Manfrotto Handle and Bar for smartphone - Tennofoto.hu

Manfrotto Handle and Bar for smartphone

Manfrotto
MTWISTGRIP

Növeli az okostelefonok fotózási potenciálját
Több univerzális csatlakozásával további tartozékokhoz rögzíthetőek
Moduláris és sokoldalú
Karcsú és praktikus forma, zsebben is elfér
Kiváló minőségű anyag, tervezés és kivitelezés - 100% Made in Italy

Jelenleg nem kapható!
  • Manfrotto Handle and Bar for smartphone


    A TwistGrip rendszer egy telefonos kamerarendszer, amely több lehetőséget kínál további kiegészítők csatlakoztatására az okostelefon potenciáljának növelése érdekében. Ezeket a kiegészítőket a közösségi fotósok számára tervezték, de a fotó és videó felvételeket is új technikai szintre emeli. Ez a rendszer ideális megoldás azoknak az okostelefon-felhasználóknak, akik érdeklődnek a fotózás iránt, és szeretnék növelni eszközük fotográfiai képességeit annak érdekében, hogy a DSLR megfelelő alternatívájaként használják.

    Válassza ki azt a beállítást és kombinációt, amely a leginkább megfelel a fényképezési elképzeléseinek, és felfedezheti az újszerű kreatív megoldásokat az okostelefonnal a Manfrotto HandGrip és a BaseGrip kiegészítőknek köszönhetően. 

    A Manfrotto HandGrip az ideális kézi kamera stabilizáló tartozék a TwistGrip, az univerzális okostelefon tartóhoz. Ez egy ergonomikus fogantyú, amely kényelmesen és biztonságosan megtartja a telefont, növelve a TwistGrip lehetőségeit. A HandGrip gyorsan és egyszerűen csatlakozik a TwistGrip alapjához az ¼ "-os univerzális csavarnak köszönhetően. Az ergonomikus gumi fogantyúval és kényelmes csuklópánttal ez a stabil megoldás a tökéletes okostelefon-stabilizátor. Biztonságban tarthatja a készüléket, így tökéletes képek és videók készítésére koncentrálhat. 

    A Manfrotto BaseGrip-pel az okostelefon a DSLR gépek hatékony alternatívája lehet. Ezzel a tartozékkal fotós és videós tartozékok adhatóak az okostelefonhoz. A BaseGrip gyorsan és egyszerűen csatlakozik a TwistGrip alapjához az ¼ "-os univerzális csavarja révén, és minden tartozékot befogad. A többszörös univerzális csatlakozásnak köszönhetően sokoldalúságot és modularitást biztosít az okostelefonoknak.

     

    Manfrotto Photo Hobbista Termékek Jótállása


    A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 


    Terjessze ki díjmentesen Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 

    Terjessze ki díjmentesen Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

    A képeken látható mobiltelefon és egyéb kiegészítők nem képezik részét az ajánlatnak.

    • Handle and Bar for smartphone
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS