Nikon D750 digitális fényképezőgép váz - Tennofoto.hu

Nikon D750 digitális fényképezőgép váz (3év)

Nikon
VBA420AE

Szabadítsa fel vizuális képzeletét a gyors, sokoldalú és agilis D750 segítségével. A korlátlan lehetőségek világában ez a teljes képméretű, 24,3 megapixeles erőmű megadja a bátor választás szabadságát.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon D750 digitális fényképezőgép váz


    Professzionális képalkotási technológiájának és formatervezetten kompakt kialakításának köszönhetően ezt a fényképezőgépet semmi sem fogja vissza. 

    Az új tervezésű, FX-formátumú érzékelő kivételes képminőséget és minden eddiginél tisztább képeket biztosít nagy ISO-értékek mellett történő fotózáskor. Ez a modell döbbenetes érzékenységű AF-teljesítmény, akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel, valamint 1080/60p felbontású/sebességű teljes HD videofelvétel mellett dönthető monitorral segíti a művészi kifejezés szabadságát. A beépített Wi-Fi funkció segítségével pillanatok alatt könnyedén megoszthatja remek fényképeit.

     

    Tulajdonságok


    • Picture Control 2.0: teljes körűen szabályozható a képélesítés, a kontraszt, a fényerő, a színárnyalat és a színtelítettség fényképezéskor és videofelvételek készítésekor. Az Egyenletes beállítás maximális dinamikatartományt biztosít a könnyebb utómunkához, a Tisztaság beállítással pedig a részleteket lehet finomhangolni. A beállítások vizuálisan módosíthatók felvétel közben, valamint a videofelvételekhez és a fényképekhez egy külön menüben különböző opciókat elmentve leegyszerűsítheti a felvételkészítési folyamatot.
    • Szabályozható színmegjelenítésű monitor: lehetőséget ad a színegyensúly és a fényerő tetszőleges módosítására az egyéni ízlésnek megfelelően. A tükröződésgátló bevonatú, 8 cm-es, 1 229 000 képpontos dönthető RGBW LCD-képernyőnek köszönhetően a fényképezőgép minden körülmények között rugalmasan és könnyen működtethető.
    • Energiatakarékos kialakítás: fényképezzen hosszabb ideig egyetlen feltöltéssel. Készítsen akár 1230 állóképet vagy akár 55 percnyi videoanyagot² az ultrakompakt és könnyű EN-EL15 lítium-ion akkumulátor egyetlen feltöltésével.
    • Teljes képes hordozhatóság: az elsőrendű ergonómia és a kis tömegű, időjárásálló, egy darabból álló fényképezőgépváz együttese valódi, teljes képes szabadságot nyújt. A mély markolat kézmérettől függetlenül biztonságos és stabil fogást kínál, így a gép akár hosszabb időn keresztül is kényelmesen, fáradás nélkül tartható.
    • Strapabíró és tartós: a tartós, időjárásálló vázzal védett D750 bármilyen környezetben kész helytállni. A kevlár-szénszál kompozit záregységet 150 000 kioldási cikluson át teszteltük, az erős, egy darabból álló szerkezet pedig a fényképezőgép könnyű és tartós felépítését garantálja.
    • 51 pontos Multi-CAM 3500FX AF-rendszer: látványos, teljes méretű pontosság. Konfigurálható 9 pontos, 21 pontos, illetve 51 pontos fedési beállításhoz, érzékenységének határa pedig -3 Fé (ISO 100, 20 °C). Gyors élességrögzítést és kibővített „Tárolás tájolás szerint” funkciót kínál. A középen található tizenöt kereszt típusú érzékelő kompatibilis az f/5,6 vagy nagyobb rekeszértékű AF NIKKOR objektívekkel, a 11 középső élességpont pedig f/8 rekeszértékkel működik.
    • Csoportos AF mező mód: vadonatúj „Csoportos AF mező” mód, amellyel egy öt AF-pontból álló csoport áthelyezhető a kép különböző részeire, az egypontos AF-módhoz hasonlóan. Ez az új Csoportos AF mező mód nagy kontrasztú háttér előtt gyorsan és kiszámíthatatlanul mozgó témák megörökítésére szolgál, mint például labdarúgó mérkőzések esetén. Gyorsabb témaazonosítást nyújt, és lecsökkenti az automatikus élességállítás hibázási lehetőségét, amikor a játékosok mögött a háttérre állítaná az élességet.
    • Többterületű D-videó: a különböző viszonyok közötti videokészítés támogatása érdekében a D-videó közvetíthető minőségű videót kínál többféle képformátummal. A D750 FX- és DX-formátumú teljes HD (1080p) videofelvételeket rögzít 50p/60p képkockasebességgel, figyelemre méltóan kevés képzajjal, moaréval és színhibával. A motoros rekeszt felvétel közben is vezérelheti, továbbá a fényképezőgép tiszta HDMI kimenetet is kínál, ráadásul a teljes felbontású videókat a fényképezőgépben és ezzel egyidejűleg egy külső felvevőeszközön is rögzíteni lehet.
    • Filmkészítési szabadság: teljes körűen szabályozható a felvételek beállítása videorögzítés közben. M módban történő videofelvétel során az érzékenységet ISO 100-tól egészen ISO 51 200 egyenértékig állíthatja, vagy rögzítheti az automatikus ISO-tartomány maximális ISO érzékenységét (minimum ISO 200). A Nikon 3D zajcsökkentése visszaszorítja a véletlen zajt, a torzítást és a vibrálást a nagy érzékenység mellett készített felvételeken. A „Zebra” mód (Csúcsfénykijelzés) pontosan megmutatja a fényképezőgép monitorán a beégett területeket.
    • Minőségi hangvezérlés: a hangfelvétel fejlett vezérlése nemcsak a hangminőséget javítja, a sokoldalúságot is növeli. Sztereó mikrofonbemenet és egy hangkimenet teszi lehetővé a hang elszigetelt finombeállítását akár felvétel előtt, akár felvétel közben. Kiválaszthatja a hangtartományt (széles/beszédhang), és csökkentheti a szélzajt a beépített mikrofon segítségével.
    • Széles dinamikatartomány (HDR): a gép két felvételt készít a kioldógomb egyszeri lenyomásakor, majd ezekből egyetlen, részletgazdag, nagy kontrasztú képet alkot.
    • Fényképezőgépen belüli időzített fényképezés funkció: sima expozíciós átmenetekkel rendelkező időzített fényképezést tesz lehetővé egyszerű menüműveletek révén. Az időzített felvételkészítés funkció segítségével előre meghatározott időközönként oldhatja ki a zárat. Az időzített fényképezéssel rögzített képeket videofájlként mentheti, és így a történéseket a valóságosnál 24 – 36 000-szer gyorsabban játszhatja vissza.
    • Effektusok mód: lelje örömét a különféle speciális hatásokban, vagy használja a Motívumprogram módokat különleges helyzetekben és helyeken. A speciális hatások fényképekre és videofelvételekre is alkalmazhatók. Megtalálható köztük például a Kiválasztott szín, a Színes vázlat, a Miniatűr hatás és az Éjszakai mód. Megtekintheti a kiválasztott hatás eredményének előnézetét, és erősségét menet közben módosíthatja.
    • Korlátlan sorozatfelvétel: számtalan fényképet készíthet, és látványos fénycsóvás fotókat alkothat. Készíthet képeket sorozatfelvétel kioldási módban 4 másodperces vagy hosszabb záridővel, és a csúcsminőségű JPEG- vagy RAW-felvételek számának csak a memóriákártyák kapacitása és az akku élettartama szab határt. Az egyes exponálások közötti hihetetlenül rövid időnek köszönhetően a csillagok nyomvonalának összefűzésével, illetve a fénycsóvák szünetmentes összekötésével látványos képeket hozhat létre külső gyártók szoftvereivel.
    • Teljes Digitális Képalkotási Rendszer: a D750 fényképezőgép 24,3 megapixel felbontású érzékelőjének képességeit a NIKKOR objektívek széles választékával bontakoztatja ki igazán. Kivételesen nagy felbontó képességüknek köszönhetően a NIKKOR objektívek bármely területen dolgozó fotós igényeinek megfelelnek. A D750 teljesen kompatibilis a Nikon piacvezető Kreatív Megvilágítási Rendszerével is, és sokféle vakuval képes együttműködni, így kreatív vakus fényképezésre nyílik mód akár a gépre szerelt, akár külön elhelyezett vakukkal.
    • Távoli működtetés: munkafolyamatát támogathatja profi vezeték nélküli vezérlésre és képátvitelre szolgáló tartozékokkal. A fényképezőgép beépített Wi-Fi funkciója, valamint a külön WMU alkalmazás¹ használatával távolról kioldhatja a fényképezőgépet egy intelligens eszköz segítségével. Vegye még jobban kézbe az irányítást a vezeték nélküli üzemmódban történő fényképezésnél a WR-R10 vezeték nélküli jelvevő és a WR-T10 vezeték nélküli jeladó használatával, vagy vezérelje a fényképezőgép beállításait a WR-1 vezeték nélküli távvezérlővel. Az Ethernet- és vezeték nélküli LAN-csatlakozáshoz a külön megvásárolható UT-1 adatküldőt és a WT-5 vezeték nélkül jeladót kell csatlakoztatni.
    • Adattároló: két SD kártyanyílás a zökkenőmentes fotózás érdekében. Mindkét kártyafoglalat kompatibilis a nagy kapacitású SDXC- és UHS-I-kártyákkal.
       


    Hivatalos terméktájékoztató és termékteszt


    I am full frame freedon - Nikon D750

    Nikon Digitudor - digitális súgó

    Nikon D750 terméktesztje a pixinfo.com weboldalon

  • Típus:Prémium kategóriás fényképezőgépek; Tükörreflexes digitális fényképezőgép
    Jellemzők:1230 kép egy feltöltéssel; Dioptria korrekció; dönthető kijelző; élőkép; EXPEED 4 processzor; FullHD videófelvétel; kettős memóriakártya foglalat; por- és cseppálló váz; Wi-Fi
    LCD:3,2"
    Pixelszám:25 megapixel
    Iso értékek:100-12800 1/3 vagy 1/2 vagy 1 Fé lépésekben ; kiterjeszthető ISO50 és 51200-ra
    Képstabilizátor:objektívtől függ
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú záridő; lassú szinkron; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:Nikon saru
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:TTL 51-pontos AF (15 keresztszenzorral)
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:pentaprizmás
    Fehéregyensúly:12 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás; manuális
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 30 másodperc + B záridő
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 vagy 1/2 lépésközzel
    Fénymérés:3D mátrix II; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:WiFi
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc; 20 másodperc; 5 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:fémváz; magnézium öntvény
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:EN-EL15 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • D750 digitális fényképezőgép váz
    • DK-21 gumi szemkagyló
    • BF-1B vázsapka
    • EN-EL15 lítium-ion akkumulátor érintkezőfedéllel
    • MH-25a akkutöltő (fali hálózati adapterrel vagy az értékesítési országtól, illetve régiótól függő típusú és kialakítású tápkábellel érkezik)
    • DK-5 keresősapka
    • UC-E17 USB-kábel
    • AN-DC14 hordszíj
    • ViewNX 2 telepítő
    • Garancia
    • Magyar nyelvű leírás

     

     

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS