DJI Osmo akciókamera - Tennofoto.hu

DJI Osmo akciókamera

DJI
241964

Teljesen stabilizált 4K, 12MP-es kamera földi használathoz optimalizálva
Lassú mozgás és hangrögzítés
Állványmentes hosszú expozíciók
Távoli kameravezérlő
Biztonságos markolat
6 óra készenléti idő
1 óra videofelvétel

Jelenleg nem kapható!
  • DJI Osmo akciókamera - Akciófelvételek rázkódás nélkül


    Mozgás elmosódás nélkül.  Tökéletes videó még mozgás közben is. A fejlett technológiáknak köszönhetően, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy síkban tartsa a kamerát függetlenül attól, hogy hogyan mozgatja, a DJI Osmo segít videók rögzítésében, és fotók készítésében úgy, mint soha korábban. Sokkal több mint egy kamera, segít alkotni több szabadsággal, mint valaha.


    Tulajdonságok


     

    • A világ 360°-ban 
      Az automatikus panoráma móddal könnyebben készíthet 360 fokos fotókat, mint valaha. Csak tartsa az Osmo-t a feje fölött, és nyomja meg az exponálógombot. A kamera el fog fordulni, és rögzíti a képeket ahogy elhaladnak, míg tökéletesen szintben marad. Ne csak pillanatképet készítsen az utazásairól. Örökítse meg a teljes jelenetet.
       

     

    • Rögzítse az időt
      Az Osmo segít az idő múlásának rögzítésében könnyebben, mint valaha. Akár egy helyben áll egy mozdulatlan timelapse-hez, vagy áthalad a világán egy hyperlapse-ért, sima videókat tud készíteni automatikusan és könnyen, állvány nélkül.
       
    • Állványmentes hosszú expozíciók
      Készítsen teljesen éles hosszú expozíciójú képeket akár állvány nélkül. Az Osmoban lévő stabilizációs rendszer teljesen mozdulatlanul tartja a kamerát, így szabad kézzel készíthet állóképeket akár 2 mp-ig. Gyakorlattal még hosszabb képeket is rögzíthet. Most már éjszakai városképeket is fényképezhet, vagy elhomályosíthatja a témája hátterét

       
    • Fejlett stabilizáció
      Az Osmo lehozza a földre, és a kezébe adja a DJI elismert vezető szerepét a kamerastabilizációban. A 3 tengelyes stabilizáló-rendszer, amely teljesen integrált a kamerával, kiegyenlíti a mozgásait három irányban, így egy helyben marad még akkor is, ha remeg, vagy ingadozik a keze. Ez az első alkalom, hogy ez a technológia elérhető egy olyan kamerán, amit a kezében tarthat.

       
    • Erő a tenyerében
      Az Osmo markolata olyan anyagokból készült, amelyek a kényelemhez és a tartóssághoz lettek kiválasztva, és úgy lett megtervezve, hogy ergonomikusan illeszkedjen a tenyerébe. A fontos gombok és vezérlők a hüvelykujjnál vannak elhelyezve, így azonnal és kényelmesen elérhetők.
      Tegye a telefonját a mellékelt telefontartóba, hogy lássa amit a kamera lát, és egy érintéssel irányítsa. A telefonja az Osmo minden erőteljes intelligens rögzítési módjának is az otthona.
       
    • Távirányító
      A DJI összes okos rögzítési módja irányítható és kioldható távvezérléssel a DJI GO app-ból az okostelefonján. Rögzítse az Osmo-t egy állványon vagy bármilyen elérhető tartón, és lépjen néhány lépést hátra egy olyan pozícióba, ahonnan könnyen átláthatja a helyszínt, és vezérelheti a kamerát.
       
    • Tökéletes látvány
      Az Osmo Zenmuse X3 kamerája úgy működik, mint a stabilizációs rendszeré. 4K videót nyújt másodpercenként 24, 25, vagy 30 képkockával, így akár mozivászonra is filmezhet, és 12 MP-es fotókat készíthet Adobe DNG RAW-ban, megnyitva az utat olyan fotók előtt, amiket eddig nem tartott lehetségesnek.
      Az Osmo a vadonatúj Zenmuse X5 kamerasorozattal is kompatibilis, amely magasan stabilizált képeket biztosít a nagy M4/3 érzékelő minden előnyével.
      *A Zenmuse X5 kamerák egy átalakítót igényelnek az Osmo-val használathoz, amelyet külön lehet megvásárolni.
       
    • Egészítse ki
      Az Osmo számos tartót és kiegészítőt támogat, így szinte bármilyen helyzetben használhatja. Egy háromlábú állvány lehetővé teszi az Osmo letételét a további stabilitáshoz, vagy a nagy távolságú vezérléshez. A kerékpáros tartó lehetővé teszi az Osmo elvitelét egy útra, és a hosszabbítókar teljesen új felvételi szögek sorozatát nyitja meg.

       
    • Intelligens alvómód
      Tegye le az Osmot, és automatikusan alvómódba lép bizonyos idő eltelte után. Ez nem csak meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét, de a fejlett elektronikája élettartamát is meghosszabbítja. Amikor felébreszti az Osmo-t, az felvételre kész.
       
    • Audio
      Egy integrált mikrofon teszi lehetővé a beépített hangfelvételt fejlett vezérlőkkel, így biztos lehet abban, hogy nem csak képet, de hangot is rögzít. Elérhető egy szabványos 3,5 mm-es csatlakozó is, amelyen a saját mikrofonját is használhatja.

     

  • Menü:Nincs adat
    Videó, kép és hang rögzítési formátum:MP4; MOV
    Látószög:94 °
    Optika fényerő:f/2.8
    Garancia:12 hónap
    Súly:221 g
    Akkumulátor kapacitása:980 mAh
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS