Nikon COOLPIX B700 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Nikon COOLPIX B700 digitális fényképezőgép (2év)

Nikon
VNA930E1

Tapasztalja meg a legendás NIKKOR optikát az ED üvegelemes, 60x (a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 120x-osra bővíthető) optikai zoommal és a nagy teljesítményű automatikus élességállítási (AF) rendszerrel a precíz felvételkészítés érdekében. Alkosson időtállóan a 4K UHD videókkal, és készítsen RAW (NRW) képeket a csúcsminőségű utómunkálatokhoz. Az 5 lépésközű Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés)² és az oldalsó zoomvezérlő minimalizálja a fényképezőgép rázkódását, ezenkívül választhat az elektronikus kereső vagy az elforgatható LCD monitor használata között. Fényképezőgépe mindig legyen kapcsolatban intelligens eszközével a SnapBridge segítségével.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon COOLPIX B700 digitális fényképezőgép


    NIKKOR 60X OPTIKAI ZOOM SUPER ED ÜVEGELEMMEL
    Fényképezze a természet szépségét biztonságos távolságból, örökítse meg az éjszakai égbolt csillagait, vagy készítsen lenyűgöző felvételeket sporteseményeken a kiemelkedően nagy hatótávolságú 60x NIKKOR zoomobjektívvel, amely a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 120x-ra bővíthető. A zoomtartomány a 24 mm-es nagy látószögtől az 1440 mm-es szupertelefotóig terjed (35 mm-es formátumban kifejezve), és támogatja az objektívtől akár körülbelül 1 cm-es távolságra található témák makrofotózását. A kimagasló teljesítményt a megbízható, Super ED üvegelemmel rendelkező NIKKOR optika garantálja. A Super ED objektív fejlett képességekkel rendelkezik, például rendkívül hatékonyan küszöböli ki a másodlagos spektrumokat, valamint kiválóak a színeltérés-javítási jellemzői.

    20,3 TÉNYLEGES MEGAPIXELES CMOS-ÉRZÉKELŐ ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ AUTOMATIKUS ÉLESSÉGÁLLÍTÁSI (AF) RENDSZER
    A fényképezőgép CMOS-képérzékelője nagy megapixelszámának köszönhetően több fényt enged be a képek nagyobb részletgazdagsága érdekében, míg a rendkívül gyors, nagy sebességű AF villámgyorsan állítja az élességet a témára, így nem marad le a fontos pillanatokról. A célkereső AF rugalmasabb komponálást tesz lehetővé, mivel az élességállítási mező optimális méretét és helyzetét a rendszer a témának megfelelően választja ki. Amikor a fényképezőgépet a témára irányítja, az azonnal megjósolja azt a területet, ahol az élességpontnak el kell helyezkednie. A fényképezőgép automatikusan a téma méretének megfelelően állítja be az aktív élességállítási mezőt, így biztosítja, hogy az összes kép éles legyen. A célkereső AF ugyanolyan hatékony a kép közepén található, illetve a középponton kívül eső témáknál, valamint az emberi alanyokhoz hasonlóan jól működik az apró tárgyak, például virágok és ételek esetén is.

    4K UHD/30P VIDEÓK SZTEREÓ HANGGAL
    Készítsen lenyűgözően gördülékeny videókat 4K Ultra High Definition (3840x2160/30p) minőségben (amely biztosítja, hogy a felvételei korszerűek és időtállóak legyenek, amikor a 4K UHD szabvány már általánosan elterjedt lesz), mégpedig az irányérzékenységet a zoom működésével összhangban változtató zoom mikrofonnak köszönhető kiváló hangminőségben. Kezdje el azonnal a videorögzítést a külön videofelvétel gombbal. A HDMI-támogatás azt jelenti, hogy a fényképezőgépét egy külön megvásárolható HDMI-kábellel csatlakoztathatja egy TV-hez vagy más külső monitorhoz.

    BEÉPÍTETT ELEKTRONIKUS KERESŐ (EVF)
    A nagy felbontású, kb. 921 000 képpontos, 0,2 hüvelykes LCD elektronikus kereső (dioptriakorrekcióval) 100%-os képfedést nyújt, így mindig pontosan tudhatja, hogy mit fényképez. Zökkenőmentes váltás a képernyőről a keresőre: a szemérzékelő automatikusan átkapcsol, ha a szemével közelít a keresőhöz. A kereső használatával történő fényképezés hasznos lehet zsúfolt körülmények között, valamint stabil testhelyzetet biztosít és minimalizálja a fényképezőgép rázkódását.

    921 000 KÉPPONTOS 7,5 CM-ES (3,0 HÜVELYKES) ELFORGATHATÓ LCD-MONITOR
    A nagy, elforgatható képernyővel rugalmasan hozhat létre különböző nézőpontokat – fényképezhet koncerteken a tömegben az emberek feje felett, a vadvilág és a természet fotózásakor használhat alacsony szöget, vagy teljesen egyedi szögeket használhat építészeti és úti képek esetén. Az elforgatható monitorral egyszerűen készíthet önarcképet, így könnyen fűzhet személyes magyarázatot a videókhoz vagy akár csinálhat egy gyors selfie-t egy szokatlan helyszínen. Az RGBW-elrendezés még közvetlen napfényben is kiváló láthatóságot nyújt és energiatakarékos.

    5 FÉNYÉRTÉKES DUAL DETECT OPTIKAI VR (RÁZKÓDÁSCSÖKKENTÉS)
    A rázkódáscsökkentés korrigálja a fényképezőgép bemozdulását, így mindig éles képek készülhetnek, optimális expozícióval, a fényképezési helyzettől függetlenül. Az 5 fényértékes Dual Detect optikai VR² hatása 5 lépésközzel rövidebb záridő használatával egyenértékű. Ez szükségtelenné teheti a rövidebb záridőt és így megakadályozhatja az olyan problémákat, amelyek a nem megfelelő expozícióból vagy a túlzottan megnövelt érzékenységből fakadnak. A fényképezőgép szögsebességmérője által érzékelt rázkódási adatokat és a fényképezőgép-rázkódás irányát és mértékét (a mozgásvektoradatokat) felhasználva az újonnan kifejlesztett rázkódáscsökkentő algoritmus képes a képelmosódás pontos kiszámítására, és ezzel még inkább csökkenti a bemozdulásokat.

    SNAPBRIDGE
    A SnapBridge állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn a fényképezőgép és az okostelefon vagy táblagép között, így a fényképezés egyszerűen átlátható. A felvételek most már fényképezés során szinkronizálhatók az intelligens eszközzel, és a Nikon-minőségű képek egy pillanat alatt megoszthatók. A telefonról a fényképezőgép legfontosabb funkciói is vezérelhetők, a fényképezőgép naprakészen tartható stb.

    GYORS INDÍTÁS, NAGY SEBESSÉGŰ AF ÉS RÖVID KIOLDÁSI KÉSEDELEM
    Ha egy felvételre nem lesz második esély, akkor számíthat a B700 különösen érzékeny működésére. A gyors, körülbelül 1,3 másodperces indítási idő, a kb. 0,9 másodperc alatt tűéles fókuszálást nyújtó nagy sebességű AF rendszer, valamint a rövid kioldási késedelem segítségével a történéseket még abban a másodpercben rögzítheti, amikor azok elkezdődnek. Egyetlen lényeges pillanatról sem marad le többé.

    RAW (NRW) KÉPEK RÖGZÍTÉSE
    A Nikon RAW (NRW) formátumának köszönhetően nem kell aggódnia a képminőség leromlása miatt. Ha képeket NRW-formátumban írja a memóriakártyára, akkor az expozíciókompenzáció, a fehéregyensúly, a színárnyalat, a tónus és az élesítés adatai utasításkészletként szerepelnek majd a fájlban. A képekre vonatkozó utasításkészlet pedig annyiszor módosítható, ahányszor szeretné, az eredeti RAW-adatok módosítása nélkül.

    ¹ A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik. 
    ² A CIPA szabványnak megfelelően, körülbelül 350 mm esetén (35 mm-es [135] formátumban kifejezett gyújtótávolság).

     


    Hivatalos terméktájékoztatók


    Coolpix-tanácsadó

  • Típus:Kompakt
    Jellemzők:4K UHD/30P videók sztereó hanggal; 5 fényértékes dual detect optikai VR; snapbridge
    LCD:3,0"
    Pixelszám:20 megapixel
    Képstabilizátor:digitális stabilizátor; optikai stabilizátor; ötdimenziós
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automatikus TTL-vakuzás
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:célkereső AF
    Makró:1 cm
    Kereső:elektronikus
    Fehéregyensúly:7 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 25 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:középre súlyozott; mátrix; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:EN-EL23 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon COOLPIX B700 digitális fényképezőgép
    • AN-CP21 szíj
    • EH-73P töltőadapter
    • EN-EL23 újratölthető lítium-ion akkumulátor
    • LC-CP29 objektívsapka
    • UC-E21 USB-kábel
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS