Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

DSLR Tükörreflexes fényképezőgépek

Nikon D7200 digitális fényképezőgép váz (3év)

Gyártó: Nikon
Cikkszám: VBA450AE
A kifinomult Nikon D7200 egyenes út a nagyszerűséghez. Ezzel a villámgyors és könnyen csatlakoztatható, DX formátumú D-SLR fényképezőgéppel lenyűgöző állóképek és kiemelkedő minőségű videók készíthetők. Gyors, sokoldalú, és minden elképzelését megvalósíthatja vele.

Összehasonlítás Kedvencekbe Videó

A termék ára:
349 900 Ft
db
GARANCIA
INGYENES
SZÁLLÍTÁS!
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Nikon D7200 difitális fényképezőgép


A D7200 a megvalósult tökéletesség. A Nikon legendás professzionális fényképezőitől örökölt automatikus élességállítási rendszer akár -3 Fé-ig garantálja a pontos témabemérést. A külön videobeállítási menü és a speciális hangvezérlési funkciók kivételes rugalmasságot kínálnak a filmkészítőknek. A fénycsóvás fotózási és az időzített videós szolgáltatások tovább bővítik a kreatív lehetőségeket, a NIKKOR objektíveknek köszönhetően pedig garantált a részletgazdagság. A beépített Wi-Fi- és NFC-kompatibilitás megkönnyíti a lenyűgöző minőségű állóképek feltöltését.

Valósítsa meg az elképzeléseit
Magasabb nívó a fotózásban részletgazdag állóképekkel és videókkal. Nyomdai minőségű 24,2 megapixeles fényképek készíthetők, a videofelvételek pedig még éjszaka is kristálytiszták maradnak.
 

Profi AF-teljesítmény
A D7200 kategóriaelső automatikus élességállítási rendszere hihetetlen pontossággal azonosítja be a témát. A -3 Fé érzékenységi határnak köszönhetően a témabemérés még sötétben is rendkívüli.
 

Tökéletesség gyenge fényben is
Készítsen élesebb, tisztább, jobban definiált képeket nagy ISO-értékek mellett is. A 100 és 25 600 közötti szabványos ISO-tartománynak köszönhetően bármilyen fényben magabiztosan fotózhat.
 

Moziélmény
Könnyedén készíthet lenyűgöző felvételeket. A Nikon professzionális fényképezőitől örökölt videofunkciókat kínáló könnyűvázas D7200 a filmkészítők álma.
 

Ossza meg a látványt
A beépített Wi-Fi¹- és NFC-kompatibilitás (Near Field Communication) megkönnyíti a lenyűgöző minőségű állóképek intelligens eszközön keresztüli feltöltését.

Gyors sorozatfelvétel
Akár 6 kép/mp sebesség DX-formátumban, illetve akár 7 kép/mp sebesség 1,3-as kivágás esetén. A fényképező gép nagyméretű átmeneti tárolójának köszönhetően akár 27 12 bites RAW-képet és akár 100 kiváló minőségű JPEG-et is képes rögzíteni egy nagysebességű sorozatfényképezés során.²
 

Korlátlan sorozatfelvétel
Készítsen lenyűgöző fénycsóvás fotókat. Készíthet képeket Sorozatfelvétel kioldási módban 4 másodperces vagy hosszabb záridővel, és annyi fényképet rögzíthet, amennyit csak a memóriakártyák, illetve az akkumulátor lehetővé tesznek.
 

Időzített videofelvételek
Az időzített videofelvételek esetén zökkenőmentesek az expozícióátmenetek. A fényképezőgép időzített fényképezési módjában rögzített képeket videofájlként mentheti, és így a történéseket a valóságosnál gyorsabban játszhatja vissza.


Tulajdonságok


 • 24,2 megapixeles részletgazdagság: lépjen a képminőség új szintjére. Mivel különleges kialakítása miatt nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt (OLPF), a D7200 DX-formátumú képérzékelője a lehető legtöbbet hozza ki a 24,2 megapixeles felbontás által kínált lehetőségekből; a gép széles dinamikai tartományú, alacsony zajszintű és gazdag színátmenetű felvételeket készít.
   
 • EXPEED 4: A fényképezőgép általános teljesítményének növelésével ér el kimagasló hatást. Rendkívüli képalkotási és ISO teljesítményt tesz lehetővé, valamint magas képkockasebességet a videók készítésekor.
   
 • Multi-CAM 3500 II 51 pontos automatikus élességállítás: a Nikon professzionális fényképezőitől örökölt automatikus élességállítási rendszernek köszönhetően a D7200 elképesztő pontosságot kínál. A rendszer -3 Fé értékig érzékeny (ISO 100, 20 °C hőmérsékleten), így akár sötétben is éles felvételeket készíthet. A középen elhelyezkedő tizenöt kereszt típusú érzékelő kivételes témabemérést tesz lehetővé. Az egyik középső pont f/8-kompatibilis, így több objektív/telekonverter-kombinációt tesz lehetővé.
   
 • 1,3-as kivágás: extra átfogás, sebesség és szélesebb AF-képfedés. A kivágás móddal 1,3-szorosára bővíthető a DX-objektívek átfogása, csaknem megduplázható az FX-objektívek telefotó effektusa, és akár 7 kép/mp sebességgel is készíthető sorozatfelvétel. Ebben az üzemmódban az automatikus élességállítási rendszer 51 élességpontja a teljes képterületet lefedi.
   
 • Picture Control 2.0: megkönnyíti az élesítés, a kontraszt, a fényerő, a színárnyalat és a színtelítettség pontos beállítását fényképek és videók készítésekor. Az Egyenletes beállítás maximális dinamikatartományt biztosít a könnyebb utómunkához, a Tisztaság beállítással pedig garantált a nagy részletezettség. A beállításokat vizuálisan módosíthatja felvételkészítés közben, és egységesítheti a folyamatot, ha a videók és az állóképek készítéséhez egy külön menübe menti a beállításokat.
   
 • Több területű D-videó: készítsen közvetíthető minőségű videót figyelemre méltóan kevés képzajjal, többféle képformátumban. Rögzítsen DX-formátumban akár 25p/30p képkockasebességű, teljes HD felbontású videókat, vagy telefotózáshoz váltson át az 1,3-as kivágási módba, amely 1080/50p/60p felbontású rögzítést tesz lehetővé. A fényképezőgép tiszta HDMI kimenetet is kínál, ráadásul a teljes felbontású videókat a fényképezőgépben és ezzel egyidejűleg egy külső felvevőeszközön is rögzíteni lehet.
   
 • A filmkészítés szabadsága: a beállítások segítségével tökéletesen kézben tarthatja a felvételek minden apró részletét. Az automatikus ISO-szabályozás használatával zökkenőmentes átmenet érhető el a sötét és világos területek között. A Zebra mód megmutatja a fényképezőgép kijelzőjén, hogy mely területek vannak beégve. Az Egyenletes Picture Control-beállítás megkönnyíti a színátmenetek kezelését az utómunka során. A külön videó menünek köszönhetően videofelvételi beállításait egy helyen tárolhatja.
   
 • Hi-fi hangminőség: a D7200 fejlett hangvezérlési lehetőségével saját elképzeléseinek megfelelően rögzítheti a hangot. Kijelölheti a hangtartományt (széles/beszédhang), és csökkentheti a szélzajt a beépített mikrofon segítségével. Amikor közvetlenül a hangforrásból rögzíti a hangot, a maximális szabadság érdekében használja a Nikon ME-W1 vezeték nélküli mikrofont, amellyel akár 50 méterről is tiszta hangfelvétel készíthető.
   
 • Világos kereső: nagyjából 100%-os képfedés és kivételes szabadtéri láthatóság, még erős háttérfény esetén is. A kereső egy OEL-kijelzőelemmel rendelkezik, amely energiatakarékos módon biztosít fényes, nagy kontrasztú információ-megjelenítést.
   
 • Szabályozható színmegjelenítésű monitor: lehetőséget ad a képernyő színegyensúlyának és a fényerejének tetszőleges módosítására az egyéni ízlésnek megfelelően. A tükröződésgátló bevonatú, 8 cm-es, kb. 1 229 000 képpontos RGBW LCD-kijelző bármilyen helyzetben könnyű vezérlést tesz lehetővé.
   
 • Strapabíró és megbízható: Az D7200 a kemény körülmények túlélésére született – a váz ellenáll a pornak, az időjárási viszonyoknak és a nedvességnek. A magnéziumötvözet felső és hátsó fedél növeli a strapabírást, a záregység pedig 150 000 kioldást végrehajtó teszten esett át.
   
 • NIKKOR objektívek: a D7200 kompatibilis a Nikon DX formátumú objektívek teljes, illetve az FX objektívek széles választékával. A kimagasló felbontó képességű NIKKOR objektívekkel kivételes eredmények érhetők el, a DX-formátumú objektívek kis mérete pedig valódi előnyt jelent telefotózáskor, illetve amikor kényelmesen szeretne utazni. 1,3-as kivágás módban az AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G vagy hasonló objektív telefotó átfogása 390 mm-re bővíthető.
   
 • Beépített vaku: az intelligens TTL vakuvezérlésnek és a vezérlő funkciónak köszönhetően akár két, külön megvásárolható vakukból álló távvezérelhető Nikon segédvakucsoportot is képes távolról irányítani.
   
 • Kreatív Megvilágítási Rendszer: a D7200 sokféle vakuval képes együttműködni, így kreatív vakus fényképezésre nyílik mód akár a gépre szerelt, akár külön elhelyezett vakukkal. A Nikon piacvezető Kreatív Megvilágítási Rendszere olyan csúcskategóriás vakukat is tartalmaz, mint például az SB-700, illetve olyan gyors modelleket, mint az SB-500, amely beépített, nagy fényerejű LED-lámpával is rendelkezik, így élménnyé varázsolja a videokészítést.
   
 • Távoli működtetés: a külön tartozék számos lehetőséget kínál a vezeték nélküli vezérlésre és képátvitelre. A fényképezőgép távolról is kioldható egy intelligens eszközzel a beépített Wi-Fi és a külön WMU alkalmazás használatával.¹ Vegye még jobban kézbe az irányítást a vezeték nélküli üzemmódban történő fényképezésnél a WR-R10 vezeték nélküli jelvevő és a WR-T10 vezeték nélküli jeladó révén; a WR-1 vezeték nélküli távvezérlő használatával akár a fényképezőgép beállításait is vezérelheti. Az Ethernet- és vezeték nélküli LAN-csatlakozáshoz a külön megvásárolható UT-1 adatküldőt és a WT-5 vezeték nélkül jeladót kell csatlakoztatni.
   
 • NFC-kompatibilitás: a képek rendkívül egyszerűen elküldhetők egy NFC-kompatibilis intelligens eszközre. Egyszerűen érintse a D7200 fényképezőgépet az intelligens eszközhöz, és azonnal továbbíthatja a fényképezőgép LCD-képernyőjén látható képet.
   
 • Energiatakarékos kialakítás: tovább fényképezhet egyetlen feltöltéssel. Az ultrakompakt és könnyű EN-EL15 lítium-ion akkumulátor egyetlen töltésével 1110 állóképet és akár 80 percnyi videofelvételt³ rögzíthet.
   
 • Adattároló: két SD-kártyafoglalat biztosítja a zökkenőmentes fotózást. Mindkét kártyafoglalat kompatibilis a nagy kapacitású SDXC- és UHS-I-kártyákkal.
   
 • Mellékelt szoftver: a kreatív folyamat a fényképezés után sem ér véget. A speciális Nikon szoftver átfogó megközelítést kínál a fényképek és videoklipek importálására, szerkesztésére és megosztására. Számos lehetőség áll rendelkezésre a videofájlok szerkesztésére; akár még a Picture Control paraméterek is szabályozhatók. Használja ki a közösségi hálózatokba való közvetlen feltöltési funkciók előnyeit.


  ¹ A Wi-Fi funkció használatához egyszerűen töltse le a Wireless Mobile Utility alkalmazást az intelligens eszközére. Ez az alkalmazás az Android™, illetve az iOS™ operációs rendszerű intelligens eszközökkel kompatibilis, és ingyenesen letölthető a Google Play™, illetve az Apple App Store™ áruházból. Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Google Inc. védjegyei.
  ² ISO 100 érték melletti fényképezés és 16 GB-os SanDisk Extreme PRO UHS-I SDHC kártya (95 MB/mp) használata esetén. Az átmeneti tárolókapacitás a rögzített téma függvénye. 
  ³ A CIPA-szabványok alapján.

   


Termékteszt és hivatalos termékbemutatók


Pixinfo.com terméktesztje a Nikon D7200  digitális fényképezőgépről

Nikon D7200 hivatalos terméktájékoztató

 

Típus:Tükörreflexes digitális fényképezőgép
Jellemzők:1,3x-os képkivágás; 1110 kép egy feltöltéssel; 150 000 expóra tervezett zárszerkezet; AF segédfény; csendes expozíció mód; dupla SD kártya foglalat; élőkép; EXPEED 4 processzor; HDMI kimenet; nagyfrekvenciás érzékelőtisztítás; opcionális GPS; por- és cseppálló váz; videóvágás; virtuális horizont; Wi-Fi NFC-vel
Pixelszám:24 megapixel
Iso értékek:100-6400 1/3, 1 Fé lépésközökkel; auto; fekete-fehér módban max. ISO102400; ISO; kiterjeszthető ISO25600-ra
Képstabilizátor:objektívtől függ
Beépített vaku:van
Vaku opciók:automata; első redőny; hosszú záridő; lassú szinkron; második redőny; vörösszem-hatás csökkentő
Külső vakupapucs:vakupapucs (1/250 mp vakuszinkron); van
Digitális zoom:nincs
Autófókusz:51 pontos ; TTL 51-pontos AF (15 keresztszenzorral); TTL AF
Makró:objektívtől függ
Szűrőméret:objektívtől függ
Kereső:pentaprizmás
Fehéregyensúly:6 előre beállított; auto; finomhangolható; Kelvin értéken hangolható
Szenzor típusa:CMOS
Zársebesség-tartomány:1/8000 - 30 másodperc
Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 vagy 1/2 lépésközzel
Fénymérés:3D mátrix II; középre súlyozott; szpot
Rekesz-elõválasztás:van
Zársebesség-előválasztás:van
Távkioldó:NFC; van; WiFi
Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc; 20 másodperc; 5 másodperc
Belső memória:nincs
Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
Burkolat anyaga:aluminium; magnézium öntvény
Tömörítetlen formátum:RAW
Energiaforrás:EN-EL15 Li-ion
Videokimenet:van
USB:van
 • Nikon D7200 digitális fényképezőgép
 • AN-DC1Strap AN-DC1 szíj
 • BF-1B vázsapka
 • DK-23 gumi szemkagyló
 • DK-5 keresősapka
 • EN-EL15 akkumulátor
 • MH-25a akkutöltő
 • UC-E17 USB-kábel
 • Kezelési útmutató
 • ​Garancia

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink

Kapcsolódó termékek

 • Sigma 300-800 mm F5,6 EX DG APO HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 300-800 mm F5,6 EX DG APO HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  2 499 800 Ft

  Sigma 17-50 mm F2.8 EX DC OS HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 17-50 mm F2.8 EX DC OS HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  144 800 Ft

  Sigma 300 mm F 2,8 EX DG APO HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 300 mm F 2,8 EX DG APO HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  999 900 Ft

  Sigma 4,5mm F2,8 EX DC Circular Fisheye HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 4,5mm F2,8 EX DC Circular Fisheye HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  279 800 Ft

 • Sigma 150mm F 2,8 EX DGOS HSM Makro objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 150mm F 2,8 EX DGOS HSM Makro objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  349 800 Ft

  Sigma 200-500 mm F 2,8 APO EX DG objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 200-500 mm F 2,8 APO EX DG objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  5 999 800 Ft

  Sigma 120-300mm F/2.8 (S) DG OS HSM objektív Nikon fényképezőgéphez

  Összehasonlítás

  Sigma 120-300mm F/2.8 (S) DG OS HSM objektív Nikon fényképezőgéphez

  Részletek >>

  1 049 800 Ft

  Sigma 35 mm F 1,4 DG HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 35 mm F 1,4 DG HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  299 800 Ft

 • Nikon D7200 digitális fényképezőgép (3év) + AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR (1év) objektív

  Összehasonlítás

  Nikon D7200 digitális fényképezőgép (3év) + AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR (1év) objektív

  Részletek >>

  429 900 Ft

  Nikon D7200 digitális fényképezőgép (3év) + AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5–5.6G ED VR (1év) objektív

  Összehasonlítás

  Nikon D7200 digitális fényképezőgép (3év) + AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5–5.6G ED VR (1év) objektív

  Részletek >>

  449 900 Ft

  Nikon D7200 digitális fényképezőgép (3év) + AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR (1év) objektív

  Összehasonlítás

  Nikon D7200 digitális fényképezőgép (3év) + AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR (1év) objektív

  Részletek >>

  579 900 Ft

  Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM objektív, Nikon DSLR fényképezőgépekhez

  Részletek >>

  159 800 Ft

 • Kowa TX10-N konverter Nikon bajonettel

  Összehasonlítás

  Kowa TX10-N konverter Nikon bajonettel

  Részletek >>

  93 000 Ft

  Kowa TX07-N konverter Nikon bajonettel

  Összehasonlítás

  Kowa TX07-N konverter Nikon bajonettel

  Részletek >>

  134 000 Ft

  Kowa TX17-N konverter Nikon bajonettel

  Összehasonlítás

  Kowa TX17-N konverter Nikon bajonettel

  Részletek >>

  184 920 Ft

  Nikon AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II objektív

  Összehasonlítás

  Nikon AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II objektív

  Részletek >>

  169 900 Ft

 • Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5–6.3G ED VR objektív

  Összehasonlítás

  Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5–6.3G ED VR objektív

  Részletek >>

  269 900 Ft

  Nikon AF-S Fisheye Nikkor 8-15mm f/3.5-4.5E ED objektív

  Összehasonlítás

  Nikon AF-S Fisheye Nikkor 8-15mm f/3.5-4.5E ED objektív

  Részletek >>

  479 900 Ft

  Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

  Összehasonlítás

  Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

  Részletek >>

  119 900 Ft

  Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív Canon EOS fényépezőgépekhez

  Összehasonlítás

  Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív Canon EOS fényépezőgépekhez

  Részletek >>

  249 900 Ft

Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA