Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR - Tennofoto.hu

Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

Nikon
JAA832DA

Egy utazás a drámai perspektívák világába. Az utazáshoz ideális, rendkívül nagy látószögű zoomobjektívvel kreativitása teljes tárházát kihasználhatja a széles égbolttól a teljes képet kitöltő közeli felvételekig.

Jelenleg nem kapható!
  • AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR - Szélesebb látótér. Fedezze fel saját kreativitását!


    Nagyszerű látvány. Lenyűgöző épületek. Tágas térbelsők. Lenyűgöző közeli felvételek. Ennél egyszerűbben nem is lehet elkapni a tökéletes képet.
    A rendkívül nagy látószögű, 10–20 mm-es gyújtótávolságnak köszönhetően könnyedén kibővítheti a teret és a perspektívát, illetve lenyűgöző kompozíciókra nyílik lehetősége. Soha többé nem kell hátralépnie a teljes látkép érdekében. A 0,22 m-es minimális fókusztávolságnak köszönhetően pedig könnyedén készíthet olyan közeli felvételeket, amelyeken a téma az egész képet betölti.

    Könnyed utazás, még több felvétel
    A kompakt kialakítás miatt tökéletes társ ez a nagy látószögű zoom a Nikon agilis, nagy felbontású DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépei mellé.
    A súlya csupán kb. 230 g, így az objektív könnyedén használható és vihető. Úgy fejlesztettük ki, hogy teljes mértékben kibontakoztathassa vele a D-SLR nagy felbontású képérzékelőjében rejlő lehetőségeket, tehát gyönyörű fényképeket és videókat készíthet – bármerre is viszi az út.

    Figyelemre méltó tisztaság
    Élénk, gazdag színek, illetve kiváló élesség a teljes képterületen. Úgy fényképezhet, hogy közben nem kell azon aggódnia, hogy az erős fényforrás nem kívánt visszatükröződést okoz.
    Az objektív a kép teljes területén tökéletes tisztaságot és kontrasztot biztosít – még akkor is, ha erős napfény mellett, vagy hátulról megvilágított témát fotóz. A három aszferikus lencsetagot tartalmazó optikai felépítés még a kép széleinél is a lehető legkisebbre csökkenti a nagy látószögű objektíveknél megszokott torzítást.

    Mindig éles
    Akár fényképet, akár videót készít, a Nikon rázkódáscsökkentési (VR) technológiája gyenge fényben is elmosódásmentes és élesebb képeket eredményez.
    Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a filmeket se fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása. A beépített VR-nek köszönhetően biztosabban készíthet felvételt még hosszabb záridő mellett is, amely kiváló segítség gyenge fény mellett. Halk működés, még videók készítésekor is.

    Pontos, gyors, halk automatikus élességállítás
    Abszolút pontossággal állíthatja be a témák élességét. A majdnem néma automatikus élességállítás segítségével a nem kívánt élességállítási zajok nélkül készíthet videókat.
    A Nikon AF-P sorozatának objektívjei a léptető motornak köszönhetően gyorsan, könnyedén, és halkan állítják be az élességet. Amikor egy fotó elkészítéséhez ráközelít a témára, azt kivételes pontossággal állíthatja élesre. Amikor videót rögzít, a motorral finoman viheti át az élességet az egyik témáról a másikra, gyakorlatilag zajtalanul.

    Tökéletes moziélmény
    Tegye a videofelvételeket különlegessé. Könnyedén hozhat létre magával ragadó videókat.
    A nagy látószögű perspektívával nagyobb mélységérzetet kölcsönözhet felvételeinek, amikor szűk térben készít videót. A külön élességállító gyűrű segítségével pontosíthatja a kézi vezérlést: lassan és egyenletesen állíthatja az élességet az előtérből a háttérbe. Vagy fordítva.

  • Kompatibilitás:Nikon
    Típus:Ultra nagylátószögű zoom
    Gyújtótávolság:10-20 mm
    Maximális rekesz:f/4,5–5,6
    Minimális rekesz:f/22-29
    Felépítés:14 lencsetag / 11 csoport
    Látószög:109°–70°
    Minimum fókusztávolság:0,22 m
    Nagyítás:0,17x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:72 mm
    Átmérő:77 mm
    Hosszúság:73 mm
    Tömeg:230g
    Garancia:1 év
    • AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR
    • LC-72 72 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka
    • LF-4 hátsó objektívsapka
    • HB-81 bajonettzáras fényellenző
    • CL-1015 objektívtok
    • Garancia
    • Használati útmutató
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS