Nikon COOLPIX L31 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Nikon COOLPIX L31 digitális fényképezőgép (2év)

Nikon
VNA872E1

Az élet olykor nehéz, de a nagyszerű képek készítése nem feltétlenül az. Könnyen kezelhető, megbízható, elérhető áron kapható, csodás képeket készítő fényképezőgép? Ez a 16 megapixeles COOLPIX L31. Az 5x-ös optikai zoommal mindig csodaszép portrékon örökítheti meg barátait és családtagjait, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig zökkenőmentesen tud fényképezésről videózásra váltani.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon COOLPIX L31 - a felejthetetlen pillanatokért


    A speciális hatásokkal bátran kísérletezhet, és kifejezheti alkotó énjét; a könnyen beszerezhető, AA méretű elemekkel pedig mindenhol egyszerű a fényképezés. A kiváló minőségű bevonattal és a felvételek megkomponálását leegyszerűsítő LCD kijelzővel rendelkező fényképezőgép valóban praktikus, és megkönnyíti a fényképezést.
     

    Egyszerűen használható: Akkor is hamar belejön a használatába, ha ez a legelső fényképezőgépe. A gombok elrendezése gyorsan megjegyezhető, az Egyszerű automata mód pedig úgy optimalizálja a beállításokat, hogy mindig tökéletes képet biztosítson.

    16 MP-es CCD-képérzékelő: A 16 megapixeles, hatékony képérzékelő mindig tiszta és éles képeket rögzít, a kedvenceiből pedig remek fényképméretű nagyítások készíthetők.

    NIKKOR ötszörös optikai zoomobjektív: Az 5x-ös optikai zoommal mókás grimaszokat rögzíthet, közel kerülhet az eseményekhez, illetve a hírességekhez, emellett pedig minden helyzetben megfelelő beállításokat alkalmazhat.

    Tulajdonságok


    • HD videofelvétel: Az emlékek életre kelnek: a sajátjai egyetlen gombnyomással rögzíthetők HD (720/30p) minőségben, így Ön mindig készen áll a maradandó pillanatok megörökítésére. Többé egyetlen emlékezetes pillanatról sem marad le!
    • Kellemes fogású markolat: Ha kényelmes fogni a fényképezőgépet, stabilabb lesz a tartása, és élesebb kép lesz a végeredmény. A markolat kellemes fogású, a gombok elrendezése magától értetődő, így a készülék rendkívül könnyen használható.
    • AA méretű elemek: AA méretű elemek a világ minden pontján beszerezhetők, így a legegzotikusabb helyszíneken is a lemerülés veszélye nélkül merülhet el a fotózás örömében.
    • Speciális hatások: A fénykép elkészítése előtt próbálja ki a Speciális hatások funkciót, vagy alkalmazzon kreatív Gyors effektusokat az elkészült fotókon. Így egyedi, különleges és vidám felvételek készítőjévé válhat!
    • Elmosódáscsökkentés: Többé nem készít elmosódott képeket! Az elmosódáscsökkentés funkció ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását és a téma elmozdulását még gyorsan mozgó témák, például gyermekek és háziállatok fotózása közben is.
    • 6,7 cm-es LCD monitor: A képek megkomponálása gyerekjáték a világos LCD kijelzőn, még éles fényben is. A fényerő-beállítási lehetőség révén a felvételkészítés és visszajátszás is zavartalan lesz, bármilyenek is a fényviszonyok.
    • Automatikus programválasztó: Az Automatikus programválasztó funkcióval gyerekjáték a fényképezés. A fotózott fényképezési helyzethez leginkább illő motívum automatikus kiválasztása után a fényképezőgép optimalizálja a beállításokat a tökéletes hatás érdekében.
    • Intelligens portré rendszer: A kitűnő portrék és csoportképek egyszerűen elkészíthetők: a rendszer már a fellépésükkor korrigálja a leggyakoribb képhibákat. A mosolyidőzítő funkcióval akkor készül el a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció észleli, ha a felvétel elkészítésének pillanatában valakinek épp csukva volt a szeme. Az automatikus vörösszemhatás-korrekció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki.
    • EXPEED C2: A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere rendkívül gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt, valamint kiemelkedő képminőséget garantál.
    • Kiváló minőségű váz: A fényképezőgép elegánsan lekerekített sarkai és ívei szinte belesimulnak a kézbe, és szemre is mutatósak. A készülék karcsú, metálfényű, gazdag színválasztékban kapható, emellett pedig egyaránt ellenálló és elegáns.
    • Bőrlágyítás: A tökéletes portrékon is gyakran lehet még csiszolni, így ha szeretné, ha a modelljei (vagy az önarcképein saját maga) a legjobb színben tűnjenek fel, próbálja ki a Bőrlágyítás retusálási hatást.
    • Többnyelvű menük: Válassza ki az Önnek (és a családjának) megfelelő nyelvet: a fényképezőgép menüi 36 nyelven érhetők el. Ez csak egy a sok apróság közül, ami a készüléket a vásárlók kedvencévé teszi!
    • NIKON IMAGE SPACE: Nikon-felhasználóként Önnek 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhely jár a Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában.

       


    Nikon hivatalos tanácsadó és képtárhely


    Coolpix tanácsadó

    Nikon Image Space

  • Típus:Kompakt
    Jellemzők:arcfelismerő AF; D - Lighting; AF segédfény; pislogás felismerés; 200 kép egy feltöltéssel
    LCD:2,7"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:auto; 100; 200; 400; 800; 1600
    Képstabilizátor:digitális stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer; Arcfelismerő AF
    Makró:10 cm
    Szűrőméret:nem helyezhető rá szűrő
    Kereső:kijelző
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 5 előre beállított
    Szenzor típusa:CCD
    Zársebesség-tartomány:1/2000 - 4 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:mátrix; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:nincs
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Távkioldó:nincs
    Önkioldó:10 másodperc
    Belső memória:17 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:műanyag
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:AA elem
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon COOLPIX L31 digitális fényképezőgép
    • AN-CP19 szíj
    • UC-E16 USB-kábel
    • Kezelési útmutató
    • Garancia
       
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS