Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Telefon kiegészítők

Manfrotto Handle for smarphone

Gyártó: Manfrotto
Cikkszám: MTWISTGRIPH
Vékony és kézre eső alakja van, zsebben könnyen elfér
Ergonomikus gumi betéttel és kényelmes csuklópánttal rendelkezik
Univerzális 1/4'' csavarral könnyű stabil a Twistgrip-hez rögzíteni
Stílusos megjelenésű, kényelmes a használata
Kiváló minőségű alapanyagokból készült, 100% made in Italy

Kedvencekbe

A termék ára:
11 900 Ft
db
GARANCIA Házhoz-
szállítás
Leírás Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Manfrotto Handle for smarphone - Ergonomikus Fogantyú TwistGrip okostelefon tartóhoz


A Manfrotto HandGrip az ideális kézi kamera stabilizáló tartozék a TwistGrip, az univerzális okostelefon tartóhoz. Ez egy ergonomikus fogantyú, amely kényelmesen és biztonságosan megtartja a telefont, növelve a TwistGrip lehetőségeit. Ezek a kiegészítők ideálisak mind a közösségi tartalmakhoz, mind pedig a nagy technikai színvonalú fényképek és videók készítéséhez.

A HandGrip gyorsan és egyszerűen csatlakozik a TwistGrip alapjához az ¼ "-os univerzális csavarnak köszönhetően. Az ergonomikus gumi fogantyúval és kényelmes csuklópánttal ez a stabil megoldás a tökéletes okostelefon-stabilizátor. Biztonságban tarthatja a készüléket, így tökéletes képek és videók készítésére koncentrálhat. A felhasználó szem előtt tartásával és nagyszerű olasz stílusban tervezett HandGrip kompakt, könnyen hordozható és nagyon sokoldalú. Gyakorlatilag minden helyzetben, mindenféle konfigurációjában praktikus és tökéletesen működik. A stílusos megjelenés tökéletesen illeszkedik a TwistGrip-hez. A Manfrotto HandGrip teljesen Olaszországban készült, és kiváló minőségű alumínium teste tökéletes stabilitást biztosít minden okostelefon számára. A TwistGrip rendszer sokoldalúságon és modularitáson alapul. Ez kifejezetten a fotózás iránt érdeklődő felhasználók számára készült, és szeretné növelni eszközeik potenciálját, így a DSLR megfelelő alternatívájaként használhatják.

 

Manfrotto Photo Hobbista Termékek Jótállása


A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 


Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

A képeken látható mobiltelefon és egyéb kiegészítők nem képezik részét az ajánlatnak.

  • Manfrotto Handle for smarphone
  • Garancia

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA