Manfrotto Párnázott Állvány táska Befree Advanced - Tennofoto.hu

Manfrotto Párnázott Állvány táska Befree Advanced

Manfrotto
MB MBAGBFR2

A praktikus hordozható megoldás az utazási méretű állványhoz
Alkalmas Befree és Compact állványos sorozat
Jellemzően kényelmesen állítható, párnázott vállpánt
Kompakt és könnyű állványtasak
Víztaszító anyag

Jelenleg nem kapható!
  • Manfrotto Párnázott Állvány táska Befree Advanced


    Ez az ügyes Tripod Bag tökéletes megoldás az utazási méretű állványhoz. Az egész Befree állványgyűjteményhez illik, beleértve a vadonatúj Befree Advanced és a Compact tripod kollekciót is. Ideális megoldás a fotósok számára a helyszínen, lehetővé teszi, hogy könnyedén utazhasson, és biztonságosan vigye az állványt egyik helyszínről a másikba.
    Ahhoz, hogy a dolgok kényelmesebben legyenek, a táskában van egy állítható párnázott vállpánt is, így a legtermészetesebb módon hordhatja. Vízálló anyagból készül.

     

    Manfrotto Professzionális/Amatőr Táskák Jótállása


    A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 

    Terjessze ki díjmentesen Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 

    Terjessze ki díjmentesen Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

    A képen szereplő állvány nem képezi részét az ajánlatnak!

     

     

    • Manfrotto Párnázott Állvány táska Befree Advanced
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS