Pentax AF-540 FGZ II vaku - Tennofoto.hu

Pentax AF-540 FGZ II vaku

Pentax
790-30456
Jelenleg nem kapható!
  • Pentax AF-540 FGZ II vaku


    AF 540 FGZ II automata vaku cserélhető objektíves PENTAX digitális fényképezőgépekhez, időjárásálló felépítéssel és LED fénnyel álló-és mozgóképek rögzítéséhez

    Az AF 540 FGZ II egy időjárásálló automata vaku cserélhető objektíves PENTAX digitális fényképezőgépekhez 54-es maximum kulcsszámmal ISO 100/m-nél. Az egységet arra tervezték, hogy szilárd, megbízható működést nyújtson még szélsőséges időjárási körülmények között is, legyen szó akár esőről vagy ködről.

     

    Tulajdonságok


    • Megbízható időjárásálló felépítés az igényes kültéri fényképezéshez
      A vakut a kritikus részein összesen 28 tömítéssel látták el, beleértve a vakupapucsot, így az egység rendkívül időjárásálló lett. Egyikük a fényképezőgép és az objektív csatlakozásánál található, amely ugyanolyan időjárásálló, így a felhasználó létrehozhat egy rendkívül időjárásálló felépítést, amely megbízható teljesítményt nyújt még kemény kültéri viszonyok mellett is, mint például esőben vagy koszos, sáros helyeken.
    • Mozgó- és állóképek rögzítéséhez egyaránt használható LED fény
      Mindkét modellben újonnan fejlesztett, erős fix LED fényforrás található. Ez a fehér fény nemcsak közeli videofelvételek készítésekor jön jól, hanem hosszabb exponálást igénylő állóképek rögzítésekor is. Tekintet-fényként is működik portrék készítésekor, sötétben pedig AF segédfényként*
    • *Az AF segédfény funkció a 645D, K-r, K-5, K-30, K-5 II s, és K-500 típusú fényképezőgépekkel működik. A fényképezőgép firmware-jét frissíteni kell a legújabb verzióra, hogy támogassa ezt a funkciót.
    • Felhasználóbarát beállítások
      A felhasználó személyre szabhatja a vaku működését, a kilenc különböző előre beállított funkció személyre szabásával, beleértve a tekintet-fény ki/bekapcsolását és a vaku-kisütési módot állóképekhez.
    • Sokoldalú vaku vezérlés
      Mindkét modell különböző vaku-kisütési módokat kínál, ** kezdve a fejlett P-TTL automata vaku üzemmódtól, amely fényképérzékelője érzékeli a vaku előzetes emisszióját, hogy pontosan meg tudja határozni a fő kisütési szintet a megfelelő expozíció érdekében, a manuális vakuhoz, nagysebességű záridő-szinkronizációhoz, és vezeték nélküli P-TTL automata vakuhoz.
      **Az elérhető vaku-kisütési módok változhatnak a használt fényképezőgép váz függvényében.

     

  • Vaku kompatibilitás:Pentax
    Csatlakozás típusa:Pentax saru
    LCD kijelző:van
    Kulcsszám:54
    Távolságmérés:Beépített AF mérő segédfény
    Használható vaku mód:automatikus TTL; P-TTL; kézi vakuzás
    Dönthetõ fej:igen
    Forgatható fej:igen
    Zoom tartomány:24-85 mm
    Újratöltési idõ:6 másodperc
    Tápellátás:4db AA elem vagy AA Ni-Mh akku
    • Pentax AF-540 FGZ II vaku
    • Tok(AF360FGZ/ AF540FGZ II)
    • Állvány(AF360FGZ/ AF540FGZ II)
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS