy mindent tökéletesíteni szeretne, nincs ez máshogy a videózással sem. 

Az okostelefonokhoz is könnyedén rögzíthető, ma már nem méreg drága, a hétköznapi ember számára is megfizető gimbalok nem mai keletűek, a háromtengelyes motoros stabilizációs rendszer működési elve már a középkorban is ismert volt.  

Mivel egy videó mindig jobban szemlélteti az ilyen jellegű különbségeket, így itt találhatsz erről egy mozgóképes beszámolót.

Természetesen nem csak a hétköznapokban jön jól egy gimbal, hiszen mennyivel jobb egy kirándulást vagy akár egy családi eseményt úgy videózni, hogy azt visszanézve minden fontos pillanat jól látszon, és az mindenki számára is kiváló minőségben maradjon meg. Meg fogsz lepődni a különbségen, egy közepes árkategóriájú termék használatával is úgy fogod érezni, mintha egy igazi "kameramen" készítette volna a felvételt.

Kinézetre nem nagyobb, mint egy miniállvány, többféle változatban kaphatóak, többféle gyártó közt válogathatunk.

A választék széleskörű, léteznek az okostelefonra rögzíthető kisebb teljesítménytől kezdve a komolyabb MILC fényképezőgépekhez rögzíthető modellek is, mindenki találhat magának a pénztárcájának és az igényeinek megfelelő terméket.

 

 


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS