Tamron SP 150-600 mm F 5-6,3 Di VC USD objektív, Canon EOS fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron SP 150-600 mm F 5-6,3 Di VC USD objektív, Canon EOS fényképezőgépekhez

Tamron
A011E

A Tamron SP 150-600 mm F 5-6,3 Di VC USD egy innovatív ultra - telefotó zoom objektív. Tökéletes Canon EOS full frame és APS-C formátumú DSLR fényképezőgépekhez. Lehetőség van 5 éves kiterjesztett garanciára, ehhez a vásárlást követő 2 hónapon belül regisztrálni kell a Tamron oldalán.

Jelenleg nem kapható!
  • Tamron SP 150-600 mm F 5-6,3 Di VC USD objektív


    A Tamron legújabb telezoom objektíve új, kompakt külsőbe lett csomagolva, tulajdonságai között megtalálható a kép stabilizáció (VC), a gyors és precíz ultrahanggal működő autófókusz rendszer (USD), és a legkorszerűbb lencsebevonatok (eBAND), melyek jelentősen csökkentik a nem kívánatos fényvisszaverődéseket okozó tükröződéseket és szellemképeket.
     

    - 4x Ultra - telefotó zoomobjektív 150-600 mm gyújtótávolsággal - APS-C DSLR kamerákon a megfelelő fókusztávolság még elképesztőbb: 233-930 mm
    - Világszínvonalú képminőség - a képfelbontás és a kontraszt kiváló egyensúlyával
    - eBAND és BBAR lencsebevonat a szellemképek és becsillanások csökkentéséért

    SP - Szuper nagyteljesítmény
    A Tamron SP (Super Performance Szuper Nagyteljesítményű) sorozat egy objektívcsalád amely a professzionális és olyan fényképészek által támasztott igényeknek megfelelően lett kifejlesztve akik csak az elérhető legjobb képminőséggel elégednek meg. Az SP objektívek tervezésekor a mérnökök a hangsúlyt az optikai teljesítményre helyezik és kevésbé kell figyelembe venniük szigorú költségkorlátokat. Azok a Tamron objektívek, amelyeken rajta van az SP jelölés impresszív és innovatív megjelenésükkel irigylésre méltó hírnevet szereztek maguknak azon ismert fotográfusok között, akik csak a legjobb minőséget fogadják el.

    Di - Integrált digítális tervezés
    A Di (Integrált Digitális tervezés – Digitally Integrated Design) jelölést a Tamron olyan objektíveken használja amelyek digitális fényképezéshez lettek optimalizálva. Fejlett technológia, többrétegű lencsebevonatok biztosítják a kiváló képminőséget. Ezen tulajdonságai miatt a Di objektívek kiválóan használhatóak teljes méretű, APS-C méretű érzékelős vagy filmes fényképezőgéppel.

    VC - Képstabilizátor
    A Tamron saját fejlesztésű VC (Vibráció Kompenzáló) mechanikája egy szabadalmaztatott beavatkozó és a hozzá tartozó algoritmus amely extrém stabil keresőképet és kiváló témakövetést biztosít. A kompenzáló lencsét három elektromágneses tekercs működteti. A lencse három rendkívül alacsony súrlódású golyón mozog. Ez az egyszerű mechanikai felépítés a titka a Tamron kompakt objektíveinek.

    USD - Csendes autófokusz motor
    Az USD (Ultrasonic Silent Drive – Csendes Ultrahangos Motor) -a Tamron legújabb fejlesztése - egy nagy mértékben feljavított autofókusz meghajtó rendszer. Rendkívül gyors és pontos autofókusz, amely elengedhetetlen a gyors sporteseményeknél. Diszkrét, gyakorlatilag hangtalan ami fontos lehet bizonyos eseményeknél. A megoldás alapja a fejlett villanymotor technológia és az új fejlesztésű szoftver. Piezoelektromos kerámia egységek két nagyfrekvinciás ultrahangos rezgést állítanak elő a motor állórészén. Ezek felváltva mozgásra kényszerítik a forgórészt. Ez a fejlett, elektronikus vezérlésű autofókusz rendszer egy precíziós spirális áttételhez van kapcsolva amelyik a lencsét pontosan a fókuszpontba mozgatja. Az eredmény: az autofókusz egy új szintje sebesség, pontosság, egyenletesség és csendesség területén.

    LD - Kisszórású lencsetag
    A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

    Tulajdonságok


    • Fókusz távolság: 150-600mm
    • Legtágabb rekesz: F/ 5-6.3
    • Látószög (diagonális): 16°25’ - 4°8’ (full frame formátumban) : 10°38’ - 2°40’ (APS-C formátumban)
    • Minimum fókusz távolság: 2.7m (106.3 in)
    • Maximum nagyítási arány: 1:5
    • Filter méret: 95mm
    • Maximum átmérő: 105.6mm
    • Hosszúság:  257.8mm (10.1 in)
    • Súly: 1951g (68.8 oz)
    • Írsz lamellák: 9 db lekerekített
    • Legszűkebb rekesz: F32-40


    Tamron terméktájékoztatói


    Regisztráció az 5 éves garanciához

  • Kompatibilitás:Canon
    Típus:Telezoom; Ultra teleobjektív
    Gyújtótávolság:150-600 mm
    Maximális rekesz:f/5-6,3
    Minimális rekesz:f/32–40
    Látószög:16°25’ - 4°8’
    Minimum fókusztávolság:2,7 m
    Nagyítás:4,0x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:95 mm
    Átmérő:105.6 mm
    Hosszúság:257,8 mm
    Tömeg:1950 g
    Garancia:1 év A termék regisztrációja esetén: 4 év
    • Tamron SP 150-600 mm F 5-6,3 Di VC USD objektív
    • Kezelési útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS