Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív, Sony DSLR fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív, Sony DSLR fényképezőgépekhez

Tamron
A001S

A Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív, optimális kezelésre, maximális hordozhatóságra tervezve. Tökéletesen alkalmazható Sony DSLR kamerákkal.
Lehetőség van 5 éves kiterjesztett garanciára, ehhez a vásárlást követő 2 hónapon belül regisztrálni kell a Tamron oldalán.

Jelenleg nem kapható!
  • Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív - az abszolút távolság, nagyfényerő, teljesítmény mindkét formátumhoz


    Ez az új nagyfényerejű nagyteljesítményű F/2.8 telezoom kimagasló képminőséget, optikai teljesítményt nyújt APS-C és teljes méretű érzékelős gépekhez, mindezt meglehetősen kellemes fizikai méretek mellett. Élességállítása 0,95 m-től indul a teljes tartományon ami 1:3,1-es leképzést biztosít 200 mm-nél. A nagy fényerő miatt gyorsabb záridők használhatóak azonos fénymennyiség mellett és a mélységélesség egész kis mértékre csökkenthető.

    SP - Szuper nagyteljesítmény
    A Tamron SP (Super Performance Szuper Nagyteljesítményű) sorozat egy objektívcsalád amely a professzionális és olyan fényképészek által támasztott igényeknek megfelelően lett kifejlesztve akik csak az elérhető legjobb képminőséggel elégednek meg. Az SP objektívek tervezésekor a mérnökök a hangsúlyt az optikai teljesítményre helyezik és kevésbé kell figyelembe venniük szigorú költségkorlátokat. Azok a Tamron objektívek, amelyeken rajta van az SP jelölés impresszív és innovatív megjelenésükkel irigylésre méltó hírnevet szereztek maguknak azon ismert fotográfusok között, akik csak a legjobb minőséget fogadják el.

    Di - Integrált digítális tervezés
    A Di (Integrált Digitális tervezés – Digitally Integrated Design) jelölést a Tamron olyan objektíveken használja amelyek digitális fényképezéshez lettek optimalizálva. Fejlett technológia, többrétegű lencsebevonatok biztosítják a kiváló képminőséget. Ezen tulajdonságai miatt a Di objektívek kiválóan használhatóak teljes méretű, APS-C méretű érzékelős vagy filmes fényképezőgéppel.

    LD - kisszórású lencsetag
    A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

    IF - Belső élességállítás
    A belső élességállítás ([IF] Internal Focusing) számos praktikus előnyt nyújt a fotósok számára mint például a nem forgó szűrőmenet amivel a polárszűrő egyszerűen beállítható és egyszerűbben használható mivel élességállítás közben a tubus hossza nem változik, nincs szükség a szűrő utánállítására. Ennél azonban fontosabb a közelpont drasztikus csökkentése a Tamron [IF] objektíveknél a teljes fókusztávolság tartományon. Az [IF] növeli az optikai teljesítményt a képsarkokban jelentkező fényveszteség minimálisra csökkentésével (vignettálás) és segít szabályozni a fényszóródást ami különböző tárgytávolságoknál meglehetősen komplex feladat.

    Tulajdonságok


    • Felépítés: 18 lencsetag/13 csoport
    • Látószög (fok°): 28°51'-10°17'
    • Lamellák száma: 9
    • Legkisebb rekesznyílás: 32
    • Közelpont: 0.95 m a teljes zoom tartományban
    • Nagyítási arány makró módban: 1:3.1
    • Szûrõméret: 77 mm
    • Méretek (átmérõ/hossz): 89.5 x 194.3 mm
    • Tömeg: 1150g


    Tamron terméktájékoztatói


    Regisztráció az 5 éves garanciához

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Makró objektív
    Gyújtótávolság:70-200 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/32
    Felépítés:18 lencsetag / 13 csoport
    Látószög:34.2-12.2°
    Minimum fókusztávolság:0,95 m
    Nagyítás:0,32x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:77 mm
    Átmérő:88,6 mm
    Hosszúság:193 mm
    Tömeg:1150 g
    Garancia:1 év A termék regisztrációja esetén: 4 év
    • Tamron SP AF 70-200 mm F 2,8 Di LD (IF) Macro objektív
    • Kezelési útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS