Nikon Coolpix W300 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Nikon Coolpix W300 digitális fényképezőgép (2 év)

Nikon
VQA072E1

Strapabíró kialakítás. Remek teljesítmény. Valódi szabadság.
Minden időjárásnak ellenálló kompakt, az új, viharedzett COOLPIX W300 fényképezőgép, amely mély vízben is használható. Élvezze a kitűnő képminőséget, az egyszerű csatlakoztathatóságot és a GPS-nyomkövetést. A túrázásért, a városért, és mindenért, ami a kettő között van.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon Coolpix W300 - A mindennapi kaland


    Könnyedén készít 16 megapixeles fényképet és 4K-/UHD-videót akár 30 m mélységben. A szárazföldön is megbízható teljesítményt nyújtó, porálló kompakt gép –10 °C-ban is ugyanúgy készít fényképeket.

    Strapabíró kialakítás. Remek teljesítmény.
    A nagy fényerejű, nagy látószögű NIKKOR zoomobjektív és a 16 MP-es CMOS-érzékelő segítségével lebilincselő fényképeket készíthet a felejthetetlen pillanatokról – még gyenge fényben is.
    A nagy érzékenységű, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő és a nagy fényerejű f/2,8 objektív kombinációjával akár víz alatt vagy gyenge fényben is nagyszerű fényképeket készíthet. Az 5x optikai zoom 24–120 mm-es rugalmas tartományt biztosít (35 mm-es formátumban kifejezve). És a 10x Dynamic Fine Zoom hatékonyan duplázza meg a határait 240 mm-re (35 mm-es formátumban kifejezve).⁴ A Makró mód lehetővé teszi, hogy különösen közeli felvételeket készítsen a víz alatti vagy feletti apró csodákról.

    Tulajdonságok


    • 4K-/UHD-videó 
      Könnyen készíthet lenyűgöző, 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat a szárazföldön vagy a víz alatt. Az AE-rögzítés segítségével zökkenőmentes felvételt készíthet, ahogy a fényviszonyok változnak, ami a víz alatti felvételek készítésekor különösen hasznos. Elmentheti az egyes filmkockákat fényképként, amikor a felvételt visszajátszás módban tekinti meg, és optimalizálhatja a videót közösségi hálózaton történő megosztásra azzal, hogy MP4-formátumban rögzíti. A szélzajcsökkentési funkció segítségével csökkentheti a hangot, ami akkor keletkezik, amikor a levegő a fényképezőgép beépített sztereó mikrofonja mellett mozog.

       
    • Beépített időzített videofelvétel-készítés és Idősűrítő videó funkciók
      Rögzítse a száguldást az Idősűrítő videó funkcióval. Ez az okos funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen tárgy álljon a gyorsan változó jelenetek és beállítások középpontjában. Hagyja, hogy a fényképezőgép időzített videót rögzítsen egy tábori éjszakai égboltról. Vagy a horizonton lebukó napról, miközben Ön a tengerparton pihen búvárkodás után.
       
    • Adjon képeihez geocímkét, és naplózza az utazását.
       GPS-, GLONASS- és QZSS-támogatás segítségével azonnal ellenőrizheti a helyzetet vagy a víz mélységét a fényképezőgép monitorján.
      Kövesse nyomon tengerszint feletti magasságát vagy víz alatti mélységét a kettős magasságmérő/mélységmérő használatával. A fényképezőgép Eszköz gombja azonnal megjeleníti a GPS-t, a magasság/mélység vagy a légköri nyomás/víznyomás értékét a monitoron. A fényképezés pillanatában mért magasság és a vízmélység tárolható a képadatokban (EXIF)

       
    • SnapBridge
      Hozzon létre állandó kapcsolatot a fényképezőgép és az okoseszköz között, lehetővé téve a fényképek azonnali szinkronizálását, majd megosztását. Használja az okoseszközt távolról való fényképezéshez.
      A Nikon SnapBridge¹ technológiának köszönhetően a COOLPIX W300 fényképezőgép folyamatos Bluetooth® low energy kapcsolatban marad az okoseszközével.⁵ Szinkronizálja a fényképeit az eszközére fényképzés közben anélkül, hogy minden egyes alkalommal újra csatlakoztatnia kelljen. Vigye át a videókat manuálisan, amikor szeretné a fényképezőgép beépített Wi-Fi® funkciója segítségével.⁶ A SnapBridge csatlakoztathatóság segítségével az okoseszközéről távolról is készíthet felvételeket.

       
    • Egyszerű kezelés
      A mély markolattal, a nagy monitorral és a víz alatti vagy kesztyűviselés közbeni könnyű kezelhetőséggel biztosítja a fényképezőgép, hogy figyelmét semmi ne terelje el az akciódús pillanatokról.
      A csupán 231 g súlyú, apró fényképezőgép hatalmas, kiválóan látható monitorral rendelkezik. A 7,5 cm-es, 920 000 képpontos TFT-monitor egyszerűvé teszi a fényképezőgép beállításainak megerősítését, a kompozíciók ellenőrzését vagy a képek áttekintését. A LED-lámpa gombját használhatja a sötétebb környezet bevilágítására. A kezelőgombok távolsága és a nagy méretű zoom vezérlő révén kesztyűt viselve is egyszerűen működtetheti a fényképezőgépet. És a mély, csúszásmentes markolat biztos fogást kínál.

       
    • Az állványmenethez számos tartozék (például szelfiző bot), valamint állvány is csatlakoztatható.
      Ez a fényképezőgép kompatibilis a Nikon SB-N10 víz alatti vakujával, amely 30 m mélységig használható. Használja arra, hogy megvilágítja a homályos, víz alatti környezeteket, és elkápráztatja a barátait a víz alatti kalandok látványosabbá tételével.


       
  • Garancia:2 év
    Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép
    Jellemzők:2,4 méterig ütésálló; 4k videófelvétel 30 kép/mp frissítéssel; elektromos iránytű; fagyálló -10 °C fokig; GPS
    LCD:3,0"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:125-6400
    Képstabilizátor:Objektív-eltolásos
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer
    Makró:5 cm
    Kereső:nincs
    Fehéregyensúly:5 előre beállított; auto; manuális
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 25 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:középre súlyozott; mátrix; szpot
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc; 5 másodperc
    Belső memória:99 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:vízálló
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:EN-EL12 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon Coolpix W300 digitális fényképezőgép
    • AN-CP23 szíj
    • BU-2 ecset
    • EH-73P töltő adapter
    • EN-EL12 akkumulátor
    • UC-E21 USB kábel
    • Használati útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS