Nikon D5600 digitális fényképezőgép váz (3év) - Tennofoto.hu

Nikon D5600 digitális fényképezőgép váz (3év)

Nikon
VBA500AE

Élessze fel kreativitását a folyamatos kapcsolatban lévő D5600 fényképezőgéppel!

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon D5600 digitális fényképezőgép váz


    A szépség váratlan pillanata. A lenyűgöző hatású időzített videó. Legyen szó akár az árnyékok játékáról, amikor a nap magasan áll, akár izgalmas szögekből rögzített videofelvételekről, mindig nagyon izgalmas lesz a többiek által elismert műveket alkotni.

    A Nikon nagy teljesítményű képfeldolgozó technológiájának köszönhetően a D5600 készülékkel varázslatos a fényképezés.  Ez a fényképezőgép megvalósítja az Ön ötleteit. A legendás NIKKOR objektívek rendelkezésre álló széles választékával sohasem fog kifogyni a kreatív lehetőségekből. És a Nikon SnapBridge technológiájával azonnal szinkronizálhatja intelligens eszközével a fényképeket, vagy bármikor átmásolhatja a videókat.

    ENGEDJE SZABADJÁRA KÉPZELETÉT: NIKON DSLR-KÉPMINŐSÉG

    Ha Ön olyan fotós, aki meglátja azt, amit mások nem vesznek észre, akkor a képminőség mindennél fontosabb lehet. A nagyméretű, 24,2 megapixeles DX-formátumú képérzékelővel rendelkező D5600 élethűen rögzíti még a legapróbb részleteket is, és kivételesen tiszta és részletgazdag képeket eredményez. A barátai és a követői pontosan azt fogják látni, amit Ön akart – bármennyi felvételt is készít egymás után. A 100 és 25 600 közötti ISO-tartomány, valamint az Éjszakai tájkép mód kibővített, 6400 értékű ISO-érzékenysége segítségével a gyenge és nehéz fényviszonyokkal is könnyedén megbirkózik. Az EXPEED 4 képfeldolgozó motor még nagy ISO-érzékenységnél is hatékony zajcsökkentő teljesítményt nyújt. A cserélhető NIKKOR objektívek széles választékával pedig lenyűgöző, elmosott háttérrel és gazdag tónusú kontraszttal rendelkező képeket készíthet.

    TÚL JÓ AHHOZ, HOGY NE OSSZA MEG: MARADJON KAPCSOLATBAN A SNAPBRIDGE SEGÍTSÉGÉVEL

    Csatlakozzon és ösztönözzön, másodpercek alatt megosztva DSLR-minőségű képeit. A Nikon vadonatúj SnapBridge funkciója Bluetooth® low energy technológiával¹ működik, amelynek segítségével állandó kapcsolatot tart fenn a D5600 és a kompatibilis intelligens eszközök között. A fényképezőgépet gyorsan és könnyen összekapcsolhatja az intelligens eszközével. Miután csatlakoztatta, a fényképezőgép azonnal szinkronizálni tudja a fényképeket az eszközével anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene csatlakozni. Minden fénykép azonnal megjelenik a telefonján vagy a táblagépén, megosztásra készen. És a videókat is bármikor továbbíthatja. A SnapBridge-csatlakozás segítségével intelligens eszközéről távolról is fényképezhet. Ha a SnapBridge funkciót használja, akkor megszakítás nélkül használhatja intelligens eszközét, és nem kell aggódnia a fényképezőgép akkumulátorának lemerülése miatt. Az Ön látószöge egyedi: és a SnapBridge segítségével azonnal meg is oszthatja.

    BŐVEBBEN A SNAPBRIDGE-RŐL

    NIKON DSLR: AMIKOR A FOTÓZÁS VALÓDI FOTÓS ÉLMÉNYT NYÚJT

    A rendkívül jól hordozható D5600 hibátlan ergonómiájának köszönhetően könnyen elmerülhet a fotózás élményében. Készítsen figyelemfelkeltő kompozíciókat a kiváló minőségű optikai keresőnek köszönhetően, amely hihetetlenül tiszta képet nyújt az objektíven keresztül – amikor a témára szeretne koncentrálni, a kereső használatával történő fényképezéssel ki tudja szűri a napfényt és a zavaró hatásokat. Telefotó-objektív használatakor stabilabban is tudja tartani a fényképezőgépet. A jól elhelyezett vezérlőtárcsa és választógomb segítségével könnyen módosíthatja a beállításokat fényképezés közben. Továbbá az érintéses Fn funkcióval úgy módosíthatja a legfontosabb beállításokat a nagyméretű érintőképernyőn, hogy le sem kell vennie a szemét a keresőről. A mindössze 415 g (körülbelül)² tömegű vázzal és az egy darabból álló, szénszállal megerősített külső borítással rendelkező fényképezőgép könnyű és elég strapabíró, így bárhová magával viheti. Legyen akár a legújabb utazásán vagy forgalmas városi utcákon, ha egyszer kézbe veszi ezt a tenyérbe simuló fényképezőgépet, és fényképezni kezd, nem akarja majd letenni.

    MEGÖRÖKÍTI AZT, AMIT LÁT, ÉS ÚGY, AHOGYAN LÁTJA: DÖNTHETŐ ÉRINTŐKÉPERNYŐ

    Mostantól egy olyan DSLR fényképezőgéppel fotózhat, amely ugyanazt a világot látja, amit Ön – még akkor is, ha Ön egy teljesen más szemszögből látja. Egyszerűen fordítsa ki, döntse meg vagy forgassa el a nagyméretű, 8,1 cm-es dönthető érintőképernyőt, és komponáljon tökéletes képeket: a képernyő tiszta képet nyújt, legyen a fényképezőgép magasan, alacsonyan vagy a testétől távolabb. Az érintőképernyőt megérintve állíthatja az élességet és fényképezhet, mint egy okostelefonon. A kereső használatával történő fényképezéskor vagy a képek visszajátszásakor pedig érintéses vezérlőket használhat. A keresővel történő fényképezéskor az érintéses Fn funkció intuitív alternatívát kínál a vezérlőtárcsa vagy a választógomb használata mellett: így a nagyméretű érintőképernyő segítségével választhatja ki az élességpontot vagy módosíthat olyan más fontos beállításokat mint a Rekesz, az Automatikus érzékenység stb. A fényképek visszajátszása közben a Nikon professzionális D5 és D500 fényképezőgépeitől örökölt képléptető sáv segítségével a képek gyorsan átlapozhatók. Csippentéssel pedig a képek kicsinyíthetők és gyorsan vághatók.

    SEMMIT SE MULASSZON EL: GYORSASÁG ÉS PRECIZITÁS AZ ÖSSZES ÖTLET MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ

    Ha Ön mindent észrevesz, akkor azt szeretné, hogy a fényképezőgép semmiről se maradjon le. Lehet Ön akár az események középpontjában, vagy távolról is készítheti a fényképeket, a D5600 borotvaéles automatikus élességállítási (AF) rendszere a témára állítja és azon tartja az élességet. Az AF-rendszer 39 élességpontja a kép nagy részét lefedi, és kilenc különösen pontos kereszt típusú érzékelő extra pontosságot nyújt a központi részeken. Élő nézetben a fényképezőgép kontrasztérzékelő AF funkciója segít a téma követésében. És amikor hirtelen köszönt be a tökéletes pillanat, ezzel a fényképezőgéppel másodpercenként öt képet rögzíthet tökéletes precizitással.

    VIDEÓK, AMELYEKET BÜSZKÉN OSZTHAT MEG: D-VIDEÓ ÉS IDŐZÍTETT VIDEOFELVÉTEL

    Készítsen olyan részletgazdag Full HD-videókat, amelyeket büszkén oszthat meg. A D-videóval akár 50p/60p sebességgel rögzíthet. Élő nézetben a folyamatos automatikus élességállítás (Állandó motoros AF mód) élesen tartja témát még akkor is, ha annak mozgása gyors. Ha pedig AF-P NIKKOR szettobjektívet használ, akkor gyakorlatilag zajmentes videót kap az objektív beépített léptetőmotorja révén. A Nikon fejlett digitális tükörreflexes fényképezőgépeitől örökölt Időzített videofelvétel funkcióval a lassan mozgó felhőkről vagy az utcai tömegről készített jeleneteket drámai, felgyorsított sorozatokká alakíthatja. És a D5600 készülékkel készített videókat egyszerűen megoszthatja a fényképezőgép SnapBridge csatlakozásával.

    MŰVÉSZI ÉRTÉK: BEÉPÍTETT KREATÍV ESZKÖZÖK

    Növelje képei és videói hatását a számos beépített kreatív eszközzel. Minden képpel többet fejezheti ki a többféle speciális hatás segítségével: a választott effektust előzetesen is megtekintheti élő nézetben, így még a kép elkészítése előtt beállíthatja annak mértékét. A képek kinézetének és érzetének még nagyobb mértékű szabályozásához a Picture Control funkcióval finomhangolhatja az olyan beállításokat, mint a kontraszt és a színtelítettség. Az Egyenletes Picture Control-beállítás használatával egyszerűbben kezelheti a videókat az utófeldolgozás során. Sőt, a teljesen egyedi elképzelésekhez akár egyéni Picture Control-beállításokat is létrehozhat és menthet. A beépített retusálási menüben számos effektus áll a rendelkezésére a fényképek hangulatának módosítására vagy kiemelésére. A SnapBridge csatlakozási funkcióval a kreatív folyamatot az okostelefonján vagy a táblagépén folytathatja, kedvenc alkalmazásával.

    NIKKOR OBJEKTÍVEK: LEGENDÁS OPTIKAI TELJESÍTMÉNY

    A D5600 kompatibilis a NIKKOR DX-formátumú objektívek teljes választékával. Nem számít, hogy a fotós szeme hogyan látja a világot, mindig van olyan NIKKOR objektív, amellyel a látvány megosztható. Hozzon létre gyönyörű háttérelmosódást gyors fix objektívvel, használjon telefotó-objektívet távoli témák fényképezéséhez, illetve nagy látószögű objektívet a drámai kompozíció kedvéért. FX-formátumú objektívek széles választékával is fotózhat.

    TERJESSZE KI FOTÓS KÉPESSÉGEIT: NIKON TARTOZÉKOK

    A D5600 része a Nikon folyamatosan megújuló DSLR-rendszerének, amellyel minden felmerülő fotós ötletét meg tudja valósítani. A Nikon vakuival minden eddiginél könnyebb megismerni a fényképészetben rejlő lehetőségeket. Ezekkel a hordozható vakuegységekkel szórhatja vagy lágyíthatja a megvilágítást, hatásosabbá teheti a nappali képeket, szebbé az alkonyati felvételeket, és kiemelheti a téma részleteit ellenfényes szituációkban. A legkönnyebb hordozhatósághoz használja az SB-500-as vakut, amely beépített, nagy fényerejű LED-lámpával is rendelkezik, így ideális a közeli állóképekhez és a videókészítéshez. Az opcionális ME-1 sztereó mikrofon csatlakoztatásával kiváló minőségű sztereó hangot is felvehet. Bármilyen körülmények között fotózna, a Nikon kínálatában talál rá megfelelő megoldást.

    ¹ A Bluetooth® szóvédjegy és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei; a Nikon Corporation engedély alapján használja őket.
    ² Akkumulátor/SD-kártya nélkül


    Hivatalos terméktájékoztatók


    Pixinfó terméktájékoztatója

  • Garancia:3 év
    Típus:Tükörreflexes digitális fényképezőgép
    Jellemzők:Aktív D-Lighting; álló-, és mozgókép effektusok; állókép kimentése videóból; D-Lighting sorozat; élőkép; GPS; külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség; opcionális GPS és WiFi adapter csatlakoztatási lehetőség; szenzor pormentesítés; torzítás korrekció; videó vágás; Wi-Fi okostelefonról irányítva
    LCD:3,2"
    Pixelszám:24 megapixel
    Iso értékek:100-25600
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; hosszú szinkron; hosszú záridő; második redőny; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:Nikon saru
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:TTL 39 pontos (9 keresztszenzorral)
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:pentatükrös; Tükörreflexes, Fix betekintési távolságú
    Fehéregyensúly:12 előre beállított; auto; finomhangolható
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 30 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 vagy 1/2 lépésközzel
    Fénymérés:3D mátrix II; célpont; középre súlyozott; TTL fénymérés a 2016 képpontos RGB-érzékelő használatával
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:okostelefonnal vezérelhető; WiFi
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc; 20 másodperc; 5 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:EN-EL14a
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon D5600 digitális fényképezőgép váz
    • AN-DC3 szíj
    • BF-1B vázsapka
    • DK-25 szemkagyló
    • EN-EL14a akkumulátor
    • MH-24 akkumulátortöltő
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS