Olympus Stylus Tough TG-4 LED kit digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Olympus Stylus Tough TG-4 LED kit (TG-4 + LG-1) digitális fényképezőgép

Olympus
OLYGKD053

Tartozék LG-1 LED-es fényforrás
16 megapixeles BSI CMOS szenzor
Fagy, ütés,törés és vízálló
iHS technológia
f/2 fényerő, Wi-Fi

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus Stylus Tough TG-4 digitális fényképezőgép


    Lehet korallzátony, hajóroncs, vagy általában a víz alatti élet - a TOUGH TG-4 géppel felszerelkezve egy olyan állandó, vízálló útitárs lehet mindig kéznél, mely a lehető legtöbbet nyújtja még az óceánok mélyén is. A szuper-fényerős (1:2.0), nagy sebességű objektív lélegzetelállító felvételek készítését teszi lehetővé búvárkodás, illetve sznorkelezés közben - ragyogó színekkel és világos víz alatti képekkel.

    A TG-4 minden kalandra kész: kemény hegyi terepre fagypont alatti hőmérséklettel, heves zivatarokra, hóesésre, homokviharokra, vagy a sötét és vad erdőkre. A tömítések okosan tervezett rendszere által a TG-4 funkciói a világ legextrémebb helyein is rendelkezésre állnak.

    A TOUGH TG-4 készen áll a természet szépségeinek maradéktalan megörökítéséhez. A kreativitás kifejezéséhez használja többek között a négyféle makró felvételi mód egyikét - például az egyedi fókuszsorozat (Focus Stacking) funkciót. Legyen döbbenetesen közel a rovarokhoz, virágokhoz, illetve a hópelyhekhez és örökítse meg témáit kristálytiszta, mikroszkóp stílusú felvételeken.
     

    Tulajdonságok


    • Tekintsen a világra szélesebb spektrumban.
      A természetben nincs meg mindig az esély, hogy a beállításokat pontosan a témához hangolhassuk. De a TG-4 4x optikai zoommal ellátott nagylátószögű objektívjével erre nem is mindig lesz szüksége. A gyors autofókusszal kombinálva, 25 - 100mm (35mm ekvivalens) gyújtótávolság mellett lenyűgözően tiszta felvételeket készíthet akár távolabbról is. A kreativitást emellett nagyban segíti a különlegesen nagy látószög alkalmazhatósága is.
    • Felvételek készítése és megosztása
      A felvételek megosztása most minden eddiginél egyszerűbb – a TG-4 WiFi és OI.Share kompatibilitásának köszönhetően. Lehetünk bárhol, a vezeték nélküli kapcsolat által felvételeinket gond nélkül továbbíthatjuk okostelefonunk, vagy tabletünk felé. Emellett a TG-4 beállításait, illetve a felvételi funkciók vezérlését távirányítással is megadhatjuk, illetve végezhetjük a mobileszköz segítségével.
    • Élje át újra a kalandokat az emlékek segítségével.
      A legújabb generációs GPS segítségével pontos helyadatokat rögzíthetünk gyorsan, minden egyes felvétel elkészítésekor. Ha a fényképezőgép kikapcsolt állapota mellett is tudni szeretné, merre jár, használja az e.Compass funkciót – mely a légnyomás és magasság adatokat is rögzíti. Ha okostelefonjára az OI.Track alkalmazást feltelepíti, a GPS adatokat minden egyes megosztott felvételhez hozzárendelheti.
    • Legyen még keményebb
      A TG-4-hez többféle speciális kiegészítőt is választhat, így a kalandok még különlegesebbek lehetnek. Búvártok, LED fény, halszem- illetve telekonverter, különféle tokok és táskák, nagylátószög-konverter és vakuk búvártokhoz. Csak határozza meg az irányt és élvezze a kreatív lehetőségek világát, bármerre is viszi az útja tovább.
    • 16 megapixeles, hátulról megvilágított CMOS
      Élvezze a teljes képernyő méretű videókat, fotókat és a nagyméretű nyomtatott képeket a 16 megapixel felbontásnak köszönhetően. Érjen el jobb képminőséget, kisebb képzajt és lenyűgöző részleteket - még gyenge fényviszonyok esetén is!
    • TruePic VII processzor
      A nagysebességű szenzor és a legújabb generációs TruePic VII képprocesszor pontosan a használt rekeszértékhez igazítja a képfeldolgozás műveleteit – így fantasztikus, életteli felvételek készíthetők.
    • iHS technológia
      A nagy feldolgozási sebességű, 16 megapixeles CMOS szenzor és a nagyteljesítményű TruePic VII képprocesszor támogatásával az iHS technológia pontosan azt a felvételt örökíti meg, amit szeretnénk – tűéles, szemet gyönyörködtető minőségben.
    • 7,6cm/3,0″ méretű, 460 000 képpontos LCD kijelző
      Nagyméretű, nagyfelbontású LCD kijelző az egyszerű komponáláshoz, megtekintéshez és megosztáshoz. Ragyogó színreprodukciója és a kiváló kontraszt révén minden fotó és videó lenyűgöző minőségben jeleníthető meg.
    • Időzített sorozatfelvétel és Time-Lapse videó
      Az időzített sorozatfelvétel funkcionalitása és a Time-Lapse videó funkció által a napfelkelte, vagy egy mozgás pillanatainak szépsége örökíthető meg, különleges Time-Lapse technikával.
    • Művészi szűrők
      Még különlegesebb felvételek - saját, kreatív hangulat-módosításokkal. Játszon a hétféle Művészi szűrő által kínált különféle hatásokkal, fotózás és filmkészítés közben is – tegye a felvételeket lenyűgözően egyénivé!
    • Live Composite üzemmód
      Készítsen a hosszú expozíciójú témákról - például csillagok fotózásából - egyetlen lenyűgöző képet. A Live Composite üzemmód speciális fényerővezérléssel biztosítja a tökéletes hatást. Nagyszerű segítség a kreatív képekhez: tekintse meg az eredményt még a felvétel elkészítése előtt!
    • Szereted a RAW-ot?
      Hát hogyne - hiszen a RAW képformátum megőrzi az eredeti képminőséget.
    • 1080p Full HD
      A Full HD (1920 x 1080) felbontás által a filmkészítés igazi mestere lehet - mindössze a tenyerében elférő fényképezőgép segítségével. Élvezze a kristálytiszta felvételeket - akár 29 perc hosszan, elképesztő képminőségben.
    • Rekesz-prioritás mód
      A rekesz-prioritás mód tovább növeli a kreatív lehetőségeket azzal, hogy közvetlen beavatkozást tesz lehetővé a rekeszérték beállításába - így lenyűgöző mélységélesség és bokeh hatás érhető el.
     

    LG-1 LED fény


    Amikor cserélhető objektíves fényképezőgéppel készítünk közeli felvételeket, ajánlatos az objektívet körülvevő körvakut használni a témára vetülő árnyékok kiküszöbölésére. Hasonló hatást lehet elérni a LED fénnyel. Az LG‑1 LED fény a kompatibilis TG modellek objektívjére csatlakoztatható, amely LED fény segítségével, egyenletesen világítja meg a témát, így hozva ki a legjobbat a TG makró fotózási képességeiből.

     


     

    Hivatalos Olympus terméktájékoztatók és termékteszt


    Olympus TG-4 Adatlapja

  • Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
    Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép
    Jellemzők:magyar menü; time-lapse; TruePic VII processzor; panoráma illesztés gépen belül; elektromos iránytű; érintésvezérlés; porálló; ellenáll -10C fokos fagynak; ellenáll 2 m-ről történő leejtésnek; GPS; 15 m-ig vízálló
    LCD:3,0"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:Auto/ISO; 100; 200; 400; 800; 1600; 3200; 6400
    Képstabilizátor:Szenzor eltolás
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:TTL kontraszt érzékelős
    Makró:1 cm
    Szűrőméret:40,5 mm
    Kereső:nincs
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 5 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/2000 - 4 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:digitális ESP; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Önkioldó:2 másodperc; 12 másodperc
    Belső memória:55 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:vízálló
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:LI-92B Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Olympus Stylus Tough TG-4 digitális fényképezőgép 
    • LG-1 LED-es fényforrás
    • LI‑92B Lítium-ion akkumulátor
    • F-2AC Hálózati adapter
    • CB‑USB8 USB kábel
    • Csuklópánt
    • Jótállási jegy
    • Használati útmutató
    • Olympus Viewer 3 Szoftver CD-ROM
  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS