Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Ultrazoom/Bridge

Nikon COOLPIX P900 digitális fényképezőgép (2év)

Gyártó: Nikon
Cikkszám: VNA750E1
A kényelmes fotózásra tervezett COOLPIX P900 minden eddiginél közelebb hozza a természet szépségét a természet és az éjszakai égbolt szerelmeseinek.

Összehasonlítás Kedvencekbe Videó

A termék ára:
199 900 Ft
db
GARANCIA
INGYENES
SZÁLLÍTÁS!
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

COOLPIX P900 digitális fényképezőgép


A 16 megapixeles COOLPIX P900 hihetetlen 83x optikai zoom funkciója, amely a szabad szemmel nem látható részleteket is kristálytisztán rögzíti. A gyorsabb AF funkciónak és a rövidebb fényképkészítési késedelemnek köszönhetően azonnal fotózhat, az 5,0 lépésközű Dual Detect optikai VR pedig jelentősen csökkenti az elmosódásokat.
 

Az elforgatható monitor és a beépített elektronikus kereső rugalmas komponálást tesz lehetővé a szuper-telefotó állóképek és a teljes DH videók rögzítésekor. A beépített GPS/GLONASS/QZSS funkció segít a fényképezési helyszín meghatározásában, a képek megosztás pedig a beépített Wi-Fi®¹-nek és az NFC²-kompatibilitásnak köszönhetően azonnali.
 

¹ A funkció használatához előzetesen telepíteni kell az okoseszközre a Nikon „Wireless Mobile Utility” nevű (iOS és Android™ rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.
² A Near Field Communication (NFC) szabvány Android™ (4.0-s vagy újabb) rendszerű okostelefonokon és táblagépeken használható. A funkció használatához az okoseszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” elnevezésű alkalmazást és képátviteli beállításokat.Tulajdonságok


 • Rendkívül nagy teljesítményű zoom
  Elképesztő, szabad szemmel nem látható részleteket örökíthet meg a 83x NIKKOR zoom objektívvel (amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval 166x-ra bővíthető), amely a 24 mm-es nagy látószögtől a 2000 mm-es telefotóig mindenre tökéletes (35 mm-es formátumban kifejezve).
 • 5,0 lépésközű Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés)
  A kézzel történő telefotózás tökéletesen stabil, mert a VR rendszer az objektíven (szögsebességmérő), illetve a képérzékelőn (mozgásvektor-adatok) keresztül egyszerre érzékeli a mozgást, és ezzel még inkább csökkenti az elmozdulásokat.
 • Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő
  Tiszta, részletgazdag képek akár éjszaka is. Természetesnek veheti a nagyszerű teljesítményt és az éles, alacsony zajszintű felvételeket a kimagaslóan érzékeny képérzékelő jóvoltából.
 • GPS/GLONASS/QZSS-támogatás POI funkcióval
  Bármikor is fényképezzen, közben gyorsan beolvashatja a részletes helyszínadatokat a GPS, GLONASS illetve a QZSS nemzetközi műholdrendszer segítségével, amely hihetetlen pontossággal követi nyomon a bejárt utat.
 • Beépített Wi-Fi® és NFC-támogatás
  Útközben is azonnal megoszthatja az állatvilágról vagy a természetről készített felvételeit az egyetlen gombnyomással aktiválható Wi-Fi®² funkció segítségével, illetve az NFC-kompatibilis³ fényképezőgépet megfelelő intelligens eszközhöz³ érintve.
 • Még rövidebb válaszidő
  Többé egyetlen jelentős momentumról sem marad le az állatvilág vagy a gyorsan változó égbolt fényképezésekor, a még gyorsabb AF funkciónak és a kisebb (nagy látószögnél kb. 0,12 másodperces) fényképezési késedelemnek köszönhetően.⁴
 • Nagy, dönthető LCD monitor
  Könnyen találhat kreatív nézőpontokat, és a gyors eseményeket is egyszerűen komponálhatja a rugalmas Clear Color kijelző 7,5 cm-es, kb. 921 ezer képpontos, elforgatható (RGBW) LCD monitorának köszönhetően. A tükröződésgátló bevonat optimális láthatóságot biztosít, bármilyenek is legyenek a fényviszonyok.
 • Teljes HD videók
  A hihetetlenül sima (1080/60p) videók hangminősége is kiváló, ugyanis a mikrofon irányérzékenysége a zoomolással összhangban változik. A külön videofelvétel gombbal gyorsan válthat a filmezés és az állóképek készítése között.
 • Időzített videofelvétel
  Könnyedén készíthet lenyűgöző időzített videofelvételeket. Elég kiválasztania a fényképezési helyzetet, és a fényképezőgép 10 másodperces időátmenetes videót készít időzítéssel rögzített állóképekből.
 • Iránymikrofon
  A full HD videók garantáltan kiváló minőségű, irányfüggő hanggal készíthetők el, mivel az iránymikrofon a zoom működésével összhangban változtatja a felvétel irányát.
 • Super ED üvegelem
  A rendkívüli teljesítményű zoommal fantasztikus részletgazdagságú képeket készíthet, az objektívváz pedig emellett is kompakt kialakítású, és kiváló színeltérési jellemzőkkel rendelkezik a Super ED üvegelemnek köszönhetően.
 • Hold mód, Madárles mód
  A holdhoz vagy a madárvilághoz hasonló nehezen fényképezhető témák is könnyűvé válnak az Automatikus programválasztóval, ami egyszerű beállítást és élességállítást tesz lehetővé.
 • Széles megtekintési szög
  A nagy látószögű LCD monitoron könnyű a kreatív komponálás és a szokatlan nézőpontok megvalósítása. A magasból, az akadályok fölé emelt géppel készíthet felvételeket, és talajközeli szögből egy állat nézőpontját is megörökítheti.
 • Testreszabható funkciógomb (Fn)
  A fényképezés élményét saját képére szabhatja, ha a gyakori funkciókat hozzárendeli az Fn gombhoz. A hozzárendelést követően egyetlen érintéssel megváltoztathatja a beállításokat.
 • Módválasztó tárcsa
  A legfontosabb beállítások – például a kézi expozíciómódot (P/S/A/M) – elérése nagyon egyszerű a módválasztó tárcsa segítségével, amely a fényképezőgép tetején található, hogy egy kézzel is könnyen kezelhető legyen.
 • Célkereső AF
  Nyugodtan összpontosíthat a kompozícióra, ugyanis a Célkereső AF képes gyorsan és pontosan megtalálni a témát, és automatikusan beállítani az élességet.
 • COOLPIX Picture Control
  A felvételek kinézetét egyszerűen kezelheti a Picture Control által kínált lehetőségekkel: a Semleges természetes hatást kelt, az Élénk beállítás színgazdag felvételeket eredményez, a Monokróm beállítás fekete-fehér fényképeket hoz létre, az Egyéni beállítás pedig akár két paraméter – pl. a kontraszt és a színtelítettség – állítását teszi lehetővé.
 • Beépített elektronikus kereső
  A komponálás a fényképezési stílustól függetlenül könnyed marad, ugyanis egy szemérzékelő automatikusan átvált a kijelzős fényképezésről az elektronikus keresőre, ha a szemével közelít a keresőhöz.
 • Zoom visszaállító gomb
  Ha a téma kimozdulna az ultratelefotós képből, könnyedén visszatalálhat hozzá a zoomvezérlő melletti gombbal, melynek egyetlen megnyomásával visszatérhet a nagy látószöghöz.
 • Oldalsó zoomvezérlő
  Fényképei mindig élesek, videofelvételei pedig hibátlanok lesznek az oldalsó zoomvezérlőnek köszönhetően, amelyet bal kézzel is kezelhet – így megelőzhető a fényképezőgép rázkódása, és megmarad a stabilitás.
 • Hosszú élettartamú akkumulátor
  Tovább fényképezhet, amikor az igazán fontos: az akkumulátor továbbfejlesztett, energiatakarékos kialakításának köszönhetően a készülék állóképek és full HD videók készítésekor is hosszabb időn át használható.
 • Vakukompenzáció
  A –2–+2 Fé vakukompenzáció funkció kiegyensúlyozottá teszi az expozíciót, mivel kiegyenlíti a témát és a hátteret érő vaku fényének erősségét a természetes hatású képek érdekében.
 • 19 motívumprogram mód
  A fényképezőgép javaslatot is tehet a fényképezési helyzetnek leginkább megfelelő beállításokra. Csak válassza ki a témának és körülményeknek leginkább megfelelő programmódot, és a rendszer automatikusan optimalizálja a beállításokat.
 • EXPEED C2
  A kimagasló képminőséget a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere garantálja, amely egyszerre kínál gyors működést és nagy érzékenységet.
 • NIKON IMAGE SPACE
  A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon ügyfelei 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhelyet használhatnak. További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.
   

¹ A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.
² A funkció használatához az okoseszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” nevű (iOS és Android™ rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.
³ A Near Field Communication (NFC) szabvány Android™ (4.0-s vagy újabb) rendszerű okostelefonokon és táblagépeken használható. A funkció használatához az okoseszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” elnevezésű alkalmazást és képátviteli beállításokat.
⁴ A CIPA szabványok alapján, nagy látószögű pozícióban, LV 10 témamegvilágítás mellett, automata, egyszeri AF.

 

Típus:Ultrazoom/Bridge
Jellemzők:360 kép egy feltöltéssel; AF segédfény; D - Lighting; dönthető kijelző; folyamatos panorámakészítés; FullHD videófelvétel; GPS; gyors retusálás; hisztogram; optikai stabilizátor; Wi-Fi
LCD:3,0"
Pixelszám:16 megapixel
Iso értékek:100; 1600; 200; 2000; 3200; 400; 6400; 800; Auto/ISO
Képstabilizátor:Objektív-eltolásos
Beépített vaku:van
Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; második redőny; vörösszem-hatás csökkentő
Külső vakupapucs:nincs
Digitális zoom:4x
Manuális fókusz:van
Autófókusz:arcfelismeréssel; TTL kontraszt érzékelős
Makró:1 cm
Kereső:elektronikus
Fehéregyensúly:5 előre beállított; auto; finomhangolható; manuális
Szenzor típusa:BSI-CMOS
Zársebesség-tartomány:1/4000 - 15 másodperc
Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
Fénymérés:középre súlyozott; mátrix; szpot
Rekesz-elõválasztás:van
Zársebesség-előválasztás:van
Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
Belső memória:nincs
Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
Tömörítetlen formátum:nincs
Energiaforrás:EN-EL23 Li-ion
Videokimenet:van
USB:van
 • Nikon COOLPIX S900 digitális fényképezőgép
 • AN-CP21 szíj
 • Charging AC Adapter EH-71P
 • EN-EL23 újratölthető lítium-ion akkumulátor
 • LC-67 objektívsapka
 • UC-E21 USB-kábel

 

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA