Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 objektív, Canon EOS fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di USD G2 objektív, Sony fényképezőgépekhez

Tamron
A022S

Sosincs messze egy jó közelkép. Fedezd fel a következő generációs ultra-telefotó objektívet a Tamrontól.

Jelenleg nem kapható!
  • Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di USD G2 objektív


    2016. szeptember 1., Saitama, Japán – Tamron Co., Ltd. (Elnök & vezérigazgató: Shiro Ajisaka), bejelenti az új SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 (Model A022) objektívet. Eme második generációs “G2” objektív, elődje, az SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD (Model A011) továbbfejlesztett változata, ami 2013 decembere óta hódítja az ultra-telefotó piacot. Az új G2 a napokban használt DSLR fényképezőgépek felbontásához lett tervezve, valamint gyorsabb és pontosabb autofókuszt és képstabilizátort is kapott a tervezési folyamat során. Új funkciók közé tartozik még a FLEX ZOOM LOCK mechanizmus, a Fluor bevonat és másodlagos telekonverterek. Az új objektív kivételes teljesítményt ötvöz egy elegáns, fém lencseházban.


    Felfrissített optikai tervezés a teljesítménynövelésért
    Három LD (alacsony szórású) lencsetag gondoskodik a kromatikus aberráció eltűntetéséért. A fejlődő technológiák lehetőséget biztosítottak egy új felépítés használatára , mely 21 lecsetagot jelent 13 csoportba rendezve. Ennek eredményeként, az objektív magas felbontású, eddiginél élesebb képet ad, kíváló teljesítmény mellett.

     Tamron sajátfejlesztésű eBAND bevonata a becsillanások és a szellemkép ellen
    eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) bevonat egy nanótechnológián alapuló réteg a lencsék felületén, amely növeli azok fényáteresztő képességét és jelentős a tükröződésgátló jellemzőit, különösen szemből érkező sugarak estén. Kombinálva a BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) bevonattal alig vehetők észre a becsillanás és szellemkép jelensége.

    Csökkentett közelpont javítja a tele-makró fotózási lehetőségeket
    A Tamron fejlett gyártási technológiája lehetővé tette, hogy 2,7 (Model A011) méterről 2,2 méterre csökkentsük a közelpontot, ezzel segítve a tele-makró fotózási lehetőségeket.

    Az autofókusz sebessége gyorsabb és pontosabb mozgó tárgy követésekor
    Az A022 modell USD (Ultrasonic Silent Drive) autófokusz rendszere ultrahanggal történő vezérlése gyors, precíz és pontos működést tesz lehetővé. Az autofókusz sebessége jelentősen javult, sokkal gyorsabb és pontosabb fókuszálást tesz lehetővé mozgó tárgyak esetében.
    Autofókusz használata közben is könnyedén utókorrigálhatunk a folyamatosan használható manuális fókusz segítségével. Nincs szükség a módok változtatására.

    A stabilizátor rásegítés már 4,5 fényérték és három féle képstabilizátor mód közül lehet választani helyzettől függően
    A képstabilizátor (VC - Vibration Compensation) hatásfoka 4,5 stop VC Mode 3-ban, a képstabilizálás teljesítmény szintek alapján, amelyet a CIPA (Camera & Imaging Products Association) határozott meg. A Model A022 három féle képstabilizálási móddal (VC MODE) rendelkezik, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani a helyzettől függően.
     

    • A VC MODE 1 az alap képstabilizálási mód, amelynél a keresőben látott kép és a végleges fotó stabilizálási szintje között egészséges egyensúly van.
    • A VC MODE 2 különösen vízszintes irányú témakövetés esetére.
    • A VC MODE 3 a végleges fotó éles elkészítését helyezi előtérbe a keresőben látott kép helyett.
    • A TAMRON TAP-in ConsoleTM-lal testre szabhatjuk a VC MODE 1 módot. Az optikai kereső használata esetén illetve optikai kereső prioritás esetén.


    Az új FLEX ZOOM LOCK mechanizmus lehetővé teszi bármely gyújtótávon történi lezárását
    FLEX ZOOM LOCK zárszerkezet gyorsan lezárja vagy kiengedi a gyújtótáv állást bármilyen pozícióban a zoomgyűrű le-fel húzásával. Így zavartalanul használható az objektív bármilyen fix gyújtótáv mellett, anélkül, hogy az elállítódna. Emellett megtalálható a szokványos zoom retesz, mely szállítás során hasznos igazán.

    Fluor bevonat és időjárásálló kialakítás a nagyobb felhasználói élmény érdekében
    Az utolsó lencse védőbevonat vegyülete víz és olajtaszító hatású, így a nemkívánatos kosz könnyen eltávolítható róla. A tubus összes illesztése időjárásálló szigeteléssel lett ellátva, mely megfelelő védelmet nyújt zord időjárási körülmények mellett.

    Elektromágneses rekeszállító rendszer Nikon bajonettes verzióknál is
    A rekeszlamellák kezelését egy elektromágneses elven működő rendszer végzi, azaz elektromos impulzusokkal vezérli a lamellákat, amely pontosabb vezérlést biztosít. Illetve, most már Nikon bajonettes*2 verziókban is alkalmazásra került

    A könnyű hordozhatóság és kezelés érdekében Arca-Swiss csatlakozással
    Az újratervezett markolat és az Arca-Swiss csatlakozás biztosabb szállíthatóságot és gyorsabb kezelhetőséget biztosít.

    *2 Az elektromágneses rekeszállítás kompatibilis fényképezőgépei (D3100, D3200, D3300, D5000, D5100, D5200, D5300, D5500, D7000, D7100, D7200, D300, D300s, D600, D610, D700, D750, D800, D800E, D810, D810A, D3x, D3s, D4, D4s, Df, D500, D5). (szeptember 1-i adatok alapján; Tamron)

    TAMRON TAP-in ConsoleTM kompatibilitás, (opcionálisan megvásárolható)
    A külön megvásárolható TAP-in Console segítségével könnyen frissíthető az objektív szoftvere, testre szabható a VC stabilizátor működés és AF finomhangolások végezhetők egy USB porton keresztül személyi számítógéppel.

    Az objektívhez fejlesztett, kettő exkluzív telekonverter
    Kettő exkluzív telekonverter, amik tökéletes párost alkotnak az SP 150-600mm G2 (Model A022) objektívvel, 1,4x és 2,0x nagyítást tesznek lehetővé, maximum 1200 milliméterig. Az objektív kiegészítésként szolgálva rendkívül messze, ultra-telefotó távolságban lévő tárgyak fotózását teszik lehetővé.

    A Tamron SP szigorú minőség sztenderdjeinek megfelelően készül ez az objektív is, ezért büszke tagja lehet a már jól ismert szériának
    Az Tamron SP széria külön kialakított, szigorú tervezési és minőségi sztenderdekkel rendelkezik. Ezek a sztenderdek érvényesek az optikai kialakításra, az objektív mechanikus részeire és a külső kinézetére [...]. A Tamron külön figyelmet dedikál a tervezési és gyártási folyamatra, hogy a felhasználó csakis a legmagasabb minőséget kapja a kezébe.

    Az SP 150-600mm G2 (Model A022) esetében frissült az optikai és mechanikus felépítés, valamint vadonatúj külsőt is kapott az objektív. Ahhoz, hogy maximalizálni lehessen az objektív optikai teljesítményét, a Tamron továbbfejlesztette a gyártási folyamatban használt alkatrészek pontosságát, ezzel javítva a teljes zoomolási mechanizmusát az objektívnek.

    Tulajdonságok


    • Gyártó: Tamron
    • Típus: Tele-objektív
    • Szerkezet: 13 csoport, 21 tag
    • Rekeszlamellák száma: 9 db
    • Képstabilizátor: Igen
    • Bajonett: Canon EF
    • Szűrőmenet mérete: 95 mm
    • Közelpont: 2,2 m
    • Méret : 108.4 x 260.2 mm
    • Súly: 2010 g
  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Teleobjektív
    Gyújtótávolság:150-600 mm
    Maximális rekesz:f/5-6,3
    Minimális rekesz:f/32–40
    Felépítés: 21 lencsetag / 13 csoport
    Látószög:16°25’ - 4°8’
    Minimum fókusztávolság:2,2 m
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:95 mm
    Átmérő:108,4 mm
    Hosszúság:260,2 mm
    Tömeg:2010 g
    Garancia:5 év
    • Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di USD G2 objektív, Sony fényképezőgépekhez
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS