Nikon D610 digitális fényképezőgép váz (3év) - Tennofoto.hu

Nikon D610 digitális fényképezőgép váz (3év)

Nikon

A D610 révén megtapasztalhatja a teljes képes fényképezés erejét. Ez a professzionális Nikon-technológiával felszerelt, nagy teljesítményű D-SLR gép olyan képminőséget biztosít, amelyre kizárólag az FX-formátum képes.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon D610 digitális fényképezőgép váz


    A 24,3 megapixeles, FX-formátumú képérzékelő a legapróbb részleteket is élethű képélességben rögzíti, ami gazdag színvilágú, nagyszerű fényképeket és akadozásmentes teljes HD videofelvételeket eredményez. Gyors, 6 kép/mp sebességgel készíthet felvételeket, a Nikon új Halk sorozatfelvétel módja révén pedig szinte teljes csöndben fényképezhet, ami igen hasznos például a vadvilág fotózásakor.

    Az időjárásnak teljes mértékben ellenálló szigetelésű D610 igen tartós, így szinte bárhová magával viheti, elkészült remekműveit pedig intelligens eszközéről a Nikon vezeték nélküli mobiladapterén keresztül bárkivel megoszthatja. 


    Tulajdonságok


    • 24,3 megapixeles, FX-formátumú CMOS-érzékelő A rendkívül nagy látószögtől a szuper-telefotóig, hihetetlenül részletgazdag, lágy tónusátmenetekkel büszkélkedő, magas ISO-érzékenységgel fotózva is alacsony képzajszintű képeket készíthet. 
    • Halk sorozatfelvétel mód Tökéletes a vadvilág fotózásához, mert sorozatfelvétel közben észrevehetően csökkenti a fényképezőgép működési zaját a tükör visszatérésekor, így könnyebb megörökíteni a félénk, rejtőzködő témákat. 
    • 6 kép/mp sebességű sorozatfelvétel FX- és DX-formátumban egyaránt 6 kép/mp sebességgel, élesen rögzítheti a gyorsan zajló eseményeket. 
    • Beépített HDR (széles dinamikatartomány) Alacsony képzajú, a világos és sötét területeken egyaránt széles tónustartományú képeket készíthet nagy kontrasztú helyzetekben. 
    • Remek teljesítmény gyenge fényben Az ISO 100–6400 (25 600 egyenértékig kiterjeszthető) fényérzékenység révén még kihívást jelentő fényviszonyok mellett is részletgazdag, alacsony zajszintű képek készíthetők. 
    • Többterületű D-videó FX- és DX-formátumú, teljes HD (1080p) felbontású videót rögzít 30p, 25p és 24p képkocka sebességgel. Tömörítetlen HDMI-kimenet külső eszközökre, valamint hi-fi hangszabályozás. 
    • Vezeték nélküli átvitel: felvételeit azonnal megoszthatja, illetve távolról vezérelheti a fényképezőgépet okostelefon vagy táblagép, illetve a Nikon külön megvásárolható WU-1b mobiladaptere segítségével. 
    • Nagy érzékenységű automatikus élességállítás: remekül kihasználhatja a Multi-CAM4800 39 pontos AF-rendszer által kínált, kivételes témabemérést. A D610 akár kombinált f/8 rekeszértékű és -1 Fé-ig érzékelő objektívekkel is képes éles felvételeket készíteni, akár olyan csekély megvilágítás mellett is, mint a telihold fénye. 
    • EXPEED 3 képfeldolgozó rendszer 14 bites A/D konverzióval és kiváló tónusátmeneteket garantáló, 16 bites képfeldolgozással. 
    • Fényképezési helyzetfelismerő rendszer: a fényképezőgép képérzékelőjétől és a 2016 képpontos RGB-érzékelőtől kapott, pontos adatok felhasználásával a fényképezési helyzetfelismerő rendszer közvetlenül a zár kioldása előtt optimalizálja az expozíciót, az automatikus élességállítást és a fehéregyensúlyt, ezáltal éles felvételeket készít. 
    • Beépített időzített fényképezés: a menüben egyszerűen, bonyolult számítások nélkül beállítható időzített fényképezést tesz lehetővé. Az időzített felvételkészítés funkció segítségével előre meghatározott időközönként oldhatja ki a zárat. Az időzített fényképezéssel rögzített képeket videofájlként mentheti, és így a történéseket a valóságosnál 24–36 000-szer gyorsabban játszhatja vissza.
    • A Picture Control funkció lehetővé teszi, hogy az egyes paraméterek – például az élesség, a színtelítettség és a színárnyalat – beállításainak finomhangolásával egyedileg módosítsa állóképeinek és videóinak megjelenését.
    • Precíziós, 8 cm-es, kb. 921 000 képpontos, VGA LCD-monitor automatikus monitor fényerő vezérléssel. Világos, éles visszajátszást kínál, remek színvisszaadással.
    • Nagy teljesítményű kereső kb. 100%-os képfedéssel és 0,7x nagyítással. DX-kivágás módot is kínál, amelyet a keresőben jelölés mutat.
    • Tartós és könnyű: a fényképezőgép úgy készült, hogy a legzordabb körülményeknek is ellenálljon. Az elülső és hátsó borítása magnéziumötvözetből készült, és mindössze 760 g tömegű (akkumulátor nélkül). Ugyanolyan időjárásálló szigeteléssel van ellátva, mint a Nikon professzionális D800 digitális tükörreflexes modellje; remekül ellenáll a nedvességnek és a pornak.
    • Kéttengelyes elektronikus virtuális horizont: az LCD-monitoron vagy a keresőben ellenőrizheti a fényképezőgép helyzetét a vízszinteshez képest, illetve a váz dőlésszögét (előre- vagy hátradőlését).
    • Kettős SD kártyanyílás: a két SD kártyanyílás rugalmasabb fényképezést tesz lehetővé. A második foglalatban levő kártya használható akkor, ha az első foglalatban levő kártya betelt, illetve rögzítheti az állóképeket az egyik kártyára és a videókat a másikra. SDXC- és UHS-I-kompatibilis.


     

     

    Letölthető hivatalos Nikon terméktájékoztató 


    Full Frame erő vagyok
     


     

  • Garancia:3 év
    Típus:Tükörreflexes digitális fényképezőgép
    Jellemzők:3D témakövetés; 900 kép egy feltöltéssel; csendes sorozat; élőkép; EXPEED 3 processzor; FullHD videófelvétel; idő-eltolásos expozíció; olajkoszolódási problémától mentes zár; opcionális GPS és Wi-Fi; sztereó mikrofon és fejhallgató aljzatok
    LCD:3,2"
    Pixelszám:24 megapixel
    Iso értékek:100-6400 1/3, 1 Fé lépésközökkel; 100-6400 1/3, 1/2 vagy 1 Fé lépésekben; 100–6400 1/3 vagy 1/2 Fé lépésközzel; kiterjeszthető ISO50 és 25600-ra
    Képstabilizátor:objektívtől függ
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; első redőny; hosszú szinkron; lassú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:Nikon saru
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:39 pontos; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:optikai
    Fehéregyensúly:12 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás; manuális
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 30 másodperc + B záridő
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 vagy 1/2 lépésközzel
    Fénymérés:3D mátrix II; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:van
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc; 20 másodperc; 5 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:fémváz; műanyag
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:EN-EL15 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon D610 fényképezőgép
    • MH-25 akkumulátortöltő
      Az MH-25 egységgel töltheti a Nikon EN-EL14 lítium-ion akkumulátorokat. 
    • UC-E15 USB-kábe
      Használatával számítógéphez csatlakoztathatja a fényképezőgépet. Kb. 1,5 m hosszú. 
    • AN-DC10 szíj 
      Vállszíj szőtt anyagból, hímzett Nikon logóval. 
    • DK-5 keresősapka
      Ha önkioldóval vagy távkioldással készít képet, távolítsa el a szemkagylót, és helyezze fel a DK-5 keresősapkát. Ezzel megakadályozhatja, hogy a keresőn keresztül bejutó fény befolyásolja az expozíciót az automatikus expozíciós módokban. 
    • BF-1B vázsapka 
      A fényképezőgép vázára helyezhető, amikor nincs felszerelve objektív; a portól és a nedvességtől óvja a gépet.
    • EN-EL15 akkumulátor 
      Kisméretű, nagy kapacitású, hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor. . 
    • BS-1 vakupapucs-fedél 
      Valamennyi Nikon SLR fényképezőgép vakupapucsára illeszkedik, és óvja azt a portól és a nedvességtől 
    • Eyepiece Cup DK-21
      A DK-21 minimálisra csökkenti a keresőbe jutó nem kívánt fény mennyiségét, és egyben kényelmesebb megtekintést biztosít. 
    • Garancia
    • Magyar nyelvű leírás   
  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS