Nikon AF-P DX NIKKOR 70–300mm F/4.5-6.3G ED objektív - Tennofoto.hu

Nikon AF-P DX NIKKOR 70–300mm F/4.5-6.3G ED objektív

Nikon
JAA828DA

Ha még kezdő a digitális tükörreflexes fotózásban, vagy csak egy második objektívet szeretne a gyújtótávolság-tartomány kibővítéséhez, akkor ez a DX formátumú 4,3× zoomobjektív ideális választás.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon AF-P DX NIKKOR  70–300mm F/4.5-6.3G ED objektív


    Ezzel a DX formátumú zoomobjektívvel szupertelefotós kalandokat élhet át.

    A sokrétű, 70–300 mm-es gyújtótávolság-tartomány és a könnyű kialakítás révén ez az objektív kiváló választás azoknak a fotósoknak, akik meg szeretnék ismerni a telefotós fényképezés világát. Akár távoli történéseket szeretne megörökíteni, különleges úti képeket vagy amatőr vadfotókat készíteni, részletes és éles eredményeket kap.

    Az objektív gyorsan és csendesen állítja be az élességet, így a fényképek mellett videók készítéséhez is ideális. A kompakt formatervezésnek köszönhetően az objektív kis méretű, így tökéletes társa lehet a Nikon kisebb DX formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek. 1
     

    ¹ Kompatibilis a D3000 sorozatba tartozó fényképezőgépekkel a D3300-tól kezdve, a D5000 sorozatba tartozó fényképezőgépekkel a D5200-tól kezdve, illetve a D7000 sorozatba tartozó fényképezőgépekkel a D7100-tól kezdve. A D500 készülékkel is kompatibilis. A kompatibilis fényképezőgépeken esetleg firmware-frissítés lehet szükséges.
     

    Tulajdonságok


    • Könnyű zoom a kivételes szupertelefotó-képek készítéséhez
      Alkosson lebilincselő kompozíciókat a sokoldalú, 70–300 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (FX formátumban kifejezve: 105–450 mm), amellyel könnyedén közel kerülhet az eseményekhez. Élvezze a vadállatokra való ráközelítés rugalmasságát, vagy készítsen kiváló közeliket a játszó gyerekekről. És ha videókat is szeretne rögzíteni, a pontos és csendes automatikus élességállítás révén ez az objektív kimondottan okos választás lesz.
       

    • Pontos és gyors automatikus élességállítás: a Nikon léptetőmotor
      A Nikon új léptetőmotorjával ez az objektív gyorsan állítja be az élességet, és csendes működése ideálissá teszi a videók rögzítéséhez. Amikor egy fotó elkészítéséhez ráközelít a témára, azonnal és kivételes pontossággal állíthatja élesre. Amikor videót rögzít, a motorral finoman viheti át az élességet az egyik témáról a másikra, gyakorlatilag zajtalanul.
       

    • Nikon-minőségű képek
      Ezt a DX formátumú NIKKOR objektívet úgy terveztük, hogy a legtöbbet hozza ki a digitális tükörreflexes Nikon készülékek magas képpontszámából és fejlett képérzékelőjéből. Az objektívekben egy extra alacsony szórású (ED) üvegelem minimalizálja a színeltérést, és segít az élénk színű, borotvaéles és tökéletesen visszaadott kontrasztú nagy felbontású képek létrehozásában.
       

    • Egyszerűsített vezérlés
      Az automatikus és a kézi élességállítás között a fényképezőgép menüjében válthat².  Az élességállítási beállításokat nem az objektíven elhelyezett kapcsolóval, hanem a fényképezőgép menüjében módosíthatja, ezért nem lehetséges a beállítások véletlen módosítása, amikor a képet el szeretné készíteni.
      ² Csak a D3000 sorozatba tartozó fényképezőgépekkel működik együtt a D3300-tól kezdve, illetve a D5000 sorozatba tartozó fényképezőgépekkel a D5200-tól kezdve. A kompatibilis fényképezőgépeken esetleg firmware-frissítés lehet szükséges.

     

     

    Hivatalos termékbemutatók


     
  • Kompatibilitás:Nikon
    Típus:Telezoom
    Gyújtótávolság:70-300 mm
    Maximális rekesz:f/4,5–6,3
    Minimális rekesz:f/22–32
    Felépítés:14 lencsetag / 10 csoport
    Látószög:22° 50′ – 5° 20′
    Minimum fókusztávolság:1,1 m
    Nagyítás:0,22x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:58 mm
    Átmérő:72 mm
    Hosszúság:125 mm
    Tömeg:405 g
    Garancia:1 év
    • Nikon AF-P DX NIKKOR  70–300mm F/4.5-6.3G ED objektív
    • LC-58 58 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka, hátsó objektívsapka 
    • Garancia
    • Használati útmutató
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS