Fujifilm FinePix X-E3 digitális fényképezőgép FUJINON XF 23mm F2 R WR objektívvel - Tennofoto.hu

Fujifilm FinePix X-E3 digitális fényképezőgép FUJINON XF 23mm F2 R WR objektívvel

Fujifilm

X-E3: távolságmérő-stílusú, rendkívül kompakt tükör nélküli kamera, kiemelkedő képminőséggel és továbbfejlesztett kezelhetőséggel.
FUJINON XF 23mm F2 R WR objektívvel

Jelenleg nem kapható!
  • Fujifilm FinePix X-E3 - legújabb X szériás prémium tükör nélküli digitális fényképezőgép


    Az X-E3 kamera egy APS-C 24,3 megapixeles X-TransTM1 CMOS III érzékelővel és az X-Processor Pro nagysebességű képfeldolgozó motorral rendelkezik. Az X-E3 az első X szériás modell, amely Bluetooth®2 alacsony energiaigényű vezeték nélküli kommunikációt kínál. A fényképezőgépet minimális teljesítmény igénybevételével párosíthatja okostelefonjával vagy táblagépével a képek átviteléhez. A kamera hátulján lévő LCD monitor statikus érintőképernyős panelt használ, amely támogatja a hagyományos "Touch Shot", "Touch AF" és "Focus Area Selection" funkciókat. Az X-E3 teljesen új "Touch Function" funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a gesztusvezérlést, mint a pöccentés és a behúzás zoom, továbbfejlesztett érintőképernyős működést kínálva. Az AF algoritmus frissítésre került, mely javítja a fényképezőgép teljesítményét mozgó tárgy követésénél. Az X-E3 fényképezőgépet prémium külseje, agilitása és funkcionális szépsége jellemzi, amely egyszerre "örömmel tölt el és szórakoztat.


     

    Tulajdonságok


    • Kompakt és könnyű test, mely hordozható és praktikus
      A Fujifilm újratervezte a 2013 novemberében kiadott FUJIFILM X-E2 fényképezőgép vázát, hogy az X szériás, cserélhető objektíves fényképezőgép kategóriájában a legkisebb és legkönnyebb modell legyen, képkeresővel. A fényképezőgép tökéletes társ a mindennapi használathoz és az utazásokhoz. A kiegyensúlyozott arányok és a markolat alakja miatt a kamera kényelmesen elfér bárhol. Az új modell támogatja a Fókuszkar funkciót is, amely a FUJIFILM X-Pro került először bemutatásra, amely lehetővé teszi a fókuszterület azonnali megváltoztatását, miközben szemmel tartja a keresőt.
      A kamera felső fedele két tárcsát tartalmaz, az egyik a zársebességhez, a másik az expozíciókompenzációhoz. Az alumínium ötvözetű tárcsák prémium megjelenést biztosítanak, megnyugtató kattanással minden beállított helyzetben. Az expozíció-kompenzáló tárcsa már C pozícióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az expozíció-kompenzáció maximum ± 5 beállítását 1/3-as lépésekben, segítve a fotózás alapvető működtetését. Az X-E3 automata üzemmódválasztó kar segítségével választja ki a teljesen automatikus Advanced SR Auto módot, ahol a kamera dönti el az adott jelenethez illő optimális beállításokat.
       

    • Kiemelkedő képminőség, nagy sebességű válaszidő és továbbfejlesztett AF követési teljesítmény
      Az X-E3 24,3 megapixeles APS-C méretű X-TransTM CMOS III érzékelővel és X-Processor Pro képfeldolgozó motorral rendelkezik a kiemelkedő képminőség és a nagy sebességű válaszok biztosításához. Az X-E3 nagyméretű fázisérzékelő AF területettel és egy frissített algoritmussal rendelkezik, amely a leggyorsabb, 0,06 másodperces3 AF sebességet kínálja. Az X-E3 fényképezőgép 5,0 kép/mp-es élőképes felvételt, 0,4 másodperces gyors indítási időt, 0,050 másodperces záridő-késleltetést biztosít, 0,25 másodperces fényképezési intervallummal.4
      Az újonnan kifejlesztett képfelismerési algoritmusnak köszönhetően az X-E3 mozgó tárgyakat kétszer olyan gyorsan képes követni, mint a korábbi modellek5. Ráadásul az X-E3 akár fele méretű mozgó tárgyakat is képes követni mint elődje.
       

    • Továbbfejlesztett kapcsolat Bluetooth® vezeték nélküli kommunikációval
      Ez az első olyan X szériás kamera, amely Bluetooth® funkciót kínál. Párosítsa az okostelefont vagy a táblagépet a felvételkészítés előtt, hogy könnyen átküldhesse képeit a FUJIFILM Camera Remote.”intelligens eszköz alkalmazással.
       

    • Továbbfejlesztett intuitív érintőképernyős működés
      LCD monitor nagy felbontású, 1,04 m méretű, 3,0 hüvelykes, statikus érintőképernyős kijelzővel. Az "Érintőpanel beállítások" bekapcsolása a következő műveleteket kínálja a felvételi és lejátszási módban:

      Felvételi módok
      Fókuszterület kijelölése: A fókuszpontot a kiválasztott helyre mozgatva érintse meg az LCD monitort. Képkészítés érintéssel: Érintse meg, hogy egy meghatározott pontra fókuszáljon, majd készítse el a képet.

      Lejátszási módok

      • Csúsztatható mozgás: Az ujjával görgetve a képernyőn, egymás után mutatja a képeket.

      • Dupla érintésű nagyítás: A képernyő kétszeri megérintésével a kép nagyításra kerül, a kép elkészítésekor aktív fókuszpontra koncentrálva.

      • Húzás: : Ha a kép nagyítása közben egy ujját mozgatja a képernyőn, a keret mozog.

      • Csippentés: Két ujját a képernyőre helyezve, és szélesítve a köztük lévő távolságot, kinagyítja a képet.

      • Behúzás: A kinagyított képen két ujját a képernyőre helyezi és a távolságot szűkíti, csökkenti a kép méretét és megjelenik az utolsó 9 kép.
         

    Minden érintőképernyő funkció kikapcsol, ha az "Érintőpanel-beállítások" ki vannak kapcsolva.
    ​A fényképezőgép rendelkezik egy érintő "Touch Function" funkcióval is, amelyen felfelé és jobbra-balra lehet mozgatni a pöccentéses mozdulatokat az előre meghatározott funkciók lehívásához. Az érintőképernyőn található húzási mozgást használja akkor is, ha nézi az EVF-et, a fókusztávolság helyének megváltoztatásához. Az EVF TOUCH SCREEN AREA SETTINGS menüpontban aktiválhatja az érintőképernyős műveletet az "ALL", "RIGHT", "LEFT" vagy "OFF" funkciók aktiválásához.
     

    • Nagy felbontású és nagy leíróképességű 4K videofelvétel
      Az X-E3 fényképezőgép Full HD és 4K videók rögzítésére képes az X széria híres filmszimulációs módjaival is. A rögzített videót a HDMI porton keresztül külső monitorra továbbíthatja, és egy külső mikrofonról érkező hangokat is képes lejátszani.
       

    • 25 nagy teljesítményű FUJINON X bajonettes objektív sokoldalú fényképezést kínál
      Az XF objektívcsalád jelenleg 25 lencsével rendelkezik, a FUJINON XF80mmF2.8 R LM OIS WR Macro bejelentésével. A lencsék jelenlegi felépítése a rendkívül széles látószögtől a szuper-teleobjektívekig terjed, és öt gyors fix objektívvel rendelkezik. Ezek az objektívek a legjobb képminőséget kínálják az X-E3 kamerával együtt. Az opcionális kiegészítők, mint például a bajonett adapterek és a makró közgyűrűk tovább növelik a fényképezési lehetőségeket.

    *2 A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a FUJIFILM vállalat licencszerződés alapján használja
    *3 FUJIFILM kutatás, amely az X-E3 és a FUJINON XF16-55mmF2.8 R LM WR objektívek CIPA irányelvein alapul.
    *4 MF mód
    *5 FUJIFILM X szériás digitális fényképezőgép modellek az X-TransTM CMOS III érzékelővel és az X-Processor Pro készülékkel 2017 szeptemberében.

     

    FUJINON XF 23mm F2 R WR objektív


    XF23mmF2 R WR nagylátószögű objektív továbbfejlesztett képfelbontással, mely képes kihasználni a Fujifilm szabadalmaztatott X-Trans CMOS érzékelőjének teljesítményét. Hasonló méretű és kialakítású mint az XF35mmF2, és tökéletesen illeszkedik a kompakt F2 objektívek elegáns gyűjteményébe. A belső fókusz AF rendszere egy léptetőmotort * használ a fókuszáló lencsetag csoport irányításához, így csendes és gyors autofókuszt kínál.
    Fém burkolata prémium minőséget és stabilitás biztosít, a blende és a fókuszgyűrű optimális kezelhetőséget kínál. A objektív időjárás- és porálló, akár -10 ° C-on is üzemképes, így ideális választás szabadtéri fényképezéshez.

     

    • Típus:  XF23mmF2 R WR
    • Lencsefelépítés: 10 elem 6 csoportban (2 aszférikus elemet tartalmaz)
    • Gyújtótávolság: f=23mm (35mm format egyenértékű : 35mm)
    • Látószög: 63.4°
    • Max. rekesz: F2
    • Min. rekesz: F16
    • Rekeszállítás: Kések száma: 9 (írisz), Lépés méret: 1/3 Fé (19 lépésben)
    • Fókusztartomány: 22cm - ∞
    • Max. nagyítás: 0.13x
       
  • Garancia:2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:4K; Bluetooth; érintőpaneles kijelző; Full HD; gesztusvezérlés; mozgó tárgy követés
    LCD:3,0"
    Pixelszám:24 megapixel
    Képstabilizátor:X-Trans CMOS III szenzor
    Külső vakupapucs:van
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:fázisérzékelő AF
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:kijelző
    Szenzor típusa:X-Trans CMOS III
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Zársebesség-előválasztás:van
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:alumínium ötvözet
    Videokimenet:van
    • Fujifilm FinePix X-E3 digitális fényképezőgép
    • FUJINON XF 23mm F2 R WR objektív
    • Haználati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS