Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Telefon kiegészítők

Manfrotto Handle and Bar for smartphone

Gyártó: Manfrotto
Cikkszám: MTWISTGRIPS
Növeli az okostelefonok fotózási potenciálját
Több univerzális csatlakozásával további tartozékokhoz rögzíthetőek
Moduláris és sokoldalú
Karcsú és praktikus forma, zsebben is elfér
Kiváló minőségű anyag, tervezés és kivitelezés - 100% Made in Italy

Kedvencekbe

A termék ára:
19 900 Ft
db
GARANCIA Házhoz-
szállítás
Leírás Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Manfrotto Handle and Bar for smartphone


A TwistGrip rendszer egy telefonos kamerarendszer, amely több lehetőséget kínál további kiegészítők csatlakoztatására az okostelefon potenciáljának növelése érdekében. Ezeket a kiegészítőket a közösségi fotósok számára tervezték, de a fotó és videó felvételeket is új technikai szintre emeli. Ez a rendszer ideális megoldás azoknak az okostelefon-felhasználóknak, akik érdeklődnek a fotózás iránt, és szeretnék növelni eszközük fotográfiai képességeit annak érdekében, hogy a DSLR megfelelő alternatívájaként használják.

Válassza ki azt a beállítást és kombinációt, amely a leginkább megfelel a fényképezési elképzeléseinek, és felfedezheti az újszerű kreatív megoldásokat az okostelefonnal a Manfrotto HandGrip és a BaseGrip kiegészítőknek köszönhetően. 

A Manfrotto HandGrip az ideális kézi kamera stabilizáló tartozék a TwistGrip, az univerzális okostelefon tartóhoz. Ez egy ergonomikus fogantyú, amely kényelmesen és biztonságosan megtartja a telefont, növelve a TwistGrip lehetőségeit. A HandGrip gyorsan és egyszerűen csatlakozik a TwistGrip alapjához az ¼ "-os univerzális csavarnak köszönhetően. Az ergonomikus gumi fogantyúval és kényelmes csuklópánttal ez a stabil megoldás a tökéletes okostelefon-stabilizátor. Biztonságban tarthatja a készüléket, így tökéletes képek és videók készítésére koncentrálhat. 

A Manfrotto BaseGrip-pel az okostelefon a DSLR gépek hatékony alternatívája lehet. Ezzel a tartozékkal fotós és videós tartozékok adhatóak az okostelefonhoz. A BaseGrip gyorsan és egyszerűen csatlakozik a TwistGrip alapjához az ¼ "-os univerzális csavarja révén, és minden tartozékot befogad. A többszörös univerzális csatlakozásnak köszönhetően sokoldalúságot és modularitást biztosít az okostelefonoknak.

 

Manfrotto Photo Hobbista Termékek Jótállása


A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 


Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát. 

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

A képeken látható mobiltelefon és egyéb kiegészítők nem képezik részét az ajánlatnak.

  • Handle and Bar for smartphone
  • Garancia

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA