Sigma 500mm F4 DG OS HSM Sports (S) objektív Canon EOS fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 500mm F4 DG OS HSM Sports (S) objektív Canon EOS fényképezőgépekhez

Sigma
s185954

A Sigma Sport szériájának zászlóshajója
Ez az objektív megtestesíti a Sport széria tulajdonságait, mely válasz is egyben azon fotósok igényére, akik kimagasló akció fotókat szeretnének készíteni.

Jelenleg nem kapható!
  • Sigma 500mm F4 DG OS HSM Sports - Hordozható, tartós és magas színvonalú


    A hyper telefotó objektívek remekműve. A fotósok általában akkor választanak fix objektívet, amikor a legjobb képminőséget szeretnék elérni. A SIGMA legújabb gyártási és fejlesztési technológiáit foglalja magában, például: fokozottan por és csepp álló felépítés, Képstabilizáló Rendszer (OS), SIGMA Tele Konverterrel is használható, AF funkció kapcsoló, a SIGMA legújabb generációjú HSM motorját használja és így tovább. A SIGMA 500mm F4 DG OS HSM a legmagasabb szintű optikai teljesítményt kombinálja a kimagasló funkcionalitással, a kihívást jelentő felvételek elkészítéséhez.


    Tulajdonságok


    • Beépített kapcsoló két manuális mód kiválasztásához.
      Azon kívül, hogy AF/MF üzemmóddal rendelkezik, az egyik üzemmód a MO (Kézi Felülbírálás) kapcsoló. Az MO üzemmódot használva, átvált manuális fókuszálásra a fókusz gyűrűt forgatva, még folyamatos AF közben is. AF üzemmódban hagyományos, teljes értékű manuál fókusz érhető el. A SIGMA USB DOKKOLÓVAL lehetséges, hogy az MO üzemmód érzékenységét személyre szabhassuk.
       
    • Intelligens OS (kép stabilizátor) funkció, frissített algoritmussal
      Az OS (kép stabilizátor) funkció a gyorsulásmérő szenzort használja, hogy nagy pontosságot érhessen el. Kettő képstabilizáló mód áll rendelkezésre: A Mode 1 az általános kép stabilizátor funkciókra alkalmas, míg a Mode 2 ideális a svenkelő fényképezéskor motorsportoknál, stb. A Mode 2 használatával a gyorsulásmérő szenzor együtt működik az Intelligens kép stabilizátorral és a frissített stabilizálásért felelős algoritmus hatékony stabilizálást eredményez amikor a fényképezőgép függőlegesen, vízszintesen vagy átlósan mozog – függetlenül az objektív pozíciójától. Ez a funkció biztosítja a hatékony pásztázást és a kiemelkedő mozgó témájú felvételek készítését.
       
    • Gyorsabb és halkabb „Optimalizált AF”
      A HSM (Hyper Sonic Motor) teszi lehetővé a gyors sebességű és halk autófókuszálást. A tovább fejlesztett AF algoritmust összehasonlítva a korábbi modellekkel a folyamatos AF (AF-C) javítja a fókuszálás hatékonyságát.
       
    • AF funkció kapcsoló, előre beállított AF módokkal
      Az AF funkció kapcsoló lehetővé teszi, hogy saját autófókuszt adjunk meg. Az objektív képes emlékezni a fókusz pozícióra, vagy ki is kapcsolhatja az AF-et amíg arra nincs szükség
       
    • Egyedülálló alacsony fénytörésű üveg
      A fénytörés szöge az üvegben függ a fény hullámhosszától. Emiatt a különböző színek kismértékben eltérő fókuszpontban lesznek élesek. Ez okozza a fénytorzítást (szaknéven kromatikus aberráció), azt a színszegélyt, amely jelentős mértékben jelentkezik teleobjektíveknél. A színtorzítás jelentős része megszüntethető, ha egy magas fénytörésű konvex lencsét kombinálunk egy alacsony fénytörésű konkáv lencsével. Emellett is megmarad azonban a kromatikus aberráció egy része, amely „második spektrumként” ismert. A második spektrum minimalizálására – amely komoly gondot jelent a hagyományos objektíveknél –, a SIGMA objektívjeiben három féle alacsony fénytörésű üveget is használunk a kiváló teljesítmény érdekében: ELD (Különösen Alacsony Fénytörésű), SLD (Speciálisan Alacsony Fénytörésű) és FLD („F” Alacsony Fénytörésű). Különösen az FLD üveg biztosít ultra alacsony fénytörést, ötvözve a magas áteresztő képességet és a fluorid rendhagyóan alacsony szórási karakterisztikáját. Ezeknek az alacsony törésmutatójú üvegek pedáns sorrendbe állítása és a nagyítás szétosztásának optimalizálása biztosítja a SIGMA objektívek kiemelkedő képvisszaadását, amelyet a kromatikus aberráció a legkisebb mértékben sem zavar.
       
    • Legmagasabb szintű optikai teljesítmény
      A keresztirányú kromatikus aberráció, mely a telefotó objektívek egyik problémája,  ennél a típusnál sikerült hatékonyan minimalizálni.  Ez az objektív kettő FLD és egy SLD lencsetagot tartalmaz, míg az optimalizált elosztásuk segítségével minimalizáltuk a szférikus és axiális kromatikus abberációt. Az optikai rendszer szintén hatékonyan csökkenti a keresztirányú kromatikus aberrációt, melyek hatása a kép széleken jelenik meg. E mellett a képminőség továbbra is kivételes, ha az objektívet a SIGMA Tele Konverterrel (külön megvásárolható) használják.
       
    • Szénszálas lencse védő 
      A lencse védő szénszálból készült, ami könnyű és erős. Tény, hogy az egész objektívet úgy tervezték, hogy az könnyű legyen és kiemelkedő teljesítményt kölcsönözzön a nehéz körülmények között is.
       
    • Továbbfejlesztett por és cseppálló felépítés és elérhető hozzá a SIGMA Protector LPT-11. 
      Úgy tervezték, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa még az extrém nehéz körülmények között is, a SIGMA 500mm F4 DG HSM kiváló por és cseppálló felépítésű. A front lencse víz és olaj lepergető bevonattal van ellátva, így a vizet könnyedén le lehet söpörni róla és segít megóvni, hogy olaj ragadjon a felszínére. Ez a funkció különösen hasznos szitáló ködben, vagy óceánhoz közeli fotózáskor. Ez az objektív kompatibilis a SIGMA Protector LPT-11-el (külön vásárolható), mely hatékonyan segíti a sérülések megelőzését fotózás és karbantartás közben.
       
    • Magnéziumötvözet váz
      Annak érdekében, hogy csökkentsék a hyper telefotó objektív tömegét, a vázat magnézium ötvözetből gyártották. Egyszerre könnyű és kemény, ez az ötvözet hozzájárul az SIGMA 500mm F4 DG HSM | Sport objektív kiváló kezelhetőségéhez.
  • Kompatibilitás:Canon
    Típus:Teleobjektív
    Gyújtótávolság:500 mm
    Maximális rekesz:f/4
    Minimális rekesz:f/32
    Felépítés:11 lencsetag / 8 csoport
    Látószög:
    Minimum fókusztávolság:0,34 m
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:46 mm
    Átmérő:144,8 mm
    Hosszúság:380 mm
    Tömeg:3310 g
    Garancia:3 év
    • Sigma 500mm F4 DG OS HSM sportobjektív Canon EOS fényképezőgépekhez
    • Garancia
    • Használati útmutató
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS