Nikon D7200 digitális fényképezőgép kit, AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR objektívvel - Tennofoto.hu

Nikon D7200 digitális fényképezőgép (3év) + AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR (1év) objektív

Nikon
VBA450K008

Zoomos telefotó objektív szett. A D7200 fényképezőgépet és a nagy teljesítményű AF-S DX NIKKOR 18–300mm/f3.5-6.3 VR objektívet tartalmazza. 16,7x zoommal, valamint a fényképezőgép rázkódásának hatását kiegyenlítő rázkódáscsökkentéssel rendelkező szuper-telefontó objektív.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon D7200 difitális fényképezőgép


    A D7200 a megvalósult tökéletesség. A Nikon legendás professzionális fényképezőitől örökölt automatikus élességállítási rendszer akár -3 Fé-ig garantálja a pontos témabemérést. A külön videobeállítási menü és a speciális hangvezérlési funkciók kivételes rugalmasságot kínálnak a filmkészítőknek. A fénycsóvás fotózási és az időzített videós szolgáltatások tovább bővítik a kreatív lehetőségeket, a NIKKOR objektíveknek köszönhetően pedig garantált a részletgazdagság. A beépített Wi-Fi- és NFC-kompatibilitás megkönnyíti a lenyűgöző minőségű állóképek feltöltését.

    Valósítsa meg az elképzeléseit
    Magasabb nívó a fotózásban részletgazdag állóképekkel és videókkal. Nyomdai minőségű 24,2 megapixeles fényképek készíthetők, a videofelvételek pedig még éjszaka is kristálytiszták maradnak.
     

    Profi AF-teljesítmény
    A D7200 kategóriaelső automatikus élességállítási rendszere hihetetlen pontossággal azonosítja be a témát. A -3 Fé érzékenységi határnak köszönhetően a témabemérés még sötétben is rendkívüli.
     

    Tökéletesség gyenge fényben is
    Készítsen élesebb, tisztább, jobban definiált képeket nagy ISO-értékek mellett is. A 100 és 25 600 közötti szabványos ISO-tartománynak köszönhetően bármilyen fényben magabiztosan fotózhat.
     

    Moziélmény
    Könnyedén készíthet lenyűgöző felvételeket. A Nikon professzionális fényképezőitől örökölt videofunkciókat kínáló könnyűvázas D7200 a filmkészítők álma.
     

    Ossza meg a látványt
    A beépített Wi-Fi¹- és NFC-kompatibilitás (Near Field Communication) megkönnyíti a lenyűgöző minőségű állóképek intelligens eszközön keresztüli feltöltését.

    Gyors sorozatfelvétel
    Akár 6 kép/mp sebesség DX-formátumban, illetve akár 7 kép/mp sebesség 1,3-as kivágás esetén. A fényképező gép nagyméretű átmeneti tárolójának köszönhetően akár 27 12 bites RAW-képet és akár 100 kiváló minőségű JPEG-et is képes rögzíteni egy nagysebességű sorozatfényképezés során.²
     

    Korlátlan sorozatfelvétel
    Készítsen lenyűgöző fénycsóvás fotókat. Készíthet képeket Sorozatfelvétel kioldási módban 4 másodperces vagy hosszabb záridővel, és annyi fényképet rögzíthet, amennyit csak a memóriakártyák, illetve az akkumulátor lehetővé tesznek.
     

    Időzített videofelvételek
    Az időzített videofelvételek esetén zökkenőmentesek az expozícióátmenetek. A fényképezőgép időzített fényképezési módjában rögzített képeket videofájlként mentheti, és így a történéseket a valóságosnál gyorsabban játszhatja vissza.


    Tulajdonságok


    • 24,2 megapixeles részletgazdagság: lépjen a képminőség új szintjére. Mivel különleges kialakítása miatt nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt (OLPF), a D7200 DX-formátumú képérzékelője a lehető legtöbbet hozza ki a 24,2 megapixeles felbontás által kínált lehetőségekből; a gép széles dinamikai tartományú, alacsony zajszintű és gazdag színátmenetű felvételeket készít.
       
    • EXPEED 4: A fényképezőgép általános teljesítményének növelésével ér el kimagasló hatást. Rendkívüli képalkotási és ISO teljesítményt tesz lehetővé, valamint magas képkockasebességet a videók készítésekor.
       
    • Multi-CAM 3500 II 51 pontos automatikus élességállítás: a Nikon professzionális fényképezőitől örökölt automatikus élességállítási rendszernek köszönhetően a D7200 elképesztő pontosságot kínál. A rendszer -3 Fé értékig érzékeny (ISO 100, 20 °C hőmérsékleten), így akár sötétben is éles felvételeket készíthet. A középen elhelyezkedő tizenöt kereszt típusú érzékelő kivételes témabemérést tesz lehetővé. Az egyik középső pont f/8-kompatibilis, így több objektív/telekonverter-kombinációt tesz lehetővé.
       
    • 1,3-as kivágás: extra átfogás, sebesség és szélesebb AF-képfedés. A kivágás móddal 1,3-szorosára bővíthető a DX-objektívek átfogása, csaknem megduplázható az FX-objektívek telefotó effektusa, és akár 7 kép/mp sebességgel is készíthető sorozatfelvétel. Ebben az üzemmódban az automatikus élességállítási rendszer 51 élességpontja a teljes képterületet lefedi.
       
    • Picture Control 2.0: megkönnyíti az élesítés, a kontraszt, a fényerő, a színárnyalat és a színtelítettség pontos beállítását fényképek és videók készítésekor. Az Egyenletes beállítás maximális dinamikatartományt biztosít a könnyebb utómunkához, a Tisztaság beállítással pedig garantált a nagy részletezettség. A beállításokat vizuálisan módosíthatja felvételkészítés közben, és egységesítheti a folyamatot, ha a videók és az állóképek készítéséhez egy külön menübe menti a beállításokat.
       
    • Több területű D-videó: készítsen közvetíthető minőségű videót figyelemre méltóan kevés képzajjal, többféle képformátumban. Rögzítsen DX-formátumban akár 25p/30p képkockasebességű, teljes HD felbontású videókat, vagy telefotózáshoz váltson át az 1,3-as kivágási módba, amely 1080/50p/60p felbontású rögzítést tesz lehetővé. A fényképezőgép tiszta HDMI kimenetet is kínál, ráadásul a teljes felbontású videókat a fényképezőgépben és ezzel egyidejűleg egy külső felvevőeszközön is rögzíteni lehet.
       
    • A filmkészítés szabadsága: a beállítások segítségével tökéletesen kézben tarthatja a felvételek minden apró részletét. Az automatikus ISO-szabályozás használatával zökkenőmentes átmenet érhető el a sötét és világos területek között. A Zebra mód megmutatja a fényképezőgép kijelzőjén, hogy mely területek vannak beégve. Az Egyenletes Picture Control-beállítás megkönnyíti a színátmenetek kezelését az utómunka során. A külön videó menünek köszönhetően videofelvételi beállításait egy helyen tárolhatja.
       
    • Hi-fi hangminőség: a D7200 fejlett hangvezérlési lehetőségével saját elképzeléseinek megfelelően rögzítheti a hangot. Kijelölheti a hangtartományt (széles/beszédhang), és csökkentheti a szélzajt a beépített mikrofon segítségével. Amikor közvetlenül a hangforrásból rögzíti a hangot, a maximális szabadság érdekében használja a Nikon ME-W1 vezeték nélküli mikrofont, amellyel akár 50 méterről is tiszta hangfelvétel készíthető.
       
    • Világos kereső: nagyjából 100%-os képfedés és kivételes szabadtéri láthatóság, még erős háttérfény esetén is. A kereső egy OEL-kijelzőelemmel rendelkezik, amely energiatakarékos módon biztosít fényes, nagy kontrasztú információ-megjelenítést.
       
    • Szabályozható színmegjelenítésű monitor: lehetőséget ad a képernyő színegyensúlyának és a fényerejének tetszőleges módosítására az egyéni ízlésnek megfelelően. A tükröződésgátló bevonatú, 8 cm-es, kb. 1 229 000 képpontos RGBW LCD-kijelző bármilyen helyzetben könnyű vezérlést tesz lehetővé.
       
    • Strapabíró és megbízható: Az D7200 a kemény körülmények túlélésére született – a váz ellenáll a pornak, az időjárási viszonyoknak és a nedvességnek. A magnéziumötvözet felső és hátsó fedél növeli a strapabírást, a záregység pedig 150 000 kioldást végrehajtó teszten esett át.
       
    • NIKKOR objektívek: a D7200 kompatibilis a Nikon DX formátumú objektívek teljes, illetve az FX objektívek széles választékával. A kimagasló felbontó képességű NIKKOR objektívekkel kivételes eredmények érhetők el, a DX-formátumú objektívek kis mérete pedig valódi előnyt jelent telefotózáskor, illetve amikor kényelmesen szeretne utazni. 1,3-as kivágás módban az AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G vagy hasonló objektív telefotó átfogása 390 mm-re bővíthető.
       
    • Beépített vaku: az intelligens TTL vakuvezérlésnek és a vezérlő funkciónak köszönhetően akár két, külön megvásárolható vakukból álló távvezérelhető Nikon segédvakucsoportot is képes távolról irányítani.
       
    • Kreatív Megvilágítási Rendszer: a D7200 sokféle vakuval képes együttműködni, így kreatív vakus fényképezésre nyílik mód akár a gépre szerelt, akár külön elhelyezett vakukkal. A Nikon piacvezető Kreatív Megvilágítási Rendszere olyan csúcskategóriás vakukat is tartalmaz, mint például az SB-700, illetve olyan gyors modelleket, mint az SB-500, amely beépített, nagy fényerejű LED-lámpával is rendelkezik, így élménnyé varázsolja a videokészítést.
       
    • Távoli működtetés: a külön tartozék számos lehetőséget kínál a vezeték nélküli vezérlésre és képátvitelre. A fényképezőgép távolról is kioldható egy intelligens eszközzel a beépített Wi-Fi és a külön WMU alkalmazás használatával.¹ Vegye még jobban kézbe az irányítást a vezeték nélküli üzemmódban történő fényképezésnél a WR-R10 vezeték nélküli jelvevő és a WR-T10 vezeték nélküli jeladó révén; a WR-1 vezeték nélküli távvezérlő használatával akár a fényképezőgép beállításait is vezérelheti. Az Ethernet- és vezeték nélküli LAN-csatlakozáshoz a külön megvásárolható UT-1 adatküldőt és a WT-5 vezeték nélkül jeladót kell csatlakoztatni.
       
    • NFC-kompatibilitás: a képek rendkívül egyszerűen elküldhetők egy NFC-kompatibilis intelligens eszközre. Egyszerűen érintse a D7200 fényképezőgépet az intelligens eszközhöz, és azonnal továbbíthatja a fényképezőgép LCD-képernyőjén látható képet.
       
    • Energiatakarékos kialakítás: tovább fényképezhet egyetlen feltöltéssel. Az ultrakompakt és könnyű EN-EL15 lítium-ion akkumulátor egyetlen töltésével 1110 állóképet és akár 80 percnyi videofelvételt³ rögzíthet.
       
    • Adattároló: két SD-kártyafoglalat biztosítja a zökkenőmentes fotózást. Mindkét kártyafoglalat kompatibilis a nagy kapacitású SDXC- és UHS-I-kártyákkal.
       
    • Mellékelt szoftver: a kreatív folyamat a fényképezés után sem ér véget. A speciális Nikon szoftver átfogó megközelítést kínál a fényképek és videoklipek importálására, szerkesztésére és megosztására. Számos lehetőség áll rendelkezésre a videofájlok szerkesztésére; akár még a Picture Control paraméterek is szabályozhatók. Használja ki a közösségi hálózatokba való közvetlen feltöltési funkciók előnyeit.


      ¹ A Wi-Fi funkció használatához egyszerűen töltse le a Wireless Mobile Utility alkalmazást az intelligens eszközére. Ez az alkalmazás az Android™, illetve az iOS™ operációs rendszerű intelligens eszközökkel kompatibilis, és ingyenesen letölthető a Google Play™, illetve az Apple App Store™ áruházból. Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Google Inc. védjegyei.
      ² ISO 100 érték melletti fényképezés és 16 GB-os SanDisk Extreme PRO UHS-I SDHC kártya (95 MB/mp) használata esetén. Az átmeneti tárolókapacitás a rögzített téma függvénye. 
      ³ A CIPA-szabványok alapján.




       

     AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR objektív


    Nagy teljesítményű, DX-formátumú, szupertelefotó 16,7x zoom objektív. Széles, 18–300 mm-es gyújtótávolság-tartományának köszönhetően ez a kisméretű, hordozható objektív kiváló azoknak a fotósoknak, akik szeretnének sokféle perspektívát megörökíteni, ám a könnyű szállíthatóságot is fontosnak tartják.
    Tökéletes társ utazásokhoz, illetve amatőr sport- és élővilág-fotózáskor, ugyanis az objektív rendkívül kompakt kivitelű, ugyanakkor nem jelent kompromisszumot a képminőség terén. ED üveg és aszferikus lencsetagok biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot; a Nikon rázkódáscsökkentő rendszere még kézből történő fotózás során, a zoomtartomány szupertelefotó felé eső végén is tiszta képeket eredményez. A praktikus zoom záró kapcsoló hordozás közben biztosítja az objektívet.
     

    DX-formátumú, 16,7x zoom: 18–300 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (FX-formátumban kifejezve: 27–450 mm). Rendkívül sokoldalú, a nagy látószögtől a szupertelefotóig terjedő átfogást kínál.


    Könnyen hordozható kivitel: kiváló, sokoldalú hordozható objektív általános úti képekhez, valamint amatőr sport- és természetfotózáshoz. Nagy teljesítményű objektív, amely az ilyen tartományú objektívek között döbbenetesen kicsi és könnyű kivitelű.


    Nagy optikai teljesítmény: három ED (extra-alacsony szórású) üvegelem és három aszferikus lencsetag is segít a nagy felbontás és kontraszt elérésében, miközben minimálisra csökkentik a torzítás és a színszórás legtöbb formáját.


    Rázkódáscsökkentés (VR): minimalizálja a fényképezőgép rázkódásának hatását, és akár négy lépésközzel hosszabb záridő használatát is lehetővé teszi. A VR funkció működése halk, még videók készítésekor is.


    SWM (Silent Wave Motor): a gyors és halk automatikus élességállításhoz.


    Zoom zár kapcsoló: használaton kívül biztosítja az objektívet.


    Időjárásálló rögzítés



    Tulajdonságok


    • Tömeg: Kb. 550 g
    • Íriszlamellák száma: 7 (kerekített)
    • Látószög: 76° – 5° 20'
    • Minimális rekesz: f/22–40
    • Mellékelt tartozékok: LC-67 67 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka, LF-4 hátsó objektívsapka
    • Maximális rekesz: f/3,5–6,3
    • Az objektív felépítése: 16 objektívelem 12 csoportban (3 ED objektívelemmel, 3 aszferikus lencsetaggal)
    • Minimális fókusztávolság: 0,48 m a fókuszsíktól számítva, valamennyi zoom pozícióban
    • Átmérő x hosszúság (a fényképezőgép bajonettzárjától számított kiterjedés): Kb. 78,5 x 99 mm
    • Gyújtótávolság: 18–300 mm
    • Szűrőtoldalék mérete: 67 mm




    Termékteszt és hivatalos termékbemutatók


    Pixinfo.com terméktesztje a Nikon D7200  digitális fényképezőgépről

    Nikon D7200 hivatalos terméktájékoztató

     

  • Típus:Tükörreflexes digitális fényképezőgép
    Jellemzők:1,3x-os képkivágás; 1110 kép egy feltöltéssel; 150 000 expóra tervezett zárszerkezet; AF segédfény; csendes expozíció mód; dupla SD kártya foglalat; élőkép; EXPEED 4 processzor; HDMI kimenet; nagyfrekvenciás érzékelőtisztítás; opcionális GPS; por- és cseppálló váz; videóvágás; virtuális horizont; Wi-Fi NFC-vel
    Pixelszám:24 megapixel
    Iso értékek:100-6400 1/3, 1 Fé lépésközökkel; auto; fekete-fehér módban max. ISO102400; ISO
    Képstabilizátor:objektívtől függ
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; első redőny; hosszú záridő; lassú szinkron; második redőny; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:vakupapucs (1/250 mp vakuszinkron); van
    Digitális zoom:nincs
    Autófókusz:51 pontos ; TTL 51-pontos AF (15 keresztszenzorral); TTL AF
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:pentaprizmás
    Fehéregyensúly:auto
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/8000 - 30 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 vagy 1/2 lépésközzel
    Fénymérés:3D mátrix II; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:NFC; van; WiFi
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc; 20 másodperc; 5 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:aluminium; magnézium öntvény
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:EN-EL15 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon D7200 digitális fényképezőgép
    • AN-DC1Strap AN-DC1 szíj
    • BF-1B vázsapka
    • DK-23 gumi szemkagyló
    • DK-5 keresősapka
    • EN-EL15 akkumulátor
    • MH-25a akkutöltő
    • UC-E17 USB-kábel
    • AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR objektív
    • LC-67 67 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka
    • LF-4 hátsó objektívsapka
    • Kezelési útmutató
    • ​Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS