Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

Sigma
s884955

Mindennapi igényeknek megfelelő fókusz tartományával és makrózási lehetőséggel ez a nagy fényerejű zoom objektív a kiemelkedő minőséget ötvözi a kényelmes, kompakt mérettel.

KIFUTÓ Termék, megrendelés előtt kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Jelenleg nem kapható!
  • Sigma Nikon 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM objektív


    A kategóriájában legjobb képminőség és legkisebb méret teszi lehetővé, hogy a legkülönbözőbb helyzetekben készítsen felvételt.
    Kiváló minőségű objektívek, melyekben a mindennapi használat során és különleges körülmények között is megbízhat.


    Széles zoom tartományával ez az objektív egy 25,5-105 mm gyújtótávolságú 35 mm-es objektívnek felel meg. A Sigma legújabb technológiájának köszönhetően kivételesen könnyű, és 30%-kal kisebb méretű a korábbi hasonló típusú objektíveknél. Az alacsony blendeérték lehetővé teszi a fotósok részére, hogy gyors egymásutánban készítsenek fotókat, ami ideálissá teszi ezeket az objektíveket utazáshoz, családi fotózáshoz, művészi kompozíciókhoz és más felhasználásokhoz. A kompromisszumoktól mentes optikai teljesítményt, funkcionalitást, minőséget és eleganciát kiegészíti az objektívek kompakt mérete, amely ideálissá teszi a mindennapi használatra. A fotósok számára a legnagyobb előny, hogy így a leggyakrabban használt objektívjük lesz egyben a legjobb minőségű is.

    22 cm-es minimális fókusztávolságával és maximális 1:2,8 nagyításával ez az objektív komoly versenytársa a rivális makró objektíveknek.

    Kritikus elem a fotózásban annak lehetősége, hogy fotót készíthessen egy közeli tárgyról. Ez az objektív 22 cm-es minimális fókusztávolságot biztosít, maximálisan 1:2,8 arányú nagyítással, amellyel a makró objektívek komoly versenytársa. 70 mm fókusztávolságnál a munkatávolság 5,52 cm. Ha tele objektívként használja ilyen kis távolságról, olyan közel áll egy kimondottan erre a célra készült makró objektívhez, hogy az objektív fényvédője elérni látszik a tárgyat. Mivel a 35 mm-re vonatkoztatott gyújtótávolság 25,5 mm-től 105 mm-ig terjed, ez az objektív tökéletes divatékszerek, ételfotók, növénykompozíciók és hasonló témák fotózására. Mivel az objektív kivitelezésénél semmilyen kompromisszumot nem akartunk hozni, a Sigma úgy döntött, hogy még a termék nevét sem helyezi el az objektív elején, megelőzve ezzel, hogy a közeli fotózás során zavaró tükröződések jöjjenek létre.

    30%-kal kisebb, mint a korábbi hasonló típusú objektívek

    Teljesen újragondoltuk az objektív alapanyagait és szerkezetét, ezzel a kompakt objektívek konstrukciójának új szintjét határozva meg.

    Annak érdekében, hogy olyan nagy teljesítményű kompakt objektívet hozzunk létre, amely a lehető legtöbb fotózási helyzetben alkalmazható, a Sigma karcsúsította az objektív hengerét, csökkentve a optikai stabilizátor méretét, és optimalizálva az objektív energia elosztását és szerkezetét. A ház hőstabil műgyantából (TSC) készül, amely nagyfokú kompatibilitást biztosít a fém alkotó elemekkel. A kis hőtágulás miatt a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, elősegítve az objektív nagy pontosságú szerkezetének megvalósítását. A TSC lehetővé teszi az olyan részek karcsúsítását, mint a zoom vagy az élességállító gyűrű. Ezek az előrelépések biztosítják a kategóriájában legjobb teljesítményt és 30%-kal kisebb méretét a korábbi hasonló típusú objektívekhez képest.

    Kiemelkedő képminőség a teljes zoom tartományban

    Ezek az objektívek kiemelkedő képminőséget biztosítanak a teljes zoom tartományban, végtelentől a makró távolságig.

    Annak érdekében, hogy a teljes zoom tartományban kiváló képminőséget biztosítson, ezeket az objektíveket két alacsony törésmutatójú FLD lencsével is elláttuk, melyeknek teljesítménye megegyezik a fluoridéval, illetve az SLD (speciálisan alacsony törésmutatójú) üvegével. Ez segít minimalizálni a színtorzítást (kromatikus aberráció). Az eredmény: kiemelkedő képminőség a végtelentől egészen a makró távolságokig. Precíziós üvegöntéssel készült kettős aszférikus lencsék és a komplex szerkezetű, újratervezett vezérlőgyűrű segít minimalizálni a tengelyferdülésből eredő torzításokat és megvalósítani a lehető legjobb képminőséget. A fényerős kereső segít a fotósnak a kép könnyebb komponálásában. Ezeknek a funkcióknak ötvözése rövid záridőnél lehetővé teszi a vonzó bokeh (homályosítás) effektus létrejöttét és minimalizálja a tárgy bemozdulását.

    Teljesen új, prémium sorozat

    Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a Sigma új, szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.

    A kiváló objektívek készítéséhez három követelménynek kell megfelelni: megfelelő tervezés, pontos gyártás és ellenőrzés, amely biztosítja az előírásoknak való megfelelést. A Sigma objektívjei jól átgondolt tervezés után kifinomult és fejlett Japán gyártástechnológia segítségével születnek. Objektívjeinknek a végső simítást a teljesítmény kiértékelése adja meg. Objektívjeink teljesítményét hagyományos érzékelőkkel is mérjük, de emellett kifejlesztettük saját, szabadalmaztatott A1* MTF (modulációs átviteli funkció - Modulation Transfer Function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Ennek a rendszernek használatával minden egyes objektívet saját gyártási telephelyünkön, az A1* (Aizu) gyárunkban ellenőrzünk. Ezzel még a korábban észrevehetetlen, nagyfrekvenciás spektrumok is a minőség-ellenőrzés felülvizsgálata alá kerülnek, biztosítva folyamatosan a kimagasló objektív teljesítményt. MTF rendszerünk képes tesztelni a teljes méretű (Full Frame) 20 megapixel feletti 35 mm-es digitális fényképezőgépekhez készült objektíveket is. 

    Az Ön igényeire szabható objektív

    Az új egyedülálló szoftver és USB dokkoló egyszerűvé teszi a személyre szabást.

    Új termékvonalunkhoz kifejlesztettünk egy egyedülálló SIGMA Optimization Pro szoftvert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az objektív szoftverének (firmware) frissítését és a fókusz pozíció, és más paraméterek állítását. A felhasználó képes összekapcsolni a számítógépét az objektívjével egy speciális USB dokkoló segítéségével, és az egyszerűen kezelhető képernyő vezérléssel létrehozhatja saját objektív specifikációját. A Sport széria objektívjeihez a fókuszkorlátozó is személyre szabható.

    Tulajdonságok


    • Konstrukció: 17 elem 13 csoportban
    • Képszög: 72.4 ° - 20.2 °
    • Blendelamellák száma: 7
    • Legkisebb rekesz: F22
    • Legkisebb fókusztávolság: 22cm
    • Legnagyobb nagyítás: 1:2.7
    • Szűrőméret: 72mm
    • Méretek (átmérő x hossz): 79mm x 88.9mm
    • Tömeg: 535g
  • Kompatibilitás:Nikon
    Típus:Makró objektív
    Gyújtótávolság:17-70 mm
    Maximális rekesz:f/2,8-4
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:17 lencsetag/ 13 csoport
    Látószög:72,4°-20,2°
    Minimum fókusztávolság:0,22 m
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:72 mm
    Átmérő:79 mm
    Hosszúság:89 mm
    Tömeg:535 g
    • Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM objektív
    • Kezelési útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS