Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Stabilizátorok

DJI Ronin M kamerastabilizátor

Gyártó: DJI
Cikkszám: 240830
3 módban használható
Távolról vezérelhető
Leszerelhető fogantyú

Kedvencekbe Videó

A termék ára:
529 900 Ft
db
GARANCIA
INGYENES
SZÁLLÍTÁS!
Leírás Mi van a dobozban? Értékelések (0)

DJI Ronin M kamerastabilizátor


A DJI új háromtengelyes gimbal rendszerének köszönhetően ezentúl kreativitásunknak már nincsenek határai. Az eszköz amely elválaszt minket a professzionális filmkészítéstől. Precíz motorjainak köszönhetően nem kívánt kézmozdulataink eltűnnek a videóinkról. Mint tilt mint a pan irányba egyenletes mozgást biztosít. Kameránkat elég egyszer kalibrálnunk és a Ronin már készen is áll a forgatásra. Eleinte kicsit hosszabb időbe telhet ez a folyamat de amint elsajátítottuk a beállítás lépéseit nagyjából 5 percre van szükségünk hogy a felvétel elkezdődjön. A fejlett ATS (Auto Tune Stability) technológiának köszönhetően, gimbal-unk tökéletesíti beállításainkat.
 

3 helyzetben használható:

  • Fejjel lefele állásban, amely jól tud jönni ha szem magasságban szeretnénk elkészíteni az adott jelenetet illetve magasabb perspektívából, emellett ha a tömeg fölé szeretnénk emelni kameránkat.
  • A második ha normál helyzetben tartjuk. Ez a legkényelmesebb mód. Követéshez, alacsonyabb perspektívához tökéletes választás.
  • Függőleges helyzetben állnak a karok. Amikor már nagyon alacsony szemszögből szeretnénk felvenni snittünket (séta/futás követése). 
     

A tökéletes vezérléshez és beállításról egy távirányító illetve egy okos eszköz (tablet, mobiltelefon) gondoskodni. A telefonon betudjuk állítani minden tengely pontos szögét illetve milyen sebességgel kövesse a témánkat. Az applikáció mint IOS mint Android rendszerrel kompatibilis. Távirányítónkkal pedig egy segéddel felvétel közben tudjuk irányítani a gimbal mozgását.
 

Az M változat valamelyest könnyebb mint a nagy testvére. Csupán 2,3 kg az összsúlya amelyre nyugodtan tehetünk akár nagyobb DSLR vázakat is.
 

Üzemideje rendkívül hosszú, akár 6 órát is képes egyhuzamban
 

  • DJI Ronin M kamerastabilizátor
  • Garancia

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA