Nikon COOLPIX A100 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Nikon COOLPIX A100 digitális fényképezőgép (2év)

Nikon
VNA972E1

A COOLPIX A100 stílusos, karcsú, egyszerűen használható, és könnyedén elfér egy zsebben vagy egy táskában.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon COOLPIX A100 digitális fényképezőgép


    A COOLPIX A100 stílusos, karcsú, egyszerűen használható, és könnyedén elfér egy zsebben vagy egy táskában.

    Mindig felejthetetlen képeket készíthet a 20,1 megapixeles CCD-érzékelővel, a NIKKOR 5x optikai zoomos objektív segítségével pedig, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval¹ 10x-re bővíthető, gyönyörű közeli felvételeket készíthet a családtagokról és a barátokról. Élvezze a speciális hatásokat fényképezés közben, vagy bontakoztassa ki kreativitását a gyors effektusok segítségével, amelyekkel még a fényképezőgépen tökéletesítheti a fotókat.

    Az automatikus program választó kiválasztja a legmegfelelőbb motívumprogram módot a beállítások optimalizálásához, a panorámasegédlet lenyűgöző felvételeket készít utazás közben, továbbá egyetlen gombnyomással készíthet HD-videókat, miközben az Elmosódáscsökkentésnek köszönhetően a képek tiszták és élesek lesznek.

    Örökítse meg az életet mozgás közben a COOLPIX A100 fényképezőgéppel!

    Tulajdonságok


    • KARCSÚ, ELEGÁNS ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ
      Ez a remekül hordozható fényképezőgép karcsú és stílusos, így alig érezhető a súlya a zsebében vagy a táskájában (csak 119 g akkumulátorral és SD-kártyával együtt). A készülék könnyen használható, így Ön mindig készen áll majd a különleges pillanatok megörökítésére.

    • NIKKOR 5X OPTIKAI ZOOMOS OBJEKTÍV 
      Készítsen csoportképeket és éles közeli portrékat a NIKKOR 5x optikai zoomos objektívvel (35 mm-es formátumban kifejezve: 26–130 mm), amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval 10x-re bővíthető. Közelebb hozza az eseményeket és segít megörökíteni az emlékezetes arckifejezéseket. 
    • 20,1 TÉNYLEGES MEGAPIXELES CCD-KÉPÉRZÉKELŐ
      A képérzékelő nagy megapixelszámának köszönhetően gyönyörű, éles, nagy felbontású képeket készíthet, amelyek remekül nagyíthatók.
    • AUTOMATIKUS PROGRAMVÁLASZTÓ
      Könnyen készíthet remek felvételeket az Automatikus programválasztó segítségével, amely automatikusan kiválasztja legmegfelelőbb motívumprogram módot (például portré, éjszakai tájkép vagy közeli). A fényképezőgép 16 motívumprogrammal rendelkezik (például sport, vízpart vagy háziállat-portré), amelyek megfelelhetnek a felvételi körülményeknek. Minden program mód az adott helyzetben elérhető legjobb expozícióhoz igazítja a fényképezőgép beállításait, így még nehéz körülmények között is tiszta fotókat készíthet.
    • PANORÁMASEGÉDLET
      A nyaralás gyönyörű tájképei megörökíthetők a Panorámasegédlet funkcióval, amely a készüléken lévő képeket egyetlen látványos panorámaképpé fűzi össze.
    • ELMOSÓDÁSCSÖKKENTÉS
      Mindig élesebb képeket készíthet az Elmosódáscsökkentés funkcióval, amely ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását és a téma elmozdulását, még gyorsan mozgó gyermekek vagy kisállatok esetén is.
    • SPECIÁLIS HATÁSOK
      Élvezze a speciális hatásokat, amelyek segítségével kreatívan alakíthatja az elkészült fényképeket. 8 fényképezés közben alkalmazható hatás közül választhat, mint például a Lágy, a Nosztalgikus szépia vagy a Kiválasztott szín funkció, amellyel egy színt helyezhet el a fekete-fehér képeken. 
    • GYORS EFFEKTUSOK
      Szeretné felfedezni kreativitását az elkészített felvételeket tökéletesítve? Próbálja ki a 6 gyors effektus egyikét, és alakítsa át a képeit. Ilyen a Halszemoptika, a Miniatűr hatás, amellyel képéből egy miniatűr jelenetet varázsolhat, vagy a Festmény hatás, amellyel képeit műalkotássá változtathatja.
    • GLAMOUR RETUSÁLÁS
      Tökéletesítse portréit a 12 utólagos Glamour retusálási effektussal, amelyeknek köszönhetően sminket vihet fel a Szemfesték, a Szempillafesték vagy a Púder lehetőségekkel, illetve elrejtheti a szem alatti táskákat.
    • CÉLKERESŐ AF
      A téma éles megörökítése egyszerű a gyors és pontos automatikus élességállítás jóvoltából, mert a fényképezőgép automatikusan beazonosítja a témát, és beállítja rá az élességet.
    • HD-VIDEOFELVÉTEL (720P)
      Rögzítse könnyedén a családi ünnepségek és az emlékezetes pillanatok minden örömét zökkenőmentes HD-videókon, a külön videofelvétel gomb egyszerű megnyomásával.
    • HOSSZÚ AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ
      Minden pillanatban készen állhat az éppen zajló események rögzítésére, mivel egy teljesen feltöltött akkumulátorral körülbelül 250 fényképet vagy egy órányi videofelvételt készíthet.
    • INTELLIGENS PORTRÉ MÓD
      Az Intelligens portré rendszer automatikus funkciói segítségével egyszerűen készíthet tökéletes portrékat. A Mosolyidőzítő akkor készíti el a felvételt, amikor az alany mosolyog, míg a Pislogásmentesítés funkció figyelmezteti, ha az alany éppen pislogott fényképezés közben, így azonnal újra fotózhat anélkül, hogy meg kellene várni, hogy megnézhesse a felvételt.
    • NIKON IMAGE SPACE
      A NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásban a Nikon-felhasználóknak 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhely jár. Tudjon meg többet: www.nikonimagespace.com.

     

    ¹ A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.

  • Garancia:2 év
    Típus:Kompakt
    Jellemzők:arcfelismerés; automata témaprogram választás; elmosódás csökkentés; HD videofelvétel; magyar menü
    LCD:2,7"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:80-1600; ISO
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer
    Makró:10 cm
    Szűrőméret:nem helyezhető rá szűrő
    Kereső:nincs
    Szenzor típusa:CCD
    Zársebesség-tartomány:1/2000 - 4 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:átlag; középre súlyozott; mátrix
    Rekesz-elõválasztás:nincs
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Belső memória:25 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:műanyag
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:EN-EL19 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon COOLPIX A100 digitális fényképezőgép
    • UC-E16 USB-KÁBEL
    • AN-CP19 szíj
    • EH-72P hálózati tápegység
    • EN-EL19 akkumulátor
    • Használati útmutató
    • Garancia
       
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS