Tamron SP 15-30 mm F 2,8 Di USD objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron SP 15-30 mm F 2,8 Di USD objektív, Sony fényképezőgépekhez

Tamron
A012S

A Tamron bejelentette a kategóriájában világelső, vadonatúj f/2.8 rekeszértékű, rendkívül nagy látószögű zoom objektív fejlesztését, Sony fényképezőgépekhez.
Lehetőség van 5 éves kiterjesztett garanciára, ehhez a vásárlást követő 2 hónapon belül regisztrálni kell a Tamron oldalán.

Jelenleg nem kapható!
  • Tamron SP 15-30 mm F 2,8 Di USD objektív


    Az XGM (kibővített üvegből öntött aszférikus) és az LD (alacsony szórású) lencse elemek biztosítják a kiváló rajzolatot. A lencsék eBAND bevonata, párosulva a BBAR bevonattal, minimálisra csökkentik a nagy látószögű lencsék okozta rejtett szellemképeket és a tükröződéseket.

    A sorozat legújabb tagja a TAMRON SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD, amivel először a Kölnben megrendezett Photokina kiállításon találkozhat a nagyközönség 2014. szeptember 16-21. között.
     

    • Kiváló képminőség
      Az XGM (kibővített üvegből öntött aszférikus) és az LD (alacsony szórású) lencsék (összesen 18 lencsetag) 13 csoportba vannak rendezve az olyan rendellenességek kiszűrése érdekében, mint például a geometriai torzítás és a kromatikus aberráció. Így lehetséges, hogy ez a vadonatúj zoom objektív kiemelkedő képminőséget biztosít a teljes tartományban, már a sarkoktól kezdődően.
       
    • Kiemelkedő képstabilizálás
      Az amatőr és profi felhasználói oldalról érkező igényekre reagálva, került beépítésre a stabilizátor, melyet úgy hangoltak, hogy bármilyen fényviszonyok mellett, a teljes zoom tartományban minimálisra csökkentse a bemozdulásból eredő életlenséget.
       
    • eBAND és továbbfejlesztett BBAR bevonatok
      A Tamron által kifejleszett BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) bevonatnak köszönhetően a lencse fényáteresztő képessége tökéletesen egységes, ezzel minimálisra csökken a peremsötétedés mértéke. Párosulva az eBAND bevonattal, segít hatékonyan kiküszöbölni a szellemképeket, nem kívánt tükröződéseket.
       
    • Antifouling bevonat
      A domború és nagy átmérőjű első lencsére, nem helyezhető fel védő szűrő, azonban, hogy mégis maximálisan védve legyen ez a lencsetag, egy lerakódásgátló bevonatot kapott, amely taszítja a vizet illetve szennyeződéseket.
       
    • Lenyűgöző "bokeh"
      A 9 egységből álló lekerekített rekeszlamellák közel teljes körformát alkotnak akkor is, ha 2 lépésre vannak a teljesen nyitott állapottól, ennek köszönhetően ideális „bokeh” effektus érhető el.
       
    • Gyors és pontos autofókusz
      Az objektívben továbbfejlesztésre került az ​​autofókusz. USD (Ultrasonic Silent Drive) segíti a tű éles képek megalkotását, köszönhetően a nagy nyomatéknak és a gyors reagálási sebességnek. Az eszköz rendkívül csendesen működik. A manuális fókusz könnyedén elérhető, a végtelenített gyűrű segítségével.
       
    • "SILKYPIX" RAW képfeldolgozó szoftver
      A SILKYPIX Developer Studio szoftver segítségével lehetőség van magas színvonalú RAW adatok kiigazítására és kezelésére úgy, mint fehéregyensúly kezelés, szín, élesség és tónusgörbék beállítása. A program az általunk használt objektív adataira támaszkodva felkínál több lehetőséget a szerkesztésre és módosításra. Sőt, képes beállítani az objektív adatai szerint a legjobb képminőséget.

      A Tamron a szoftver új kiadásával nem csak a profi fotósokat célozza meg, hanem azokat is, akik egy könnyen kezelhető, megfizethető, okos szoftverre vágynak. Minden igényt kielégít, amire csak egy fotósnak szüksége lehet.

    Di - Integrált digítális tervezés
    A Di (Integrált Digitális tervezés – Digitally Integrated Design) jelölést a Tamron olyan objektíveken használja amelyek digitális fényképezéshez lettek optimalizálva. Fejlett technológia, többrétegű lencsebevonatok biztosítják a kiváló képminőséget. Ezen tulajdonságai miatt a Di objektívek kiválóan használhatóak teljes méretű, APS-C méretű érzékelős vagy filmes fényképezőgéppel.

    SP - Szuper nagyteljesítmény
    A Tamron SP (Super Performance Szuper Nagyteljesítményű) sorozat egy objektívcsalád amely a professzionális és olyan fényképészek által támasztott igényeknek megfelelően lett kifejlesztve akik csak az elérhető legjobb képminőséggel elégednek meg. Az SP objektívek tervezésekor a mérnökök a hangsúlyt az optikai teljesítményre helyezik és kevésbé kell figyelembe venniük szigorú költségkorlátokat. Azok a Tamron objektívek, amelyeken rajta van az SP jelölés impresszív és innovatív megjelenésükkel irigylésre méltó hírnevet szereztek maguknak azon ismert fotográfusok között, akik csak a legjobb minőséget fogadják el.

    LD - Kisszórású lencsetag
    A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

    USD - Csendes autófokusz motor
    Az USD (Ultrasonic Silent Drive – Csendes Ultrahangos Motor) -a Tamron legújabb fejlesztése - egy nagy mértékben feljavított autofókusz meghajtó rendszer. Rendkívül gyors és pontos autofókusz, amely elengedhetetlen a gyors sporteseményeknél. Diszkrét, gyakorlatilag hangtalan ami fontos lehet bizonyos eseményeknél. A megoldás alapja a fejlett villanymotor technológia és az új fejlesztésű szoftver. Piezoelektromos kerámia egységek két nagyfrekvinciás ultrahangos rezgést állítanak elő a motor állórészén. Ezek felváltva mozgásra kényszerítik a forgórészt. Ez a fejlett, elektronikus vezérlésű autofókusz rendszer egy precíziós spirális áttételhez van kapcsolva amelyik a lencsét pontosan a fókuszpontba mozgatja. Az eredmény: az autofókusz egy új szintje sebesség, pontosság, egyenletesség és csendesség területén.

    Tulajdonságok


    • Típus: Nagylátószögű-objektív
    • Objektív szerkezet / csoport: 13
    • Objektív szerkezet / tag: 18
    • Bajonett: Sony
    • Közelpont: 0,28 m
    • Méret: 145 x 98,4 mm
    • Súly: 1100 g

    Tamron terméktájékoztatói


    Regisztráció az 5 éves garanciához

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Nagylátószögű zoom
    Gyújtótávolság:15-30 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:18 lencsetag / 13 csoport
    Látószög:110° 32' - 71° 35'
    Minimum fókusztávolság:0,28 m
    Nagyítás:0,2x
    Átmérő:98 mm
    Hosszúság:145 mm
    Tömeg:1100 g
    Garancia:1 év A termék regisztrációja esetén: 4 év
    • Tamron SP 15-30 mm F 2,8 Di USD objektív
    • Kezelési útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS