Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm 1:1.2 PRO objektív - Tennofoto.hu

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm 1:1.2 PRO objektív

559 900 Ft
Olympus
OLYNHO052

Gyönyörű "feathered" bokeh
Nagy pontosságú, gyors AF
Masszív, ugyanakkor könnyű felépítés

  • Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm 1:1.2 PRO objektív


    Teljes portrék bármilyen környezetben
    Ha a lehető legszebb teljes portrékat szeretné megörökíteni, ne is keressen tovább: itt az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív (34mm*). A rendkívül nagy rekesz minden lehetőséget megad a kreativitás teljes kihasználásához: még látványosabb mélységélességgel és lágy háttér rajzolattal emeli magas szintre portréinkat a "feathered" bokeh által. A szemérzékelő AF kiváló asszisztensként folyamatosan fókuszban tartja a témát. Hatásos közelképeket is készíthetünk vele a mindössze 20cm legkisebb élességállítási képességének köszönhetően.
    Valamennyi M.ZUIKO objektív kompatibilis az OLYMPUS PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.

    *35mm fényképezőgépre vonatkoztatva


    Utolérhetetlen teljesítmény
    A csúcsminőségű lencsetagok - például az új fejlesztésű ED-DSA lencsék - tökéletes együttműködésének köszönhetően az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektívvel egyedülálló, lenyűgöző tisztaságú portrékat készíthetünk. Sőt, szemet gyönyörködtető Feathered bokeh hatást érhetünk el, így képeinken nagyszerű mélységgel és finom háttér életlenítéssel emelhetjük ki témánkat.


    Tökéletesen pontos végeredmény
    Mivel a sebesség nélkülözhetetlen feltétele a tökéletes kép megörökítésének, az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív belső élességállító rendszere kifejezetten gyors és pontos autofókuszt biztosít - legnagyobb sebessége mindössze 0,12 másodperc alatt képes elvégezni az élességállítás műveletét.* A beépített Movie & Still Compatible (MSC) mechanizmus ugyancsak támogatja a csendes, ugyanakkor nagysebességű élességállítást.

    Mindenféle időjárásra készen
    Ahogyan a fotós feladat megkívánja, bármilyen körülmények között, bel- és kültérben egyaránt az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív mindig készen áll. A 390g tömegű, fényerős, prémium fix objektív a hosszú fotós túrákon is élvezetes használatot biztosít. A megbízható, por-, csepp- és fagyálló kivitel mindenféle időjárási körülmények között is tökéletes használhatóságot garantál.

    *OM-D E-M1 Mark II fényképezőgéppel; Paraméterek: S-AF, target (single center point) fénymérés, IS ki, végtelen fókusz, téma 1m

  • Kompatibilitás:Olympus
    Típus: Nagylátószögű objektív
    Gyújtótávolság:17 mm
    Maximális rekesz:f/1,2
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:15 lencsetag / 11 csoport
    Látószög:65°
    Minimum fókusztávolság:0,2 m
    Nagyítás:0,15x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:62 mm
    Átmérő:68,2 mm
    Hosszúság:87 mm
    Tömeg:390 g
    Garancia:3 év
    • M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív
    • LH‑66C Objektív fényellenző
    • LC‑62F Objektívvédő sapka
    • Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR‑2)
    • LSC‑0811 Objektív tok
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS