Fujifilm FUJINON XF 35mm F2 R WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 35mm F2 R WR objektív

172 000 Ft
Fujifilm

A "FUJINON XF35mmF2 R WR" 53mm egyenértékű gyújtótávolságot kínál * ami hasonló az emberi szem látószögéhez, maximális rekeszértéke F2.0. Éles képek és gazdag bokeh jellemzik.

  • Fujifilm FUJINON XF 35mm F2 R WR objektív

     


    Az optikai konstrukció 9 lencsetagból áll 6 csoportban (köztük két aszférikus lencsetag) ahol a magas képminőség és a kompakt méret tökéletes egyensúlyban van. Az objektív a sorozat legkisebb átmérőjével rendelkezik, belső élességállítási rendszerének és léptető motorjának köszönhetően autofókusz ideje mindössze 0,08 másodperc **
    Az objektív külseje időjárás és porálló max. üzemi hőmérséklete -10 ° C.
    Az objektív ideális bármely jelenetethez és alkalomhoz. Új szabvány a fotózás rajongóinak.

    *35mm formátummal egyenértékű.
    **CIPA (Camera & Imaging Products Association) iránymutatásoknak megfeleltetve, belső mérések alapján, nagy teljesítmény üzemmódban.


    Tulajdonságok


    Magas minőségű éles képek
    Az objektív 9 lencsetagból áll 6 csoportban ez a felépítés éles, gazdag képminőséget kínál még a legszélesebb F2.0 rekeszértéknél is.

    Kompakt és diszkrét
    Két aszférikus lencse alkalmazásával biztosítják a kicsi és kompakt megjelenést. Mindössze 45.9mm hosszú, átmérője 60 mm, a karcsú, elegáns kialakítás kényelmes működtetés kínál így a fotós nem kelt nagy feltűnést, ezért tökéletes objektív portré vagy riport fotózáshoz.

    Leggyorsabb autófókusz 0,08 mp **
    A belső élességállítási rendszer, amely a kicsi és könnyű lencsetagokat mozgatja, egy léptető motorral kombinálva csendes, pontos és gyors autófókuszt kínál - kötelező minden fotósnak, akik szeretik megragadni a spontán pillanatot.

    Teljes fém burkolat, időjárás és porálló akár -10 ° C üzemi hőmérséklettel.
    Az objektív külseje fémburkolatot kapott ami számos fényképezési helyzetben hasznos. A finom szerkezetű fém részek tovább növelik a fényképezés élményét, könnyen és pontosan működtethető vizes vagy kesztyűs kézzel is. Az objektív időjárásálló és porálló szerkezete nyolc tömítéssel rendelkezik, melyek a szabadban védik az esőtől, portól és a felfröccsenő víztől. Üzemi hőmérséklete akár -10 ° C

    Két féle napellenző
    A napellenző blokkolja a felesleges fény bejutását a lencsébe, fenntartva a maximális optikai teljesítményt. Az XF35mmF2 R WR objektívhez két féle napellenző áll rendelkezésre. A könnyű és kompakt körkörös napellenző tartozék, a klasszikus és elegáns fém LH-XF35-2 pedig opcionális tartozékként megvásárolható. Mindkettővel használható a frontlencse sapka

    *CIPA (Camera & Imaging Products Association) iránymutatásoknak megfeleltetve, belső mérések alapján, nagy teljesítmény üzemmódban.

  • Kompatibilitás:Fujifilm
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:35 mm
    Maximális rekesz:f/2
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:9 lencsetag / 6 csoport
    Nagyítás:0,13x
    Íriszlamellák száma:9
    Átmérő:60 mm
    Hosszúság:45,9 mm
    Tömeg:170 g
    • Fujifilm FUJINON XF 35mm F2 R WR objektív
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS