DJI Ronin M kamerastabilizátor - Tennofoto.hu

DJI Ronin M kamerastabilizátor

DJI
240830

3 módban használható
Távolról vezérelhető
Leszerelhető fogantyú

Jelenleg nem kapható!
  • DJI Ronin M kamerastabilizátor


    A DJI új háromtengelyes gimbal rendszerének köszönhetően ezentúl kreativitásunknak már nincsenek határai. Az eszköz amely elválaszt minket a professzionális filmkészítéstől. Precíz motorjainak köszönhetően nem kívánt kézmozdulataink eltűnnek a videóinkról. Mint tilt mint a pan irányba egyenletes mozgást biztosít. Kameránkat elég egyszer kalibrálnunk és a Ronin már készen is áll a forgatásra. Eleinte kicsit hosszabb időbe telhet ez a folyamat de amint elsajátítottuk a beállítás lépéseit nagyjából 5 percre van szükségünk hogy a felvétel elkezdődjön. A fejlett ATS (Auto Tune Stability) technológiának köszönhetően, gimbal-unk tökéletesíti beállításainkat.
     

    3 helyzetben használható:

    • Fejjel lefele állásban, amely jól tud jönni ha szem magasságban szeretnénk elkészíteni az adott jelenetet illetve magasabb perspektívából, emellett ha a tömeg fölé szeretnénk emelni kameránkat.
    • A második ha normál helyzetben tartjuk. Ez a legkényelmesebb mód. Követéshez, alacsonyabb perspektívához tökéletes választás.
    • Függőleges helyzetben állnak a karok. Amikor már nagyon alacsony szemszögből szeretnénk felvenni snittünket (séta/futás követése). 
       

    A tökéletes vezérléshez és beállításról egy távirányító illetve egy okos eszköz (tablet, mobiltelefon) gondoskodni. A telefonon betudjuk állítani minden tengely pontos szögét illetve milyen sebességgel kövesse a témánkat. Az applikáció mint IOS mint Android rendszerrel kompatibilis. Távirányítónkkal pedig egy segéddel felvétel közben tudjuk irányítani a gimbal mozgását.
     

    Az M változat valamelyest könnyebb mint a nagy testvére. Csupán 2,3 kg az összsúlya amelyre nyugodtan tehetünk akár nagyobb DSLR vázakat is.
     

    Üzemideje rendkívül hosszú, akár 6 órát is képes egyhuzamban
     

    • DJI Ronin M kamerastabilizátor
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS