Fujifilm Finepix X100F digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Fujifilm Finepix X100F digitális fényképezőgép

Fujifilm

Effektív képpontok: 24M
LCD kijelző: 3.0 inches LCD kijelző (1040K képpont)
Objektív: Egyfókuszú lencse(23mm·F2)
Érzékenység: ISO 51200
Szenzor: APS-C"X-Trans CMOS III"

Jelenleg nem kapható!
  • Fujifilm Finepix X100F digitális fényképezőgép


    Kezdetek
    A FUJIFILM X100F új magasságokba emeli a Fujifilm végtelen törekvését a fotózás tökéletesítésére. A tökéletesség egy olyan rendszer létrehozását jelenti, mellyel a fotósok könnyedén és stílusosan vezérelhetik kamerájukat és készíthetik el képeiket. Az X100 széria régóta várt újabb tagja, a nagyteljesítményű FUJIFILM X100F, sokoldalúságot és végtelen kreativitást kínál a fotográfusoknak.

    Vezérlés
    Az X100F új funkciói a beépített ISO tárcsa, melyet a zársebesség tárcsa foglal magába megidézve a múlt filmes kameráit, a fókusz kar, mellyel anélkül, hogy szemét levenné a keresőről azonnal fókusz területet válthat, és a "C" pozíció, amivel ± 5 lépésben végezhet expozíció kompenzációt. A legtöbb működtetési gomb és tárcsa a kamera jobb oldalán található, ezért a beállítások gyors változtatásánál biztosan tarthatja a kamerát.

    Képkereső
    Az elektronikus távolságmérő nagyítása megváltoztatható, az EVF egy kis ablakban jelenik meg az optikai kereső jobb alsó sarkában, még nagyobb pontosságot kínálva a fókusz ellenőrzésénél. A segédkeret mellett valós idejű Parallax*** korrekció funkció alkalmazható a fókuszterületnél, mely biztos képkeretezést és fókuszálást kínál manuális fókusz módban.

    Filmszimuláció
    A film szimuláció funkció kiegészült az ACROS móddal. Az X-Processor Pro speciális képfeldolgozási képességét kihasználva, ez a mód egyenletes színátmenetet, mély feketét és gyönyörű textúrát kínál monokróm felvétel készítésénél, mely messze felülmúlja a korábbi monokróm módot.

    Performance
    Az X100F egy 24.3MP X-Trans CMOS™ III és egy aluláteresztő szűrő nélküli APS-C szenzorral rendelkezik, mely az X széria történetének legnagyobb teljesítményével büszkélkedhet, valamint egy X-Processor Pro nagysebességű képfeldolgozó motorral mely kiemelkedő szín-és tónusvisszaadást kínál mind állóképek, mind videofelvételek rögzítésénél nagy ISO érzékenységgel és alacsony zajszinttel.

    Funkciók
    A X100F objektív beépített ND szűrővel rendelkezik, ami igen hasznos, ha szélesebb rekesznyílással vagy hosszabb zársebességgel dolgozik. Az ND szűrő a Fujifilm X100F lencséjében 3f lépéssel csökkenti a fényt 1/8-ig, könnyen működtethető a funkció gombbal, vagy a kamera menüjéből.

    Fujinon 23mm F2 objektív
    A beépített 23mm F2 fix gyújtótávolságú objektív, tökéletes párosítása az X100F fényképezőgépnek a mindennapos használatra.

    Bővíthetőség
    Az új konverziós lencsék optikai tervezése kihasználja az X100F beépített lencséjének legnagyobb teljesítményét, prémium képminőséget kínálva anélkül, hogy megváltoztatná az F-stop értéket. A váz automatikusan felismeri, ha konverziós objektívet helyez fel, és egy segédkeretben megjeleníti a felvételi területet, amikor OVF módban fényképez.

    Vezérlés


    Intuitív analóg működtetés
    A FUJIFILM X100F örökölte az X széria hagyományos tervezési filozófiáját. Praktikus és szép, a FUJIFILM X100F kamera felső lemezén egy gyors pillantással ellenőrizheti a beállításokat akkor is, ha a fényképezőgép ki van kapcsolva. Az X szériás modellek elrendezését megtartva, FUJIFILM X100 tárcsái is az exponáló gomb mellett helyezkednek el. A zársebesség tárcsa és az expozíció kompenzáció tárcsa recézett prémium-marású fémötvözet, emelve a működtetés kényelmét.

    Beépített ISO tárcsa
    A X100F beépített ISO tárcsája, melyet a zársebesség tárcsa foglal magába, a múlt filmes kameráit idézi. Már nem kell az ISO, rekesz, zársebesség és az expozíció kompenzáció érték ellenőrzéséhez bekapcsolni a kamerát, egy pillantással ellenőrizhetők. Állítsa az ISO tárcsát "A" állásba és válassza a "Command" parancsot a kamera menü ISO TÁRCSABEÁLLÍTÁSÁBAN (A), a gyors ISO beállítások eléréséhez, amely a váz elején elhelyezkedő vezérlőtárcsával lehetséges.

    "C" pozíció, ± 5 lépésben végezhető expozíció kompenzációhoz
    Ergonomikusan elhelyezett expozíciókompenzáció tárcsa legfeljebb ± 3 lépés 1/3 lépésekben végezhető kompenzációhoz. Állítsa a tárcsát "C" helyzetbe, az expozíció kompenzáció beállítások elvégzéséhez a váz elején lévő vezérlőtárcsával az expozíció kompenzáció ± 5 lépéses kiterjesztéséhez, míg ellenőrzi az eredményt az EVF-en. Így tökéletesen exponálhat a kívánt pillanatban.

    Hátsó gombkiosztás, így minden művelet egy kézzel elvégezhet
    A fényképezőgép hátoldalának elrendezése módosult, így a legtöbb gyakran használt funkció az X100F LCD kijelzőjének jobb oldalon helyezkedik el. Ez lehetővé teszi, hogy a kamerát biztosan tartva gyorsan módosíthassa a fényképezőgép beállításait anélkül, hogy szemét levenné a keresőről

    Fókuszkar a fókuszterület gyors kiválasztásához
    A FUJIFILM X100F az első lencse integrált X szériás fényképezőgép, fókuszkarral. Akár nyolc irányban mozgatható (fel / le, jobbra / balra és átlósan), a fókuszterület azonnali megváltoztatásához.

    Képkereső


    Továbbfejlesztett Hibrid Képkereső
    Az X100F egy speciális hibrid keresőt használ, amely egyesíti az optikai (OVF) és az elektronikus kereső (EVF) funkcióit. A kamera elején lévő keresőválasztóval azonnal válthatunk az OVF és az EVF között. Elektronikus távolságmérő (EMA) módban, az EVF egy kis ablakban jelenik meg az optikai kereső jobb alsó sarkában, pontos fókuszálást biztosítva valós időben a fókuszkiemelés és a digitális képfelosztás használatánál, valós időben még OVF módban is.

    Továbbfejlesztett hibrid képkereső
    Elektronikus távolságmérő (EMA) módban, az EVF egy kis ablakban jelenik meg az optikai kereső jobb alsó sarkában. A kis EVF ablak 100% -os látómezőt, de 2,5x és 6x nagyítást is megjelenít. OVF módban ellenőrizheti az expozíciót és a fehéregyensúlyt az EVF ablakban, nulla időeltolódással és éles megjelenítéssel. Használja az MF Assist funkciót nagypontosságú kézi fókuszálásnál.

    Valós idejű Parallax korrekció
    Parallax, azaz a keresőben lévő keret elmozdulását a tényleges területtől, különösen közeli felvételeknél, a készülék automatikusan korrigálja, valós időben. Az X100F még OVF módban is automatikusan korrigálja a felvételi keret helyzetét és a fókuszterületet fókuszálásnál, és azokat pontosan jeleníti meg a helyes kompozícióhoz

    Filmszimulációk


    A Fujifilm tradicionális színei
    Több mint 80 éves filmgyártási tapasztalatával, a Fujifilm mindig is elkötelezett volt a prémium képminőség biztosítására mind analóg, mind a digitális spektrumban. A FUJIFILM X100F 15 Film szimulációs funkcióval rendelkezik, mind a Provia / Standard Velvia / Élénk és ASTIA / Lágy, amelyek a Fujifilm legnevesebb fényképészeti filmjei. Meleg bőrszínek, az ég friss kék árnyalatai és az élénk buja zöldek pont, ahogy emlékszik rájuk. Ez az első X100 szériás modell, amely ACROS módot is kínál, sima felülettel, mély feketékkel és gyönyörű textúrákkal, melyek megkülönböztetik a hagyományos monokróm módtól.
     

    • PROVIA / Standard: Standard mód, a legkülönbözőbb jelenetekhez
    • Velvia / Élénk: Élénk alapszínek reprodukálása. Ideális táj és természetfotózáshoz
    • ASTIA / Lágy: Lágy tónusok, telített színekkel.
    • ACROS (+ Ye/R/G FILTER): Új monokróm mód tökéletesen gazdag árnyalatokkal
    • CLASSIC CHROME: Hozzáadott tónusmélység a dokumentarista fotográfia megjelenéshez
    • PRO Neg. Hi: Természetes bőrtónusok
    • PRO Neg. Std: Lágy tónusok alacsony telítettséggel, egyedi pillanatfelvételekhez
    • MONOCHROME (+ Ye/R/G FILTER): Normál monokróm mód, a legkülönbözőbb jelenetekhez
    • SZÉPIA: Meleg szépia tónus, retro jelenetekhez

    Teljesítmény


    Újonnan kifejlesztett APS-C szenzor, X-Trans™*** CMOS III
    A FUJIFILM X100F kamera X-Trans CMOS III érzékelője kifejezetten az X szériához készült. Az X-Trans CMOS III aperiodikus színszűrőt használ, így nincs szükség az optikai aluláteresztő szűrőre. A 24.3MP APS-C érzékelő kimagasló zajszűréssel megnövelt pixelszáma ellenére lehetővé teszi a standard érzékenységi tartomány kibővítését ISO12800-ig, mely a korábbi modellek kiterjesztett érzékenységi tartománya volt. A fázisérzékelő terület is bővült, így a kamera nagyobb sebességet és pontosságot kínál, mint valaha.

    Teljesen új motor, X-Processor Pro
    A FUJIFILM X100F újonnan kifejlesztett képfeldolgozó motorja az X-Pro processzor, melynek feldolgozási sebessége mintegy 4-szer gyorsabb, mint a korábbi modelleké. Az X-Trans CMOS érzékelő III teljes képességét kihasználva támogatja a nagy sebességű adat olvasást, így jelentősen javítja a válaszidőt. Az X-Pro processzor az LCD-monitor és EVF élő nézet mód 60fps frissítési rátájának köszönhetően segít a mozgó témák simább megjelenítésében. A kamera indítási idejét kb. 0,5 másodpercre csökkenti, lerövidítve a bekapcsolási időt - így nem marad le semmiről.

    Autofókusz
    Kibővített fázis alapú AF terület és megnövelt alap AF teljesítmény
    A FUJIFILM X100F fázis alapú AF használ, fázisérzékelő pixelekkel az érzékelőn. A szenzor fázis érzékelési területe a korábbi modellekhez képest kb. 230% nőtt. A kamera 91 fókuszpontot használ (akár 325 pont) a nagy sebességű és nagy pontosságú fókuszáláshoz a korábbi modellek 49 fókuszpontjához képest. Az AF algoritmus is átdolgozásra került, így még nehéz felvételi körülmények között is, mint például az alacsony kontrasztú jelenetek vagy borús időjárás, pontos élességállítást kínál.

    Hat AF mód megfelelve minden jelenetnek
    A X100F AF-S módot kínál álló, és AF-C mozgó témákhoz. Mindkét opciónál választhatja a "Single Point" vagy "Zóna" módot a fókuszterülethez, valamint a "Wide / Tracking" módot, amelyben a fényképezőgép automatikusan több területet választ a fókuszáláshoz. A Single Point és Zóna módban használja az LCD kijelző mellett lévő fókuszkart a fókuszterület és méret azonnali megváltoztatásához.

    Funkciók


    Vezérlő mód
    A FUJIFILM X100F kamerával készíthető videofelvétel, állóképek, 3.0fps, 4.0fps, 5.0fps vagy 8.0fps sebességű sorozatfelvételek, valamint ötféle automatikus sorozat, mint az expozíció, ISO érzékenység, dinamikai tartomány, film szimuláció és fehéregyensúly.

    Továbbfejlesztett szűrők
    Használja ezt a funkciót a különböző effektekhez, művészi kifejezésének bővítéséhez. Nyolc szűrő áll rendelkezésre, mint a kontrasztlágyítás a kontrasztok csökkentéséhez, játék kamera retro megjelenítéssel, és színválasztó az adott színt megtartva, míg a többi fekete-fehér. A szűrők hatásait valós időben megtekintheti az EVF-en és az LCD-n.

    ND filter a fény manipulálására
    Az X100F objektív beépített ND szűrővel rendelkezik, ami igen hasznos, ha szélesebb rekesznyílással vagy hosszabb zársebességgel dolgozik. Az ND szűrő 3f lépéssel csökkenti a fényt 1/8-ig, könnyen működtethető a funkció gombbal, vagy a kamera menüjéből.

    Ultra-gyors, akár 1/32000mp elektronikus zár
    Tartós, akár 100.000 működtetésre is alkalmas redőnyzárral, és egy halk működésű elektronikus zárral, a FUJIFILM X100F félelmetes fényképészeti eszköz. Ha elektronikus zárral működik, a kamera ultra-nagy, akár 1/32000 mp zársebességre képes, biztosítva a helyes expozíciót erős napfénynél vagy nyitott rekeszállással készített képeknél. A zárhang kikapcsolható az OFF gombbal, ha csendes templomban vagy egy koncerten szeretnénk diszkrét felvételeket készíteni.

    Auto makro közeli felvételekhez
    Automatikusan AF módra vált optimalizált közeli fényképek készítéséhez. Minimális élességállítási távolság: 10cm. Kiváló teljesítmény, a különböző jeleneteknek megfelelően

    Bővíthetőség


    Konverziós lencsék
    A WCL-X100 II széles konverziós és a TCL-X100 II telekonverter lencsékkel bővítheti a FUJIFILM X100F forgatási kapacitását, miközben tökéletesen megtartja a kamera saját FUJINON 23mmF2 fix objektívjének továbbfejlesztett képminőségét és teljesítményét. Elegáns, kifejezetten az X100 szériához tervezett kialakításuk, tökéletes összhangban van a FUJIFILM X100F kamerával. Ezeknek a konverziós lencséknek optikai célja, hogy a legnagyobb mértékben kihozza a FUJIFILM X100F lencséjének teljesítményét és prémium képminőséget kínáljon anélkül, hogy megváltoztatná az f-stop értéket. A váz automatikusan felismeri, ha konverziós objektívet helyez fel, és ha OVF módban fényképez, egy segédkeretben megjeleníti a felvételi területet.

    Digitális telekonverter
    Aktiválja a digitális telekonvertert egy 50mm vagy 70mm egyenértékű látószög eléréséhez, a beépített 35 mm-es perspektíva mellett. Ez a funkció tökéletes diszkréten közelíteni vagy bizonyos funkciók erősítéséhez a keretben. Az EVF vagy LCD használatával valós időben ellenőrizve a képet, forgatás közben folyamatosan a témára koncentrálhat.




    Hivatalos terméktájékoztatók


    Pixinfó tájékoztató

  • Jellemzők:180 fokos panoráma; beépített ND szűrő; beépített Wi-Fi vezérlő; digitális képnagyítás a keresőben; EXR processzor; filmhatás üzemmódok; sztereó mikrofon bemenet
    LCD:3,0"
    Pixelszám:24 megapixel
    Iso értékek:100-51200; ISO
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú záridő; vörösszem-hatás csökkentő; vörösszem-hatás csökkentő hosszú záridővel
    Külső vakupapucs:van
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:91 pontos TTL hibrid kontraszt érzékelős és fázis-különbség elvű
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:hibrid (elektronikus és optikai)
    Fehéregyensúly:7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás; manuális
    Szenzor típusa:X-Trans CMOS III
    Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:középre súlyozott; multi area; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:WiFi
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Belső memória:20 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:aluminium
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W126 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Fujifilm Finepix X100F digitális fényképezőgép beépített objektívvel
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS