Fujifilm FUJINON XF 16mm F1.4 R WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON XF 16mm F1.4 R WR objektív

422 000 Ft
Fujifilm

A 16mm fix gyújtótávolságú objektív(24mm 35mm formátumban kifejezve) drámaian széles látómezőt és lenyűgöző optikai teljesítményt kínál.

  • Fujifilm FUJINON XF 16mm F1.4 R WR objektív


    F1.4 maximális rekeszértéke kiváló képminőséget biztosít még gyenge fényviszonyok mellet is, és bokeh-gazdag makro fényképezést tesz lehetővé akár 15 cm-es üzemi távolsággal.
    Nagysebességű autofókusszal, időjárás-és porálló kialakítással -10°C hőmérsékletig üzemképes, kompakt méretének köszönhetően könnyedén hordozható, számos felvételi lehetőséget kínálva.

    Tulajdonságok


    13 lencsetag 11 csoportban Nano GI bevonattal magas képminőséghez
    Az objektív két aszférikus és két ED (extra alacsony szórású) lencsetaggal rendelkezik, melyek csökkentik a szférikus és kromatikus aberrációt, éles, gazdag képminőséggel még a legnagyobb F1.4 rekeszállás esetén is. A kép minőségét tovább javítja a Fujifilm által szabadalmaztatott HT-EBC bevonat minden lencse felületén és a G1 lencse hátsó felületének Nano GI bevonata. A bevonat megváltoztatja az üveg és a levegő törésmutatóját, csökkenti a diagonálisan beeső fény szellemképeit és tükröződéseit.

    Minimális működési távolság 15cm
    Közelebbről fényképezve a témát fokozhatjuk a bokeh hatást, a perspektíva dinamikusabb, nagyobb kreativitást kínálva a nagylátószöget használó fotósnak. Használja az XF16mm F1.4 R WR objektívet, ha egy tál ételt szeretne fényképezni az étteremmel a háttérben, vagy egy vízcseppet mögötte az erdővel, mind a téma mind a környéke megjeleníthető. A teljes fókusztartományban, még a legkisebb 15 cm-es működési távolságban is, magas képminőség érhető el a különböző aberrációk korrigálásával, a két fókuszcsoport által vezérelt lebegő fókusz rendszer igazodik a működési távolsághoz.

    0.11mp * 1 nagysebességű autofókusz*
    A fókuszgyűrű mélységélesség skálával rendelkezik, mely kiválóan alkalmas pillanatfelvételekhez. Kiszámítva a távolságot és beállítva rekesznyílást, a felhasználók spontán készíthetnek felvételeket.

    Fókuszgyűrű mélységélesség skálával
    A fókuszgyűrű mélységélesség skálával rendelkezik, mely kiválóan alkalmas utcai felvételek készítéséhez. Kiszámítva a távolságot és beállítva rekesznyílást, a felhasználók azonnal elkészíthetik a képet.

    Időjárás és porálló, és ellenáll a hidegnek
    Az időjárás-álló szerkezet 9 tömítéssel rendelkezik az objektív 8 különböző területén. Megvédi a lencsét a hirtelen esőtől, portól és a fröccsenő víztől.

    Könnyű és kompak
    A hozzávetőlegesen 375g súlyú lencse körülbelül 40 % egy DSLR tömegének. Ez jó hír minden fotósnak, aki egy sokoldalú objektívet szeretne, mert kompakt méretben kínálja a legmagasabb optikai teljesítményt.

    Kiegészítők, LH-X16 napellenző, (külön megvásárolható)
    Prémium minőségű precíziós kivitelű fém napellenző, megsokszorozza a birtoklás örömét. 

    * Elérhető 2015 szeptembertől

     
  • Kompatibilitás:Fujifilm
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:24 mm
    Maximális rekesz:f/1,4
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:13 lencsetag / 11 csoport
    Látószög:83.2°
    Nagyítás:0,21x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:67 mm
    Átmérő:73,4 mm
    Hosszúság:73 mm
    Tömeg:375 g
    • Fujifilm FUJINON XF 16mm F1.4 R WR objektív
    • Használati útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS