Manfrotto Shoulder bag 50 oldaltáska - Tennofoto.hu

Manfrotto Shoulder bag 50 oldaltáska

Manfrotto
MB MP-SB-50BB

Az 50-es oldaltáska a legnagyobb professzinális oldaltáska a Manfrotto kínálatában, amelyben elfér 2 kit markolattal, 6-7 optika, 1-2 vaku stb. Extra védelemről a Manfrotto saját szabadalmai: a CPS (Camera Protection System) és a többrétegű anyagszerkezetű Exo-tough gondoskodik. Az oldaltáska ideális választás a napi városi használathoz - magával viheti a felszerelést, de mégis könnyen mozog vele. Szofisztikált, stílusos és egyben diszkrét.
Külső méretek: (magasság x hosszúság x szélesség): 33cm x 41 cm x 29 cm
Belső méretek: (magasság x hosszúság x szélesség): 31 cm x 38 cm x 21 cm
Súly: 1.8kg

Jelenleg nem kapható!
  • MB MP-SB-50BB Manfrotto Shoulder bag 50 oldaltáska


    A Manfrotto Professional táskákról:

    A Manfrotto Professional táska az új megbízható asszisztense. A Professional táskák a kemény táskák biztonságát nyújtják a puha táskák kényelmével és stílusával kombinálva. A táskákat arra tervezték, hogy a profi fotósok igényeit kielégítse, munkaállomásként szolgáljanak amikor a fotós dolgozik, és közben maximálisan megvédjék az értékeit, a felszerelését.A táskák designja olyan minimalista és stílusos, ahogy azt a Manfrottotól elvárjuk. A zsebek elhelyezése, a zippzárok, csatok, a méretek a profi fotográfusok igenyihez lettek kialakítva. A kopásálló, karcmentes anyagok a könnyen használható túlméretezett zippzárokkal és a tartós fém rögzítőkkel mind a hosszú távú minőséget szolgálják.

    A maximális védelmet biztosító Manfrotto technológiák a Professional táskákban:

    Camera Protection System (Kamera Védelmi Rendszer):A fotóstáska közepe a legsérülékenyebb pontja. A Manfrotto CPS vastag, ütés elnyelő elosztók rendszerét jelenti a táska belsejében, amik kipárnázzák a a gépet a táska szívében.
    Exo-Tough Konstrukció (Külső Védelem): A Professional táskák külső felülete kemény, többrétegű konstrukció, ami felfogja az elsődleges éles ütéseket. Elosztja a teljes felületen, így lecsökkenti az erőt, ami elérné a táska közepét

    Hogyan kaphat 5 év garanciát termékére?

    A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év garancia jár (Standard Garancia, a magyar jogszabályoknak megfelelően), amely biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: ez a "Kiterjesztett Garancia" A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztálja az általa vásárolt Manfrotto terméket.http://warranty.manfrotto.com/ A regisztálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa. A kiterjesztett garancia időtartama termékenként eltérő: a Manfrotto Pro Light fotós táskák esetében a garancia 5 évre terjeszthető ki.
    Termék-regisztrálás: warranty.manfrotto.com

  • Súly:1800 g
    Hordhatóság:kézben és vállon
    Külső méret (H x M x Sz):330 x 410 x 290 mm
    Belső méret (H x M x Sz):310 x 380 x 210 mm
    • Manfrotto Shoulder bag 50 oldaltáska
    • Kezelési útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS