Canon PowerShot SX530 HS digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Canon PowerShot SX530 HS digitális fényképezőgép

Canon
9779B002AA

Örökíts és ossz meg minden kalandot az 50-szeres zoom révén

Jelenleg nem kapható!
  • Canon PowerShot SX530 HS digitális fényképezőgép


    Rögzíts minden pillanatot lenyűgöző részletgazdagsággal az egyszerű felvételkészítést és megosztást lehetővé tevő 50-szeres zoommal rendelkező fényképezőgéppel. Élvezd a maximális könnyedséget, fejleszd fényképészeti tudásodat, és fejezd ki önmagad a kreatív vezérléssel.


    Tulajdonságok


     

    • Örökíts meg mindent, amerre a szem ellát
      Ezzel a kompakt bridge fényképezőgéppel mindent megörökíthetsz a hihetetlenül részletes, nagy távolságból készített közelképektől a csoportképeken át a lenyűgöző tájképekig. Óriási, 50-szeres optikai zoom rejlik ebben a kisméretű és tömegű készülékben, melyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová.
    • Éles képek minden alkalommal
      Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is.
    • Egyszerű kapcsolódás Wi-Fi-vel
      Élvezd a Wi-Fi nyújtotta szabadságot. Töltsd fel fényképeid és filmjeid közösségi oldalakra – egyenesen fényképezőgépedről, vagy könnyedén küldd át őket okostelefonodra vagy táblagépedre NFC-n keresztül. A speciális okostelefonos alkalmazással távolról vezérelheted a fényképezőgépet okostelefonodról, továbbá kényelmesen biztonsági mentést indíthatsz számítógépedre, valamint okostelefon- és felhőalapú tárhelyedre az Image Sync alkalmazással. Kapcsold össze a Canon Connect Stationnel, így fényképeidet és videóidat HD TV-n nézheted családodal és barátaiddal, ráadásul egyszerűen megoszthatod őket a közösségi oldalakon és az irisához hasonló online albumokban.
    • Könnyedén nyomon követheted a témát
      Erős nagyítás mellett is könnyedén követheted a távoli a témákat. Csak nyomd meg a gombot, és a Zoombeállító segéd gyorsan eltávolodik a jelenettől – így új perspektívába helyezheted a témát –, a gomb felengedésekor pedig visszavált a nagyított méretre. A továbbfejlesztett automatikus üzemmód automatikusan eltávolodik a jelenettől, amikor a téma elhagyja a keretet, és segít előre megadott méreten tartani a témát.
    • Éles felvételek bármilyen fényviszonynál
      Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System rendszere gyenge megvilágításnál, vaku és állvány használata nélkül is tisztább eredményeket produkál, és könnyedén lehetővé teszi az értékes pillanatok hangulatának visszaadását. A 16,0 megapixel azt jelenti, hogy kivételes minőségben, részletgazdag képekben és poszterméretű nyomatokban lesz részed.
    • Káprázatos képek könnyedén
      A Smart Auto megkönnyíti a nagyszerű fényképek és videofilmek rögzítését, mert kiválasztja a tökéletes fényképezőgép-beállítást a számodra – a jelenet típusától függetlenül. A Hibrid automatika szórakoztató HD (720p) videoösszefoglalót készít a nap összes felvételéből az Te szórakoztatásodra.
    • Élethű videofelvételek egyszerűen
      Nagyszerű videofilmeket készíteni gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással kiváló Full HD videofilmeket rögzíthetsz 30 kép/mp sebességgel és sztereó hanggal. Az Intelligens képstabilizátornak köszönhetően menet közben is kiemelkedő, éles felvételek készíthetők.
    • Fejleszd kreatív oldalad
      Kápráztasd el családtagjaidat és barátaidat a kreatív érzékeddel. Kreatív oldalad fejlesztéséhez kísérletezz a fényképezőgépbe lépő fénnyel a teljes kézi vezérlés révén. Eredeti témádhoz pedig örökíts meg öt további, különböző művészi effektussal rögzített képet a Kreatív felvételkészítés intelligens funkciójával.
    • Mindig ragadd meg a pillanatot
      Az élet gyorsan elrepül. Egyetlen értékes pillanatot se hagyj ki, hanem örökítsd meg a lenyűgöző, nagy sebességű eseményeket ezzel a rendkívül gyors reagálású fényképezőgéppel, mely gyors és folyamatos felvételkészítést tesz lehetővé.
    • Kényelmes, stabil felvételkészítés
      A tervezés során a Te kényelmedet tartottuk szem előtt, hogy teljes zoommal is stabilabb felvételeket tudj rögzíteni, és a kifinomult, ergonomikus markolatnak köszönhetően huzamosabb időn keresztül is kényelmesen készíthess felvételeket.
  • Típus:Ultrazoom/Bridge
    Jellemzők:magyar menü; AF segédfény; optikai stabilizátor; Wi-Fi; 200 kép egy feltöltéssel
    LCD:3,0"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:auto; 100; 200; 400; 800; 1600; 3200
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:hosszú szinkron; automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:TTL kontraszt érzékelős; arcfelismeréssel; 9 pontos
    Makró:5 cm
    Kereső:nincs
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 5 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/2500 - 15 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:átlag; középre súlyozott; szpot; kiértékelő
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:egyéni; 2 másodperc; 10 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:NB-6LH Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • PowerShot SX530 HS digitális fényképezőgép
    • NS-DC11 nyakpánt
    • Objektívsapka (szíjjal)
    • NB-6LH akkumulátor
    • CB-2LYE akkumulátortöltő
    • Hálózati kábel
    • Felhasználóikézikönyv-készlet
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS