Tamron SP 24-70 mm F 2,8 Di USD objektív, Sony DSLR fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron SP 24-70 mm F 2,8 Di USD objektív, Sony DSLR fényképezőgépekhez

Tamron
A007S

A Tamron SP 24-70 mm F 2,8 Di VC USD egy nagy sebességű alap zoomobjektív beépített rezgéskompenzációval. Kiváló választás Sony DSLR kamerákhoz.
Lehetőség van 5 éves kiterjesztett garanciára, ehhez a vásárlást követő 2 hónapon belül regisztrálni kell a Tamron oldalán.

Jelenleg nem kapható!
  • Tamron SP 24-70 mm F 2,8 Di USD objektív


    A nagy teljesítményt és a magas képminőséget egyaránt megvalósítja ez a nagy sebességű alap zoomobjektív, ami 24-től 70 mm-ig terjedő átfogást biztosít a Tamron  egy ultraszonikus csendes motorral (USD) a gyors és csendes autofókuszhoz. Mivel ez egy Super Performance (SP) sorozatú objektív, az optikai dizájn a képminőségben a legmagasabb prioritású, különleges optikák széleskörű használatával, köztük három LD (Low Dispersion - alacsony szórású), és két XR (Extra Reflective - extra tükröződő) lencsével. Az eredmény a kategória legjobb képminősége, ami többféle típusú torzítást is csökkent. Az F/2.8-as rekesznek köszönhetően a részletgazdag téma mögött gyönyörű elmosódott háttereket kaphatunk. A konkurens gyártók termékeivel szemben ugyanezen átfogás esetén nem található meg a képstabilizátor, mely az egyre elterjedtebb DSLR videózás során hatalmas előny jelenthet. A Tamron objektívek kínálatában első ízben egy egyszerű cseppálló struktúrát is felfedezhetünk.

    Di - Integrált digítális tervezés

    A Di (Integrált Digitális tervezés – Digitally Integrated Design) jelölést a Tamron olyan objektíveken használja amelyek digitális fényképezéshez lettek optimalizálva. Fejlett technológia, többrétegű lencsebevonatok biztosítják a kiváló képminőséget. Ezen tulajdonságai miatt a Di objektívek kiválóan használhatóak teljes méretű, APS-C méretű érzékelős vagy filmes fényképezőgéppel.


    SP -  Szuper nagyteljesítmény
    A Tamron SP (Super Performance Szuper Nagyteljesítményű) sorozat egy objektívcsalád amely a professzionális és olyan fényképészek által támasztott igényeknek megfelelően lett kifejlesztve akik csak az elérhető legjobb képminőséggel elégednek meg. Az SP objektívek tervezésekor a mérnökök a hangsúlyt az optikai teljesítményre helyezik és kevésbé kell figyelembe venniük szigorú költségkorlátokat. Azok a Tamron objektívek, amelyeken rajta van az SP jelölés impresszív és innovatív megjelenésükkel irigylésre méltó hírnevet szereztek maguknak azon ismert fotográfusok között, akik csak a legjobb minőséget fogadják el.

    XR - Extra törésmutatójú lencsetag
    Az XR (Extra Refractive Index – Extra Törésmutató) üveg meredekebb szögben téríti el a fénysugarakat így az objektív fizikai mérete csökkenthető, emellett a képminőség javul mivel kisebb lesz a fényszóródás. Ezzel a technológiával a Tamron egy rövidebb, kisebb átmérőjű és súlyú objektívcsaládot fejlesztett ki anélkül, hogy fényerő csökkenés történt volna. A képminőség még javult is a korábbi modellekhez képest. Az XR technológia költségesebb, mint a hagyományos, de segítségével magasabb szintű optikai teljesítmény érhető el. A kimagasló fénytörésű XR objektívvel rövidebb objektív készíthető. Rövidebb tubusú objektívvel ugyanaz a fényerő (rekesz érték) érhető el mint egy hosszabbal azonban az átmérő a rövidebb változat esetén jelentősen csökkenthető. Ennek az elméletnek az alkalmazásával a Tamron lerövidítette az optikai rendszer hosszát azonos fényerő mellett. Az eredmény számos kompakt, nagyfényerejű objektív, nagyobb zoomátfogás, kisebb súly, jobb hordozatóság.

    LD - Kisszórású lencsetag
    A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

    USD - Csendes autófokusz motor
    Az USD (Ultrasonic Silent Drive – Csendes Ultrahangos Motor) -a Tamron legújabb fejlesztése - egy nagy mértékben feljavított autofókusz meghajtó rendszer. Rendkívül gyors és pontos autofókusz, amely elengedhetetlen a gyors sporteseményeknél. Diszkrét, gyakorlatilag hangtalan ami fontos lehet bizonyos eseményeknél. A megoldás alapja a fejlett villanymotor technológia és az új fejlesztésű szoftver. Piezoelektromos kerámia egységek két nagyfrekvinciás ultrahangos rezgést állítanak elő a motor állórészén. Ezek felváltva mozgásra kényszerítik a forgórészt. Ez a fejlett, elektronikus vezérlésű autofókusz rendszer egy precíziós spirális áttételhez van kapcsolva amelyik a lencsét pontosan a fókuszpontba mozgatja. Az eredmény: az autofókusz egy új szintje sebesség, pontosság, egyenletesség és csendesség területén.

    Tulajdonságok


    • Fényerő: f/2.8 fix
    • Zoom tartomány: 24-70mm zoom
    • Szűrőméret: 82mm
    • Bajonett: Sony
    • Átmérő: 88.2mm
    • Hossz:108.5mm (116.9mm)
    • Súly: 825g
    • Felépítés: 17 tag 12 csoportban
    • Minimum fókusz távolság: 0.38m
    • Maximum nagyítás:1:5
    • Képszög:84°04’ -34°21’ (full frame), 60°20’ -22°33’ (APS-C)
       

    Tamron terméktájékoztatói


    Regisztráció az 5 éves garanciához

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Telezoom
    Gyújtótávolság:24-70 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:17 lencsetag / 12 csoport
    Látószög:84° – 34° 20′
    Minimum fókusztávolság:0,38 m
    Nagyítás:0,2x
    Szűrő méret:82 mm
    Átmérő:88,6 mm
    Hosszúság:116 mm
    Tömeg:825 g
    Garancia:1 év A termék regisztrációja esetén: 4 év
    • Tamron SP 24-70 mm F 2,8 Di USD objektív
    • Kezelési útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS