Fujifilm FUJINON GF 45mm F2.8 R WR objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm FUJINON GF 45mm F2.8 R WR objektív

Fujifilm

A GF objektívsorozat hatodik lencséje. Kiváló hordozhatóság, kompakt és könnyű kialakítással (490 g), így ez az új objektív lenyűgöző minőségű médium formátumot kínál utcai és dokumentumfotózáshoz, GFX 50S fényképezőgéphez

Jelenleg nem kapható!
  • Fujifilm FUJINON GF 45mm F2.8 R WR objektív 


    A GF objektív sorozat hatodik lencséje. Ez a termék egy professzionális minőségű, cserélhető objektív a FUJIFILM középformátumú GFX 50S (43,8 × 32,9 mm) digitális fényképezőgépéhez. A "FUJINON GF45mmF2.8 R WR objektív" (a továbbiakban: GF45mmF2.8 R WR) egy rendkívül sokoldalú széles látószögű objektív, amelynek fókusztávolsága 36 mm (35 mm-es formátumban) maximálisan F2.8 rekeszértékkel. A kompakt és könnyű kialakításnak (mindössze 490g) köszönhetően ez a lencse ideális utcai és dokumentumfotózáshoz.

    A FUJINON "GF objektívek" kiváló minőségű lencsék, egyedülálló színvisszaadással és nagy felbontóképességgel, a Fujifilm optikai technológiáját alkalmazva. Ez az objektív a legmagasabb színvonalat képviseli, hogy a fotósok a lehető legjobb képeket készíthessék. A Fujifilm már megjelentette a "FUJIFILM GFX 50S" (a továbbiakban: GFX 50S), a GFX széria első kameráját, valamint öt "GF objektívet". Mindannyian népszerűnek bizonyultak a hivatásos fotósok és a fotórajongók körében, akik dicsérik, hogy képes nagy részletgazdagságú képek rögzítésére, háromdimenziós érzetet keltve, míg kompakt, könnyű váza miatt egyszerűen működtethető.

    Más „GF objektívekhez” hasonlóan a „GF45mmF2.8 R WR” objektív is nagy felbontóképességű, a jövőbeni fejlesztésekhez. Az objektív az átlós szögből beérkező fény által okozott szellemkép hatás csökkentésére is alkalmas, és a Nano GI bevonatának köszönhetően tiszta képeket készít. Időjárás és porálló, az objektív akár -10 ° C-os hőmérsékleten is üzemképes. A "GF45mmF2.8 R WR" objektív nagy teljesítményét ötvözi nagy megbízhatóságával, így ideális eszköz professzionális fotósoknak, mivel kompakt, könnyű és hordozható, ezért optimális pillanatfelvételekhez és dokumentumfotókhoz, mert méretével nem ijeszti meg a felvétel tárgyát.


    Tulajdonságok


     

    • Magas felbontóképesség
      Optikai felépítése 11 lencsetag 8 csoportban, amelyek egy aszférikus és két ED lencsét használnak, így a „GF45mmF2.8 R WR” magas képminőséget kínál, és csökkenti az abberációt. A hat lencsét mozgató belső fókuszrendszer alkalmazásával az objektív kiváló minőségű képeket készít, miközben csökkenti a fényképezési távolság megváltozása által okozott rendellenességeket. Az objektív emellett az átlós szögből beérkező fény által okozott szellemkép hatás csökkentésére is alkalmas, és a Nano GI bevonata miatt tiszta képeket készít.
       

    • Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően mindössze 490 g-ot nyom
      Maximális átmérője 84 mm, a hossza 88 mm, és mindössze 490 g súlyú, így az objektív a kompakt és könnyű megjelenést ötvözi a lehető legjobb képminőséggel.
       

    • Időjárás és porálló, az objektív akár -10 ° C-os hőmérsékleten is üzemképes.
      Az objektív tíz ponton tömített, így Ön poros környezetben és enyhén esős időben is magabiztosan fényképezhet.
       

    • Tökéletes működőképesség
      A rekeszállító gyűrű C-pozícióval rendelkezik (vezérlőtárcsás mód), amely a kameravázon található, ennek segítségével szükség szerint állíthatja be az objektív rekeszének értékét. Zárómechanizmussal láttuk el az A (Automata) és a C állásokat, hogy megakadályozzuk a fényerő-beállító tárcsa elmozdulását.

  • Kompatibilitás:Fujifilm
    Típus:Professzionális alapobjektív
    Gyújtótávolság:45 mm
    Felépítés:11 lencsetag / 8 csoport
    Átmérő:84 mm
    Hosszúság:88 mm
    Tömeg:490 g
    • Fujifilm FUJINON GF 45mm F2.8 R WR objektív 
    • Garanciajegy
    • Használati útmutató
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS