Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Fotós válltáska

Manfrotto Sling bag 30 válltáska

Gyártó: Manfrotto
Cikkszám: MB MP-S-30BB
A Sling 30 egy professzionális sling táska - hátizsákból egy mozdulattal átfordítható elöl horható, felül nyíló táskává. A gépe így minden fontos pillanatban kéznél lesz, az oldaltáskák gyorsaságát ötvözi a hátizsákok kényelmével. A táskában pro fényképezőgép kit optikával, 2 extra optika, tablet, állvány és egyéb felszerelés fér el. A Manfrotto "CPS" technológiája (kamera védelmi rendszere) és a külső több rétegű exo-tough anyag-konstrukció biztosítja a maximális védelmet.

Összehasonlítás Kedvencekbe Videó

Jelenleg nem kapható!
Házhoz-
szállítás
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

MP-S-30BB Manfrotto Sling bag 30 válltáska


A Manfrotto Professional táskákról:

A Manfrotto Professional táska az új megbízható asszisztense. A Professional táskák a kemény táskák biztonságát nyújtják a puha táskák kényelmével és stílusával kombinálva. A táskákat arra tervezték, hogy a profi fotósok igényeit kielégítse, munkaállomásként szolgáljanak amikor a fotós dolgozik, és közben maximálisan megvédjék az értékeit, a felszerelését. A táskák designja olyan minimalista és stílusos, ahogy azt a Manfrottotól elvárjuk. A zsebek elhelyezése, a zippzárok, csatok, a méretek a profi fotográfusok igenyihez lettek kialakítva. A kopásálló, karcmentes anyagok a könnyen használható túlméretezett zippzárokkal és a tartós fém rögzítőkkel mind a hosszú távú minőséget szolgálják.

A maximális védelmet biztosító Manfrotto technológiák a Professional táskákban:

Camera Protection System (Kamera Védelmi Rendszer):A fotóstáska közepe a legsérülékenyebb pontja. A Manfrotto CPS vastag, ütés elnyelő elosztók rendszerét jelenti a táska belsejében, amik kipárnázzák a a gépet a táska szívében.
Exo-Tough Konstrukció (Külső Védelem): A Professional táskák külső felülete kemény, többrétegű konstrukció, ami felfogja az elsődleges éles ütéseket. Elosztja a teljes felületen, így lecsökkenti az erőt, ami elérné a táska közepét.

Hogyan kaphat 5 év garanciát termékére?


A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év garancia jár (Standard Garancia, a magyar jogszabályoknak megfelelően), amely biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: ez a "Kiterjesztett Garancia" A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztálja az általa vásárolt Manfrotto terméket.http://warranty.manfrotto.com/ A regisztálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa. A kiterjesztett garancia időtartama termékenként eltérő: a Manfrotto Pro Light fotós táskák esetében a garancia 5 évre terjeszthető ki.
Termék-regisztrálás: warranty.manfrotto.com

Súly:1260 g
Hordhatóság:Vállon, háton
Külső méret (H x M x Sz):410 x 210 x 230 mm
Belső méret (H x M x Sz):370 x 200 x 140 mm
  • Manfrotto Sling bag 30 válltáska
  • Kezelési útmutató
  • Garancia

 

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA