Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)

Nikon 1 V3 digitális fényképezőgép váz (2év)

Gyártó: Nikon
Cikkszám: VVA231AE
A Nikon 1 V3 mindig képben van. Ez a könnyen hordozható rendszerkamera csúcssebességet és profi teljesítményt kínál, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el. Nem kell többet álmodoznia arról a fényképezőgépről, amely tökéletes választás akár egy korábbi típusról való továbblépésként, akár második fényképezőgépnek. Mostantól az öné lehet.

Összehasonlítás Kedvencekbe Videó

A termék ára:
204 900 Ft
db
GARANCIA
INGYENES
SZÁLLÍTÁS!
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Nikon 1 V3 digitális fényképezőgép váz


A Nikon új helyzetet teremtett a fényképezés világában a hibrid AF rendszerrel, így a másodperc törtrésze alatt lejátszódó eseményeket is hihetetlen precizitással rögzítheti. A 18,4 megapixeles CMOS-képérzékelőnek, valamint a 160 és 12 800 között állítható ISO-érzékenységnek köszönhetően csodálatosan részletes RAW-képek és HD videók készülhetnek, bármilyenek legyenek is a fényviszonyok. A könnyen használható, dönthető érintőképernyő a fontos fényképezési adatokat a legpraktikusabb helyen jeleníti meg, a funkcionális 1 NIKKOR objektívekkel pedig kibontakoztathatja kreatív énjét. A Nikon 1 átgondolt ergonómiai megoldásai és sokoldalú rendszertartozékai révén a fényképezőgép vezérlése hasonló lesz, mint a digitális tükörreflexes fényképezőgépeké. 

Eddig nem tapasztalt sebesség
A 171 pontos hibrid AF rendszer mindig elkapja a lényeget. Az eseményeket a másodperc töredékét kitevő időzítéssel is megörökítheti az akár 20 kép/mp sebességű sorozatfelvételnek köszönhetően.

Gyors, 18,4 MP-es képérzékelő
A nagyméretű, Nikon 1 CX-formátumú CMOS-képérzékelő még gyenge fényben is részletgazdag képeket készít. 160 és 12 800 közötti tényleges ISO-tartomány.

Nikon 1 hordozhatóság
A csúcssebesség és a profi vezérlés mindig önnél lehet. Kisméretű, gyors, masszív Nikon 1 rendszerkameráink az 1 NIKKOR objektívekkel kiegészülve maximálisan sokoldalú csapatot alkotnak.

Dönthető érintőképernyő
Néhány érintéssel könnyedén fókuszálhat, fényképezhet és módosíthatja a fontos beállításokat. A monitort lefelé vagy felfelé döntve kreatív szögekből is fényképezhet.

Bővíthető rendszer
Bővítse rendszerét a külön megvásárolható Nikon 1 tartozékokkal, például stabil markolattal és elektronikus keresővel. Az FT1 bajonett adapter segítségével a digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez készült NIKKOR objektíveket is használhatja.

Igazi filmes élmény
A Nikon 1 videók lenyűgözik a nézőket. Pontos témakövetéssel forgathat a Nikon vadonatúj hibrid AF rendszerével, egyedi kreatív módokkal fokozhatja a drámai hatást, és videózás közben is készíthet teljes felbontású állóképeket.

EXPEED 4A
A Nikon elismert képfeldolgozó rendszere ragyogó fényképeket készít, alacsony képzajjal. Két nagy teljesítményű feldolgozóegység áll a fényképezőgép osztályelső sebessége és gazdag dinamikatartománya mögött.

Kapcsolat, megosztás, alkotás
A beépített Wi-Fi funkcióval és egy intelligens eszközzel számos új lehetőség nyílik.¹ A kiváló minőségű Nikon 1 felvételeket gyorsan és egyszerűen megoszthatja, vagy pedig intelligens eszközével beléphet a kreatív fotós alkalmazások világába.

Tulajdonságok


 • Figyelemre méltó képminőség: a Nikon 1 V3 nagyméretű, 18,4 megapixeles CMOS-képérzékelője rendkívül részletes fényképeket és HD videókat készít. Gyors, CX-formátumú képérzékelője nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, így minden megapixelből a lehető legtöbbet hozza ki, és még a legfinomabb textúrákat is képes részletesen megörökíteni, hogy tiszta, borotvaéles képek születhessenek.
   
 • Széles ISO-tartomány: 160 és 12 800 közötti ISO-tartományával a V3 élethű képeket készít még gyenge fényben is. Az automatikus ISO-tartományban (160–6400) a fényképezőgép határozza meg a tökéletes ISO-értéket, de kézileg akár 12 800-ig is növelhető az érték, ha gyenge fényben vaku használata nélkül szeretne fényképezni. ISO 6400, illetve ISO 12 800 beállítás esetén két kifinomult zajcsökkentési beállítás gondoskodik a képzaj minimalizálásáról.
   
 • EXPEED 4A rendszer: a Nikon élvonalbeli képfeldolgozó egységével látványos fényképeket és HD videókat készíthet nagy sebességgel. Az EXPEED 4A rendszerben lévő két feldolgozóegység még jobb zajcsökkentést, rendkívüli élességet és gazdag színtónusokat garantál. A rendszer könnyedén megbirkózik a számításigényes kreatív módokkal, a magas ISO-értékekkel és a gyors adatírási feladatokkal.
   
 • Professzionális vezérlés: a Nikon 1 V3 ergonomikus megoldásainak köszönhetően ön úgy tudja finomhangolni a beállításokat a fénykép kreatív megalkotása során, hogy közben szemét le sem kell vennie a témáról. A fő vezérlőtárcsa és a segédtárcsa, a két programozható funkciógomb és a PSAM fényképezési módok együtt gondoskodnak arról, hogy a gép profi funkciói azonnal rendelkezésre álljanak. A masszív gépváz gyönyörűen megformált hosszanti markolatot kapott, amely stabil fogást biztosít még hosszabb objektívek használatakor is.
   
 • Érintőképernyős vezérlés: a gyorsan reagáló, 7,5 cm-es, 1 037 000 képpontos LCD-monitor még döntött helyzetben is könnyen kezelhető. Néhány érintéssel könnyedén fókuszálhat, fényképezhet, módosíthatja a beállításokat vagy előzetesen megtekintheti a kreatív funkciókat, de ha szeretné, akár le is tilthatja az érintőképernyős vezérlést. Négy monitorgomb segítségével gyorsan megjelenítheti a legfontosabb beállításokat, illetve a fényképezőgép menüjét.
   
 • Külön megvásárolható elektronikus kereső: a Nikon 1 DF-N1000 levehető elektronikus keresővel soha nem fogja szem elől téveszteni a témát. Ez a 2 359 000 képpontos elektronikus kereső nagy kontrasztú, nagy felbontású megjelenítést biztosít, megmutatja a fontos fényképezési információkat, és segítségével jól rá lehet nagyítani a témára a pontos kézi élességállítás érdekében. A szinte 100%-os képfedés lehetővé teszi, hogy fényképeit igazán pontosan komponálja meg.
 • Külön megvásárolható markolat: a Nikon GR-N1010 strapabíró, praktikus markolat stabil fogást ad a fényképezőgépnek a telefotó fényképezés megkönnyítése érdekében. Hosszú objektívekkel is kiváló akciófotókat készíthet, és közben a legfontosabb funkciók vezérléséről sem kell lemondania: a markolat elforgatott kezelőszerveivel kényelmes exponálást biztosít, ráadásul a markolaton egy további funkciógomb és egy segédtárcsa is helyet kapott.
   
 • Speciális hibrid AF rendszer: a technológiai áttörést képviselő Nikon 1 hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszer 171 automatikus élességállítási pontot használ a téma villámgyors élesre állításához. A rendszer azonnal képes váltani a 105 fázisérzékelő AF-pont és a többi kontrasztérzékelő AF-pont között; az előbbiek villámgyorsan képesek élesre állítani még a mozgó témákat is, míg az utóbbiak egészen a kép pereméig terjednek, hogy a széleken lévő témákra is beállíthassa az élességet.
   
 • Villámgyors fényképezés: a RAW-formátumú sorozatfelvételi sebessége meghaladja még a digitális tükörreflexes fényképezőgépekét is, így a V3 semmit sem hagy a véletlenre. A fényképezőgép 40 képet tud elkészíteni gyors egymásutánban: az első képkockán rögzített élesség esetén akár 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp sebességgel. Fedezze fel a másodperc törtrésze alatt lejátszódó csodákat!
   
 • Megbízható zárszerkezet: a V3 mechanikus és elektronikus zárral is el van látva, így soha sem hagyja önt cserben. A mechanikus zár tesztelése 100 000 cikluson át zajlott, az ultranagy sebességű fényképezés pedig elektronikus zár segítségével történik.
   
 • Virtuális horizont: segítségével a fényképezőgépet pontosan vízszintes helyzetbe állíthatja, elkerülve ezzel az „eldőlő tájat”, és közben minimalizálhatja a geometriai torzítást is. Az LCD-monitoron látható képre vetített grafika mutatja a fényképezőgép helyzetét a vízszintes síkhoz képest. Az LCD-monitoron és a külső keresőben is ellenőrizheti, hogy a fényképezőgép vajon nem dől-e jobbra–balra, illetve előre–hátra.
   
 • Csúcsfények megjelenítése: segítségével elkerülheti a túlexponálás miatt „beégett” csúcsfényeket. Ez a funkció az LCD- monitoron történő visszajátszáskor villogva mutatja a csúcsfényes területeket, így felhívja a figyelmet az expozícióval kapcsolatos esetleges problémákra.
   
 • Professzionális minőségű videók: akár teljes HD videókat, akár színes útinaplót szeretne forgatni, a Nikon 1 mindig készen áll a feladatra. A rögzítés gomb megnyomásával azonnal megkezdheti a videózást, de ha szeretné, kézileg is megadhatja a beállításokat. Mutassa meg a legkisebb részletet is a Lassított felvétel funkcióval, amely egy 3 másodperces, 120 kép/mp sebességgel rögzített HD felvételt 12 másodperc alatt játszik le. Elektronikus rázkódáscsökkentés (E-VR) gondoskodik arról, hogy a felvételek mindig élesek legyenek, még teljes zoom használata esetén is.²
   
 • Fényképezés videózás közben: miért kellene döntenie a fénykép és a videó között, amikor egyszerre mindkettőt is választhatja? A Nikon 1 fényképezőgépek esetében lehetőség van nagy felbontású állóképek rögzítésére a videózás közben: ehhez egyszerűen csak meg kell nyomni a kioldógombot. Vagy pedig használja az Automatikus képrögzítés funkciót, amely minden egyes képkockát elemez, és automatikusan elkészíti a fényképeket, amikor a legjobbak a körülmények.
   
 • Kreatív videó módok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását az animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es klipek sorozatával (legfeljebb nyolcat fűzhet egymás után).
   
 • A legjobb pillanat rögzítése: a Nikon 1 mindig elkapja a legjobb pillanatot az Aktív kijelölése, az Intelligens képválasztó és a Lassú nézet segítségével. Az Aktív kijelölés funkció akár 40 teljes felbontású képet is el tud készíteni egy másodpercen belül, és ön választhatja ki, melyeket szeretné megtartani; az Intelligens képválasztó technikailag tökéletes képekre tesz javaslatot, a Lassú nézettel pedig megtekintheti és kiválaszthatja azt a képet, amely mindent elmond.
   
 • Mozgó pillanatkép: mozgással töltheti meg a mindennapi történéseket, és többet mutathat meg egy-egy pillanatból. A Nikon egyedi Mozgó pillanatkép funkciójának használatakor a fényképezőgép egyetlen kattintásra „élő képet” rögzít, amely egy 4 másodperces lassított videóval kezdődik, és egy tökéletesen éles állóképpel végződik, ráadásul mindezt könnyedén meg is oszthatja másokkal.
   
 • Élő képmódosítás: a képet már az elkészítése előtt gyorsan és intuitívan javíthatja. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen finomhangolhatja a kép kívánt fényerejét, mélységélességét és kontrasztját. Az LCD-monitoron, illetve a levehető elektronikus keresőben folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan azt látja, hogy milyen kép készül a kioldógomb megnyomásakor.
   
 • Kreatív mód: a Nikon 1 effektusaival kreatívan „megfűszerezheti” a képeit. A Széles dinamikatartomány segítségével több részletet jeleníthet meg a nagy kontrasztú felvételeken, vagy akár kreatív szűrőket – például miniatűr hatást, játékkamera hatást vagy kereszthívás hatást – is alkalmazhat az állóképekre már az elkészítésük előtt.
   
 • Kreatív paletta: művészi, stúdióminőségű szűrőket alkalmazhat már exponálás előtt. A Kreatív paletta különféle effektusainak váltásakor módosul a fényerő, a színtelítettség és a fehéregyensúly: önnek csak annyit kell tennie, hogy ujját végighúzza az érintőképernyőn lévő gyűrűn vagy elforgatja a választógombot, és a monitoron látható kép azonnal követi a módosítást. Amint elérte a kívánt hatást, elkészítheti a felvételt.
   
 • Beépített vaku: a beépített vakuval több fényt vihet a képekre. Ha profibb megvilágítást szeretne, használja a külön megvásárolható, kompakt és hatékony SB-N7 vakuegységet, amellyel a fényt is kreatív ötletei szolgálatába állíthatja.
   
 • Beépített Wi-Fi: a Nikon 1 V3 Wi-Fi funkciója nemcsak a csatlakoztatáshoz és a képek megosztásához nyújt segítséget, hanem már az elkészítésükhöz is. Képeit tárolhatja intelligens eszközén, kreatív fotós alkalmazásokat használhat, vagy kiváló minőségű képeit fényképezőgépéről közvetlenül átküldheti táblagépére vagy okostelefonjára azonnali megosztás céljából.¹
   
 • Fényképezés távolról: a fényképezőgépet intelligens eszközhöz csatlakoztatva fényképezési lehetőségei is bővülnek. A csatlakoztatott intelligens eszköz segítségével a fényképezőgép kioldógombját a távolból is „megnyomhatja”, így nagyszerű önarcképeket készíthet, vagy félénk állatokat is fényképezhet. Képeit tökéletesen megkomponálhatja, mert a felvételek előnézetét táblagépe nagyméretű képernyőjén is megtekintheti.
   
 • 1 NIKKOR objektívek: az 1 NIKKOR termékcsalád könnyen hordozható, cserélhető objektívek széles tárházát kínálja. A távoli történéseket is megörökítheti az 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5–5.6 szupertelefotó zoom objektívvel. Alkosson csodálatosan elmosódó háttereket a gyors 1 NIKKOR 32mm fixobjektívvel. Tárja szélesre a látványt az 1 NIKKOR 6.7–13mm objektívvel, vagy filmezzen az 1 NIKKOR 10x motoros zoom objektívvel.
   


 

¹ A beépített Wi-Fi használatához egyszerűen csak töltse le az ingyenes Wireless Mobile Utility alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére. Ez az alkalmazás az Android™, illetve az iOS™ operációs rendszerű intelligens eszközökkel kompatibilis, és ingyenesen letölthető a Google Play™, illetve az Apple App Store™ áruházból. Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Google Inc. védjegyei.

² E-VR (elektronikus rázkódáscsökkentés) gondoskodik arról, hogy az 1080/30p vagy 720/30p felbontású HD videók elmosódásmentesek legyenek

 

Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
Jellemzők:magyar menü; Wi-Fi; Aktív D-Lighting; automatikus témamód választás; elektronikus zár; Smart Photo Selector mód; Motion Snapshot mód; mechanikus redőnyzár; automatikus portisztítás; 310 kép egy feltöltéssel
LCD:3,0"
Pixelszám:18 megapixel
Iso értékek:auto; 160-12800 1 Fé lépésközökkel; 160-6400
Képstabilizátor:objektívtől függ
Beépített vaku:van
Vaku opciók:hosszú szinkron; hosszú záridő; első redőny; automata; derítés; lassú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
Külső vakupapucs:nincs
Digitális zoom:van
Manuális fókusz:van
Autófókusz:hibrid; arcfelismeréssel és témakövetéssel; 171 pontos
Makró:objektívtől függ
Szűrőméret:objektívtől függ
Kereső:kijelző
Fehéregyensúly:auto; manuális; kézi színhőmérséklet állítás; 6 előre beállított
Szenzor típusa:CMOS
Zársebesség-tartomány:1/16 000–30 másodperc + B záridő
Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3 lépésközzel
Fénymérés:multi-szegmensű; mátrix; középre súlyozott
Rekesz-elõválasztás:van
Zársebesség-előválasztás:van
Távkioldó:nincs
Önkioldó:2 másodperc; 5 másodperc; 10 másodperc
Belső memória:nincs
Memóriakártya foglalat:microSDHC; microSD; microSDXC
Burkolat anyaga:fémváz
Tömörítetlen formátum:RAW
Energiaforrás:EN-EL20 Li-ion
Videokimenet:van
USB:van
 • Nikon 1 V3 digitális fényképezőgép váz
 • AN-N1000 szíj
 • BF-N1000 vázsapka
 • BS-N4000 rögzítő talp fedél
 • EN-EL20a lítium-ion akkumulátor
 • MH-29 akkutöltő
 • ViewNX2
 • UC-E20 USB-kábel
 • Használati útmutató
 • Garancia

 

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink

Kapcsolódó termékek

 • Manfrotto Street CSC Sling/Waistpack fotós táska/övtáska

  Összehasonlítás

  Manfrotto Street CSC Sling/Waistpack fotós táska/övtáska

  Részletek >>

  19 900 Ft

Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA