Nikon COOLPIX S7000 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Nikon COOLPIX S7000 digitális fényképezőgép (2év)

Nikon
VNA802E1

Készítsen életteli felvételeket a karcsú, mégis 20x – Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 40x-re bővíthető – optikai zoomot kínáló fényképezőgéppel, amellyel minden közeli és távoli eseményt megörökíthet – ez a 16 megapixeles COOLPIX S7000.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon COOLPIX S7000 digitális fényképezőgép


    A felvételeket könnyedén, a fényképezőgépet egy okoseszközhöz³ érintve is megoszthatja az NFC³-támogatás révén, illetve használhatja a Wi-Fi³ funkció külön gombját is. Megörökítheti a fontos pillanatokat teljes HD felbontású videóként, lenyűgözheti barátait vidám, egyszerűen készíthető időzített videókkal, a lélegzetelállító tájakat pedig az Egyszerű panoráma funkcióval is fényképezheti. A nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés stabilizálja a fényképezőgépet, így minden alkalommal éles felvételeket és remegésmentes videókat készíthet.
    A stílusos COOLPIX S7000 segítségével bármikor közvetlenül örökítheti meg az élet pillanatait!

    Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás
    A közösségi oldalakon való aktivitás egyszerű – csúcsminőségű felvételeit az egyetlen gombnyomással aktiválható Wi-Fi¹ funkción keresztül, illetve az NFC² technológia segítségével (egyszerűen a megfelelő okoseszközhöz érintve) is megoszthatja.

    NIKKOR 20x optikai zoom objektív
    Bármikor készíthet remek felvételt arckifejezésekről és távoli történésekről a 20x optikai zoom objektív segítségével, amelyet akár 40x-re is bővíthet a Dynamic Fine Zoom³ funkcióval – így a nagy látószöggel lefedett tartomány 25–500 mm.

    Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő
    A nagy érzékenységű érzékelő a lehető legtöbb képpontot kezeli, így nagyszerű teljesítményt, részletgazdag és éles felvételeket, valamint alacsony képzajt biztosít – még gyenge fényben is.

    Egyszerű panoráma 360°/180°
    Utazásai során a gyönyörű helyszíneknek adja meg a szükséges törődést, és hozzon létre lenyűgöző panorámaképet – ehhez elegendő egyszerűen megdönteni a fényképezőgépet függőlegesen, illetve vízszintesen pánozni vele.

    Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés)
    Tiszta, minimális elmosódást tartalmazó felvételeket készíthet fotózáskor és videorögzítéskor egyaránt, ugyanis a 4 tengelyes hibrid VR funkció még teljes zoomolás esetén is ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását.

    Teljes HD videók
    Minden vidám pillanatot megörökíthet teljes HD (1080/60p) felbontással az egyetlen érintéssel aktiválható videofelvételi gomb segítségével. Lejátszáskor szerkesztheti is a felvételeket, a fölöslegesnek ítélt jeleneteket pedig törölheti.

    Tulajdonságok


    • Időzített videofelvétel: Az időzített videó látványos, ezzel a funkcióval pedig könnyű létrehozni. Elég kiválasztania a fényképezési helyzetet, és a fényképezőgép automatikusan 10 másodperces időátmenetes videót készít időzítéssel rögzített állóképekből.
       
    • Vékony és könnyű: Jelentős teljesítményt sikerült a könnyű és karcsú vázba építeni, így mindenhová könnyedén magával viheti – nem kell lemondania teljesítményről a méretcsökkentés kedvéért!
       
    • 7,5 cm-es, 460 000 képpontos TFT LCD-monitor: A Clear Color kijelző tükröződésgátló bevonata és fényerő-beállítási lehetősége megkönnyíti a felvételek megkomponálását és jól láthatóvá teszi a megjelenített felvételeket még közvetlen napfényben is.
       
    • Nagy sebességű AF: Teljes zoomolás mellett, illetve gyenge fényben történő fényképezés esetén is mindig megörökítheti a fontos pillanatokat a nagy sebességű AF segítségével, amely képes azonnal megtalálni a témát és beállítani az élességet.
       
    • Rövid videobemutató: Ezzel az egyszerűen használható funkcióval megosztható minivideókat készíthet családtagjainak és ismerőseinek. A rövid videobemutató automatikusan összedolgoz több, fix hosszúsággal felvett videofájlt egyetlen 30 másodperces videóba.
       
    • Intelligens portré mód: Remek portrét készíthet minden alkalommal a felvételkészítéskor megjelenő üzenetek és alkalmazható effektusok segítségével (ilyen például a Pislogásmentesítés és a Mosoly időzítő, illetve a Bőrlágyítás és a Fényesség csökkentése is).
       
    • Automatikus programválasztó:Összpontosíthat a kép komponálására, a beállításokat nyugodtan a fényképezőgépre bízhatja. A rendszer elemzi a témát és látványkörnyezetet, és automatikusan a fényképezési helyzethez optimalizálja a beállításokat.
       
    • Glamour retusálás: Senkinek sem kell lemondania a tökéletes megjelenésről, ha megjelenítéskor lehetőség van a felvételek retusálására. 12 opció áll rendelkezésre, köztük az Alapozó smink, a Szemek fehérítése és a Rúzs hatás.
       
    • Nagy sebességű USB-töltés: Mikro-USB csatlakozóján keresztül a fényképezőgép töltése még gyorsabban zajlik – ráadásul töltés közben is folytathatja a felvételkészítést.
       
    • EXPEED C2: A kiemelkedő képminőség garantált, ugyanis a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést és nagy érzékenységet biztosít.
       
    • NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában 20 GB felhőalapú online tárhely áll rendelkezésre – a Nikon ügyfelei számára díjmentesen!

     

    Hivatalos terméktájékoztatók és tesztek


    Coolpix tanácsadó

    NIKON IMAGE SPACE

     

  • Típus:Kompakt
    Jellemzők:D - Lighting; AF segédfény; pislogás felismerés; optikai stabilizátor; Wi-Fi; 180 fokos panoráma; 360 fokos mozgó panoráma mód
    LCD:3,0"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:auto; 100; 200; 400; 800; 1600; 3200; 6400
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer; Arcfelismerő AF
    Makró:2 cm
    Szűrőméret:nem helyezhető rá szűrő
    Kereső:kijelző
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 5 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/1500 - 4 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:mátrix; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:nincs
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Távkioldó:NFC; WiFi
    Önkioldó:2 másodperc; 10 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:műanyag
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:EN-EL19 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon COOLPIX S7000 digitális fényképezőgép
    • AN-CP19 szíj
    • Charging AC Adapter EH-71P
    • EN-EL19 akkumulátor
    • UC-E21 USB-kábel
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS