Leica C digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Leica C digitális fényképezőgép

Leica
18488

A Leica C a Leica kompakt kamerák körében egy új elképzelést képvisel. Az új Leica C az élenjáró jellemzőket stílusos megjelenéssel és újszerű kiegészítőkkel egyesíti.
A nagyszerű kezelési jellemzőkkel rendelkező új kamera kiváló képminőséget és – a Leica kompakt kamerák közül elsőként – a fotó- és videó felvételek vezeték nélküli továbbítását kínálja.

Jelenleg nem kapható!
  • Leica C digitális fényképezőgép - egyszerű elegancia


    Az új Leica C minden tekintetben valódi, szemet vonzó gyöngyszem; szinte minden fotós helyzetben pompás eszköz kiváló jellemzőinek köszönhetően.
    Az Audi Design tervezők szemlélete és szakértelme újszerű formát és színvilágot eredményezett, így már a kamera és kiegészítői látványa és érintése is különleges élménnyel jár.
    A kétféle, világos arany és sötét vörös színű választék meghatározza az adott kamera környezethez illeszkedését és stílusát. A remek anyagokból készülő géppel és kreatív kiegészítőivel részletekben gazdag felvételeket készíthetünk.
    Az új Leica C iOS és Android készülékekhez való Image Shuttle alkalmazása nem csak adatok továbbítását, hanem az okostelefonhoz vagy tablet géphez történő távcsatlakozást is lehetővé tesz.Az alkalmazás szeptember végén az Apple üzletekben és a Google Play weboldalon érhető el.

    Tulajdonságok


    • Fényerős f/2,0-5,9 Summicron objektív / 7x zoom 28 mm–200 mm (35 mm ekv.)
    • Nagy méretű, 1/1,7“ szenzor 12,1 effektív megapixeles felbontással
    • WiFi/NFC jelátvitelű Leica C Image Shuttle alkalmazás iOS vagy Android rendszerű okostelefon vagy tablet csatlakozáshoz
    • 3“ 920 ezer képpontos monitor
    • Beépített, 200 ezer képpontos elektronikus kereső
    • Full-HD videó felvételek
    • Objektíven kézi beállító gyűrű – rugalmas használat
    • RAW és JPEG képformátumok
    • Kompakt és stílusos kialakítás, élményszerű használat
    • Sokoldalú és ügyes kiegészítők
    • Adobe Photoshop Lightroom szoftver, a modern, digitális fotográfia korszerű eszköze
       

    Kompakt és sokoldalú, minden alkalomra tökéletes

    A trendi Leica C minden zsebben jól elfér és valamennyi divatos öltözék tökéletes kiegészítője. Egy kamera, amely mindenhova elkísér minket. A kamera különlegesen kompakt formája ellenére kimagasló minőségű zoom objektívvel rendelkezik. Remek lehetőséget biztosít mind a spontán, mind a korlátlanul kreatív fotótémák megörökítéséhez.
     

    A kivételesen fényerős objektívnek köszönhetően még szürkületben, vagy a romantikus vacsora gyertyavilágítása melletti gyenge fényben is mindig megragadhatjuk a pillanat varázsát. Ugyanakkor a 7-szeres zoom objektívvel meghitt portré-, tágas beltéri fotókat és elragadó tájképeket is készíthetünk. A fokozatmentes élességállító gyűrű egyéni beállításokkal nyújt tág alkotói szabadságot.

    Tökéletes képminőség a legapróbbrészletekig


    A kompakt Leica C saját kategóriájához képest szokatlanul nagy érzékelővel rendelkezik, amely csodálatosan éles, ragyogó, színhű és kontrasztgazdag képet ad. A szenzor a rendkívül precíz objektívvel együtt valóban kivételes képminőséget nyújt.


    Az igen gyors autofókusznak és a 10 kép/másodperces sorozatfelvételi sebességnek köszönhetően a Leica C mindent képes megörökíteni a legkisebb részletekig. Amint megismerjük a kamera kitűnő műszaki képességeit, rájövünk, hogy lényegesen többre képes elvárásainknál, sokkal több, mint egy megnyerően stílusos, divatos kompakt gép.


    Elegáns forma - két színváltozat

    Az első pillantás teremtette elvárásokat az első érintésre megtapasztaljuk, a Leica C szerelem az első látásra szemünknek és kezünknek is. Vásárláskor, elegáns vacsorán, vagy egy menő klubban birtokoljuk is, nincs is igazán stílusos alkalom a Leica C nélkül.


    Mindkét színváltozat, a világos arany és a sötét vörös egyaránt a karcsú és stílusos Leica C egyszerű eleganciáját és formai letisztultságát hangsúlyozzák. Simán és könnyen fekszik kezünkben.


    Wi-Fi/NCF rendszerű Leica C IMAGE SHUTTLE alkalmazás IOS-hoz és Androidhoz
     

    A Leica C az első beépített Wi-Fi modulos Leica fényképezőgép. Fotókat és videókat tölthetünk át WLAN kapcsolattal vezeték nélkül okostelefonukra és tablet gépünkre. Az első lépés az ingyenes „Leica C Image Shuttle” alkalmazás letöltése az Apple Store (iOS), vagy a Google Play (Android) webhelyről, és telepítése a megfelelő iOS, vagy Android eszközre.


    Aztán csak annyit kell tennünk, hogy felépítsük a WLAN rendszert, és máris kezdődhet az adatátvitel. Remek dolog az is, hogy a WLAN és az alkalmazás révén a Leica C számos funkciója okostelefonnal, vagy tablettel vezeték nélkül vezérelhető, például az igen praktikus távkioldás is.


    Ezen kívül a kamera kompatibilis az NFC (Near Field Communication – felszínközeli kommunikáció) rendszerrel, így a szükséges adatátvitel könnyen megvalósítható a kamera és az NFC-rendszerű eszközök közötti Wi-Fi kapcsolathoz.


    Full-HD videó


    A Leica C akkor is kitűnik remek jellemzőivel, amikor mozgóképeket készítünk. A gép fantasztikus felbontású, a legapróbb részletekben is full-HD minőségű videó felvételekre alkalmas. A nagyméretű monitor és a – különösen erős fényben hasznos - elektronikus keresőnek köszönhetően a fotós mindig képes teljesen a felvételre összpontosítani.


    A kreatív funkciók számos lehetőséget kínálnak alkotószellemű ötleteinkhez még a felvételt követően is. Az álló- és mozgóképek felvétel utáni feldolgozása a kamerában is lehetséges a profik számára készült Adobe® Photoshop® Lightroom® szoftver (a Leica honlapjáról történő) ingyenes letöltésével.


    Fotó archiváló szolgáltatás

    A Leica C megjelenésével a Leica bővíti szolgáltatásai körét is. Ez különösen a Leica C tulajdonosok javát szolgálja, mert egy biztonságos, exkluzív képarchiváló csomaggal lesznek gazdagabbak. A további részletek hamarosan bejelentésre kerülnek.


    Termékteszt és hivatalos termékbemutatók


    Pixinfo.com terméktesztje a Leica C digitális fényképezőgépről

  • Típus:Prémium kategóriás fényképezőgépek
    Jellemzők:NFC; okostelefonról vezérlés; AF segédfény; optikai stabilizátor; Wi-Fi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:12 megapixel
    Iso értékek:auto; 80; 100; 200; 400; 800; 1600; 3200; 6400; 12800
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:hosszú szinkron; automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer; Arcfelismerő AF
    Makró:3 cm
    Szűrőméret:nem helyezhető rá szűrő
    Kereső:EVF
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 4 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/1400 - 250 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:mátrix; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:NFC; WiFi
    Önkioldó:2 másodperc; 10 másodperc
    Belső memória:86 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:fémváz
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Leica C digitális fényképezőgép
    • Akkumulátor
    • Akkumulátortöltő
    • Használati útmutató
    • Hordozószíj
    • Kezelési útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS