Pentax K-3 digitális fényképezőgép kit, smc DA 18-135 mm WR objektívvel - Tennofoto.hu

Pentax K-3 digitális fényképezőgép kit, smc DA 18-135 mm WR objektívvel

Pentax
790-15540

Pentax smc DA 18-135mm 3.5-5.6 ED WR objektívvel
24MP CMOS képérzékelő (APS-C)
27 pontos (SAFOX 11) autófókusz

Jelenleg nem kapható!
  • K-3, a PENTAX új zászlóshajója, új technológiák tárházával

    Örömmel jelentjük be a PENTAX K-3 digitális tükörreflexes fényképezőgépet. A PENTAX K-bajonettes digitális SLR sorozat új zászlóshajója új technológiák, és felhasználóbarát funkciók tárházát vonultatja fel, optimalizálva a képminőséget, kezelhetőséget, még nehéz helyzetekben is.

    A K-széria legerősebb gépe, a K-3 olyan csúcstechnológiás jellemzőkkel bír, mint a 24 Megapixeles, nagyfelbontású szenzor; 27-pontos AF rendszer, 8,3 kép/másodperces képtovábbítás; kimagaslóan precíz fénymérés az új fejlesztésű 86000 pixeles RGB szenzornak köszönhetően; nagyméretű, nagyfelbontású LCD kijelző; illetve a kategóriájában legnagyobb, és legvilágosabb kereső. Az új aluláteresztő szűrő szimulátor — amely kimondottan a K-3-ban bemutatott innováció — lehetővé teszi, hogy hatékonyan csökkentsük a moiré effektust optikai aluláteresztő szűrő fizikai beépítése nélkül, lehetővé téve az alkalmazkodást az adott szituációhoz. A K-3 a videózás és képmegosztás tekintetében is sokat fejlődött. Az idők során már bizonyított időjárásálló konstrukció a megbízhatóságot is jelenti.

     

    Tulajdonságok

    • Nagyfelbontású, új fejlesztésű, 24 megapixeles szenzor; és új képfeldolgozó motor
      A K-3 új APS-C méretű, 24 effektív megapixeles CMOS (23.5mm×15.6mm) szenzort kapott. Párosítva a szintén új, kivételesen hatékony képfeldolgozással és zajszűréssel rendelkező PRIME III képfeldolgozó motorral, valamint az optikai aluláteresztő szűrő nélküli kialakítással, a K-3 nagyfelbontású, tónusokban gazdag képek készítését teszi lehetővé. Az extrém rossz fényviszonyokban segítségül szolgál az ISO 51200 legmagasabb érzékenység.
    • Egyedi PENTAX SR mechanizmus az optikai aluláteresztő szűrő helyett
      • Beépített SR mechanizmus A K-3 a PENTAX által fejlesztett SR (Shake Reduction) mechanizmust is magáénak mondhatja, mely minden kompatibilis K-bajonettes objektívvel működik**. Az SR mechanizmust segítő vezérlőszerkezet beépítése és a megnövelt mágneses erőnek köszönhetően a stabilizátor még megbízhatóbban és hatékonyabban működik, mint korábban.
      • Világelső***, innovatív aluláteresztő szűrőt szimuláló funkció Újonnan fejlesztett optikai aluláteresztő szűrőt szimuláló funkció**** szubpixel mértékű mikroszkopikus rezgésekkel szűri ki a moiré effektust expozíció közben, mely ugyanazt a hatást váltja ki, mint egy dedikált optikai aluláteresztő szűrő. De ellenben az optikai aluláteresztő szűrőkkel, amik mindig ugyanazt a hatást gyakorolják a képekre, az innovatív szimulátor nem csak ki- és bekapcsolható, de annak mértéke is beállítható. Ezzel a témához igazíthatjuk az ideális szűrés mértékét.
      • Felhasználót segítő funkciók A szenzor bármely irányba történő elmozgatását lehetővé tévő SR mechanizmus az egyik oka amiért olyan felhasználót segítő funkciók kerülhettek a gépbe, mint az automata vízszint kiegyenlítő, kompozíciós finomhangolás, és ASTRO TRACER, mely megkönnyíti a csillagászati fényképezést az opcionális O-GPS1 GPS egységgel.
        ** Kompatibilis objektívek: K-, KA-, KAF-, KAF2-, és KAF3-bajonettes objektívek, screw-mount objektívek, (adapterrel);és 645- és 67-rendszerű objektívek (adapterrel). Egyes funkciók nem elérhetőek bizonyos objektívekkel.
        *** Világelső a cserélhető objektíves fényképezőgépek között 2013. októberi állapot szerint.(A RICOH IMAGING COMPANY kutatásai alapján)
        **** Ez a funkció 1/1000 vagy lassabb záridőkkel hatékony. A funkció nem alkalmazható HDR kép készítése közben
        .
    • Új fejlesztésű SAFOX 11 AF modul 27 autófókusz ponttal
      A K-3 az új SAFOX 11 AF modullal érkezik kiterjesztett AF területtel, mely 27 pontos (ebből 25 kereszt-típusú). A középső, illetve az alatta és felette elhelyezkedő fókuszpontok a fényerős, F2,8-as optikák fényáteresztő képességéhez tervezett fókuszpontok, melyek egyszerűvé teszik a fényerős optikákkal való hajszálpontos fókuszálást. Az új AF modul rendkívül fényérzékeny, a -3EV-től +18EV tartományban is hatékonyan működik. Az RGB szenzornak köszönhetően olyan fejlett AF funkciók is elérhetőek, mint a zóna-kiválasztásos fókuszálás, mely egy meghatározott 9 pontos területen belül keresi meg a legoptimálisabbnak vélt fókuszpontot.
    • Kimgaslóan precíz fénymérés PENTAX Real-Time Scene Analysis Rendszerrel
      A K-3 az új fejlesztésű PENTAX Real-Time Scene Analysis System a kb. 86,000 pixeles RGB fénymérő szenzorral és továbbfejlesztett algoritmussal szerelve érkezik, mely nem csak eddig nem látott pontossággal bír, de további segítséget nyújt a fókuszálás és a fehéregyensúly beállításához. Így akár -3 fényértéknél is kiválóan működik. Az RGB szenzort használva a K-3 automatikusan felismeri a témát, és nem csak konzekvensen követi a felhasználó szándékait, de precízen el tudja különíteni a fő témát a háttértől, hatékonyabban kiegyensúlyozva a vaku erősségét.
    • Kb. 8,3 kép/másodperces képtovábbítási sebesség
      A K-3 22 nyers képet, és 60 JPEG képet képes rögzíteni egy gyors sorozatban*****, maximum 8,3 kép/másodperces sebességgel. Ez több innováció segítségével történt, többek közt egy nagy sebességű képalkotást segítő mechanizmussal, mely optimalizálja gyors sorozat esetén a zárat, tükröt, illetve a diafragmát; egy tompító mechanizmussal mely csökkenti a tükörcsapódás következtében keletkező rezgéseket; valamint a PRIME III képfeldolgozó motorral, mely lehetővé teszi a nagy adatmennyiségek gyors átvitelét.
      ***** JPEG Felbontás:L, JPEG Minőség:★★★
    • Optikai kereső 100%-os lefedettséggel; nagyobb, fényesebb képpel
      Az üvegprizma új bevonatának köszönhetően fényesebb képet kapunk kevesebb tükröződés mellett. A kereső szemkagylója teljesen újra lett tervezve, így a 0,95-szörös nagyítással pontosabban komponálhatunk és ellenőrizhetjük a fókuszpontot.
    • Full HD videofelvétel kreatív eszközökkel
      A K-3-mal csodálatos Full HD videofelvételeket rögzíthetünk (1920 x 1080 felbontás; 60i/30P fps) H.264 tömörítési formátumban, mely jó minőségű felvételeket biztosít még gyorsan mozgó témák esetén is. A vázon egy sztereó mikrofon, illetve egy fejhallgató csatlakozó is helyet kapott. A felhasználó manuálisan is állíthatja a hangot, illetve felvétel közben ellenőrizheti azt. A speciális effekteken felül******, a K-3 fejlett time-lapse módot is kínál, mely 4K felbontású videofelvételeket rögzít meghatározott időközönként (3840 x 2160 felbontás).
      ****** Speciális effektek használata esetén a kép/mp eltérhet a normál üzemmódhoz képest.
    • Okostelefon funkciók*******
      Az opcionális FLU CARD FOR PENTAX 16GB memóriakártyával a felhasználó akár a telefonjáról is vezérelheti a fényképezőgépét.
      ******* A szoftver iOS6 vagy későbbi, illetve Android 4.2 vagy későbbi operációs rendszerekkel kompatibilis.
    • Nagy, 3,2 incses LCD kijelző 1,037,000 képpontos felbontással
      A k-3 új 3,2 incses, nagyfelbontású hátsó LCD kijelzővel rendelkezik, kb. 1,037,000 képpontos felbontással (3:2 képaránnyal). A nagy betekintési szög mellett edzett üveg védi a kijelzőt a külső behatásoktól, és az egyedi rés nélküli kialakítás a tükröződéseket hivatott redukálni, így még erős napsütésben is jól látható marad a kijelző.
    • Strapabíró, por- és időjárásálló kialakítás; az outdoor fotózáshoz tökéletesítve
      A K-3 váza erős, ám könnyű magnézium ötvözet anyagból készül. A 92 speciális tömítésnek köszönhetően a por, nedvesség, és fagy nem ellenség a gép számára. A strapabíróság a zárra is igaz, mely 200 000 cikluson át volt tesztelve. Mindezek ellenére, a K-3 kompaktnak és könnyen kezelhetőnek lett tervezve.
    • Egyéb tulajdonságok:
      • Dupla SD kártya foglalat (SDXC UHS-1 kártyákkal kompatibilis SDR104 bus speed módban)
      • DRII (Dust Removal II) mechanizmus
      • HDR (High Dynamic Range) funkció nyers formátumban
      • PENTAX által fejlesztett hyper control system, a gyors, pontos reakciókért
      • Módválasztó tárcsa LOCK lehetőséggel (ON vagy OFF)
      • Újratervezett markolat, a még kényelmesebb fogás érdekében
      • Különboző korrekciós lehetőségek: objektív torzítás, kromatikus aberráció, vignettálás
      • Kompatibilitás Eye-Fi vezetéknélküli LAN kártyákkal
      • USB3.0, HDMI (type D) csatlakozók
      • Újonnan fejlesztett Digital Camera Utility 5 szoftver mellékelve javított teljesítménnyel


    Pentax smc DA 18-135mm f/3.5-5.6 ED AL (IF) WR  objektív

    Az SMC DA 18-135MM F/3,5-5,6 ED AL (IF) DC WRL objektív Pentax digitális tükörreflexes fényképezőgépének 7,5x nagyítást biztosít. A tele zoom aszférikus lencséinek és körkörös diafragmájának köszönhetően fényképei természetesek lesznek. Ráadásul, az objektív AF motorja csendes és gyors élességállítást garantál, amely mozgás közben történő fényképezésnél különösen hasznos lehet. A Super Protect védjegyes objektív 7 vízálló tömítésével a nedvességnek és a kisebb esőknek is ellenáll. Mivel az objektív kompakt és védőkupakot is kapott, a szállítása is nagyon egyszerű. A nagyközönségnek szánt, precíz és sokoldalú Pentax SMC DA 18-135MM F/3,5-5,6 profi optikai eredményt ígér.


    Tulajdonságok


    • Fényerő: 3.5-5.6
    • Gyújtótávolság: 18-135mm
    • Szűrőméret: 62mm
    • Felépítés: 13 lencse 11 csoportban
    • Méret (átmérő x hossz): 73x76mm
    • Tömeg: 405g
    • Tartozék: első-hátsó objektívsapka és napellenző
    • alacsony színszórású lencsetagok (ED)
    • leképezési hibákat megszüntető lencsetagok (AL)
    • belső élességállítás (IF)
    • Quick-Shift fókusz rendszer (QS)
    • víz és portaszító lencse bevonat (SP)
    • cseppálló kivitel (WR)



     


    Termékteszt és hivatalos termékbemutatók

    Pixinfo.com terméktesztje a Pentax K-3 digitális fényképezőgépről


     

  • Típus:Tükörreflexes digitális fényképezőgép
    Jellemzők:FullHD videófelvétel; HDR képalkotási mód; kettős memóriakártya foglalat; okostelefonról vezérlés; szenzor stabilizátor; cserélhető mattüveg; világóra; időjárásálló váz; Szimulált optikai aluláteresztő szűrő; lencsekorrekciók; 200 000 expóra tervezett zárszerkezet
    LCD:3,2"
    Pixelszám:24 megapixel
    Iso értékek:100-51200 1/3 Fé lépésekben
    Képstabilizátor:objektívtől függ
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; lassú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer; 27 pontos
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:pentaprizmás
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 3 egyedi; 10 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/8000 - 30 másodperc + B záridő
    Fénymérés:átlag; középre súlyozott; multi area; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:opcionális
    Önkioldó:2 másodperc; 12 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC
    Burkolat anyaga:fémváz
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:D-LI90 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Pentax K-3 digitális fényképezőgép váz
    • akkumulátor
    • akkumulátortöltő
    • használati útmutató
    • hordozószíj
    • Pentax 18-135mm f/3.5-5.6 ED AL (IF) WR objektív
    • első-hátsó objektívsapka
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS