Sigma 30mm F1.4 DC HSM Art objektív Canon EOS fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 30mm F1.4 DC HSM Art objektív Canon EOS fényképezőgépekhez

199 800 Ft
Sigma
s301954/00170633

Ösztönözd a művészi elmét!
A nagy F1.4-es rekesz, az APS-C formátumú objektív minden fényképész igényeit kielégíti.

  • Sigma 30mm F1.4 DC HSM Art objektív Canon EOS fényképezőgépekhez


    A csúcsmodell még magasabb csúcsokra tör. Ez az APS-C formátumú, nagy fényerejű digitális tükörreflexes fényképezőgép objektív ideális a különböző típusú fotós kifejezésmódokhoz.
     

    A képminőség legmagasabb szintjét ajánlva ez a nagy fényerejű 1,4-es alapobjektív az alkotás vágyának igazi ösztönzője.

    A Sigma a nagy fényerejű APS-C formátumú szabvány objektívek kategóriájába híres 30 mm-es 1,4-es objektívjével lépett be. Mivel minden objektívünket három termékvonalba szervezünk át, büszkén mutatjuk be a teljesen felújított SIGMA 30mm F1.4 DC HSM objektívet, amelynek látószöge megfelel egy 45 mm-es objektívnek a 35 mm-es fényképezőgépeken. Olyan látószöget és olyan perspektíva érzékelést nyújtva, amely a lehető legközelebb van az emberi látáshoz, ez az objektív ösztönzi az alkotás vágyát, és ideális a különböző típusú fotós kifejezésmódokhoz. Nagyszerű fotóművészeti munka objektív. Fejlett tervezésével és a legmodernebb gyártási technológiával ez az objektív a képminőség legmagasabb szintjét nyújtja.

    A Művészet (Art) termék koncepció teljes megtestesülését tarthatja kezében és élvezheti saját szemével.

    A kifinomult optikai teljesítményt és a hataljas kifejező erőt szem előtt tartó tervezés új Művészet objektív vonalunkat a képminőség csúcsára emeli. Páratlan kifejezőképességükkel ezek az objektívek megfelelnek a művészi, kreatív hajlamú fotósok legmagasabb igényeinek is. Tájképek, portrék, csendéletek, közelképek és rendezvényfotók mellett tökéletesek minden olyan fotózáshoz, amelyek szabadjára engedik a belső művészt. Ideálisak stúdiófotózáshoz, de elegendő kifejezőerejük van az építészethez, a csillagos égbolthoz és víz alatti fotózáshoz is.

    Tulajonságok


    • Nagy fényerejű objektív minimális optikai torzítással és kiemelkedő perifériális felbontással.
      2005-ben a Sigma bemutatta a SIGMA 30mm F1.4 EX DC HSM nagy fényerejű APS-C formátumú alap objektívjét. Újraszervezve objektívjeinket három termékvonalba, a Sigma újraalkotta a SIGMA 30mm F1.4 DC HSM nagy fényerejű APS-C formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgép objektívjét a Művészet széria számára. Mint más a Művészet szériába tartozó objektívek, ez is kivételes optikai teljesítményt kínál a kép egészében. Rendkívül sokoldalú, lehetővé teszi, hogy a fotós megválassza a tárgytávolságot és a blendenyílást, amivel sokféle fotós kifejezési stílus érhető el. Például a fotós csökkentheti a mélységélességet, ami csodálatos BOKEH effektust hoz létre pillanatképeken, portrékon, tájképeken és sok más különböző stílusú fotón.
       
    • Minimális optikai torzítás ötvözve a csodálatos BOKEH effektussal nagy blendenyílásoknál.
      A könnyen kezelhető látószögnek köszönhetően az alapobjektív lehetővé teszi a fotós számára saját maga teljes kifejezését. A SIGMA 30mm F1.4 DC HSM kiemelkedő optikai teljesítményt biztosít a kiemelkedő kifejezőképesség biztosítására a fókusztávolság széles tartományában. A nagyítás szétosztása a lencsék között minimalizálja a tér torzulását, ezzel megelőzve a képminőség romlását a fotók szélén. Kettős aszférikus lencsét használva minimalizáltuk a kép szélén kialakuló torzításokat, a tengelyhibákat és a kép szélén kialakuló csóvahatást. A torzítások hiányában csodálatosan érvényesül a bokeh effektus nagy blendenyílásoknál.
       

    • Teljesen új, prémium sorozat. Kiemelkedő funkcionalitás a teljes szériában, a Sigma új, szabadalmaztatott A1 MTF mérési rendszerének köszönhetően.
      A kiváló objektívek készítéséhez három követelménynek kell megfelelni: megfelelő tervezés, pontos gyártás és ellenőrzés, amely biztosítja az előírásoknak való megfelelést. A Sigma objektívjei jól átgondolt tervezés után kifinomult és fejlett Japán gyártástechnológia segítségével születnek. Objektívjeinknek a végső simítást a teljesítmény kiértékelése adja meg. Objektívjeink teljesítményét hagyományos érzékelőkkel is mérjük, de emellett kifejlesztettük saját, szabadalmaztatott A1* MTF (modulációs átviteli funkció - Modulation Transfer Function) mérési rendszerünket, amely egy 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőn alapszik. Ennek a rendszernek használatával minden egyes objektívet saját gyártási telephelyünkön, az A1* (Aizu) gyárunkban ellenőrzünk. Ezzel még a korábban észrevehetetlen, nagyfrekvenciás spektrumok is a minőség-ellenőrzés felülvizsgálata alá kerülnek, biztosítva folyamatosan a kimagasló objektív teljesítményt. MTF rendszerünk képes tesztelni a teljes méretű (Full Frame) 20 megapixel feletti 35 mm-es digitális fényképezőgépekhez készült objektíveket is.
      *A1: Aizu 1
       

    • 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő
      Ténylegesen 46 megapixeles (4800 × 3200 × 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 × 3136 × 3 réteg) biztosító 23,5 × 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt, minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezet szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell aluláteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín háromdimenziós érzést nyújt.Kiemelkedő precizitás és minőség – teljes egészében Japánban gyártva

    • Integrált gyártási rendszerünk minőségének optimalizálásával a Sigma arra összpontosít, hogy a feladatokat helyesen végezzük el, saját kezűleg, saját technikánkkal. Azon kevés gyártó közé tartozunk, akiknek a termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretünk úgy gondolni termékeinkre, hogy áthatja azokat szülőföldünk lényege, megáldva tiszta levegővel és vízzel, koncentráló, keményen dolgozó emberekkel. Sigma termékeink valódi minősége miatt büszkék vagyunk magunkra, ami a magas szinten összehangolt szakértelem, intelligencia és fejlett technológia eredménye. Kifinomult termékeink szerte a világon kielégítik a profik és a fotózás szerelmeseinek igényeit , mert gyártásunk eredeti mestermunka, amely szenvedélyünkre és szakértelmünkre való büszkeségünkre támaszkodik.
       

    • A legmegfelelőbb alapanyagok, használhatóság és funkcionalitás. A fotóst szem előtt tartó, finomított, integrált kivitel.
      A Sigma minden új Művészet szériájába tartozó objektívhez gyári tartozék a kiváló minőségű gumírozott csatlakozóval ellátott fényvédő és egy újratervezett lencsevédő. Az objektíveken új autófókusz/manuális fókusz kapcsoló található, amely az intuitív használatot és a jobb működőképességet biztosítja. Belül a HSM ultrahangos motor biztosítja a nagy sebességű autófókuszt és a különösen csendes működést. Fejlett algoritmus kínál még egyenletesebb automatikus fókuszálást. A teljesen manuális fókuszálás képes felülbírálni más funkciókat, ezzel lehetővé téve a fotós saját kezű művészi beavatkozását. A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához. Mind a külső, mind a belső részeknél optimális arányban használtunk TSC-t (hőstabil műgyanta), amely kiválóan egészíti ki a fém részeket, hozzájárulva az objektív nagy precizitású konstrukciójához.
       

    •  

      Egy az Ön igényeire szabható objektív. Az új egyedülálló szoftver és USB dokkoló a személyre szabást egyszerűvé teszi.
      Új termékvonalainkhoz kifejlesztettünk egy egyedülálló SIGMA Optimization Pro szoftvert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az objektív szoftverének (firmware) frissítését és a fókusz pozíció, és más paraméterek állítását. A felhasználó képes összekapcsolni a számítógépét az objektívjével egy speciális USB dokkoló segítéségével, és egyszerűen kezelhető képernyő vezérléssel létrehozhatja saját objektív specifikációját. A Sportok széria objektívjeihez a fókusz korlátozó is személyre szabható.

       

       

       

       

  • Kompatibilitás:Canon
    Típus: Alap-objektív; Professzionális
    Gyújtótávolság:30 mm
    Maximális rekesz:f/1,4
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:9 lencsetag / 8 csoport
    Látószög:50.7°
    Minimum fókusztávolság:0,3 m
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:62 mm
    Átmérő:74,2 mm
    Hosszúság:63,3 mm
    Tömeg:435 g
    Garancia:3 év
    • Sigma 30mm F1.4 DC HSM Art objektív Canon EOS fényképezőgépekhez
    • Tok
    • Napellenző (LH656-01)
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS